- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
FYI
1. Az OTG az kernelben van tiltva, amit már feloldottunk! A blog-omban ott a leírás
2. A gyroscope nincs letiltva, egyszerűen hardveresen hiányzik a készülékből.
3. Bokeh effekt elég érdekes, a 3gb-s változatokon működik, a 2gb-sen meg nem igen tudtuk életre kelteniÉn jelenleg custom romot használok a memória kezelés egy álom itt
-
ORCA58
addikt
Az USB OTG letiltása és a giroscope hiánya nekem is fájó pont. Főleg amiatt, mert a korábbi olcsóbb Ascend G6 telefonomban mindkettő benne van.
A kamera nekem arra megfelel, amire használom.
Az meg nem a telefon hibája, hogy előforult az, hogy csak utólag vettem észre, hogy az ujjam belelógott a fotóba. -
minimumgame
tag
Értem, köszönöm a részletes válaszod! Korábbi telefonoknál volt, hogy váltogattam, de itt lehet nem éri meg, így is jó
Toto00: Nálam is előfordul néha a kamerás dolog, ezért is kérdeztem esetleg egy custom rom cseréjét.
De ezek ritka és minimális jellegű "hibák" nálam, annyira nem zavaró a helyzet. -
szemesi69
addikt
Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.
Nem lehet a(z) http helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni.
Ha a cím helyes, akkor itt van három lehetőség, amit megpróbálhat:Próbálja újra később.
Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot.
Ha van kapcsolat, de tűzfal mögött van, akkor ellenőrizze, hogy a Firefoxnak van-e joga a web eléréséhez. -
Kolty
aktív tag
Igen. Föleg azért esett erre a választás nem pedig a 2017 lite.ra, mert ez eléggé le volt árazva 53.000.ft. illetve ennek talán nem törik össze a hátulja olyan hamar mint az üveg 2017.
A megjelenítés. Én a számokhoz, adatokhoz buta vagyok.
Azt viszont látom, hogy egy adott oldalból a Lite kevesebbet jelenít meg mint a Samsung J5 vagy a Doogee X5.
Most csak a doogee van nálam: kép -
Kolty
aktív tag
Köszönöm a kedves szavakat.
Én valahogy csalódtam
A készülék az én szememben valójában nem 5.2".es mivel lejönnek belölle a gombok. Kb annyit jelenít meg egy oldalból mint az öt colos doogee. Bőven belefértek volna a kávájába a gombok...
Másik ami nem tetsztik így elsőre a kamera. Nem készít olyan képet mint egy Samsung J5.ös.
Már a hostes beszélt valami rekeszekről az üzletbe, hogy egy J3 Samsung is van olyan fotózás terén mint ez.
Azt gondoltam, h csak le akar róla beszélni, mert Samsungos hostes volt.
Aztán itthon láttam is, hogy csakugyan elmarad a feleségem J5.ösétől. Vagy be kéne rajta valamit állítani, h élesebb képet lőjjön?Aztán talán sokat nem veszítek ha el is adom, mert Médiába le volt árazva 53.000.Ft.ra, ha el tudnám adni akörül, persze még agyalok.
-
Fall-N
veterán
Az a +1 GB RAM pont, hogy számít. Nekem már kevés a 2GB érezhető, hogy elkelne még plusz 1-2 GB. Meg az sem mindegy, hogy EMUI máshogy kezeli a RAM-ot.
Bár szerintem az igazi előrelépés a P10 lite lenne, nem sokkal drágább és van belőle 4 GB változat.
Bár én valószínű Mi A1-re váltok az Android One miatt. Meg azért olcsóbb is nem is kevéssel, mint a P10 lite.
-
OldMike
őstag
Szia!
Néztem azt is, de számottevő tisztítási mennyiség nem volt, nem érte el a 200 MB-ot. Végül is még nem aggasztó a szabad tárhely mennyisége, mivel nincs szándékomban helyigényes alkalmazásokat telepíteni. Igaz így is másfélszer annyi helyet foglalnak, mint bubus66 esetében, de Snooze-hoz képest meg csak kétharmad.
Szemesi69
Most még nem tudom, de megnézem a javasolt alkalmazást. -
bubus66
nagyúr
Szia!
A P9 is kap az inkább fog kapni mit a Lite verzió
Huawei P9 android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Plus android 8.0 Oreo Update
Huawei P9 Lite android 8.0 Oreo Update
-
ORCA58
addikt
Ne akarom tele szemetelni a topikot, de ezt még leírom.
Ezért kell [Eustock-nál] venni, ha nem kapkodják el a készletet.
Magyar garancia, megbízható korrekt cég. Magyar srácok szlovákiában. Bővebben valamelyik Xiaomi topikban tudhatsz meg róluk, ha érdekel.Ha nem tudtam volna ilyen olcsón megvenni a P9 lite-ot a T-nél, könnyen lehet most nekem is Xiaomi telóm lenne. Így utólag tudom, ez jobb választás, ha az árat nem nézzük.
-
Roxbury
őstag
Gondolkodtam Redmi Note 4 en, ha megmakkanna a P9 Lite, bar 10 honap gari van még rá. Jo telefon nagyon. 50 ezer magyar garival. MM-ben meg 58. De sajna nincs nfc, meg a banki alkalmazasok szivoznak vele, de vegulis mukodnek. Csak mobilfizetes igy nincs, pedig Lite-nal nagyon kenyelmes. Na de majd a Note 5 nel megnezzuk lesz-e.
😊 -
endruboy1
senior tag
Köszönöm a válaszokat. 3 gigás 2016-os verzióból 2 boltban találtam eladót, az egyikben kifejezetten írják a 2 év garanciát, szóval nem tudom, lehet hogy lrdemes akkor előbb beszélni velük?
Igazából az a gond, hogy ha csak 2 gigásat veszek, akkor már lehet, hogy jobbak ennyiért az alternatívák, pl. a Redmi 4X vagy a Redmi Note 4... legalábbis hardveresen, szoftveresen ismerem is őket és nem rosszak, viszont ezt a Huaweit meg nem, de ennek gondolom illene még azoktól is stabilabbnak lennie.
-
dualcore
őstag
Köszi.
De, az a baj, hogy csak 1 email fiók van, a sim üres, más alkalmazás ami a kontaktokat kezeli ( Viber, messenger stb. ) nincs. Ezt a mókát csak 2-3 napja csinálja, random módon. Szóval nem tudom mi okozza. Az így mentett "számokat" a tel. könyv elejére menti, név nélkül. -
bubus66
nagyúr
Köszönöm intézem a Bekerülést..
-
-
bubus66
nagyúr
Szia Én az FF-által letöltőtett használom, ahogy olvasom másnak is jó, semmi bug gyors és teszi a dolgát.. A
P10 Lite meg alapból 7.0-val jött ki azt kíváncsi lennék mihez viszonyítja..
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy átlag júzer jobban jár ezzel a 7-es droiddal. Ez a P10 Lite-nél elég érdekes dolog lenne...Volt a kezedbe ilyen telefon(ok)? Vagy csak olvastál meg a haver ezt mondott meg azt mondott, Mert ha nem akkor mindet nem kell ám elhinni, mert sokszor annak fele sem igaz.... Kézbe kell fogni meg nyomkodni, más lesz a véleményed..
Más.
Huawei állásfoglalás..
-
snakebait
senior tag
Nekem mikor nem hivatalos 370 volt fent (380 fel sem akart menni) akkor nagyon gyorsan merült az akksi,meg voltak kissebb bugok. Pedig csináltam FR-et. Megjelent hivatalos, visszaálltam 160-ra,majd OTA-n befrissítettem 370,majd 380-ra. Akksi mintha picit tovább bírná mint 6.0-val,semmi bugot nem veszek észre,nekem nem akad,nem töltöget újra,nem lövi ki az alkalmazásokat,gyors. Szóval én használom,meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged