Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ORCA58

addikt

válasz satee76 #6171 üzenetére

Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
    Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
    Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem.

"(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
    Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik.

Új hozzászólás Aktív témák