- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
bedibazsa #10011 üzenetére
Megértelek.
Mikor telefont kerestem igyekeztem ár/teljesítmény arányban a legjobbra törekedni. A választást behatárolta a szolgáltató által nyújtott kínálat és persze az a gondolat, hogy mivel első androidos teló, ne legyen túl drága ha esetleg mégsem jön be maga a rendszer. A kamera által nyújtott festményszerű képek mellett ez a memória kezelés bosszant a legjobban, a olykor előforduló akadozásokról nem is beszélve. Na mind1, ez van. -
OldMike
őstag
válasz
bedibazsa #8954 üzenetére
A béta tesztelők az alkalmazások kilövésénél inkább rosszabbat tapasztaltak, mint javulást. Lehet hogy javítanak ezen a véglegesnél. A P9 fórumban volt aki azt javasolta, hogy inkább 1-2 további javítócsomag után érdemes feltenni a Nougat-ot, nem rögtön az elsőt. Ott volt akinek jobban merült a telefonja a 7.0-val
-
válasz
bedibazsa #6355 üzenetére
En megfogadtam amit multkor irt a kollega, hogy telepitsek regebbi messengert es ne engedjem frissiteni. Tanacsara a 60.0.0.24.70-et telepitettem es az auto frissitest kilottem az aruhazban. Lekopogom, az elso pillanattol kezdve tokeletesen mukodik es a telefont sem pusztitja le.
Mar en is 935 ora uzemidonel vagyok gondok nelkul. Nagyon jo kis telefon az androidrol nem is beszelve.
Amugy tobben morogtak a sok kerdesem miatt, de pont ezert nem telepitgetek csak ugy vaktaban. Inkabb megkerdezem, mert nem ertek hozza es meg is halalja a telefon. Ezuton is koszonom a sok segitseget!
-
keshudioo
csendes tag
válasz
bedibazsa #6355 üzenetére
Idő közben újratettem, és hála az égnek - lekopogom -, úgy tűnik, most sokkal jobb. A Messenger bugjaival tisztában vagyok, sokkal jobban zavart a billentyűzet lefagyás tabváltáskor, meg menőben lapozáskor, böngészőben görgetésnél, vagy képernyő fordításkor a laggolás. Egyelőre úgy tűnik, megoldódott a probléma, remélem marad is. És először használtam HiSuite-et, kellemesen csalódtam benne.
-
stanley00
aktív tag
válasz
bedibazsa #5195 üzenetére
Eléggé off leszek, úgyhogy csak egy gyors megjegyzés. A Telenor egy szánalmas lehúzós banda. Alig várom, hogy legyen DIGI és lépek is (látatlanba merem mondani). Helyi ügyfélszolgálaton (megyeszékhely) még semmit nem oldottak meg nekem soha. Nekem is régi kártyám volt de mivel flottás csak úgy cserélték volna, hogy írásos engedély, felhatalmazás, majd X nap múlva és a többi...., a kezemben meg ott az új telefon és nem tudom használni mert nano SIM kell bele. 2 sarokkal odébb meg ingyen kivágták 9 másodperc alatt ingyen. De ezen kívül is bármi problémával mentem mindig az volt, hogy nem tudjuk, esetleg felküldhetjük, de az 2 hét, bla bla bla. Persze ha fizetni kell valamit azt máris ott helyben lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest