- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
bedibazsa #10011 üzenetére
Megértelek.
Mikor telefont kerestem igyekeztem ár/teljesítmény arányban a legjobbra törekedni. A választást behatárolta a szolgáltató által nyújtott kínálat és persze az a gondolat, hogy mivel első androidos teló, ne legyen túl drága ha esetleg mégsem jön be maga a rendszer. A kamera által nyújtott festményszerű képek mellett ez a memória kezelés bosszant a legjobban, a olykor előforduló akadozásokról nem is beszélve. Na mind1, ez van. -
OldMike
őstag
válasz
bedibazsa #8954 üzenetére
A béta tesztelők az alkalmazások kilövésénél inkább rosszabbat tapasztaltak, mint javulást. Lehet hogy javítanak ezen a véglegesnél. A P9 fórumban volt aki azt javasolta, hogy inkább 1-2 további javítócsomag után érdemes feltenni a Nougat-ot, nem rögtön az elsőt. Ott volt akinek jobban merült a telefonja a 7.0-val
-
válasz
bedibazsa #6355 üzenetére
En megfogadtam amit multkor irt a kollega, hogy telepitsek regebbi messengert es ne engedjem frissiteni. Tanacsara a 60.0.0.24.70-et telepitettem es az auto frissitest kilottem az aruhazban. Lekopogom, az elso pillanattol kezdve tokeletesen mukodik es a telefont sem pusztitja le.
Mar en is 935 ora uzemidonel vagyok gondok nelkul. Nagyon jo kis telefon az androidrol nem is beszelve.
Amugy tobben morogtak a sok kerdesem miatt, de pont ezert nem telepitgetek csak ugy vaktaban. Inkabb megkerdezem, mert nem ertek hozza es meg is halalja a telefon. Ezuton is koszonom a sok segitseget!
-
keshudioo
csendes tag
válasz
bedibazsa #6355 üzenetére
Idő közben újratettem, és hála az égnek - lekopogom -, úgy tűnik, most sokkal jobb. A Messenger bugjaival tisztában vagyok, sokkal jobban zavart a billentyűzet lefagyás tabváltáskor, meg menőben lapozáskor, böngészőben görgetésnél, vagy képernyő fordításkor a laggolás. Egyelőre úgy tűnik, megoldódott a probléma, remélem marad is. És először használtam HiSuite-et, kellemesen csalódtam benne.
-
stanley00
aktív tag
válasz
bedibazsa #5195 üzenetére
Eléggé off leszek, úgyhogy csak egy gyors megjegyzés. A Telenor egy szánalmas lehúzós banda. Alig várom, hogy legyen DIGI és lépek is (látatlanba merem mondani). Helyi ügyfélszolgálaton (megyeszékhely) még semmit nem oldottak meg nekem soha. Nekem is régi kártyám volt de mivel flottás csak úgy cserélték volna, hogy írásos engedély, felhatalmazás, majd X nap múlva és a többi...., a kezemben meg ott az új telefon és nem tudom használni mert nano SIM kell bele. 2 sarokkal odébb meg ingyen kivágták 9 másodperc alatt ingyen. De ezen kívül is bármi problémával mentem mindig az volt, hogy nem tudjuk, esetleg felküldhetjük, de az 2 hét, bla bla bla. Persze ha fizetni kell valamit azt máris ott helyben lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged