Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gabis őstag válasz  bedibazsa

üzenetére bedibazsa

üzenetéreMegértelek. 
 Mikor telefont kerestem igyekeztem ár/teljesítmény arányban a legjobbra törekedni. A választást behatárolta a szolgáltató által nyújtott kínálat és persze az a gondolat, hogy mivel első androidos teló, ne legyen túl drága ha esetleg mégsem jön be maga a rendszer. A kamera által nyújtott festményszerű képek mellett ez a memória kezelés bosszant a legjobban, a olykor előforduló akadozásokról nem is beszélve. Na mind1, ez van.
- 

OldMike őstag válasz  bedibazsa

üzenetére bedibazsa

üzenetéreA béta tesztelők az alkalmazások kilövésénél inkább rosszabbat tapasztaltak, mint javulást. Lehet hogy javítanak ezen a véglegesnél. A P9 fórumban volt aki azt javasolta, hogy inkább 1-2 további javítócsomag után érdemes feltenni a Nougat-ot, nem rögtön az elsőt. Ott volt akinek jobban merült a telefonja a 7.0-val 
- 

válasz  bedibazsa

üzenetére bedibazsa

üzenetéreEn megfogadtam amit multkor irt a kollega, hogy telepitsek regebbi messengert es ne engedjem frissiteni. Tanacsara a 60.0.0.24.70-et telepitettem es az auto frissitest kilottem az aruhazban. Lekopogom, az elso pillanattol kezdve tokeletesen mukodik es a telefont sem pusztitja le. Mar en is 935 ora uzemidonel vagyok gondok nelkul. Nagyon jo kis telefon az androidrol nem is beszelve. Amugy tobben morogtak a sok kerdesem miatt, de pont ezert nem telepitgetek csak ugy vaktaban. Inkabb megkerdezem, mert nem ertek hozza es meg is halalja a telefon. Ezuton is koszonom a sok segitseget! 
- 

keshudioo csendes tag válasz  bedibazsa

üzenetére bedibazsa

üzenetéreIdő közben újratettem, és hála az égnek - lekopogom -, úgy tűnik, most sokkal jobb. A Messenger bugjaival tisztában vagyok, sokkal jobban zavart a billentyűzet lefagyás tabváltáskor, meg menőben lapozáskor, böngészőben görgetésnél, vagy képernyő fordításkor a laggolás. Egyelőre úgy tűnik, megoldódott a probléma, remélem marad is. És először használtam HiSuite-et, kellemesen csalódtam benne.  
- 

stanley00 aktív tag válasz  bedibazsa

üzenetére bedibazsa

üzenetéreEléggé off leszek, úgyhogy csak egy gyors megjegyzés. A Telenor egy szánalmas lehúzós banda. Alig várom, hogy legyen DIGI és lépek is (látatlanba merem mondani). Helyi ügyfélszolgálaton (megyeszékhely) még semmit nem oldottak meg nekem soha. Nekem is régi kártyám volt de mivel flottás csak úgy cserélték volna, hogy írásos engedély, felhatalmazás, majd X nap múlva és a többi...., a kezemben meg ott az új telefon és nem tudom használni mert nano SIM kell bele. 2 sarokkal odébb meg ingyen kivágták 9 másodperc alatt ingyen. De ezen kívül is bármi problémával mentem mindig az volt, hogy nem tudjuk, esetleg felküldhetjük, de az 2 hét, bla bla bla. Persze ha fizetni kell valamit azt máris ott helyben lehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OTP Bank topic
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

amugy telenor ez is..
 amugy telenor ez is..