- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leviske
veterán
válasz
robi64 #14034 üzenetére
Úgy tűnik megvan minden. Csináltam én vele mindent.
A data eredetileg is F2fs volt és javításnál mindig arra is változtatta.
Viszont most jut eszembe, hogy AOSP-on a (ami elvileg hiba nélkül ment fel anno) a Google Play, meg igazából az összes google cucc fekete képernyőzött, ha be akart jelentkezni. Pedig 64-bites, 7.1-es full csomagot szedtem le.
-
leviske
veterán
válasz
robi64 #14032 üzenetére
igen, közben én is elgondolkoztam ezen, már 60%-nál tart az update, remélem meglesz a 100%.
ha ezek után is szeretnék aosp rendszert, akkor fastboot>twrp>backup az elite-el(?) > install meti féle? ill telegram nélkül akkor a meti-féle aosp legújabb verzióit nem lehet elérni? mert az oldalán csak a 1208-as van fenn.
MOD: és 100%-nál bedobta, hogy "get help".Bár a rendszer végül elindult.
-
JKiNG
tag
válasz
robi64 #13874 üzenetére
Az a fura, hogy hiába B160as van fenn, nincs két sim opció és imei is egy van. Aminek az MM -> N van a leírásában és B370-es(Fullota-mf-pv 81340) az nem approved. Ha azt telepítem akkor nem lesz frissíthető? Mi történik ha 371et telepítek?(csak mert abból approved a nougazos)
Ui.:Lehetséges hogy valami gebasz folytán az ss oeminfo-ra 160as ds firmwaret telepítettem?
-
OldMike
őstag
-
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13561 üzenetére
Nem mondtam olyat, hogy a logouton értelmetlenül van leírva. Az egy másik kérdés, hogy én mennyire tudom (vagy nem tudom) értelmezni. Aminek számtalan oka lehet, úgy mint időhiány, fáradság, figyelmetlenség, sötöbö... (Hasonló okokból nem tudtam elolvasni és megválaszolni a privátot, amiért elnézésed kérem.)
Köszönöm az értő fogalmazást, így még legalábbis én megértem, annak ellenére, hogy már rég nem foglalatoskodom (hobbi szinten) az androidok lelkivilágával.
A telefon garanciája idén lejár - mondjuk a garanciavesztés eddig se zavart. -
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13508 üzenetére
Azt eddig is sejteettem, hogy szolgáltató függő a készülék, ez mondjuk nem is zavar annyira. Az viszont igen, hogy twrp-t sehogy nem tudom feltenni... Mindjárt megpróbálom lezárni, majd újra nyitni a bootloadert, és aztán? Twrp? Majd az oeminfo és custom.bin?
Az L21C432B161-et tegnap leszedtem, de twrp hiányában nem tudtam feltenni... :/
(flashboot-tal egyesével végigzongorázni meg elég macerás lenne) -
Totya_77
csendes tag
válasz
robi64 #13506 üzenetére
Szia.
Figyelmetlen volt, nem vitás... Próbálnám helyrehozni, amit elszabtam. De legalább már sikerült visszahegesztenem rá egy 6.0-át...
Vendor Country Info
Vendor: telenor
Country: huSIM Lock Info
NW_LOCKEDAz adb és a fastboot is működik szerencsére.
Visszazárást és újranyitást megpróbálom kicsit később (kora este).Köszi a segítség
-
bmt50
senior tag
válasz
robi64 #13220 üzenetére
Az egész pénz kérdése..
A független flagship-ek 2 év, a többi 1 év support-ot szoktak kapni.
A Google-nek sokat kell tejelni a droid-verziókért a gyártóknak. Azok elkészítik a főverzió/biztonsági frissítéseket a telefonokra, meg a szolgáltató specifikus verziókat is.. Utóbbiakat nyilván nem ingyen.
A független telók lesznek a tovább támogatottak, mert szolgáltatók a gyártónál kevésbé szeretnek költeni egy már eladott készülékre.
A P10 Lite hardvere miatt abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sokkal tovább lehet majd hozzáértők segítségével frissebb verziókhoz jutni. -
vasi89
őstag
-
petya220
senior tag
válasz
robi64 #12944 üzenetére
Contributors:
@HassanMirza01 for doing all this
@OldDroid for giving us the latest TWRP
@Chainfire for Giving us the Power of SuperSU
@Chisetdel31260 for Providing and Proving this idea,,,
@Meticulus for the best Contribution in enabling OTG,,,, Love you bro
@petya230 for supporting meCsak úúgy ott vagyok
(legutolsó)
-
ORCA58
addikt
válasz
robi64 #12449 üzenetére
robi64; gombilaci1 Köszi!
Na ez nem ugrik fel nálam! Próbáltam kapcsolgatni a megjelenés más alkalmazás felett beállítást is, de hatástalan.
Az unokákról készült videó csak nem zavar be.
Egyébként soha semmi videót zenét nem töltöttem le még telefonnal. Jön a kísérletezgetés.
Úgy rémlik, talán nem is nugaton egyszer navi közben nem jött fel a hívás érkezett ablak, de többször nem futottam bele, azt hittem egyedi eset volt. -
snakebait
senior tag
válasz
robi64 #12444 üzenetére
Utánanéztem mi is ez az ADB. Nekem elég macerásnak tűnik,pedig nem kezdőként van kezemben droidos mobil. Meg ugye azt mondod csak angol nyelven működik betűcsere,én meg ahogy írtam,csak magyarul használom mobiljaimat. Érdekes egyébként,netet áttúrtam betűcsere emui 5-ön témában,adnak is sok "jó" tanácsot,de egyik sem működik. Kicsit hihetetlen, hogy ennyire lehetetlen volna,de ezek szerint bele kell törődni.
-
snakebait
senior tag
válasz
robi64 #12434 üzenetére
Köszönöm a választ,de nem is tudom mi az az adb,másik meg mindég magyarul haználok minden mobilom. Kü. nekem is ott van beállításoknál a megjelenítés menü alatt a szöveg stílus pont. Ha belemegyek írja fent betűtipusok,és ha lapozni próbálok megjelennek fent betűtipus nevek,alul meg a gomb,hogy alkalmaz. De ha rányomok semmi nem történik,nem változik meg a betű. Multkorjában tettem hw themes mapába betűket,a témáknál is mutatja,de semmi nem változik ha ott is rájuk nyomok.
-
ORCA58
addikt
válasz
robi64 #11895 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A gyári zárképernyőkön megjelenik, akkor is ha nem magazine témához kapcsolódik, ha be volt kapcsolva a megjelenítés a magzine témánál. Azt szeretem, ha az óra felül van, ezért változtatom meg a zárképernyőt. Ekkor a ki be kapcsoló sor ugyan tényleg eltűnik, de az üzenetek megjelennek.
Minden egyéb zárképernyőnél nem.
Ilyenkor ha visszateszem csak az alsó órás zárképernyőt visszajön a menüpont is. Nem hinném, hogy ez szándékos lenne. -
eladogeppc
veterán
válasz
robi64 #11587 üzenetére
Telefonomat (DualSIM) cserélve.
Akad a kamera app mindenkinél szerintem, nem gondolom hogy 2 készülék is hibás lenne ami közel 0 perces. Egyébként is mind a két telefon gyári fóliás volt. Én szedtem le róluk.
Az első telefon Duál Simes volt, ez ami most van single SIM változat.
Megszoktam, hogy engem fitymálnak, és tuti akkor is az én 2 készülékem rossz.
Videó mindjárt felrakódik, akit érdekel nézze meg legyen kedves.
Az autofókusz hiányára is korábban én hívtam fel a figyelmet, az azóta sem oldódott meg. Fura hogy külső app rákényszeríti a kamerát erre, lásd Open Camera app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest