- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabby123 #13433 üzenetére
Szia a félelmed nem volt alaptalan mert volt olyan, hogy a Telemaxtól meghajolt P8 Lite jött vissza, meg test_keyes volt vagy nem is a mi régiónkba való firmware volt rajta stb. ANDROID??? Fórumtárs az tudja.
Ezért kell a készülékről minden oldalról képet készíteni.. Sőt érdemes screenshotot készíteni róla (főleg szolgáltatósról) hogy gyárilag független, mert volt olyan, hogy független helyett függő jött vissza.
Mondjuk én is meg vagyok velük elégedve mert nekem is 1 hét alatt vissza egy alapcserés P8 Lite csak annyi, hogy a Telekomos szoftvert tették rá.
-
OldMike
őstag
válasz
gabby123 #13404 üzenetére
A Huawei az FB-n azt írta, hogy zárt rendszerben történik a frissítés, nekik arról fogalmuk sincs. Egyébként a szomszéd országokban - ahol már megtörténtek a különböző frissítések - jelezték, hogy a B380 és a B390 között voltak problémás frissítések is.
Annak idején a B380-at Szerbia után másfél hónappal megkaptuk, most már kb. három hónap az elmaradás, lehet hogy hozzánk már nem is jön.
A főverzió frissítésre az illemkódex másfél évet ad, számunkra szerintem annak már annyi. -
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
gabby123 #9656 üzenetére
Szia lelet írva a C900 csak a visszaálláshoz van a RollBack napi használatra nem jó, ha azt fel tetted akkor arra telepíteni kell a B160 vagy a B170-et vagy a B161 vagy a B171.. De a RollBack csak a 7.0-ra tehető fel a 6.0 NEM!! Mert bootloop lesz a vége..
Az oeminf-nek semmi köze hozzá.
(#9655) KZP
Hány IMEI számod van?
Na ezt most nem teljesen értem a Telekomoson, hogyan van B170 dualosittotad? Vagy rá erőlttetted a B170-t?
Persze hogy nem megy fel rá a B371 mikor az a Singlehez való. Ha valóban Telekomos akkor a garanciának lőttek hobólba...
Vissza lehet állni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest