- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
-
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14609 üzenetére
Ha itt megnézed nem telenoros rommal kaptad vissza, mert akkor C128 lenne, neked most C432 amire kell kell jönnie a C432B171-nek. Ami ha jól emlékszem beragadt, onnan ff.-el lehet tovább menni. Szerencséd van nem telenoros rommal kaptad vissza hanem single független rommal.
Előszőr próbáld otán, ha simán nem jelez, akkor teljes csomag letöltésre menj rá, aztán meglátjuk -
313313
addikt
válasz
snooze #14395 üzenetére
Ha lesz időm/kedvem pénteken jelentkezek a huawei ügyfélszolgálaton, hogy a panaszkezelő vegye fel velem a kapcsolatot (múlt héten ebben maradtunk, ha nem jön frissítés). És megkérdezem mit tudnak vele csinálni/felajánlani....
Ui.: nekem csak úgy talált frissítést a készülék, ha raktam bele sim kártyát...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
snooze #14372 üzenetére
Szia. Nézzük azt az esetet amit állítasz. Mégpedig, hogy nem mókoltad, azaz nem próbáltál másik firmware-t (ROM-ot) ráhúzni. Nagyon egyszerűen értelmezve ezek a telefonok úgy működnek, hogy van a telódban egy szép nagy NAND-FLASH memória. Ez partíciókra van osztva. Külön a Bootloader, a Boot Image, Boot Logo, System (ez maga az Android szakasz), UserData, stb. Na most addig minden oké, hogy eljut a Boot Logo-ig, de a következő lépésre (partícióra) nem tud tovább jutni. Ennek oka valószínűleg az, hogy ott megsérült a fájlrendszer valamiért. Ezt nem tudom megmondani innét most neked pontosan, hogy mitől lehetett. De nem zárható ki az, hogy a Nand-Flash memória sérülés következett be. Van ilyen sajnos. Ha garanciális a telód, szerintem semmi gond nincs. Beadod és elmondod ugyanazt amit leírtál a hiba beálltáról.
Újra fogják szoftverezni és ha minden oké hardveresen akkor jó lesz az.Megjegyzés: Ha ez a telefon MTK chipset-es lenne akkor már rég jó lenne! Azokat szanaszét lehet mókolni, elrontani szinte el sem lehet!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
snooze #14355 üzenetére
Szia kikapcsoláskor, mig nem rezzen gyorsan nyomd meg a Hangerő+ Bekapcsoló gombot egyszerre.
Különben meg milyen mokolt trutyit tettél rá? Már bocs de az XDA-n csak azok vannak...
Ma 3 telefonba lehetem életet az XDA-s trutyik miatt.
Legyen szerencséd, az FR az csak a stock firmawert oldja meg de az sem 100% egy bootlopnál.
-
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14355 üzenetére
Már leírtam, nem olvastad el? Linkeltem két videót is róla, ha úgy könnyebb.
Ha szerencséd van csak a firmware sérült és akkor mennie kell amit írtam.
Ha a linkem alapján ki tudod kapcsolni vagy recoverybe lépni, akkor oké, ha nem jön be, még mindig lehet a fastboot módszerrel operálni, találsz leírást bubus logoutján, az nekem nem megy, és már nincs meg a telefonom se, de huawei vonalon maradtam és általában ezek mindegyiknél mennek. -
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14353 üzenetére
Igen az, valamiért nem tud elindulni, ezért kérdeztem, hogy sikerült összehozni.
soft brivk videó
és még egy hátha így jobban megy -
szemesi69
addikt
válasz
snooze #14351 üzenetére
Próba? :
Ha a számítógéphez csatlakoztatja az USB-t, majd a Power gombot és a Vol + -ot (egyidejűleg megnyomva, amíg a készülék újraindul (és folyamatosan megnyomja), eljut az eRecovery-be, ahol lehetőség van a készülék kikapcsolására. forrás
Hogy sikerült összehozni a bootlopot? -
Szevi
tag
válasz
snooze #14298 üzenetére
Köszi, közben ezt megtaláltam én is. Ez érdekes, mert azt mondta a lányom, hogy rendszerfrissítés előtt még lehetett. Nemrég néztem neki 7.0 van fent. Ami érdekes, hogy volt bőven hely még a belső tárhelyen mégis egyfolytában tárhely problémára panaszkodott a telefon. Most factory reset volt. Meglátjuk. Köszi!
-
ORCA58
addikt
válasz
snooze #13926 üzenetére
Pedig fel tudják tenni! Többen is ott tetették fel.
Engem meg is szívattak vele. Írták vigyem a körúti szervizeb ott felteszik. Budapesten volt dolgom oda is szaladtam. Egy óra várakozás után megmondták, hogy minimum 4 napra ott kell hagyni, hogy a "szakemberek" fel tegyék. Nagyon durván számolva max. 10 perces munka
Aki tokot és fóliát kért, azzal min. 15 percig foglalkoztak.Sajna az ügyfélszolgálatosok semmihez sem értenek, de udvarisak!
-
Zsocy155
őstag
-
-
szemesi69
addikt
válasz
snooze #12592 üzenetére
Van fájl kezelő a telefonodon, miért nem használod?
Babra munka, de meglehet találni mi foglal annyit. Egyéb nálam minimális, ami nálad van az elég szép mennyiség. Biztos megoldható fr. nélkül, de mint írtam nem egyszerű lesz, de csak fájl kezelőben tudod megoldani, és óvatosan a törléssel, ne hogy olyan is bele essen a szórásba, aminek nem kellene.
-
Muerte68
addikt
-
keshudioo
csendes tag
-
ANDROID???
addikt
válasz
snooze #11566 üzenetére
Nem tudom, de ez a 7.0 tényleg rossz.
Ilyen vacak kijelzőidőt 4:57:37
Alig beszéltem telefonon 2:26:25
Wifi sem ment: 22:26:37
és villant hogy 20% így töltőn van, nem akad, de ez tényleg rossz, szánalmas.
Mellesleg több mint 2 napot ment (3n 9ó).
Nem értem, hogy hogy lehet ilyen gyenge az üzemidő, ez hatnál is így volt.
Természetesen tudok képeket is csatolni róla, ja és igen használom is a telt.
NEM "üzemidő bajnokságot" szeretnék ezzel indítani! -
sepyi
aktív tag
válasz
snooze #11153 üzenetére
Bétáról frissítettem, a párom 6.0-ról frissített és mindkettőnknek bejövő és kimenő hívásnál is kicsi képen, de tökéletesen látszódik a partner.
Hasonló problémám 6.0-n volt, amikor nem a gyári tárcsázót használtam és a hívó képe teljes képernyőn jelent meg. Mióta a gyárit használom, megszünt a probléma. -
bubus66
nagyúr
válasz
snooze #11205 üzenetére
Mindenkinek ilyen volt nem csak teneked...
Aki frissített annak mindenek, ugyan ez volt.
Ha A Legfrissebb teljes csomagot szedjük le akkor is a frissítő a Letöltés alatt a (6.0-nál) a Gyors frissítést írja ki..
Más
Senki nem szedte le a VNS-L21C432B370-et???
(#11207) Zoolika87
Én kaptam hideget meleg az FR ezért nem kell hanem ajánlott.. Ha akar az user akkor csinál, ha nem nem, előbb vagy utóbb úgy is bug-os lesz..
Én minden esetben csinálok, még javítás, és frissítés után is..
-
ORCA58
addikt
válasz
snooze #11153 üzenetére
Esetleg a Rocket dial. G6-on még azt használtam tárcsázónak. Annál több fajta közül lehetett választani. A kép azon gyönyörű volt, ha külön lettek megadva a képek. A névjegyben lévőt is meg tudta jeleníteni. A hívás képernyőt a gyári fölé helyezte. Viszont néha időzítés i probléma, vagy vagy mi miatt a gyári jött fel. Alcatel OT995-ön mindig tökéletes volt.
Ha kódot kellet bevinni, visszaváltott az eredetire. Azóta frissítették, de még nem néztem meg. -
ORCA58
addikt
válasz
snooze #11135 üzenetére
Sírtam miatta, a béta teszt alatt jeleztem is, hiába sz..nak rá, mint sok minden másra is. Látszik az Illiberális gondolkodás módjuk. Majd ők megmondják mi jó neked, és te örülsz.
Habár ez sok gyártóra igaz más területen is.
Onnan tudom, hogy a kép kit ábrázol, hogy tudom kit hívtam.rostiron
Jobb, ha a teljes csomagot töltöd le. Mielőtt frissítenél, a jobb felső sarokban 3 pötty ott kiválasztod a telejes csomagot. Ha jól emlékszem 1,9 GB. Én simán elvagyok -pontosabba a telefonom- FR nélkül. -
Balathruin
veterán
válasz
snooze #10314 üzenetére
Huawei hülyesége, szétbarmolták a gyári droidot, enyhén szólva megutáltam az EMUI-t pont az ilyenek miatt.
Teljesen csak akkor tudod megoldani ha lecseréled a gyári renszert, EMUI nagyon agresszíven bezár minden háttérben futó alkalmazást, továbbá nem 2GB memóriára írt szoftver fut a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest