- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
válasz
boneyard #12183 üzenetére
Én néhány naponta. Vannak alkalmazások, amik kibuknak a hosszabb uptime miatt, valszeg leöli őket az alaprendszer, mert néha elfogy a memória. Meg eleve érezhető, hogy mondjuk egy egész napos mobilnet tethering után kezd belassulni, döcögőssé válni a rendszer. Először gondoltam, hogy az ilyen a túlmelegedéstől lehet, de az az érdekes, hogy ha újraindítom akkor minden akadozás megszűnik.
Ez tapasztalható volt ugyanúgy 6-os droidon is, mint a mostanin.(#12182) ORCA58
Teljes mértékben egyet értek, én is megnyomkodtam az összes új modellt a MM-ban (annó a sima P9-et is) és lényegében semmi olyat nem láttam bennük ami egyáltalán elgondolkodtatott volna a frissítésen(#12184) bubus66
Nem tudtam, hogy van különbség a kettő között. Egyébként nem bogaras a rendszer, minden rendben működik. A bluetooth egység hardveresen szerintem nem lehet hibás, mert viszonylag sokmindenhez azt használom (karkötő, fejhallgató vagy külső hangszóró, headset).
Tehát a bt-t tudom használni, csak fura, hogy bekapcsoláskor mindig be kell újra és újra nyomni és ha elfelejtem akkor csak a fejemet fogom, hogy mennyi hívást/üzenetet nem vettem észre.Szóval gyanús, hogy a miband szoftvere okozza véletlenül, de inkább megtanulok együttélni a helyzettel, mint letörölni és próbálgatni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
boneyard #11243 üzenetére
Nem kell külön telepíteni a hw_data csomagot azt zip-ként kell betteni az update.app mellé
(#11238) boneyard
Ha lementetted az OTA- akkor nem a 3 Gombossal kell fel tenni ez a probléma, hanem engedni neki feltenni az HwOUC mappából nem szabd törölni.
Mind a kettő fájlnak ott kell lenni....
Vissza kell menni a Frissítőbe és ott el lehet indítani a lementés nem azért kell, hogy az OTA-t a 3 gombossal tedd fel..
(#11239) ati0420
Ha nem tudsz valamit akkor kérdez, mielőtt még hülyeséget csinálsz, a hw_data, ha nem települ akkor lesz test_keyes
Mert abban van ami írja a build-et
ez a lényeg dataversion.txt
-
bubus66
nagyúr
válasz
boneyard #10220 üzenetére
Elméletileg menni-e kell.
(#10221) castiels
Igen lehetnek 1 hetes csúszások.. Neked nem számít, mert te is megfogod kapni. De ha valaki lementi neked a komplett frissítést akkor feltudod tenni.. Ha meg meg kapod akkor figyelj oda, hogy melyik jön meg neked... Remélem tudod miért mondtam.... A B370 vagy a B371 neked nem mindegy.... a jelen állapot szerint.
-
ORCA58
addikt
válasz
boneyard #2668 üzenetére
Köszi!
Első nekifutásra végignéztem azt is, aztán feledésbe merült
A G6-on ott csak az elrendezést lehetett beállítani. Arra voltam kíváncsi, ha alternatív tárcsázót használok, akkor hova kerül a jel, de mind az eddigi verziókban, itt is az eredeti ikonhoz. Sebaj.ANDROID???
Igen! Valahogy így kell kinéznie egy normális védő fóliának vagy üvegnek. Egyébként mi lehet ott ahol a gyári fólia a hangszórótól balra lefelé is ki van vágva?Az ujjlenyomat olvasó valami fantasztikus. 4-5 érintésre megtanulta, és 100%-os, pedig csak leheletnyit érek hozzá.
A Build-szám amivel kaptam VNS-L21C432B13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest