Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
steele80
üzenetére
Igen, igazad volt, és félreérthető is voltam! A lényeg, hogy mivel nálam új volt a telefon, ezért "meg akartam neki tanítani" a töltöttséget! Ezt valahogy így kell, ha jól tudom!

Balathruin
A proginak ha lehet hinni, akkor a 3000-es aksi 2300-as már csak. Ezt már nem éri meg kímélni sem!
Nyírom, amíg nem lesz 2000, aztán csere! Szóval meg van a bibi! Amúgy már értem ezt a memóriakezelésesdit! De miért dobálja ki folyamatosan a progit? Ezt nem értem!robi64
Ne haragudj, ha megbántottalak. Te túl profin próbáltad megközelíteni a dolgot, én meg nem értettem, mit szeretnél! Még most is hülye vagyok ezekből a miui, meg mifene nyehera verziókból! Azt sem tudom, mik ezek!

-
giornalista
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
persze, hogy nem. de azért mobil és mobil között rengeteg különbség van a kamerák terén.
a látottak alapján a P9 Lite kamerájában "sok marad", ennél azért lehetne jobb, persze akkor ki venné a duplalencséset.
meg ötezer forintért nem várok semmi különlegeset, nem plakátokra akarom nyomtatni a fotóimat. a képek élessége azonban szemmel láthatóan nem az igazi, pacás egy kicsit. valószínűleg ez az egyetlen, amiben visszalépés a mostanimhoz képest (G3), ami azért meglepő.
(a nagyobb kijelzőfelbontás nem hiszem, hogy hiányozni fog)
-
Diabo6
senior tag
válasz
steele80
üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből

-
ORCA58
addikt
válasz
steele80
üzenetére
Nem tudom, hogy a 6-oson is volt-e, de a 7-ben a képernyőzár és jelszavaknál kikapcsolható a lépésszám mutatása a zárképernyőn.
A "csak" 600MB szabadnak meg örülj, mert azt jelenti, hogy több app bent marad a memóriában. A7-es bétán nekem volt már 1GB-is, mert szinte mindent leállít, ami nem gyári, vagy nem fut folyamatosan. Remélem javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Path of Exile 2
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nyírom, amíg nem lesz 2000, aztán csere! Szóval meg van a bibi! Amúgy már értem ezt a memóriakezelésesdit! De miért dobálja ki folyamatosan a progit? Ezt nem értem!