- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
steele80 #14122 üzenetére
Igen, igazad volt, és félreérthető is voltam! A lényeg, hogy mivel nálam új volt a telefon, ezért "meg akartam neki tanítani" a töltöttséget! Ezt valahogy így kell, ha jól tudom!
Balathruin
A proginak ha lehet hinni, akkor a 3000-es aksi 2300-as már csak. Ezt már nem éri meg kímélni sem!
Nyírom, amíg nem lesz 2000, aztán csere! Szóval meg van a bibi! Amúgy már értem ezt a memóriakezelésesdit! De miért dobálja ki folyamatosan a progit? Ezt nem értem!
robi64
Ne haragudj, ha megbántottalak. Te túl profin próbáltad megközelíteni a dolgot, én meg nem értettem, mit szeretnél! Még most is hülye vagyok ezekből a miui, meg mifene nyehera verziókból! Azt sem tudom, mik ezek!
-
giornalista
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
persze, hogy nem. de azért mobil és mobil között rengeteg különbség van a kamerák terén.
a látottak alapján a P9 Lite kamerájában "sok marad", ennél azért lehetne jobb, persze akkor ki venné a duplalencséset.
meg ötezer forintért nem várok semmi különlegeset, nem plakátokra akarom nyomtatni a fotóimat. a képek élessége azonban szemmel láthatóan nem az igazi, pacás egy kicsit. valószínűleg ez az egyetlen, amiben visszalépés a mostanimhoz képest (G3), ami azért meglepő.
(a nagyobb kijelzőfelbontás nem hiszem, hogy hiányozni fog)
-
Diabo6
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből
-
ORCA58
addikt
válasz
steele80 #8727 üzenetére
Nem tudom, hogy a 6-oson is volt-e, de a 7-ben a képernyőzár és jelszavaknál kikapcsolható a lépésszám mutatása a zárképernyőn.
A "csak" 600MB szabadnak meg örülj, mert azt jelenti, hogy több app bent marad a memóriában. A7-es bétán nekem volt már 1GB-is, mert szinte mindent leállít, ami nem gyári, vagy nem fut folyamatosan. Remélem javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest