- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
steele80 #14122 üzenetére
Igen, igazad volt, és félreérthető is voltam! A lényeg, hogy mivel nálam új volt a telefon, ezért "meg akartam neki tanítani" a töltöttséget! Ezt valahogy így kell, ha jól tudom!
Balathruin
A proginak ha lehet hinni, akkor a 3000-es aksi 2300-as már csak. Ezt már nem éri meg kímélni sem!
Nyírom, amíg nem lesz 2000, aztán csere! Szóval meg van a bibi! Amúgy már értem ezt a memóriakezelésesdit! De miért dobálja ki folyamatosan a progit? Ezt nem értem!
robi64
Ne haragudj, ha megbántottalak. Te túl profin próbáltad megközelíteni a dolgot, én meg nem értettem, mit szeretnél! Még most is hülye vagyok ezekből a miui, meg mifene nyehera verziókból! Azt sem tudom, mik ezek!
-
giornalista
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
persze, hogy nem. de azért mobil és mobil között rengeteg különbség van a kamerák terén.
a látottak alapján a P9 Lite kamerájában "sok marad", ennél azért lehetne jobb, persze akkor ki venné a duplalencséset.
meg ötezer forintért nem várok semmi különlegeset, nem plakátokra akarom nyomtatni a fotóimat. a képek élessége azonban szemmel láthatóan nem az igazi, pacás egy kicsit. valószínűleg ez az egyetlen, amiben visszalépés a mostanimhoz képest (G3), ami azért meglepő.
(a nagyobb kijelzőfelbontás nem hiszem, hogy hiányozni fog)
-
Diabo6
senior tag
válasz
steele80 #9244 üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből
-
ORCA58
addikt
válasz
steele80 #8727 üzenetére
Nem tudom, hogy a 6-oson is volt-e, de a 7-ben a képernyőzár és jelszavaknál kikapcsolható a lépésszám mutatása a zárképernyőn.
A "csak" 600MB szabadnak meg örülj, mert azt jelenti, hogy több app bent marad a memóriában. A7-es bétán nekem volt már 1GB-is, mert szinte mindent leállít, ami nem gyári, vagy nem fut folyamatosan. Remélem javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest