- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
B396
<features module="[Újdonságok]"><feature>Új osztott képernyő funkció. Gyorsan feloszthatja a képernyőt a WhatsApp üzenetek ellenőrzéséhez az osztott képernyő gombbal videók nézése közben.
Új Nemrég töröltek album a Galériában, ahol megmaradnak a törölt fotók és videók 30 napig. A véletlenül törölt fotók és videók így egyetlen érintéssel visszaállíthatók.
Biztonsági eljárást vezet be, amely háromnaponta kéri a zárképernyő jelszavának megadását – így segít megjegyezni azt.</feature></features><features module="[Optimalizációk]"><feature>Optimalizált Kamera teljesítmény a gyorsabb fotózáshoz és gördülékenyebb általános élményhez.
2018 márciusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.Az előzőek csak biztonsági frissítést tartalmaztak. Én B392-vel kezdtem, a többi már otán jött, B394 majd B396 ez van nálam jelenleg, van akinek már meg jött a B398 is. De ha nekiállsz előtte ellenőrizd le, hogy engedélyezett-e a te telefonodra. FF leírás tartalmazza, hogyan kell.
-
petya220
senior tag
Ha nem felejtem el
akkor csinálok pár képet holnap.
Az jó lennehosszú expo + raw , ez egy álom számomra ennél a telefonnal... Stock kamera képes 8sec expo-ra, de nem raw, pedig szerkesztésnél jó lenne.
(mondjuk a GoPro hero 4 black sem képes raw-ra.... Vicc annyi pénzért xD )
-
ORCA58
addikt
xeo98
Jelenleg a Honor 8-on és a legfrisebb P9 ROM-esetén van(7-es android).
A telefon elméletileg tudja, hiszen a lebegő gomb egyik funkciója éppen.
Amit használsz, borítékolható, hogy nem lesz jó 7-esen.Peterking
Szerintem is használható, bár a memória kezelése tényleg "érdekes" Energia atkarékos módban használom. Próbálgatok mindent ami az eszembe jut. Megy a képernyő megosztás, a panel ablakban 15 műholdat lát. Kipróbáltam, és szerintem szépen gördülékenyen megy az Asphalt 8, és a real racing 3. Bár nem szoktam 100%-ra tölteni, de tegnap a gépen lógva feltöltődött. Így most a próbálgatások és 1,5 óra telefonálás mellet 4ó 20perc képernyő időnél tatok, és 41%-on áll az aksi. Ezt nem mondanám rossznak, de nem is kiemelkedő.
Eddig minden app működik rendesen, ami korábban is.
Még nem küldtem semmi hibát,de ha fogok azt is majd magyarul. Lehet nem is veszi figyelembe?Azt tudom, hogy 6-os esetén, ha telefonálás közben hívás érkezett akkor pittyent egyet. Ez is így tesz, csak a hang más. Arra viszont nem emlékszem, hogy ezt jelezte is mint nem fogadott hívást? Az ikonszámlálón is megjelent, vagy sem? Mert most csak SMS-ből tudom, hogy ki hívott.
petya220
Sajnos ronda szerintem is az értesítés ablak. -
-
bubus66
nagyúr
Az SMS-ket a SMS Backup & Restore-vel le lehet menteni és utána bármikor vissza tehető.
Igaz Honor 7 topik de nagyon is ide vág...
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.Persze lehet, hogy úgyan úgy megy egy ideig de előbb vagy utóbb jönni fognak a bugok.
Akkor ne is állj neki frissténi
Nekem meg a B151-ra mikor feltettem az B161 és nem csináltam FR mint a szabadnapos csiga olyan lassú volt, mikor megkapta az FR utána tökéletes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest