Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
[link]Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan app, ami a képernyőn jelezné, hogy valami üzenet jött?Valami egyszerű, reklámmentes. A másik kérdésem, hogy valamit be kell állítani külön a telefonon? Kerestem, de nem találtam semmi ilyet.Az is lehet, hogy nem kell.Köszi szépen
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Hali!
Hol kell kikapcsolni, hogy amikor üzenetet írok, akkor ne ajánlja fel a szavakat?Köszi -
wolf88
aktív tag
Jól van már nem akarom. SIM kártyát szeretném betenni, de rájöttem, hogy azt oldalt kell berakni. Csak most az a bajom, hogy valúszínű még kisebb SIM kártya kell, mert a jelenlegi nagy bele. Szerintem.Micro Sim az nem jó bele?
-
wolf88
aktív tag
HAli!
Boldog tulajdonosa lettem ma egy ilyen telefonnak, viszont már az elején problémába ütköztem!Hogy tudom a hátlapját biztonságosan levenni?Ha egyszer sikerülne, az biztos, hogy többet nem nagyon szeretném levenni. Addig eljutottam, hogy egy fél oldalasan lepattintottam, de tovább nagyon nehezen akar, eltörni se akarom. Köszi
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásánál. Szolgáltatónál, elég jó áron adja most a telenor. A kérdésem az lenne, hogy ugye 4G képes a telefon?Megbízható?Van valami nyűgje-baja?Jelenleg egy LG G3 S telóm van, ezt váltaná a Huawei. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest