- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de nem tudok visszaolvasni, most kéne használni a telefont. OTA-n frissítve lett 7-es droidra, utána felraktam a kisebbik, javító csomagot. Csak akkor van hálózat, ha be van kapcsolva a wifi, amúgy össze-vissza ugrál a hálózat, egyfolytában ledobja. Van tippetek, mi lehet? Köszi.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
ANDROID??? #10016 üzenetére
Elég, ha pár alap alkalmazás próbálsz az alkalmazásváltóval megnyitni. Spotify-t kidobja a memóriából, akad, az appok újraimdulnak. Első naptól kezdve sikerült ezeket produkálnia.
-
bedibazsa
senior tag
Nexus 5x kétszer ennyi appot tudott benn tartani, pedig ugyanúgy 2GB ram. Lehet, hogy újra veszek a Huawei helyett egyet. Én azt vette észre, hogy egyre kevesebb sz@rt tud a memóriában tartani. Kamera app és a Chrome 1 tabbal - már ez is gondot okoz neki. 8 hónapja megvan, de elfogyott a türelmem sajna.
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Az normális, hogy október óta nem jött semmilyen frissítés a gyári független telefonra? 2016.10.01-én jött az utolsó biztonsági frissítés. Eléggé indokolatlannak tartom ezt.
-
bedibazsa
senior tag
Szegény telefon, egyre többször kúr fel a memória ürítése. Ma pl. Facebook-ra szerettem volna feltölteni egy képet böngészőből, ahol egy lap volt csak megnyitva. Más alkalmazás nem is volt a háttérben, erre kiírta, hogy memóriahiány miatt nem sikerült. Amit írtam, az kitörlődött, eltűnt.
Ez mennyire normális? Anno a Samsung Galaxy S Advance csinált ilyet, azt a telefont gyűlöltem a legjobban. Plusz olyan is van, hogy egy órát áll a védett alkalmazás a háttérben, lezárt képernyő mellett és azt is újratölti. Nagyon remélem, hogy a 7-es droid az új EMUI-val jobb lesz, de ahogy olvasom itt, a Beta sem ügyeskedik eddig.
-
bedibazsa
senior tag
Most leszedtem a Fb alkalmazást, mert amúgy is sok memóriát zabál. Csak névjegy, jegyzet és naptár szinkronizálás megy, de ezek eddig is voltak, 5-6 óra SoT mindig meg volt. 5 hónapja így használom, ez volt az első, hogy ennyire elkezdett merülni. Csinálok egy FR-t, aztán kiderül.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Balathruin #6496 üzenetére
Eddig ment, úgy, hogy az elején feltelepítettem.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
SamiCsillag #5683 üzenetére
Nekem a plusz 1gb ram nagyon jól jönne, hamar újratöltögeti a dolgokat, cserében gyorsan helyre állnak. Nexus 5x után a képek nekem gyengék, viszont átlagos felhasználásra megfelelőek.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
feldheimer #5672 üzenetére
Szia! Igen, vedd le a gyári fóliát, közvetlenül a kijelzőre rakd az edzett üveget. Az általad említett márkával nekem nem volt eddig még bajom.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
kabalapasika #5220 üzenetére
Tudtommal az állandóan FHD.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
HAGYMAFA #5150 üzenetére
Ha prepaid a sim, akkor a nevedre kéne írniuk, ha nálad van a kártya. Tulajdonjog-tisztázás - legalábbis a Telenornál ez így van, nem tudom, melyik szolgáltatónál vagy. Ne vagdosd, mert nem lesz jó.
Olyat lehet csinálni, hogy ha ír messengeren valaki, akkor ne a képe, hanem a messenger jele látszódjon az állapotsávban? Más app-ra is érvényes ez. Köszi!
-
bedibazsa
senior tag
Tök jó ez a B160, de amióta lefrissítettem, eltűnt a SwiftKey ikonja és sehonnan nem tudom visszaszerezni. Már töröltem az alkalmazás, aztán újra felraktam, de semmi. Valami ötlet?
-
bedibazsa
senior tag
válasz
janes1976 #4126 üzenetére
Csatlakozom. Nagyon szeretem, két hete használom, nem kell ennél gyorsabb telefon. Az aksija zseniális az eddigiekhez képest. Kamera lehetne jobb, de a havi öt képnek, amit készítek, tökéletes. Előtte egy Nexus 5x volt, abból ki tudtam csikarni 2.5-3 óra SOT-ot, ebből 5-6-ot. Multitasking ott jobb volt, de ennyi kb., amiben jobb - számomra. Az EMUI-ban olyan apróságok vannak, amik más platformhoz képest zseniálisak. Valszeg' a következő telefonom is Huawei lesz.
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok, új vagyok még, és lehet, hogy volt már kérdés, munka miatt nem tudok visszaolvasni. A kérdésem az lenne,hogy lezárt képernyő mellett hogy tudom lehúzni az állapotsávot? Sehol nem találom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged