- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
-
csacsi67
addikt
válasz
Repsol600 #14814 üzenetére
Én mindig avval a Twrp-vel csináltam gyári mentést ami kell az adott romhoz .Amit a rom készitö is ir .Több mint 5 giga volt a mentésem .nem tudom ,hogy miért nem engedte vissza rakni a gyári mentést .Én igy jártam. Fassbott modba ezek után be tudtam lépni ki is irta a gyári számot a parancsra de semmitz se gyári recovery se twrp recoveryt nem engedett fel fleselni. Ha kiléptem bootloader modbol utánna meg a Huawei logoig eljutott a telefon és mindig ujra indult. Töltést is vette. Mult héten csütörtökön küldtem szervizbe majd le irom mi lett a vége.
-
csacsi67
addikt
válasz
Repsol600 #14812 üzenetére
Szia.Csináld ez alapján akkor biztos frissül 7 re a 160 nál nyomj egy FR-t ha fent van. Remélhetöleg frissül 7-re .De ovatosan ezzel a Elite rommal nekem is volt fent ,valamint ez is LineageOS .Minden esetben mindenröl csináltam mentést eredeti gyári romromrol a TWEP vel de vissza állitani már nem tudtam .Azt irta ki nem lehet vissza állitani. Utánna lett egy tégla Bubus66 is meg probált segiteni ,de Ö is szervit javasolt. Fasboot modban sem engedett semmit fleselni a telefonra azota a telo szervizbe . Bubus elmondása szerint nem az elsö esett .Itt a leirás de gondolom ez alapján csináltad. [link]
-
bubus66
nagyúr
válasz
Repsol600 #14583 üzenetére
Szia a másik IMEI nem veszik el akkor sem ha singlere való ROM-ot tesz rá de az OTA-val ennek nagyon kicsi az esélye..
DS= VNS-L21C432B370 telepítés után egyből frissül a VNS-L21C432B380
SS= VNS-L21C432B371 telepítés után egyből frissül a VNS-L21C432B381Amit kaptál a csacsi67 fórumtárstól linket abban ez le van írva.
Mert az IMEI nem szokott csak úgy elveszni.. Nem TWRP-re lett a frissítés ráengedve?
(#14583) Repsol600
Azért látja az egy IMEI-t mert csak egy van neki azért mert független még nem biztos, hogy DS-is. Sőt ha dualosítod akkor is csak egy IMEI van.
Viszont OTA-n akkor sem megy fel rá az SS-ra való firmware, ha Dualositva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest