-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothaniko76
friss újonc
válasz
boogiemano #10113 üzenetére
kérdésem volna!sos!huawei mate 10lite telom van,nincs olyan beálitási lehetöség h.érzékelje a tokot,ha kinyitom reagáljon rá!van valami lehetöség h.müködjön?play áruház kilöve,fos az egész!elöre is köszönöm
-
Muerte68
addikt
válasz
boogiemano #12721 üzenetére
Esetleg?[link]
Üvegfóliát rendeltem már tőle gyors volt és pontos a fólia -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #12101 üzenetére
gondoltam lezaraskepp:
huawei igen gyorsan javitotta a problemat, tegnap megjott a frissites wear es health-re es most mar mukodik a talkband b2 ujra
-
törölt tag
válasz
boogiemano #12132 üzenetére
Ez nem jó? Itt van 21, 20, 15, 12-es verzió. Vagy mennyire régi kell?
-
grafnet
veterán
válasz
boogiemano #12134 üzenetére
Volt itt kolléga, aki még nem frissített MM-re.
apk-n nincs fent? Nagyon Huawei... -
grafnet
veterán
válasz
boogiemano #12132 üzenetére
apkmirror?
-
Muerte68
addikt
válasz
boogiemano #12130 üzenetére
igen a health-meg a b2-külön számlál két külön készülék nem egyforma mozgással pld a telót leteszed az nem számol és vice versa
-
Shade45
senior tag
válasz
boogiemano #12101 üzenetére
Nálam minden működik, úgy ahogy eddig is... A különbség, hogy két program van hozzá.
-
NandorHUN
addikt
válasz
boogiemano #11621 üzenetére
Szerintem ha hídról ledobod, akkor mind1 is, hogy milyen tok van rajta
Csuklópánt meg nem rossz, de szerintem túl kényelmetlen lenne használni. Én pl. most csak akkor teszek rá tokot, ha lemegyek futni, napközben meg nincs olyan nagy veszélyben a teló és nem karcolódik.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #11057 üzenetére
Első link nem jó.
Nálam 1-2%-ot merül wifivel, minden kikapcsolva és takarítás után meg semmit.
Gyáriböngésző már alapból nincs, de valóban lelehet szedni hozzá külön. -
lumpika
tag
válasz
boogiemano #11004 üzenetére
A legfrissebb rom van fenn és egy samu d6100 a tv. A lollipop tökéletesen vitte. Olyan dlna app kéne ami pici megbújik és csak esetleg galériában küldésnél jön elő
-
Murdock1981
tag
válasz
boogiemano #10980 üzenetére
Pontosan, nekem a tv is wifin csatlakozik a routerhoz
-
lumpika
tag
válasz
boogiemano #10980 üzenetére
Szerintem az a gond hogy 2011-es samsung smart tvm van, az meg valszeg nem tudja a mirrorshare-t
-
gegekutas
aktív tag
válasz
boogiemano #10748 üzenetére
Nem használok ilyen appokat nem tudok erről nyilatkozni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10748 üzenetére
Én nem nagyon használom ezeket így nem tudok ebben segíteni :/
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10355 üzenetére
Létezik, mert már én is találkoztam vele újratelepítés után. De akár most is elő tudom hívni ha akarom..bekapcsolom a messenger chat fejet pld de úgy hogy írok is valakinek, azaz kint legyen egy chat fej a képernyőn és megnyitok egy alkalmazást amit még nem és így engedélyeket fog kérni. És abban a pillanatban kiírja, ezt a képernyőfedvényt.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
boogiemano #10350 üzenetére
A képernyőfedvény a többi alkalmazás felett futó alkalmazásokat/alkalmazás részeket takarja, jó példa erre a messenger chat feje. Ha valami beállítást módosítani szeretnél és erre hivatkozik akkor zárd be a chat fejet és engedni fogja. Ez egy biztonsági mechanizmus. Nem engedi, hogy úgy legyen valami módosítva, hogy egy alkalmazás közben előtérben fut.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
boogiemano #10237 üzenetére
Azért kèrdeztem, mert a b196-ra jönnie kellett volna neki a b336. Gondoltam hátha a HiCare segít neki ebben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
boogiemano #10231 üzenetére
B196 volt, azt hiszem az a legalapabb, droid 5.0.2 talán. NEM JELZETT, "frissítés nem elérhető".
Most a B323 van fent, ez se jelez, nincs frissebb. A telo maga jó lenne, de ez a röhejes kategória.Szervizben volt már a drágánk... a TMX semmit nem csinált vele, mármint szoftver téren.
-
turikcsaba
csendes tag
válasz
boogiemano #10186 üzenetére
úristen, komolyan az animáció sebesség volt a baja, én azt az első használatkor kapásból lehúztam felesre, most 1x-esen csinálja a záridőt rendesen, hatalmas nagy köszi!!!
a fehér pöttyök kb 10mp-es záridő után kezdenek előjönni, akármit csinálsz vele, akármilyen patyolat a kamera fedőizéje, ha rárakom az ujjamat akkor is ott vannak a pöttyök, de ezt már feljebb kiderítettük, hogy ez minden p8-nál jelen van.
van egy tákolt kameraállványom, azzal csináltam a 2 kontrolleres képet amit felül mutattam.
viberen minden ki van maxolva, mégis szeret viccelődni, hogy nem mutatja, hogy üzenetem jött, majd update lesz ha ráérek, aztán igyekszem beszámolni, hogy javult-e.
sok alkalmazás nincs a telefonon, olyan 15-17-et töltöttem le, de a gyárikból is töröltem ki, nem hiszem, hogy azok húznák be, nem ilyen "mindig aktív" appok (shazam, otp smart bank, sketch, telekom, google pdf és társai vannak).
ne érts félre, a telefon nálam nagyon jól szuperál úgy ámblokk (főleg az xperia sp után, az annyit akadozott, hogy minden nap azon gondolkodtam, mikor fogom kettétörni), youtubeon vagy inkább google mapson látszik, hogy nem mindig tud magából kipréselni 60fps-t animációk között, és utánaolvasva furcsálltam, hogy tavalyelőtti flagshiphez képest tényleg nincs benne egy bika gpu. de hát ez legyen a legnagyobb problémám a telefonnal, játszani meg úgy sem játszok szinte semmit.
ha a hidegesdit ki akarod próbálni, hagyd kint a telót olyan 20percig de ne nyomkodd mert a terhelésből származó hője felmelegíti, egész biztos vagyok benne, hogy fogod látni a homályosodó mozgást (nem akadást kell keresni). olyan mint a need for speedben a motion blur amikor 200-al mész
köszi a tippeket! -
Exelsior24
aktív tag
válasz
boogiemano #10130 üzenetére
A play áruházas EMUI Theme Editor-ral készítetted, vagy van PC-re is?
-
grafnet
veterán
válasz
boogiemano #10130 üzenetére
Szuper!
Köszönjük.Mostmár csak rá kell vegyem a zasszonyt, hogy kiadja a telefont a kezéből... és tudjam frissíteni.
Engem konkrétan idegesít, hogy naponta kétszer kell töltenie, mert merül. Igaz sokat is nyomkodja, azt is full fényerőn.
Az enyémet, jó ha két naponta töltőre teszem, igaz a Xiaomi. -
grafnet
veterán
válasz
boogiemano #10125 üzenetére
Neked is és a többieknek is köszönöm!
Ezek szerint valóban én értettem félre!
Ez jó hír, mert a zasszonynak nagyon tetszik ez az ablakos flip kezelés.
THX -
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10125 üzenetére
Köszönöm!
-
firensister
újonc
válasz
boogiemano #10103 üzenetére
Valamilyen internetes oldalon, tok shop boltban rendeltem, amelyről azt írták, hogy ez az, intelligens.. .. :-) és semmi nem működik.. Köszönöm szépen a válaszod! Üdv!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10115 üzenetére
És mikor kihajtod, hátra is lehet csukni vagy csak ki oldalra? Akinek hosszabb ideje megvan már..nem gyengül el a hajlatnál? Ki hogy használja?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10115 üzenetére
Hú tényleg...:/ Értesítő led helyet nem is gondoltam..de mondjuk egy bőrlukasztóval vagy forró szeggel lehet lyukasztani. Bár meg se fordult a fejemben mert sztem ez alap lenne..:/
Köszönöm, akkor a lényeg hogy csak skint váltani nem lehet, de normálisan az ablakban jelennek meg a dolgok, tehát van értelme az ablakos toknak. (Nem voltam benne biztos hogy csak a skinek tűntek el, vagy már az ablaknak sincs értelme)
Igen, az valóban egy pozitívum ebben a hidegben
vagy akár melegben is, hogy nem úgy csúszik a telefon meg nem lesz mázgás a kijelződ sem.
Nagyon vastagít egyébként a tok? Szeretitek?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10113 üzenetére
Azt sajnálom, hogy kivették a skinezhetőséget. De sztem jól néz ki még véd!
Attól hogy nincs skin még rendesen a kis ablakban jelennek meg az infók, ugye?Am Telekom oldalon most nincs készleten..
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #10112 üzenetére
hogy mér valaszt nyomtam nemtom
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10107 üzenetére
Köszönöm!
Szerintem akkor onnan veszem
Online vagy személyesen is lehet?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #10074 üzenetére
Az most mindegy hogy milyen koncepció.. az volt a lényeg hogy jól szól-e, jobban szól-e! Körülmények nem számítanak. Jobban szól!
Sajnos OTA-n egyenlőre nincs frissítés, ahogy elnézem..Úgyhogy kézzel ajánlom a B391-et, mert nagyon jó! Akksiban is javult! 5 és fél, 6 óra kijelzőidőt bír nálam, eddig meg a 4,5-5 óra volt a jellemző (persze messenger videóhívás és játék nélkül) de érezhető a javulás. És másban is!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
boogiemano #9900 üzenetére
Kettőt talál a firmware finder, alulról az első az GRA-L09C432-hoz való (ez a sima P8), a másik az GRA-UH10C ami a P8 max telefonhoz való ezzel kell csak vigyázni.
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #9899 üzenetére
oke megvan, figyelmen kivul lehet hagyni a kerdesem
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9871 üzenetére
Köszönöm!
Jól megszívtam, hogy én pont lecsúsztam róla! (Meg még páran) Na nem baj..így sem rossz! Majd az új évben frissítünk akkor.Legalább kiderítettük. Köszönöm mindenkienk a segítséget!
És jó bulizást mára, akinek lesz! -
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9868 üzenetére
Én szoktam törölni, de nem merem bevállalni, hogy azt mondjam, töröld nyugodtan. Ments el a képeket és tégy egy próbát..
Elvileg az a gyorsítótár, előnézeti kép és nem maguk a fájlok.. De tény, hogy nekem sose volt ekkora...naponta lefuttatom és nincs 100 képem..kb 20 állandó kép van, a többit meg mindig leszedem laptopra.
Sztem a camera app gyorsítótára és törölhető. Nekem ilyen 20-40mb között szokott lenni de én törlöm mindig. A képeket, zenéket a bal fent lévő gomb alatt (Tárhely) lehet törölni.
De mondom..inkább ments előtte és úgy töröld.Na..ez jó hír! Mármint hogy akkor nagy valószínűséggel nem nálam/nálunk van a baj. Lehet tényleg a következő frissítésnek készítették elő a teret, vagy az újévre lekapcsolták..vagy netán valami hiba lett a szerverükön.
Csak furcsa hogy a B200 meg lejön..nekem se hasított az a 250mb körüli méret..de lejött. És egyből jelezte a létét. Viszont B382 sehol. Na de akkor nem itt van a gond! Valószínűleg jó mostmár a telóm, csak várni kell! -
törölt tag
válasz
boogiemano #9851 üzenetére
Köszi, ez teljesen követhető, mondhatni "dummy" szintű leírás, jól fog jönni.
Kéretik az összefoglalóba belinkelni a modik által, ha erre van lehetőség, akár csak egy hivatkozással. -
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9854 üzenetére
Szerintem nagyon jó lett!
lényegre törő, érthető, minden információt tartalmaz a frissítés menetéről és a szükséges hozzávalóiról!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9851 üzenetére
Hú, hát szép kis leírás lett!
Köszönjük! Mostantól erre fogok visszautalni, ha valakinek nehézségei támadnak!Amint látom, Te a update370.zip-et raktad fel..megpróbálom ráfrissíteni azt a verziót. Külső SD-ről.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9840 üzenetére
Nekem nem volt T-s romom..de ez általában így van! Rosszabbak. És frissítés sincs annyi rá. (régebbi telón viszont már volt szolgáltatós rom)
A teló nekem is ures volt..annyi hogy ten onnan telepítettem, nem külsőről :/ de hát a B200 megjött OTA-n :/
Én is csak a setupot nyomtam végig, mást nem állítottam be. Még a fiókomat sem adtam hozzá. -
törölt tag
válasz
boogiemano #9817 üzenetére
UK-ban is így nyomja, magyar nyelven vagyok, és csak magyar régió van. Ám nem vettem észre, hogy ebből bármi hátrányom lenne
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
boogiemano #9817 üzenetére
Ezt jó tudni, bár én sohase váltogattam a nyelvet a telefonban, tökéletes nekem a magyar.
@feloman:
Én is remélem hogy valamikor januárban vagy legkésőbb februárban kapunk még egy OTA frissítést némi javításokkal és biztonsági frissítésekkel. -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #9815 üzenetére
382-nel nagyon erdekes dologra figyeltem fel. (engem spec nem zavar)
ha a nyelvnel kivalasztom az angolt akkor onnantol nem lehet a regional magyart valasztani.tobbi nyelvre is igaz, abban a pillanatban h valamit kivalasztasz a regiolista jelentosen csokken es eltunik tobb mint a fele. ez uj dolog.
csak erdekesseg -
grafnet
veterán
válasz
boogiemano #9803 üzenetére
Köszi!
Sajnos ezek a beállítások nem segítettek.
Viszont most mutatja a zasszony, hogy kapott SMS a roaming díjakkal... Ha, nem lenne aktív a szolgáltatás, akkor nem is kellett volna kapnia...
Na, egyenlőre passz, reggel meglátjuk, mit lépnek az otthoniak. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
boogiemano #9798 üzenetére
Igen a B300-al kezd mert amid most van fent rom az Android 6.0-ás, és először vissza kell térned Android 5.0-ra, ami csak a B300-as rommal lehetséges. Ha ezt megcsinálod, akkor teszteld majd le az ablakos tokot és az óra skineket
, szintem tetszeni fog. Utána ha megvan a B300-as telepítése, akkor arra mehet rá a B370-es stabil android 6.0-ás rom ha fel szeretnéd vissza frissíteni rá, ha az fent lesz akkor pedig WiFi kapcsolatnál jelezni fogja hogy van új frissítés és B382-tőt magától tölti és telepíti ha engedélyezed neki.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9798 üzenetére
B300!!!!! Ha ez kimarad akkor úgy jársz mint fentebb pár sorral..ez egy Rollback rom, amivel visszatudsz downgrade-elni.
Aztán B170 és annak a Vendor mappában lévő UPDATE.APP-ját is felkell tenni! Utána ahogy írtam, úgy tovább. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
boogiemano #9794 üzenetére
Nekem olyan tokom van, Telekom webshop-ban vettem akciósan 2000-ért (szerintem még mindig kapni), de számomra nagyon megérte. Amiket leírtál azok sajnos azért nincsenek mert ha az alap 5.0-ás android lenne a telefonon csak azzal működnek, hogy tudod változtatni a kis ablakban az óra kinézetét és ott írná az időjárás infókat is alatta.
Én pár nap után frissítettem a telefont B370-el 6-os androidra és csak utána érkezett meg a tokom, szóval ezeket a funkciókat nem tudtam letesztelni soha, de 6-as androiddal is szépen működik az ablakos tok, az órát mutatja, zene lejátszónál is tudsz számot váltani, vagy lestoppolni, illetve a legjobb, hogy ha hívnak fel tudod venni a kis ablakon keresztül, szóval ki sem kell nyitni hozzá a tokot.
Meg persze tok nyitásával, automatán oldja a billentyűzárat is, én speciel ezt is nagyon imádom ebben a smart tokban.Néztem más webáruházakban 5000-7000-ért árulják, szóval akinek kell az Telekom webshopban csapjon le rá gyorsan, vagy esetleg még aliexpressen is van olcsón, de onnét kb 1 hónap mire megérkezik. Igaz Telekomnál fekete színű sohase volt készleten, csak a barna és a fehér, de nekem ez a sötétbarna is nagyon bejön, és az anyaga is nagyon jó, strapabíró kis tok.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #9794 üzenetére
Szia!
Nem használok ilyen tokot, de régebben már írták és olvastam, hogy sajnos az időn kívül mást nem jelez és minta úgy rémlene, hogy az android 6 óta talán témák sincsenek (?).
De ebben nem vagyok biztos.Igen, a frissítés egyike sem jár adatvesztéssel, de mindig érdemes factory resetet csinálni előtte/utána (utána mindig érdemes szal előtte nem feltétlen szükséges.)
Jól olvasod! B370-et érdemes, ami frissüli fog azonnal OTA-n B382-re. Nyugodtan engedheted neki!
A frissítés menete a következő!!!
Mivel Telekomos rom van jelenleg:
Nézd meg először is hogy független-e a telefon! -->
Tárcsázóba írd be jelzett kódokat!
ProjectMenu: *#*#2846579#*#*
Hálózatfüggőség lekérdezése
- 3. Network Information Query
- 2. SIM Lock Info
- Deactive - független
- Active, NW_LOCKED - függőValószínűleg független, de azért ellenőrizd.
2. Majd mivel telekomos a rom fontos hogy ne egyből B370-re frissítsd mert elveszted az OTA frissítést meg hibákba ütközhetsz. Szóval:
B300->B170, a vendor is!!!!! majd hagyd hogy OTA-n frissüljön B200-ra ->B370->és megint OTA-n B382Így lehet független romra áttérni.
A letöltési linkek: [link] -
Anonymus95
senior tag
válasz
boogiemano #4357 üzenetére
Én az alap lejátszót használom, de a Sony M után én próbáltam keresni a gyáritól jobbat, de ezt találtam a legjobbnak. Pár hét és megfogod szeretni mert nem szól rosszul. Semmi más bajom nem volt a készülékkel, egyedül a zenei élmény..arra vagyok a legkényesebb...de végül kielégítette az igényemet és rájöttem hogy nem is szól rosszul.
A Sony Walkman appja..az újak nem futnak el..nem lehet telepíteni. Viszont egy régebbi verzió felment rá, de hangszín szabályzóját nem tudtam hozzá feltenni, amitől Sony minőség szólalna meg. így csak egy sima lejátszóvá vált és úgy szólt mint a gyári is..vagy talán a gyári szebben.Az akkumulátor időm a 6-os android óta érezhetően javult. Az alapböngésző nekem is hiány..
Még még van sok apróságot.. én úgy vagyok hogy mindkettőben voltak/vannak nagyon jó dolgok..ha lehetne..összevonnám a 2-őt..egy szuper rendszer lenne. -
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #8011 üzenetére
Én is mindig ezt szajkózom,hogy várni kell meg factory reset legyen,de neeem..aztán jönnek a "hogymenjekvissza" kérdések.Hozzáteszem az esetek 90%-ban indokolatlan a dolog.Persze ha valaki a recsegés miatt lép vissza,az teljesen érthető.(erre is van már megoldás) Mondjuk nekem az első perctől kezdve tökéletes ez a rendszer,és szerintem már két hónapja használom.Szóval aki felteszi a v6-ot,legyen türelemmel.
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #7945 üzenetére
ket napnak kellett eltelnie, most mar at lehet helyezni az appokat hmm
-
Cassio1987
tag
válasz
boogiemano #7947 üzenetére
A belinkeltet én b321a-nál használtam. Nem hiszem hogy verzió függő melyiket tudja rollbackelni. Csak annyit csinál, hogy lefut és feloldja a zárolást ami tiltja korábbi verzió rom telepitését. De javítson ki valaki ha tévedek.
-
Cassio1987
tag
válasz
boogiemano #7945 üzenetére
Üdv. Van egy rollback fájl. Letöltöd és rárakod a belső tárhely vagy memória kártya dload nevű mappájába. Kikapcsolod a telefont, majd úgy kapcsolod be hogy a hangerő fel le és bekapcs gombot egyszerre nyomvatartod. Ezután törlöd a rollback fájlt és a dload mappába berakod a romot majd megismétled a 3 gombos indítást. Topik keresővel ha beírod, hogy rollback, megtalálod a linket hozzá.
-
Cassio1987
tag
válasz
boogiemano #7533 üzenetére
Igen, rögtön megjelenéskor vettem, ez még a független T-s szállítmányból van
A telefon frissítő menüje nekem se talál semmit, csak a telefonon lévő Hicare
-
FeZ...
aktív tag
válasz
boogiemano #7521 üzenetére
x - a megoldás sajnos nem minden B196-on működik. Nálam pl. mit sem ér, csak a Hard reset hoz(ott) eredményt.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
boogiemano #7521 üzenetére
Ne a huawei updatert nèzd, hanem a hicare mobil appot. Ott lehet esèly frissítèsre. A kijelzővel meg sztem mehetsz garira, ez nem asus...
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5204 üzenetére
Holgyek es urak most vagyok 50%-on (03.22. 11 ora ota) az ultra moddal igy fogyasztott a keszulek ugy, hogy kozben volt osszesen
2 ora netezes, "okostelefonozas"
13 kep elkeszitese (ebbol 4 ledes villanoval)
36 perc beszelgetes,
valamint 40 blokkolt hivas..
most pedig meg 4 napot ir elore becsulve3 nap 8 ora toltes nelkul azaz 80 ora
nem folytatom tovabb. ebben az idoszakban wcdma-val mukodott a keszulek, felteszem sima gsm halozattal tobb is lehetne.
szamomra ez annyiban jelent eredmenyt, hogy ra lehet bizni magunkat a keszulekre akar tobb napig is ha olyan helyzetbe kenyszerulunk es/vagy nem feltetlenul fontos az allando "okoskodas" vagy ha csak egy celfeladatra akarom hasznalni/tartalekolni az akkut.a sima cella roaming (varoson belul) pokolian eszi az akkut, de egy cellan belul tartozkodva alig eszik
ja es nincs frissites
meg
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5235 üzenetére
81 % 24 ora utan, ugy, hogy kozbecsuszott fel ora aktiv 3g es fotozas levelezes.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Ezzel az a baj h telefonalason kivul semmire nem tudod hasznalni. Okos tel lenyege a mobilnet es tarsai.
-
boogiemano
tag
válasz
megneztem: a telo becslese szerint meg 9 es fel nap van hatra az akkubol, ezen a fogyasztason
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5211 üzenetére
status update:
12:00 -kor 88%-on vagyok.ossz 15 perc telefonalassal., valamit kb 6 oranyi varoson beluli mozgassal tegnap ota.
egyertemuen latszik h a cella roaming tobbet eszik mintha telefonalok.
ha egy helyben (egy cellan belul) van a telefon akor NAGYON keveset eszik -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5207 üzenetére
5 ora alatt 1 % -ot merult eddig.
3 bejovo hivas, egyenkent 1 perces beszelgetessel
-
Promi
aktív tag
válasz
boogiemano #5204 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
-
Louis1
tag
válasz
boogiemano #5200 üzenetére
Megpróbálom a márkajelzés-mentesítést a leírtak szerint.
Köszi a segítségeteket. -
Louis1
tag
válasz
boogiemano #5197 üzenetére
Köszi,de sajnos az fel se települ...
Felraktam egy Black nevű témát, de abban meg van ahol fekete betűk vannak a fekete háttéren. Lehet, hogy visszatérek a T-s B196-ra. -
zzola
titán
válasz
boogiemano #5019 üzenetére
El kell tudni fogadni, hogy nem egyforma képességűek az emberek! Szerencsére nekünk van egy remek topic gazdánk, aki rendszeresen közzéteszi magyarul a változás listát az összefoglalóban!
Íme (onnan másoltam ki):
"B200: 2015.10.09 - General version - Android 5.0.1, EMUI 3.1 - 1,7 GB
GRA-L09_Europe_GRA-L09C432B200 (Letöltés - spanyol Huawei)
+ B170 --> B200 OTA frissítés: 294 MB
+ Touchplus újból aktiválva (Beállítások / Intelligens asszisztens / Egyebek menüpont)
+ Kijelző kikapcsoló ikon
+ Optimalizálás, teljesítmény-növelés, felhő szinkronizálás javítása, leadott hőmennyiség csökkentése, bluetooth javítás, jelstabilitás növelése, LTE javítás… (Thx. Akos_h).
- Hálózati sebesség kijelzése az értesítési sávon - eltávolítva (build.prop módosításával visszarakható - Thx. Bópapa)
- Fordítási hiba: Minialkalmazások (thx Bópapa)"Ha neked jó a Telekomos, használd azt...
-
nemesg86
tag
válasz
boogiemano #5016 üzenetére
Nem igazán értem...most te tanácsot akarsz kérni vagy vizsgáztatni az embereket?!
-
nemesg86
tag
válasz
boogiemano #5014 üzenetére
A B200 a független rom a B196 a T-s rom, annyi a difi, hogy a B200 nincs teletömve telekomos alkalmazásokkal...de ha szeretnéd feltenni ahhoz rootolni nem kell...meg talán a touchplus funkció nincs a B196ban.
-
miresz
veterán
válasz
boogiemano #5012 üzenetére
Nem értem a kérdést...!?
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
boogiemano #4993 üzenetére
Az enyèm is szűz mèg. Nincs vele semmi bajom. A T-s progikat pedig használom ès nem kiírtom.
-
Promi
aktív tag
válasz
"en nem mentem tovabb,"
Ha Telekomos vagy akkor nem is tudsz tovább frissíteni. Csak a függetlenre lehet B200 -at hivatalosan frissíteni. Nem hivatalosan persze fel lehet rakni.
-
debcamp
aktív tag
válasz
+Zolar
Köszönöm szépen
Eddig nagyon szép és tetszetős a készülék.
Remélem hosszú távon is megállja a helyét! -
zzola
titán
válasz
boogiemano #4981 üzenetére
Akkor is szép teljesítmény!
-
zzola
titán
válasz
boogiemano #4973 üzenetére
Sokat nem hasznalhatod, ha 3,5 napig megy. Nekem utoljara 96'-ban ment ennyit a 1611-es Nokia....
-
coff1975
csendes tag
válasz
boogiemano #4898 üzenetére
köszi, a felét nem értettem, de sikerült szerkesztő lenni, de végül a gyári beállítások visszaállításával enged most másolni.
Igazából most azon is meglepődtem, hogy a gyári visszaállítása után is megmaradtak a képek, és újra töltötte az összes, előtte letöltött alkalmazást -
zzola
titán
válasz
boogiemano #4907 üzenetére
Ne is mondd! Amikor 95'-ben megvettem az első mobilom, szó szerint kinyalták a püspökfalatomat a boltban. Manapság csak virítsd a zsét, aztán léc a boltból...
-
zzola
titán
válasz
boogiemano #4905 üzenetére
Hasonló van nekem.
Amúgy a T-nél a szerviz egy vicc...
-
zzola
titán
válasz
boogiemano #4902 üzenetére
Nekem a Telekomos átalakító beleszorult a készülékembe. Bementem a T-hez, hogy szedjék ki, mondtam hogy az átalakító is onnan van. Szinte kiröhögve elutasítottak, hogy már buktam is a garanciát, mert átalakítót tilos használni. Samsung szervizben ingyen, szó nélkül kiszedték. Azóta edigitalos kittet használok (vagyis már nano céges kártyát sikerült beszereznem), az kb. 1200 HUF volt és klasszisokkal minőségibb a gagyi Telekomosnál...
A dominó megszűnik, egy szám nem tartozhat 2 előfizetéshez...
-
Danesz94
senior tag
válasz
boogiemano #4902 üzenetére
Rendben, köszi... 😉😉
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #4855 üzenetére
a tortenet folytatasakent - hatha valaki kesobb megnyugszik tole:
ma este a kovetkezot latom vegre a rendelesemnel
2016-03-09 10:47:00 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country27-tol 09 -ig utazott
most mar cska a magyar allami szuperpostan mulik (nalunk mar joval nehezebben mukodnek a dolgok
)
sry, az elozo nem is ertem miert nem pipaztam offnak
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
boogiemano #4849 üzenetére
Kèt termèket várok. Az egyiket több mint egy hónapja rendelèstől számítva. Mondjuk ott 2 hèt kellett nekik a postára adásra a kínai újèv miatt.
Más...mèg az 5-ös verzióthasználom, a billentyűzetben nem tudom bővíteni a szemèlyes szótárt mikor gèpelek. Mi van rosszúl beállítva?
-
DJosef
őstag
válasz
boogiemano #4843 üzenetére
Jobb esetben 14-20 nap, rosszabb esetben egy hónapnál több. /ez személyes tapasztalat/
-
zzola
titán
válasz
boogiemano #4849 üzenetére
Ez mondjuk elado fuggo. Manapsag tobbszor nem kaptam meg az arut es kinkeservesen adtak csak vissza a lovet...
-
zzola
titán
válasz
boogiemano #4843 üzenetére
4-6 het...vagy meg sem erkezik.
-
MK VII
veterán
válasz
boogiemano #4784 üzenetére
Áhhh... Sony-ta hátam közepére se... Soha nem volt és nem is veszek...
Jelenleg az iPhone 4S-em csobbant egyet a Balatonban és az helyett vásárolnám ezt a készüléket..
De volt nagyon sok telefonom.. Tényleg már számolni sem tudom.. Windows-os, Android-os, iOS-es..
Ami most számomra lényeges volt, hogy megszoktam a menü nélküliséget az iPhone-on tehát fontos volt, hogy csak főképernyők legyenek.. Illetve különösen tettszik a fotós képességei a készüléknek..
Bár még nem 100%, mert a vodafonetól várok még egy visszahívást, de berendeltem.. -
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #4488 üzenetére
Tökéletesen egyetértek.Rengeteg lejátszó,csak csúnyán belenyúl azokba a dolgokba,amikbe nem nagyon kéne,rontva ezzel a minőséget,vagy a hangerősséget.Pl a Sony,Samsung zenelejátszója a legjobbak között van.Hiányzik is néha.A Spotify-ban a legmagasabb minőségen 320kbps-es felbontás is elérhető.Ez már azért bőven a hallgatható kategóriába esik,persze az audiofil minőséget nem éri el.
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #4424 üzenetére
idozito problema #2 !!
hosszas jatszadozas utan MEGVAN miert csinalja. Az alabbit beallitva NINCS idozito a kameraban:
Developer options (fejlesztoi lehetosegek)
- Animator duration scale (Animacio sebessege) - Animation offAmint visszakapcsolom, es ujra elinditom a kamerat, van Idozito.
A masik ket "animacios" beallitas nem zavar vizet. Egyebkent erdekes hogy ennek van osszefuggese. Ki tudja minek van meg -
zzola
titán
válasz
boogiemano #4428 üzenetére
Regiok vannak, magyar rom nincsen. En pl. a west EU-t hasznalom....
De letoltheted a B132/170 romok valamelyiket, azok frissulnek B200-ra...
Elobbit ajanlom, az 1 fileos... -
Promi
aktív tag
válasz
boogiemano #4424 üzenetére
-
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #4420 üzenetére
Ha esetleg nem lenne jó,dobd fel a 6-os droidot,veszteni nem vesztesz vele.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #4416 üzenetére
Tettem egy próbát,nálam is hibátlan.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
boogiemano #4416 üzenetére
Nekem hibátlan.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
boogiemano #4381 üzenetére
rá googléztam, ezt dobta ki nekem is. megcsináltam és már működik.
Köszönöm! -
zzola
titán
válasz
boogiemano #4381 üzenetére
Ha semmit nem csinál az ember, akkor is fel kellene ismernie. Gyanítom, hogy ez a hiba a W10 miatt van...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #4362 üzenetére
Ha esetleg úgy vagy vele,hogy pénzt is áldoznál a minőségi zenehallgatásra,ajánlom a Spotify-t.Nincs benne EQ,de őszintén mondom,nincs is rá semmi szükség.Iszonyat szépen szól az összes zeneszám.A hely se vészes,nekem 90 zene foglal le a mem.kártyáról úgy 700MB helyet.Ingyenesen is kipróbálhatod,és ha tetszik,vehetsz prémium előfizetést.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Nekem a jetaudio vált be. Évek óta ezt használom.
-
pepetech
őstag
válasz
Apkmirror.com-on nézz szét én innen szedtem le az asus launchert ami play szerint nem kompabilitis mégis szuperál rajta. Hátha van sony app is rajta. Most utazom épp így a 100 mega romingomat nem lövöm el miatta de nézz szét hátha
. (Pl asus zenelejátszója meg a samungé fennt van emlékeim szerint)
-
Richie86
senior tag
válasz
boogiemano #4242 üzenetére
Ez szomorú hír nekem
Mindegy várok még, de lehet csak kézi telepítés lesz majd a vége. Csak nem akarom elb@szni, mert sosem csináltam még ilyet. -
migabi24
nagyúr
válasz
boogiemano #4228 üzenetére
Erre is azt javaslom, ami bevált miért cserélnéd le?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
boogiemano #4087 üzenetére
Dual Armor-t nem ajánlom.Én vettem és két nap után továbbadtam.Egyszerűen annyira bazári volt,plusz lötyögött össze vissza.
De lehet,hogy csak én fogtam ki rossz darabot.. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
boogiemano #4081 üzenetére
Az elsőből nem olyan régen rendelt itt már valaki.
(#3865) Szabcsizz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest