Hirdetés
- iPhone topik
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz Oldbiggy #14436 üzenetére
Azt írták az összefoglalóban, hogy a független telefon (az enyém már az, de a Telekomtól vettem) nem keverendő össze a független ROM-al. Az, hogy hivatalos a frissítés, az biztos, különben nem dobta volna fel nekem a rendszer, csak azért kérdeztem rá erre a "Telekom-osra nem mehet független ROM" dologra, mert az összefoglalóban és a megjelenő frissítés között ellentmondást véltem felfedezni.
-
FeZ...
aktív tag
válasz Oldbiggy #14434 üzenetére
Akkor ezzel elvileg megerősítetted azt, hogy a B336-ra felmegy a B390. Vagy az összefoglalóban lehet valami zavar. Vagy én nem értettem valamit jól.
A lényeg, hogy akkor nyugodtan ráengedhetem a frissítést ezek szerint.
Amúgy milyen tapasztalataid vannak vele ? Bevált ez a ROM ? Nincsen valami zűr vele ? -
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
A P8 telefonomon B336-os ROM van és kaptam egy rendszer-értesítést, hogy új frissítés érkezett, a B390-es. Az előző két hozzászólás után elolvastam újból az összefoglalót, ahol azt olvastam, hogy a B336 Telekom-os ROM, a B390 viszont független. Most akkor lehet frissíteni Telekomos ROM-ról függetlenre ???
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Látom, már eléggé alszik ez a topik, de hátha....
Visszakerült hozzám a családból a P8. Frissítést jelez, megnéztem, most B196 van rajta és B336-ra akarná feltolni. (Igen, Telekom-os van rajta és nem igen értek a ROM-oláshoz, nem akarom elcseszni, egyelőre maradna ilyen. Már független, úgyhogy nem is lényeges nekem) A kérdésem, hogy mennyire megbízható a B336 a B196-hoz képest ? Feltehetem nyugodtan ? -
FeZ...
aktív tag
válasz csipszikutya #13972 üzenetére
" nem ebbe a 360 ft-be fogok bele halni ha mégse jönne be "
Ha jól tudom a Play-ről telepített szoftvereknél letöltés után ha X órán belül törlöd a programot, akkor úgy veszi, hogy nem tetszett/nem kell neked és visszatéríti az árát. Érdemes lenne rákérdezni pl. az Android szoftver topikban, hogy valóban így van-e ill. hogy mennyi az az X idő.
Szerk.: ja, és közben eszembe jutott, hogy van belőle próbaverzió is ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Van itt valaki esetleg, akinek a B336-os verzió fut a telefonján ? (Telekom-os)
Érdekelnének a tapasztalatok, nem tudom, hogy akarjak-e egy teljesen jól működő rendszert frissíteni, ha amúgy semmi baj sincsen vele.
(és most nem a frissítés-megszállottakat kérdezném, előre is bocsi tőlük !! )
Mókolni még nem akarom a készüléket, mert garanciális, és ha nem jó az új rendszer valamiért, akkor.......megszívom. :-( -
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #13769 üzenetére
Ok, köszi. :-)
Root egyelőre nem lesz, mert még garis a készülék, addig nem akarom babrálni. -
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #13767 üzenetére
Nincs mit. :-)
Lehet, hogy meglesem én is, talán tudom alkalmazni valamire. -
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #13763 üzenetére
Én sajna nem értek hozzá, de a sok-sok fórumozás során gyakran láttam, hogy széles körben ajánlják mindenféle automatizálásra az e-Robot programot. Külön topikja is van, lehet, hogy ott meg is tudják mondani alkalmas-e erre a dologra. Hátha igen.
-
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #13473 üzenetére
Nem tudom, hogy azonos-e a dolog, de nekem kb. 2-3 hetente beakad valami a memóriájában és úgy, hogy töltőre teszem este, reggelre jobban le van merülve, mint amikor feltettem.
Bevallom én nem néztem meg mi lehet az oka, de bármit csinálok, csak a ki-bekapcsolás segít rajta.
FR-t még nem csináltam, mert elég ritkán van, nem zavart még annyira a a dolog. :-P[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz Bópapa #12886 üzenetére
Az USB probléma korábban nálam is előfordult többször. A belső menüben állítást már próbáltad ? Úgy sem megy ? (mert nekem ez oldotta meg a dolgot, igaz, néha előjön megint, de akkor csak újból átállítom)
Ha még nem próbáltad:
Tárcsázóban írd be: *#*#2846579#*#*
Bekerülsz a Project Menu-be.
Itt az 1-est kell választani: Background Settings
utána a 2-est: USB Port Settings és itt a Hisuite mode-ot bejelölni, majd Close és kilépni.
Ezután nálam már működött tárhelyként a telefon. -
FeZ...
aktív tag
válasz rejtettlampa #12818 üzenetére
Köszi :-)
A T-nél anno a Motorola Defy ilyen volt. :-) Abból mindenki függetlent kapott.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #12450 üzenetére
Pont írni akartam, de láttam, hogy közben reagáltál a bejegyzésemre, ezért neked válaszolok:
Módosítom a megfigyelésemet: nem tudom mitől, de délután kaptam egy hívást és láss csodát szépen felvette az egész beszélgetést mindkét szereplővel.
Azóta próbáltam több hívást is és működik.
Úgyhogy tárgytalan a korábbi hozzászólásom, bocsi.
(azt mondjuk nem tudom, hogy eddig miért nem csinált semmit a dög, de mindegy is, amíg működik ) -
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #12444 üzenetére
Szerintem ennek a működése rom és android függő (is) lehet, mert az én P8-amon pl. nem működik, ill. csak az én dumámat rögzíti. Pár hasonló alkalmazást kipróbáltam már az összes elérhető beállítással, de ugyanez volt a helyzet. (Ja, és nem független a telcsim, bár nem hiszem, hogy ez számíthat-e valamit ebben az esetben)
-
FeZ...
aktív tag
válasz Exelsior24 #11475 üzenetére
Nekem még 5-ös Android fut rajta és még sincs Signal+, majdnem ugyan így néz ki az egész, mint a képen, amit betettél. (Az eltérés csak az, hogy nálam felül van még egy Repülőgép üzemmód kapcsoló is)
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #10899 üzenetére
"Hidd el..ezért nem vész el a garancia. Sőt, még rootal sem."
A furcsa az, hogy a root-olásra konkrétan rákérdeztem és azt mondták, hogy ugrik a garancia. :-( A vicces az, hogy régebben meg egy tök függetlenként vett Alcatelt vittem hozzájuk, amit root-oltam. Akkor ebből nem volt gond, gariba javították a készüléket, pedig nem is itthon vettem. :-P Lehet, hogy lenne különbség ebben gyártmánytól függően ?
-
FeZ...
aktív tag
válasz vazulka2800 #8484 üzenetére
Most megnéztem az enyémen, szerintem nálam is ilyen. Persze nem tudom, hogy milyen a normális működés. :-)
-
FeZ...
aktív tag
válasz AngeloDivina #8393 üzenetére
Nekem B196 van rajta és most HiCare-en nekem is kiírt elérhető frissítést. (azt nem tudom melyiket, csak valamilyen sok számjegyes szoftververziót írt ki rá és még nem szántam rá magamat, hogy feltegyem )
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz AngeloDivina #8282 üzenetére
Az eddigi összes Androidos telóm újraindult magától néha. Mintha azt olvastam volna, hogy a memóriakezelése miatt ez előfordul - de lehet, hogy nem jól emlékszem. Mindenesetre EDDIG nem izgultam emiatt. :-D
-
FeZ...
aktív tag
válasz boogiemano #7521 üzenetére
x - a megoldás sajnos nem minden B196-on működik. Nálam pl. mit sem ér, csak a Hard reset hoz(ott) eredményt.
-
FeZ...
aktív tag
válasz sarszegi14 #7435 üzenetére
Köszi nektek az adatokat !
A gari miatt kérdeztem, hogy lehetne-e ezt valahogy tesztelni, mert ritkán jelentkezik a hiba, valamiért az az érzésem, hogy nagy ívben kivágnának vele, ha kipróbálják és működik akkor éppen.
-
FeZ...
aktív tag
Srácok !
Ti konkrétan milyen memóriakártyát használtok ?
Mert felmerült bennem, hogy az enyém sz@r. (egy 16 GB-os kártya, talán Kingston) Már eddig is voltak furcsaságok vele másik telóban, de most ennél a telcsinél is előjött. (néha egy-egy fénykép nem jeleníthető meg, mintha hibás lenne a file. Persze ezek végül elvesznek ill. törlöm is őket)
Múltkor csináltam videókat vele és akadoztak lejátszás közben. (persze csinált jókat is később) Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ez is a memóriakártya miatt van. Lehet ezt valahogy tesztelni ?
Azt hallottam, hogy a Samsung memóriakártyái elég jók. Valakinek tapasztalat esetleg ?
Gondolom érdemes a lehető leggyorsabbat megvenni hozzá !? (Class10 vagy van már gyorsabb ?) -
FeZ...
aktív tag
válasz NandorHUN #7190 üzenetére
Mondjuk ez ízlés és igény kérdése. Lehet, hogy nem akar másikat. Én pl. jópár böngészőt kipróbáltam, de mindig visszatérek - a hibái ellenére - a Chrome-hoz. Az jön be és kész. :-) Más is ragaszkodhat egy adott programhoz, ha megszokta, ha az tetszik neki, vagy......mert csak. :-)
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz AngeloDivina #6459 üzenetére
Lekopogom nekem nincsen ilyen problémám vele.
-
FeZ...
aktív tag
Én ezt a tokot vettem:
-
FeZ...
aktív tag
Én már pár hete használok egy alu tokot, nekem bejött, jó vékony maradt a teló. Ha érdekel dobok egy linket, hogy milyet rendeltem.
Annyi a negatív tapasztalat vele, hogy a wifi talán gyengébb vele, kisebb a vételi hatósugara. Majd egyszer kipróbálom ugyanarról a helyről tokkal és tok nélkül is, hogy megbizonyosodjak róla. :-)
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz V.Stryker #6314 üzenetére
Ez igaz, de az iPhone más téma, eleve a rendszere nagyjából egyedi, és ott nagyon sokat nyom a latba emiatt még a sznobizmus is. (Már bocsi )
Részemről pl. bármeddig tarthatná az árát, féláron se venném meg. De a piac az ilyen. Ettől valaki különlegesebbnek érzi magát, hajlandó megfizetni a felárat érte. Az Android piacon viszont rengeteg a hal, itt ezt nem lehet így működtetni, mert egyszerűen vesznek egy másik gyártmányt akkor helyette.
Ezen kívül egy telcsit az ember nem az értéktartásáért vesz, befektetésnek. Szerintem. :-)[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz rObika8802 #6137 üzenetére
Nekem is csinálta ezt korábban többször, a telefonban a Huawei ügyfélszolgálat mondta, hogy valószínüleg szoftver hiba, esetleg valami nem Play-es progival akad a teló. Nálam csak a Hard reset segített.
Ja, és csak új telefon beállítással, tehát ha nem engedtem, hogy mindent magától felpakoljon, mert akkor volt olyan, hogy 5 percig volt csak usb csatlakozás, telepítgetés közben el is tűnt. Ezután egyesével, tesztelgetve tettem vissza a programokat.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
A telefonon az alsó sorban levő ikonokat (illetve az így elérhető programokat: tárcsázó, sms, stb.) ki lehet valahogy cserélni másikra ? (Root nélkül)
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Abban tudna valaki segíteni, hogy hol tudnám beállítani, hogy egy adott alkalmazás hozzáférjen (ill. hogy írhasson) az sd kártyára ? Már ha egyáltalán be lehet állítani root nélkül ilyesmit.
-
FeZ...
aktív tag
Igen, a gyárival kezdte, de megpróbáltam másikkal is hasonló eredménnyel.
A ki-be kapcsolás nem segített, azzal kezdtem.
A fejlesztői menüt hogyan érem el ? Nem rémlik, hogy olvastam az összefoglalóban róla, de ha igen, akkor bocsi, most nem rémlik.Ah, megvan a fejlesztői menü !! Próbálom.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Járt már úgy valaki a telcsivel, hogy PC-re dugva nem csinál semmit ? (úgy értem nem csatlakozik, csak töltődik az aksi)
Előző napon még kapcsolódott.
Vihetem szervizbe ? Vagy egy Hard Reset kell neki ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- World of Warships
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest