- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Danesz94 #4929 üzenetére
Telekom applikációban ezek beállíthatóak...
A zene feltöltéshez:
amikor rádugod a gépre a telefon felajánlja, hogy milyen módban akarod használni. Én USB-n töltöm fel a zenéimet. SD kártyán csináltam egy mappát, és oda mennek fel. Eddig bármilyen zenelejátszót hasznátam működik.
-
zzola
titán
válasz
Danesz94 #4923 üzenetére
Feleslegesen csinálsz resetet, ha nem aktív a szolgáltatás, nem lesz számkijelzés...
Telekomos vagy és nem tudod mi az az önkiszolgáló ügyfélszolgálat? LOL
Vannak előfizetések, amihez nem jár alapáron a kijelzés, hanem havi díjas. Nézz utána, hogy milyen csomagod van...
-
boogiemano
tag
válasz
Danesz94 #4900 üzenetére
nalam is igy volt. bar nalam mar nano sim dolgozott, kaptam kartyat nano simmel.
ra lesz irva (eleg egyertelmuen es lesz hozza egy level is!) hogy hogyan lehet aktivalni, onnantol kezdve az a kartya fog elni!amint ez megtortenik a regi simkartya mar csak arra lesz jo h egy telo ne irja ki h nincs benne sim (vagy azt hogy ervenytelen sim) - magyarul osszedarabolhatod
tipp: mielott megteszed es netan az elozo telod nem nano simes volt, legyen atalakitod (sim-microsim-nanosim keretecske) ha megis a regi teloval akarnad hasznalni (a T webshopban 120 ft elofizeoknek csak szolok mielott valaki bepaliz egy ezresre - boltban nem tartanak!)
a dominorol elofizetesre nemtok mondani semmit, de egy rovid fel oras telefonalassal az ugyfélszolgalaton segiteni fognak - javaslom mielott aktivalod, megkerdezni sot! mikozben jhivasban vagy aktivalni.
egyebkent elofizetoknek ha elszurodik, ingyenes a kartyacsere -
Akos_h
tag
válasz
Danesz94 #4718 üzenetére
Nekem is volt SP-m de az már egy régi telefon, úgyhogy annál sok minden van ami jobb, de ennyi pénzért nem találsz hasonlót sem mint a P8. Ritkán szoktam vele játszani is de még sosem akadt meg, nem fagy le... már majdnem olyan érzés mint a régi nyomógombos telefonok, hogy eszembe sem jut hogy esetleg ne működne hibátlanul
Az EMUI-s email kliens nekem nem jött be mert ugyan úgy mennie kell a szinkronizálásnak mintha a gmail-t használnám, ezért feltettem az Outlook-ot és az mindig jelez ha üzenet jön, ráadásul szép és könnyű használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest