- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
NandorHUN #12137 üzenetére
"Totál felesleges eddig elmenni"
Nem vagyok biztos, hogy ez segitett volna rajtam: itt irtam rola bovebben miert, es ma Tecalote feltoltott egy original b391-es boot image-et hasonlo esetekre."Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos ... érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába"
Koszi az infot, nem hasznaltam meg soha, de mar regota ki akartam probalni.Jut eszembe: Ezt a Phone Managert nem lehet letorolni a francba??
Semmi szuksegem ra. (5.0-as S5-on le lehetett a hasonlo Samsungos appot.)
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #12137 üzenetére
Esetleg annyi megjegyzésem van ARROW ROM-hoz, hogy integrálva van a Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos, ezért ezt sokszor ki-be kell kapcsolni zenehallagtás előtt.
Lehet érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába, (gyakorlatilag Viper4Android fő értelme, hogy különböző irs profilokkal használja az ember, itt meg pont ezaz ami sokszor leáll ha ember nem hallgat zenét.)
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
NandorHUN #12068 üzenetére
Busyboxot itt még nem használtam, a Sony m-en volt utoljára, de xposed és a modulok működtek. Viper4-et nem használtam még.
Csipiszkutya
Gyári alatt azt értettem, hogy a chrome frissítéseit távolítsd el és úgy próbáld ki. Mert lehet, hogy a chrome frissítése ami gondot okoz. Bocs, ha félreérthető voltam. -
Micsurin
nagyúr
válasz
NandorHUN #12012 üzenetére
Dettó, csak azt mondtam azért nem annyira csoda az az N....
Frankó készülék, azért még mindig jó játszani, és remek a mindennapokban, szép képeket lő stb... 6.0 na pff
@Bkrisz9: Miért is? Az app drawer miatt vagy miért?
Mi benne annyira jó és több?
Segítsetek :
Pár hete elejtettem a telefont kis dörzsölés a bal felső sarkon és repedt a kamera mögötti üveg pont a kamera kis "négyzetében" képekben nem zavar mert nem esik bele az optikába. De engem igen, TMX 39.000 mondott teljes ház és üveg cserére (ami vicc mert az az üveg a ház része...)
Viszont 3300ft maga az alkatrész, és igen ez gyári OEM alkatrész.
Garancia ugrana ha házat cserélek? Vagy adott esetben leszarják mert nincs semmi "adat" a házon ami feltűnő lenne? (matricák nincsenek amik szétszedésnél sérülnének)
-
csipszikutya
senior tag
válasz
NandorHUN #11714 üzenetére
Nem tudom, hogy miként és hogy cserélik az akkut. Ez a második olyan telefonom ami unibody, előzőekben Lumia 800-am volt, 2x gariban de ott nem nyúltak az akkuhoz.
Itt sem kértem akku cserét, nem is akku problémával küldtem be a telefon, szimplán elromlott a bekapcsoló gombom, de mivel meg volt repedve a kamera plexim ezért komplett házat kellett kifizessek mielőtt szóba álltak volna velem.
De kaptam új kijelzőt, új akksit és házat (nem tudom mennyi egy akku és kijelző de 16ezer volt a házra írva).
Annyit írtak a papírokra, hogy 393 ciklus és csak 96%-os az akku, cserélve. Pedig amikor nem szopatott a google-play akkor bőven jó volt az akku időm, attól eltekintve, hogyha fázott a telefon akkor képes volt 50%tol lefele bármikor -na én lemerültem, szevasz-t játszaani.
Ha független vagy akkor javaslom, hogy nagyon vigyázz a házára, mert szerintem a legkisebb hangyafsznyi karcra rádverik a cserét, gari ide-oda, legalábbis velem így történt.Szeretem és jó telefon és mint írtam, amikor működik rendesen akkor nagyon szeretem. Én megvárom mit dob a samu a note 8-cal és megvárom az még az applet is, akkor döntök, de nem tudom, valahogy nem kívánok újra huaweit.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
NandorHUN #11711 üzenetére
facepalmra reagálva,
0. nem most találkozok vele elöször. ahogy tudják szidni az embert, ha nem használja a keresést, ugy mondom mondom most én is ezt
1. köszönöm, hogy sokadjára is elmondtad, hogy mit kéne csináljak.
2. sokadjára nem fogom leirni, ha vagy annyira lelkess keress vissza, hogy mikor, milyen körülmények között és mennyi bajom van/volt vele.
3. kiprobáltam minden itt javasolt problémát
4. használtam a googlet is, az is itt van a forumban
peace -
gyu84
tag
válasz
NandorHUN #10072 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Remélem a törölt adatok valahol ott pihennek egy LOST.DIR vagy LOST+FOUND mappábanCsak attól féltem, hogy egy factory reset ezeket is törli.
Rootolni a Kingroot-al gondoltam, utána visszaállítanám, az EaseUS is azt javasolja, a rootoláshoz, elvileg a Dr.Fone még rootolná is, próbálta csak nem sikerült neki.@Anonymus95: próbáltam a Recuva-val, de nem működik MTP eszközön. Sajnos mass storage mód ezekben már nincs.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
NandorHUN #9971 üzenetére
Azért nem teljesen olyan az..meg valaki nem szeret mókolni..és azért a kinézet sem olyan..
Én speciel nem szeretem telerakni a Huaweiem minden félével..igyekszem mindent a gyári dolgokra hagyni.
Persze lehet...lehet B200+root és Xposed+meg Gravity box és olyan egyedi telefont csinálhatsz hogy altatót is zenél neked meg mindent magától csinál..és akkor még pld a gyors alkalmazásváltás is lesz, de most épp nem szeretném mókolni a telefont és a biztifrissítések is jó lenne ha még lennének..persze lehet egy hónao múlva máshogy gondolom.. elég gyakran változik hogy épp mit szeretnék..de ki hogy. -
Anonymus95
senior tag
válasz
NandorHUN #9921 üzenetére
Na ez érdekes. Nálam sosem volt ilyen probléma. Ha untam, hogy mindig automatikusan csatcsatlak (mert nálam az volt gond), előhívtam a fejlesztői lehetőségeket és ott kiválasztottam az Usb konfiguráció választásánál a Csak töltés-t, így nem csatlakozik automatikusan, mikor gépre dugom. Alapból nálam az MTP volt.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
NandorHUN #9919 üzenetére
Én sem használom.
Na erre nem tudok válaszolni :/ ott szerintem gép alaplapi dolog lesz, bár nem tudom mi alapján szelektálja ki a telót arra a portra :/
Olyan nekem is volt egyszer, hogy egy usb elosztón keresztül valamiért nem működött egy csatlakoztatott eszköz (már nem tudom mi volt) de az egér, billentyűzet, pendrive igen..ott az Usb áramellátására gyanakodtam..hogy annak az eszköznek lehet már kevés volt így hogy elosztotta az ampert 4 felé..de ténylegesen sose derült ki az ok. Ez még régen volt. Azóta egyszer próbáltam már azt az elosztót (azóta már laptopom lett, már a második) és ezzel meg egyáltalán nem működik az elosztó..minden más géppel működött és működik most is, de az enyémmel nem.. nem tudtam rájönni miért..így vagyok egy billentyűzetettel is..máshol működik és a gépemmel is működik más billentyűzet, de azzal az egyel nem. Pedig szerettem azt a klaviatúrát.Igen, kérdezi, de van rá megoldás.
Fejlesztői lehetőségeket bekell kapcsolni (Beállítások, A telefonról, 'Build' --> 7x megkell érinteni, majd lépj vissza a beállítások-ig és ott lesz egy új menü) és azon belül pár sorral lejjebb ott lesz egy erre vonatkozó beállítás, ahol kitudod választani hogy miként csatlakozzon automatikusan a géphez. (Ha csak töltés, értelemszerűen nem csatlakozik olyankor-->neked kell kiválasztani az értesítő sávban) -
Anonymus95
senior tag
válasz
NandorHUN #9909 üzenetére
A gépen a 3.0-ás USB driver fent van?
Random lecsatlakozással nem találkoztam (kivéve, ha tényleg kintebb csúszott a kábel az ajzatból)
Más gépen, verziójú windowson volt szerencséd kipróbálni, hogy ott is produkál-e ilyet egy ilyen csatlakozóból?
Telefonról másolsz vagy külső SD-ről? Mikor jelentkezik a lassulás? -
-
-
Deedays
tag
válasz
NandorHUN #9407 üzenetére
Lg G4 és a Note 4 is sokkal kevesebbet bírt nálam 12 órás munkaidő alatt simán töltőre kellett tegyem,mert lemerült. Pedig valójában nem sokat nyomkodtam. A p8-at még nem kellett töltőre tenni 35-40 % van simán mire haza érek. Pedig mindent ugyanúgy használok. szerintem is aksiban elég jól optimalizálták
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #9267 üzenetére
Rakd el ezt a hozzászólásodat, és olvasd fel magadnak, majd 2020 körül. Kíváncsi vagyok, mennyit fogsz ezen röhögni
addig is ...csipszikutya
Android egy sokkal testreszabhatóbb rendszer az ios zárt világánál. Most nem háttérképekről beszélek. Ez egy minimális utánjárást, kis tanulást igényel, mit, és hogyan, merre, és miért? Ha ez nincs meg, akkor egy alapbeállítású készülékkel is elvegetálsz, de nem lesz finomhangolva.
Ezen finomhangolások hiánya, meg a hozzá nem értés, okozhat olyasmiket, ami veled történt.Iphonon ez nincs, az bolondbiztos.
De amíg az android, egy integrált rendszer, a google révén, a windows-sal, mondhatni, a komplett rendszered legkisebb eleme, addig az iphone egy interface-n keresztül kommunikál, ami az itunes.
Az iphone egy USA-ba fejlesztett teló, egy olyan oprendszerrel, amit az USA-ban használnak, ez az OSX. Ott minden apple, nézz meg egy amcsi filmet.De itt, Európában, win van, ide közel sem olyan jó választás, mivel van egy tégla a zsebedben, ami önmagával beszélget, és ennyi.
Ettől függetlenül amikor nekünk volt, anno egy 4S, azzal nagyon meg voltam elégedve. Asszony használta, tetszett neki.
Aztán az 5S már nem annyira, azt eladatta, és átállt droidra ő is.
Most kevesebbet nyomkodja, de man egy fullos tabletje, természetesen droid az is, és egész nap azon ül.
De ezt már csak sztorizásból mondtam el -
ataman
aktív tag
válasz
NandorHUN #9222 üzenetére
Az összefoglalóban a FAQ Gyakran ismételt kérdések között bent van a módszer, hogy hogyan tudod megnézni a szolgáltató függőséget!
-
Pazolini
senior tag
válasz
NandorHUN #8256 üzenetére
Az itt sokat tárgyalt kvázi-root is elég neki? Mert akkor nem gondolkodom rajta.
Amúgy én HibyMusic audiophile lejátszót preferálom. Ha sreamer-előfoknak használod a P8-at külső dackal usb-ről, ezzel a szoftverrel megteheted, ingyen. De processzor-végfokként is jól kezeli a P8-at, DSD/PCM-mel, FLAC-kal stb., jacken keresztül. Azért mp3-mal is elboldogul, de ennyire tömörített anyagot csak a legritkább esetben hallgatok.
-
migabi24
nagyúr
válasz
NandorHUN #7555 üzenetére
Nekem 16Gb van azon is elférek az S6 meg 32Gb, na mindegy már lebeszéltem magam, tegnap megnéztem 1-et olyan karcos volt a kijelzője nem akartam hinni a szememnek, ez a GG4 egy szutyok, a GG3-as S4 2 évesen mikrokarc mentesen ment a háztol, szóval telekéne ragasztani védelemmel, az meg undorító az S6-on, inkább marad, nehéz lecserélni ezt a telót
-
-
zso79
őstag
válasz
NandorHUN #7465 üzenetére
Teljesen random?? B200 a legutolsó hivatalos független OTA-n, a B328 T-s, a B321-et meg fel tudod rá hegeszteni. Nem random, hogy melyik telót frissítik, ha nem jelenkeztél B200-ra biztosan nem kaphattál újabbat. Ha mégis azt használsz, a "háborgás" teljesen indokolatlan.
-
zso79
őstag
válasz
NandorHUN #7463 üzenetére
Pont hogy ez a jó hozzáállás! Akik jelentkeznek teszternek azok vállalják, hogy akár olyan jól sikerül egy rom, hogy kvázi használhatatlan lesz a teló. A legtöbb ember nem foglalkozik ilyen szinten a készülékkel, csak használja, munkaeszközként is. Annó volt olyan telóm, ami egy jól sikerült frissítés után mindenre jó volt, csak telefonálásra nem, aztán vártam fél napot, mire kijött a fix... Arról nem is beszélve, hogy így van egy 3000 fős béta teszter csapatuk, ingyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest