-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Persze, mint ahogy az én esetemben a Lastpass.
(#9087) pitepeti71
Sajnos nálam akkor is kifagy. Konkrétan elindul a program, piros háttéren megjelenik a neve, majd mikor jönne a bejelentkező felület, egyszerűen kidob oda, ahonnan indítottam. Már csináltam törlés, majd újbóli telepítést google playből, de nem segített rajta. Egy májusi vagy júniusi verziót rádobtam, azóta vidáman megy.
-
bexinho23
őstag
Rengeteg appot használok, de sosem fagyott ki egy app sem nálam. Még a poweramp sem. Egyedül most tapasztaltam meg a kifagyást a Lastpass nevű appnál, ami egy októberi frissítésig jól is ment, most meg a betöltő képernyőn túl nem jut, mert kilép. Visszatettem egy régebbi verziót, jól is megy.
-
törölt tag
Árukeresőt néztem, az nálam tökéletes, a többit még nem, a pro miatt. Igaz kb fél órát nyomkodtam csak, de azalatt tökéletesen funkcionált.
Szabcsizz
Na ez most jó kérdés. Szórványinformáció volt, valahol átfutottam rajta, és eltettem hátra. De nem tudom hol ... sorry
(amúgy lehet, hogy pont itt, legalábbis, nekem ez tűnik logikusnak) -
V.Stryker
nagyúr
Pont van tapasztalatom, hisz majd egy hete használom. Ezért nem értem miről beszélsz. Nem érzékeltem eddig semmi bug-ot, hiába jött frissítés... se előtte, se utána. Az emui-hoz képest pár funkció hiányzik vagy másképp van, de igazából nagy gondok nincsenek vele. Annyi van, amit írtam. De lehet,hogy te vagy megint kötekedős hangulatban, ahogy azt néha már tapasztaltuk.
Vagyula meg Svájcban van azt hiszem. Ezért nem fordít már.
Na, jó hétvégét.
-
Shade45
senior tag
Kezdésnek megteszi...
Nem hiszem el, hogy hasonló használat mellett egyik embernél napokat elketyeg a telefon, másnál meg egy napot alig bír ki!
Valami hardveres eltérésnek kell itt lennie! Elég egy kevésbé jól sikerült beszállítói széria az egyik alkatrészből, és máris csinál ilyen gondokat.
-
NandorHUN
addikt
Én pont ellenkezőleg vagyok. Volt ugyan 5,5" telefonom is, de nekem még ez a 5,2" is nagy egy kicsit, pedig nincs kis kezem.
Kényelmetlen, nálam fontosabb a kényelem és a praktikusság, illetve hogy sport közben is tudjam használni, mint hogy nagy legyen a kijelző.
Hamarabb vennék egy táblát mint egy nagy "telefont". -
NandorHUN
addikt
-
sarszegi14
csendes tag
-
söncö
tag
Felteszem a telót a gépre és nem érzékeli a hi care. Másolgatni tudok rá de a saját szoftvere nem találja, próbáltam már mindent.
Azt találtam hogy aki feltette ugyanígy a B323-at teljesen más build számot kapott.
Nekem GRA-L09C900B323 lett. De nem találtam rá megoldást. Volt hard reset, semmisem segít. Mehet vissza a 321. -
zso79
őstag
Urak! Nem flamelni akarok, de ahogy elnézem, csak azoknak dobál fel ilyen-olyan frissítéseket, akik vagy jelentkeztek a bétára, vagy upgradeltek/downgradeltek pc-ről. Külföldi fórumokat böngészve is ez a tapasztalatom.
Zolar: Mit értesz "teszter" alatt? Ha jól emlékszem Te magad írtad annó, hogy jelentkeztél a tesztre. Persze lehet, hogy nem jó a memóriám, de nagyon úgy rémlik, hogy Te voltál az egyik első aki itt megkapta...
-
söncö
tag
Elírtam, bocsi B323-ra
,csak egy kicsit megtévesztő. Azt is bele lehetne írni hogy korlátozott számban volt elérhető, csak hogy közel jövőben más is nehogy így járjon hogy nekikezd romolgatni (feltenni a 323-at) aztán nincs OTA. Viszont figyelemre méltó topik mert sehol nem találok külföldi oldalakon ilyen jól összeszedett információs táblát mint a mi magyar összefoglalónk
-
-
Filip86
csendes újonc
Bocsi,de azt a részt,ahol segítesz még nem olvastam! Pótolom mielőbb! Olyat viszont olvastam,hogy a topic elején letolsz embereket,akik a készülékről valami rosszat mondanak.( ez többször megtörtént,ha akarod kigyűjtöm) most pedig hetek óta csak rosszat írsz,és " vered a fejed a falba" Talán túl sokat verted és már nem tudod,hogy miket írsz! Olvasd vissza magad és rájössz! Ezután ahogyan jöttem,úgy megyek is mielőtt még összevesznék Veled! Maradok olvasó és elégedett B321a felhasználó!
-
Filip86
csendes újonc
Döbbenetes,hogy egy P8 topic- ban ennyi negatív véleményt lehet olvasni. Saját topicodat " trollkodod szét" hetek óta. Vegyél egy fasza Iphone- t,aminek az oprendszerét egy adott hardverra fejlesztették,és qva elégedett leszel. ( Szerintem Te akkor sem)Csak nyugodtan nézz be más android telefonos topicba és talán rá fogsz jönni,hogy az MM mindenütt problémás! Hagyd már végre abba a P8 alázását,mert engem mint olvasót rohadtul zavar,de amint látom többeket is,csak nem merik Neked a "hangulatembernek" megírni. Hát én mertem!
-
nemesg86
tag
Én itt most arra gondoltam, hogy két B321-et futtató telefon között is nagyon sok eltérés van akkuidőben. Oké, hogy eltérnek a felhasználási szokások, de egy rendszerfrissítésnek épp a jobb optimalizáció lenne a lényege, nem pedig az, hogy ugyan azzal a használattal és beállításokkal szarabb legyen...
-
Synaptic
senior tag
P8 V100R001C900B170CUSTC432D001 (Android 5.0,Emtion UI 3.1,General Version) Remélem erről van szó.
Azért vagyok ennyire bizonytalan mert még nem csináltam ezen a telefonon ilyet soha.
Tehát a kicsomagolom az sd-kártyára a dload könyvtárat a benne levö update.app -al együtt.
Azután helyi frissítés ami a végén hibával el fog szállni.
-Gondolom reboot vagy valami hasonló
-Kitörlöm az update.app-ot a dload könyvtárból , majd ennek a helyére kibontom a custom-ban levő update.app -ot és ismét friss-tek.
KB így képzelem
-
forgonati
őstag
Nem kell, hogy egyet értsünk, tudtommal nem is írtam ilyet.
Nem kell mást kipróbálnod, csak egy tipp volt. Akkor maradj a P8 mellett és bosszankodj. Ha neked így jobb.
A 6.0.1 miatt lehet sírni, de nem lesz tőle hamarabb, az itt fórumozók ebben nem tudnak segíteni neked.
Persze valahol megértem hogy bosszant. Én ugyanígy voltam az Oneplus X-el. Először áprilisra ígérték a 6.0-t, de még most is csak 5.1 van rá, és az is bugos mint az állat. Jött rá 2 alibi update ami kb. semmit nem javított. Pár hónapig még esélytelen a Marshmallow, hisz még az Oneplus 2-re sincs officiális MM. Hát eladtam a retekbe, ahelyett hogy idegeskedtem volna miatta. És többet nem veszek telefont tőlük, így jártak. Ha nem bírsz megbarátkozni vele, tedd te is azt, ennyi. Ezek csak készülékek, én nem hagyom hogy megnehezítsék az életemet. -
forgonati
őstag
A "szoftveres zsákutcát" mondjuk erősnek érzem, de ha te így érzed talán próbálj átmenni Nexusra. Ott érintetlen romot kapsz, azzal lehet elégedett leszel. Vagy ha mazochista vagy ajánlom a windózt.
Engem sosem zavart hogy nem zárja be, egyszerűen kikapcsoltam az értesítést, és nem foglalkoztam vele hogy mi fut a háttérben. Használtam a telefont és kész. Estig mindig elment simán, este 11-kor még még mindig volt benne 30-40% így nem nagyon izgatott hogy a háttérben futó appok mennyivel rántják meg az akkut. De gyanítom hogy azért nem túl sokkal.
-
forgonati
őstag
Most lényegében mi is a gondod? Az a probléma hogy gyorsan merül a telefon? Azért szeretnéd hogy bezárja? Vagy csak simán zavar hogy nem zárja be. Mert ha az utóbbi a gond, akkor nem értelek. Azért van benne 3GB RAM, hogy ne kelljen mindig bezárnia az appokat, így ha legközelebb megnyitod, akkor onnan folytasd ahol abbahagytad, és ne kelljen mindent újra betöltenie. Ha minden programot bezáratsz vele erőszakkal akkor mi értelme ennyi RAM-nak?
-
ataman
aktív tag
Ez az Akkumulátor kezelő ikonja, az biztos.
Áhh... meg is van az Akkumulátor kezelő beállításai között:
Telefon-kezelő / Akkumulátor kezelő / Fogaskerék ikon a jobb felső sarokban (Beállítások)
- Figyelmeztetés nagy fogyasztásra
valamint
- Nagy energiaigényű alkalmazások bezárásaTalán itt a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest