- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
válasz
gegekutas #12213 üzenetére
Szia!
Nálam hiba nélkül kicsomagolja totalcommanderrel és winrarral is, nem tudom mi lehet nálad a probléma.
Más, tudja valaki, hogy miért van alapból bekapcsolva a fejlesztői menüben a régebbi (lollipop) DHCP kliens használata? Átállítottam off állásba, de nem sok különbséget látok, talán mintha jobb lenne speedtesttel. De lehet, h placebo hatás. -
Anonymus95
senior tag
válasz
gegekutas #11899 üzenetére
Igen.. teljesítmény módban jobban bírja mint intelligens módban..érdekes, de én is ezt tapasztalom.
A többit is így csinálom
nekem sincs bajom z üzemidővel..6 óra megszokott lenni kijelzőidőnek..
Tnap a play szerviz elkezdte a nyavaját amit másoknak..de letoroltem majd újratelepítettem kézzel. Az rendbe jött úgy néz ki. Csak most meg a messenger merít mint a szar..letörlöd azt is a francba és valami középkori verziót teszek fel belőle. -
-
-
Thunder86
tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
gegekutas #11351 üzenetére
EMUI-ban android 6 óta valamiért nem lehet, de elő lehet csalogatni az androidost, amiben lehet.
QuickShortcutMakerrel, remek, pici, egyszerű ikonlétrehozó app. Playen megtalálod.
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni vagy rákeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings / com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár témád ikonját
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.
Utána bármikor leszedheted, az ikon marad, bár több dologra is hasznos. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
gegekutas #10265 üzenetére
Nem lehet, hogy rosszat töltöttél le, vagy hibásan töltötte le a fájlt?
Itt a listában a legfelsőt kellett volna letöltened: [B391_P8_Firmware]
B391-es FULL-t 1,7 Giga körül van, én ezt töltöttem le és simán feltelepült. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
gegekutas #10250 üzenetére
Letöltöd a gépre a B391-et, kitömöríted valahova. Telefon-ban ha van SD kártyád akkor csinálsz rá egy DLOAD mappát, ha nincs akkor a belső memóriára csinálsz és a DLOAD mappába belemásolod a kitömörített fájlokat.
Ha az Sd kártyára tetted akkor ki sem kell kapcsolnod a telefont: Tárcsázóba üsd be a *#*#2846579#*#* kódot a ProjectMenu elindításához, majd válaszd a 4. Software Upgrade menüpontot. Ezután az 1. SDCard Upgrade-et, majd nyomd meg az OK-ot. Nem csinál factory resetet, minden adat megmarad. Telefon magától kikapcsol, újraindul és telepít.Ha a belső memóriára csinálod a DLOAD mappát és oda másolod a fájlokat, akkor viszont ki kell kapcsolni a telefont és 3 gombos indítással újraindítani.
Nekem is B222-őm volt és egyből toltam fel rá a B370-et ( mert akkor még az volt a legfrissebb ) , és pár perc alatt megvolt így a felfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest