- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plafoon
tag
válasz
Exelsior24 #14218 üzenetére
Az én P8-am karcos (más baja nincs) 30-ért hirdetem hónapok óta, még érdeklődök sincsenek nagyon. Eladni kevesebbért nem fogom, inkább megtartom tartalék telefonnak.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Exelsior24 #14215 üzenetére
Oké, rendben van. Őszintén szólva én ezen az áron is meglepődtem, nem gondoltam, hogy még most ennyit érhet. Végül is, már bő 3 éves széria és mára már nagyon elment mellette a középkategória is. Egy hónapja futtattam rajta egy antutu tesztet, ami 43300 pont környéki eredményt hozott. Egy csomó youtube csatornára fel vagyok iratkozva, amikben különféle hardvereket és telefonokat is tesztelnek, bemutatnak. Most is láttam valami kínai, abszolút alsó kategóriás, 4 magos cpu-val bíró, csodának a tesztjét és még az is hozott vagy 60000 pár száz pontot. Erre természetesen azt mondta a tesztelő, hogy nagyon kevés és látszott is a tesztben, hogy sokszor akad a rendszer, játékokat csak óvatosan neki,stb...
Bár, érdekes módon én ilyen akadásokat nem veszek észre, ezen a telefonon, hiába a jóval kevesebb pontszám. Persze, azért, itt is előfordulnak már lassulássok itt-ott, ami néha zavaró, de bőven a használható és élvezhető kategoriába tartozik még mindig szerintem. Főleg, ami fotós képességeit illeti! -
tonyqa23
senior tag
válasz
Exelsior24 #14179 üzenetére
Nem tudom mi az a GDPR. Nincs meg valakinek az összes?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #14179 üzenetére
Pontosan hol lehet megnézni, hogy mikor kaptam utoljára? P9 Lite 2017-en meglesem.
-
shelbygt
tag
válasz
Exelsior24 #14162 üzenetére
Hát nálam se p8 on se honor 7 -el sem jön fel a menü, soha nem sikerült úgy frissítenem.
-
shelbygt
tag
válasz
Exelsior24 #14157 üzenetére
Helo
Nálam nem indul el a ProjectMenu ? -
feloman
aktív tag
válasz
Exelsior24 #14158 üzenetére
Szia!
A leírásoddal nekem is sikerült, köszönöm szépen! -
Roppy
tag
válasz
Exelsior24 #14158 üzenetére
Igen, már nekem is az új fw van fent.
Imént tettem fel, a leírt módon
-
milu44
aktív tag
válasz
Exelsior24 #14143 üzenetére
A telefon tárhelyében a HwOUC mappában van elvileg, vagy azon bellül a 114217 mappában. Ha feltöltöd megköszönjük.
Elvileg update.zip
grafnet:
Elvileg egy külföldi fórumon írták azt a mappát amit én írtam és nálam is csak ezek a mappák vannak, csak ugye nálam már nincs meg a zip.
Dload és download_rom mappám nincs is. -
Roppy
tag
válasz
Exelsior24 #14143 üzenetére
Én is próbáltam volna a firmware finder-el rákeresni, de nem találta...... Nem tennéd fel valahová, hogy elérjük?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Exelsior24 #14074 üzenetére
Kiválló, azt leszámítva laza a bekapcs gomb egy picit. (Egy mm-el beljebb van a gomb felső sarka mint az alsó, minden szir szar feltűnik .... 😂)
Type C-t szokom, annyira passzos, hogy sikerült egy ici pici nyomást / karcot ejteni a teloban a csati nyelven. Ez se tűnt volna fel ha nem forgatnám és szemlélgetném csak használnám. 😢
@Grafnet nem, nagyon kézre ált kapásból, a P8 is szépen futott, de a H8 az suhan! 😀
-
rolii9797
csendes újonc
válasz
Exelsior24 #13146 üzenetére
Én néhány napja kaptam. Android biztonsági javítás szint: 2017 július 1.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Exelsior24 #12729 üzenetére
64-es kingstone volt venne, most 128-as sonyval megy.
Kingstoneval elöfordult szinte mindig az, hogy ha gyorsan pörgettem a képeket (4-5000 db) között akkor pár pillanatig csak fehér kockát láttam. Sonynál nincs ez. (2 honapja van benne) -
rObika8802
aktív tag
válasz
Exelsior24 #12725 üzenetére
mára állt át nekem is
éreztem a változás szelét...
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Exelsior24 #12618 üzenetére
Nekem a 395 újra indulgatott, lehet volt valami gáz vele...
feloman Thx! közben elindult, és már fel is került a telóra.
-
dallosj
csendes tag
válasz
Exelsior24 #12312 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint csinálhatom, nem fogom hazavágni a telóm ezzel.
-
dallosj
csendes tag
válasz
Exelsior24 #12310 üzenetére
-
feloman
aktív tag
válasz
Exelsior24 #12165 üzenetére
Sajnos nem tudtam még feltelepíteni, de remélem ma sikerül, lesz időm
Az sd kártyára vmi miatt nem tudtam felmásolni, többször is megszakad, de ma több időt fordítok rá, hátha sikerül majd
-
ptgmaster
tag
válasz
Exelsior24 #12081 üzenetére
390-es volt fent előtte.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Exelsior24 #12081 üzenetére
B390
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Exelsior24 #11918 üzenetére
Közben megtaláltam, de köszönöm a gyors válaszokat nektek!
Tudtam én, hogy kell lennie. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy mirrorshare közben legyen hang? Ne adj isten azon az eszközön amire küldöm a cuccot?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Exelsior24 #11706 üzenetére
Ez egyenlőre működik. Eddig amikor mindig kiírta a képernyőfedvényt ott most jó.
Én sem tudom, keresőbe beírtam, hogy nyelv és kidobta és szimplán ki kellett keresni az Angol US-t. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Exelsior24 #11698 üzenetére
Sajnos nem, vagyis nálam nem mindig. Sima, gyári stock B380 volt azt hiszem amivel szintén ilyen bajom volt.
Sirtam is itt miatta rendesen. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #11475 üzenetére
Telekomos B344.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Nekem még 5-ös Android fut rajta és még sincs Signal+, majdnem ugyan így néz ki az egész, mint a képen, amit betettél. (Az eltérés csak az, hogy nálam felül van még egy Repülőgép üzemmód kapcsoló is)
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Exelsior24 #11477 üzenetére
Ahol a felettem hozzászóló kollega írta.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Exelsior24 #11477 üzenetére
-
Bkrisz9
őstag
válasz
6-ost használok és ott van. B391.
-
Muffra
újonc
válasz
Exelsior24 #11459 üzenetére
Köszi. Ez meg nekem nem volt meg eddig. Nekem ez már elég is.
-
chrisx1
tag
válasz
Exelsior24 #11398 üzenetére
B170..... Gondoltam onnan ota, aztán tovább a végtelenbe!
Most próbálom a három gombos indítással, és valami történik. Bár lehet ezen a 90%-on nem megy tovább....
-
chrisx1
tag
válasz
Exelsior24 #11396 üzenetére
Na most az van, hogy amit adtál linket, azt próbáltam letölteni, de nekem valami 60 percet írt..... szóval inkább megpróbáltam a B170-et, mert az már a gépen volt. A dload/UPDATE.App fel is ment, de miután a custom mappa tartalmát rakom bele, azt már nem telepíti fel.
A telefon látja, és el is indul a telepítés, de rögtön ki is írja, hogy nincs ilyen file, és indul újra a telefon. Mondjuk megy vígan tovább, de gondolom ez így nem okés. Megpróbálom kivárni, amíg lejön amit linkeltél, aztán rakom fel azt.
-
chrisx1
tag
válasz
Exelsior24 #11394 üzenetére
Köszönöm szépen, egy úr vagy!
-
chrisx1
tag
válasz
Exelsior24 #11392 üzenetére
Köszönöm szépen az infot!
B392 firmwaret nem is találok, csak 390-et a németeknél. Magyar oldalon meg csak B170 a legfrissebb független.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #11281 üzenetére
Frissítettem a Chrome-ot,és minden megy flottul..nem tudom mi volt ez,de azért köszönöm a segítséget!Úgy néz ki,hogy még nekem is tud fejtörést okozni a droid,pedig nem ma kezdtem a dolgokat..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #11279 üzenetére
Természetesen Play Áruházból megy minden,de egyik böngészővel sem tudok letölteni semmit.Sem háttérképet,sem zip/rar formátumú fájlt,se mást.Három böngészőt kipróbáltam már,de ugyanaz a jelenség.Kiírja,hogy kezdi a letöltést,és már el is tűnik..
-
törölt tag
válasz
Exelsior24 #11266 üzenetére
Nem értem a logikádat, a bootloader nyitás nem egyenlő a rootal. Kell ahoz is, de nem ugyanaz. Szerinted a garancia nem úszik el azzal hogy ráerőltetsz egy olyan frissítést a telefonra amit az nem ajánlott fel? Ugyanúgy úszik a gari ha közben elszállt a telefon. De lehet én gondolom rosszul. Ha frissítetted a telefont te is flashelted, az hogy most egy update .app-ból az egy dolog, de flashelted.
-
virkir
veterán
válasz
Exelsior24 #11266 üzenetére
Ööö... mielőtt tisztában lennél az alapfogalmakkal mint root/flash/bootloader stb. inkább ne akarj tanácsot adni a témában.
-
törölt tag
válasz
Exelsior24 #11263 üzenetére
Szerinted a szervízben, hogy oldják meg? Ha feléledt a telefon, vissza is lehet zárni, ha valakit nagyon zavar. Mesélj már nekem azokról a programokról amik nem indulnak el nyitott bootloaderrel.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Exelsior24 #11236 üzenetére
Rendben, köszönöm mindenkitől a segítséget !
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #11208 üzenetére
Ááá van előtte még jópár OTA frissítés.Akkor inkább szedem a FULL verziót,aztán 3 gombossal felteszem.Ha jól látom,ehhez számítógép sem kell,meg lehet csinálni telefonon is.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #11204 üzenetére
Köszi,így már világos!Akkor ha jól értelmeztem itt a dolgokat,nekem mehet fel az OTA?B323-->B344.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #11203 üzenetére
Az a baj hogy ha se a recovery menü nem jön be (2 gomb) se a telepítés nem indul újra (3 gomb) akkor teljesen mindegy mi van az SD kártyán. Egyébként szerintem egy full verziós android 6-tal is működne a dolog, csak egyszerűen nem indul el semmi..
nem találkoztam ilyennel, de eleve a modell szám sem ugyan az. Mert ez Telekomos, ahogy fentebb írva is lett.
-
keszi1991
tag
válasz
Exelsior24 #11122 üzenetére
Köszi , probálgatom ha nem jön össze egyszer lemerül! Na akkor mit csináljal először majd? Sd kárty a bele és b392t probáljam? Vagy powerf plusz hangerö gomb csak és visszaállítás?
-
grafnet
veterán
válasz
Exelsior24 #11122 üzenetére
P8-nak nincsen fastboot ROM-ja?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Exelsior24 #11104 üzenetére
Nagyon köszi, és (#11103) grafnet válaszát is!
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Exelsior24 #11025 üzenetére
Már akkor sem volt választék,mert csak barnát lehetett kapni,de meg vagyok elégedve vele,én is 2000 ft-ért vettem.
-
Murdock1981
tag
válasz
Exelsior24 #10925 üzenetére
Sim tű megvan, frissítés működik, most kúszik fel. Örök hála
-
grafnet
veterán
válasz
Exelsior24 #10920 üzenetére
Köszi, hogy utána mentél a dual SIM kérdésnek.
Elsőnek a hw oldalt kell megnézni.
A kártyafiók cserélhető...
A kérdés: van-e benne második slot olvasóval?
A lite-oknál van, azért lehet mókolni.Mivel én csak lesekedni tudok a kis résen, így nem mondanám, hogy korrekt képet tudnék alkotni a sok érintkező kapcsan.
De, érdekel a téma.
Mivel novemberben vettem, így még van időm utána járni, mert azért a garit nem engedném elveszni. -
zolee06
tag
válasz
Exelsior24 #10638 üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem: L09C432B222 build száma android 5.0.1 van rajta
Akkor ez lehet hogy független lehet, telekomnál vettem,vagy hülyeséget kérdezek?A viber beállítása jó lett köszönet érte, működik ahogy kell
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10667 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is. Ha a kernel januári, akkor biztos frissült. Most tesztelem, és nyoma sincs annak a bizonytalan kijelző kezelésnek, ami volt.
Uram, köszönöm a segítséget.
Ezért is vagyok itt tag, az itteni emberek segítenek.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10663 üzenetére
Telefonról csinálom, felraktam a nagyobbat. Maradt a build ugyanaz, hard reset megvolt. Ötlet?
Érdekes. Kernel verzióra 2017 Január 4-et ír...nem tudom van-e jelentősége.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10663 üzenetére
Amit most szedek, az 20 kb megával több. 443 mega, a másik 424 volt. Meglátjuk. Most töltődik, írok ha települt.
Azért írok kurta üzeneteket, mert mobilról pötyögök. Azt meg utálom.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10661 üzenetére
Most hard resetet csinálok, aztán meglátom. Én a felsőre nyomtam.
Semmi. Maradt ugyanaz a build...
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10656 üzenetére
Kiválasztottam a legfelsőt, 009-est, végigcsinálta. Kikapcsoltam, hangerő fel + le és bekapcsolás. Lefrissitette, de a build verzió ugyanaz maradt.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10656 üzenetére
Érdekes dolog mindenesetre.
Már otthon vagyok, megnéztem és csak az ota verziót dobja fel, full nincsen. Most töltöm, többet is kiadott, ami ota és január 6.-ai dátumos. Rányomtam a legfelsőre.
Köszönöm a válaszokat, megírom hogy sikerült-e, és a változás pozitív vagy sem. Bár az utóbbira gondolni sem merek...
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10653 üzenetére
Egy dolgot nem értek, ha lesz időd, válaszolj légyszi.
Ha van már frissítés, akkor OTA-ra miért nem rakják ki?
Nem néztem a szerkesztési időt.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10653 üzenetére
Meglátom melyikkel lesz gyorsabb. Köszönöm.
-
neophyte79
tag
válasz
Exelsior24 #10651 üzenetére
Honnan érdemes inkább csinálni, gépről töltsem le, vagy magáról a telóról?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Exelsior24 #10638 üzenetére
Attol, hogy fuggetlen meg a T-s appok rajta vannak es a ROM is T-s. Legalabbis eddig ez volt a tendencia, most mar lehet nem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Exelsior24 #10527 üzenetére
Köszi minden tiszta!
"D__documents_Temp_upload_GRA-L09C900B170CUSTC432D001-Europe"
Itteni 170-es, akkor elvileg ez független, ez után meg egy 392 és up to date.
Kösz a segítséget!
...érdekesen működők Nexus 7 és 9 halálba volt romolva erre ezzel meg szerencsétlenkedek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Exelsior24 #10524 üzenetére
Rollback ha meg van... utána ?kötelező? 170 és 392 mehet kapásból akkor?
-
Ronam
addikt
válasz
Exelsior24 #10515 üzenetére
Ez egy elég régi cikk, és többen is ajánlották az itteni vírusirtó topikban..
-
Ronam
addikt
válasz
Exelsior24 #10512 üzenetére
Malwarebytes és 360 Total Security párost használok, a 360 jelzett.
-
Ronam
addikt
válasz
Exelsior24 #10503 üzenetére
Nekem erre a PC-s verzióra bejelzett a vírusirtó: Trojan (HEUR/QVM03.0.0000.Malware.Gen)
-
grafnet
veterán
válasz
Exelsior24 #10288 üzenetére
Köszi a választ!
Így gondoltam én is. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Exelsior24 #10281 üzenetére
Ezt a 323-ra felehet tenni?
Vagy ha T-s vagyok akkor megragadok ezen a szinten a szolgáltató miatt?
btw: Nem recseg a hang. -
NandorHUN
addikt
válasz
Exelsior24 #10276 üzenetére
Ez erősen telefon és alkalmazás függő. Pl. kb. ugyanazokkal a programokkal aplikálva Galaxy Tab S2-m ön ha telepítek alkalmazást és új engedélyeket el akarom fogdni, akkor bizonyos progikat előtte kénytelen vagyok kikapcsolni itt (aztán engedélyezés után vissza).
Szerencsére P8-on ezzel egyszer se kellett szívnom.
-
grafnet
veterán
válasz
Exelsior24 #10253 üzenetére
Igen. Factory Reset.
A recovery menüt is köszönöm!Szuper!
-
grafnet
veterán
válasz
Exelsior24 #10251 üzenetére
Kell FR ilyenkor?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Exelsior24 #10226 üzenetére
Melyik oldalon recseg a hang?
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Exelsior24 #10159 üzenetére
Èn ezt találtam most:
fb ès messenger hiba -
NandorHUN
addikt
válasz
Exelsior24 #10159 üzenetére
Ok, de szerintem forumban (itt is meg máshol is), aki teheti a régi Messengert használja, nem ezt az szar fényképezőset.
-
mrazgabor
tag
válasz
Exelsior24 #10146 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #10132 üzenetére
Play Áruházas
Köszönöm a segítséget és a leírásokat, képeket!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #10097 üzenetére
Köszi,de az egy ótvar alkalmazás számomra.Nem elég,hogy bűn ronda de még funckionalitásban is ki van herélve.
Plusz félreértés ne essék,már tökjól üzemel a Messenger(legújabb verzió)+Facebook páros.Semmi akadás,és 10% fölé sosem megy a fogyasztás.Ez számomra több mint tökéletes.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Exelsior24 #10092 üzenetére
90%-ban eerröl használom a messengert,de 11 honap alatt 1x akadt csak be, azt is B200on. Bátran használhatod.
Nálam a "google play szolgáltatások" akad be szinte állandoan. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #10092 üzenetére
Akkor mit használsz helyette,ha szabad tudni?
-
Roppy
tag
válasz
Exelsior24 #10041 üzenetére
Igen, megnyitottam a Project menu-t, érdekes módon semmi sem volt beállítva. Hisuite Mode-ra raktam, de így se akart működni, majd adatkábelt cserélve igen, nem is értem...... De felmásoltam a telepítőt és már fel is telepítettem a B391-et
-
Roppy
tag
válasz
Exelsior24 #10037 üzenetére
Köszi, már le is jött
De a csatlakozási problémám továbbra is fent áll......
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
Exelsior24 #10037 üzenetére
köszi
-
rejtettlampa
tag
válasz
Exelsior24 #10026 üzenetére
Lehet megpróbálok akkor egyből fölfelé frissíteni! Nincs kedvem végig zongorázni a sok telepítést!
-
rejtettlampa
tag
válasz
Exelsior24 #10024 üzenetére
Így van, nekem GRA-L09C432B321 van fent. Ez nem telekomos rom. Akkor most kell a rollback, vagy nem?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Exelsior24 #10019 üzenetére
Igen igen ez az.
-
Grecky
senior tag
válasz
Exelsior24 #10000 üzenetére
Nyomom fel a B391-et nem várok. Firmware findert kicsit megtrükköztem, amit letöltött, gépre másoltam, ott tömörítettem ki, majd vissza. Így nem tart a dolog az örökkévalóságig.
-
gianone
őstag
válasz
Exelsior24 #10002 üzenetére
Valami letiltotta. Pl. Beállítások/Speciális/Biztonság/ Megbízható hitelesítési adatoknál van-e valami felhasználói. Ha van, akkor az, de ha nincs is, akkor még a Hitelesítési adatok törlése segíthet. Esetleg egy app tiltja, pl. Ebay, netbank stb. Aztán esetleg meg kell kell próbálni változtatgatni oda-vissza a képernyőzár módjait. Hirtelen ezekre emlékszem, amelyek másoknál előfordultak, és megoldódott.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #10002 üzenetére
Akkor már aktiválva van..:/ vagy az első telefonhívásnál, de gondolom már az is megvolt.
Nem tudom miért nem működik nálad ez.
Azt se értem, hogy fentebb a képen látva, miért lett sikertelen :/ -
Rambi2
csendes tag
válasz
Exelsior24 #9995 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9995 üzenetére
Hát nem tudom..:/ próbáld meg annak az appnak mondom az adatait törölni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9992 üzenetére
Nekem is ott vannak a zenék, de az alap zenék azok a belsőn vannak egy Music mappában amit a frissítési kör előtt tudtam törölni, utána már nem
Azt az appot Telekom HU-nak nevezi és elindul..sztem valami nem okés nálad..:/
Ha Telekomos vag, biztos így kell legyen, vagy a SIM kártya nem okés..nincs jól betéve, de ha tudnak hívmi, stb akkor próbáld annak az appnak az adatainak a törlését..hátha megoldja. Ha nem Telekomos vagy akkor nem tudom, hogy pld Telenornál működik-e.. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9980 üzenetére
Én most a B391-es Fullt szedem le..szerintem egyszerűbb és biztonságosabb ezzel..Neked is ezt javasolnám..de mindjárt telepítem és írok.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9898 üzenetére
Még nem mertem kipróbálni..egyenlőre maradok a hivatalos frissítéseknél. + mi van ha az OTA utána megint nem úgy jön.. várok, hátha hamarosan jön valami frissítés majd.
-
boogiemano
tag
válasz
Exelsior24 #9898 üzenetére
nem elrontani akarom csak ovatossagbol kerdezem.. ez melyik B382
mert ha koreai vagy kinai....magyarul mi a "CxxxB382" na mindjart kiderul ha kiderul
hozzateszem en nem probaltam ki a firmware findert nemtom mit ir ki
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Exelsior24 #9890 üzenetére
Kicsit olvass vissza.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9865 üzenetére
Ezekre gondoltam én is..
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9830 üzenetére
Semmi esetre sem lesz független a telefon ha független ROM-ot telepít fel. A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Bekell vinni a szolgáltatóhoz, az a legtisztább és legegyszerűbb, legbiztonságosabb.
Talán van egy weboldal ahil fizetés után küldenek kódot.. De én meg ebben nem vagyok biztos és tartanék is tőle. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9802 üzenetére
Először is:
B300 után nem B370 következik, hanem B170 és annak a Vendor mappában lévő UPDATE.APP fájl is, majd B200 OTA-n keresztül és úgy kézzel B370 majd OTA B382Fentebb írtam de előtte is már vagy 20x de ha úgy gondolod szükségtelen ezt bejárni, mond nyugodtan. Ebben az esetben a következményekért én nem vállalok felelősséget.
Leírtam a legjobb ismeretem szerint, amit tudok az összefoglaló és mások tapasztalatai, tanácsai alapján. -
boogiemano
tag
válasz
Exelsior24 #9796 üzenetére
nos.. szinten zenesz, egyebkent erdekes amit irsz a barnaval. en mindkettobol rendeltem, "vilagos es sotet" annyi pontom volt.
jott egy feher es egy fekete. igaz mindkettonek ugyanolyan szinu a belso muanyag kavajatelekom.. mikor tudnak valamit esszeruen csinalni vagy nyilvantartani
ja ehez hozzatartozik h jot nevettem a kinai eredetiseg ellenorzes vonalkodjan
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9644 üzenetére
Igen, sajnos. :/
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9601 üzenetére
Szia!
Nem véletlen írják az előtted hozzászólók, mert mondjuk tapasztaltabbak vagy csak óvni akarnak egy esetleges hibától, ami bekövetkezhet. Így is előfordulnak hibák..Neked mázlid volt. Ahogy nekem sem volt még soha hibám frissítés miatt/alatt. De valaki feltelepíteni sem tud egy romot mert hibába fut.
TELEKOMOS ROM-ot tilos egyből felfrissíteni független romra mert oda lesz az OTA frissítés stb.
A B222 egy független rom. Elvileg lehet frissíteni egyből, de érdemes tisztán csinálni, előről, és factory resettel, azért, hogy biztos minden rendben legyen. Persze lehet hogy megcsinálod és nem lesz semmi baj, na és ha igen? Akkor fölöslegesen elcsináltad az időt. Mi csak azt mondjuk amit tudunk, tapasztaltunk, ajánlunk. Lehet másképp, de azért mi felelősséget nem vállalunk!A hangnem abszolút nyugodt, véleménynyilvánító szándékú! Semmi agresszió.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Exelsior24 #9573 üzenetére
Ó, köszönöm az új infót!
Én mindig 3 gombossal csinálom/csináltam és csak belső tárhelyről..nekem így bevált, ezért nem is használtam mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest