- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabcsizz #14020 üzenetére
Dettó mint írtam is.
Kezdte az Avast, jött az ESET majd mindenki beleugrott. Ettől már csak a CCleaner, CleanMaster és társaitól tudok még inkább freak outolni.
Mint mikor haverom megszólalt," figyeld milyen fasza villára szerelhető láncfeszítőt szereztem a mocira,
csak 10$ volt alliról." -
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #13754 üzenetére
Ésszel kell lenni az ilyenekkel..nevesebb, hiresebb launchereket kell telepíteni nem ilyen kínai, ismeretlen, kétes appokat. Csak azért mondom mert velem ilyen nem fordult elő, de ami nem tetszik azt én nem is telepítem fel. Egy normális alkalmazás ilyet nem csinál.
Lehet nézegetni, de hozzászólásokat, megjelenési dátumot figyelni kell. Pld ami nem rég jelent meg, nagyon új, azt hagyni kell. Így még bugos meg tényleg nem ismerni hogy vajon mit tartalmaz. -
-
AthlonXP
őstag
válasz
Szabcsizz #13720 üzenetére
Egyébként a telefon usb csatlakozója nem sérült, vagy mozog a helyén estleg? Írtad, hogy be sem kapcsol, nem veszi a töltést, gép nem érzékeli csatlakoztatáskor.... Ezért kérdem, hogy nem-e esetleg elengedte 1-2 forrasztás a csatlakozót, vagy csak sérült és az a baja... Mert gondolom a töltője más készülékkel működik és a kábel is, amivel a gépre kötöd a telefont.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #13712 üzenetére
Hát lehet hogy annak annyi. Mit csináltál pontosan?
Ha gondolod, esetleg megnézem, hátha valamit sikerül vele kezdeni.. kitartó típus vagyok és mindig jut eszembe valami amit még nem próbáltam. Persze nem garantálom hogy sikerül valamit kihozni, de szívesen megpróbálom ha gondolod. Debrecenbe vagy Karcagra kellene eljuttatni, ha úgy gondolod.
Annyi, hogy most a heten nem alkalmas műtét miatt, de jövőhéten már szerintem megtudom nézni!
Ha úgy döntesz, jelezd! -
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #13532 üzenetére
Lehet az ASUS beépített egy ilyet..de én eddig ilyennel még nem találkoztam. Véleményem szerint lehetséges megvalósítani persze. És lehet hogy plusz funkcióként betette az ASUS..de telefonban ASUS-om még nem volt. De Huaweiben, Sonyban biztos nincs alapból lomtár. Nem tudok róla. Amit törlök az törlődik is..tárhelyen is látszik.
Mint mondtam.. Vodafone és UPC nálam kilőve. Telekom és Telenor játszik nálam. Jelenleg csak az előbbi. Kb 2 hete az albérletben lévő UPC is kifeküdt..mobilneten rá is kerestem mert már hallottam róla hogy szoktak gondok lenni vele.. és lám..országos szinten gond volt a UPC-vel... Délre helyreállt.
Telekomnál van 3 szolgáltatás is így olcsóbb az egész. Nálam stabil, gyors, minőségi. Nekem ez vált be, de persze vannak helyek ahol más az erősebb..tudom. szóval mindenki eldöntheti mit használ. A le yeg ebből az egészből..hogy elképzelhető hogy galibák vannak/voltak a hálózattal és azért nem működött megfelelően. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #13431 üzenetére
Hát én most nagyon "rossz" helyzetben vagyok ilyen téren. Imádom a macbookom, vágyom is egy iphonera de most a Samsung Note 8 valami eszméletlen mennyire bejön. Tetszik, hogy nagy, van neki toll és nagyon gondolkodom rajta, pláne ugy, hogy hál istennek ingyen tudok most hozzá jutni bármilyen telefonhoz.
Mondjuk van ipad és hozzá ceruza, de 3 cuccot nem fogok hordani magammal a Note 8 meg szerintem minden igényemet kielégitene. Bár ott meg a droid, amiben nagyot csalódtam... -
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Szabcsizz #13428 üzenetére
Sajnos ezek azok a dolgok amik miatt leváltottam a droidot és ezzel együtt az amúgy szeretett P8-am (családban maradt egyébként). Pont a google és közösségi alkalmazások kellenek nekem, ha ezeket letiltom felesleges az okostelefon. Kicsit vicces, hogy a google appjai (eddig a youtube kivételével) jobban mennek apple cuccon.
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #13325 üzenetére
Üdv! Nem tudom aktuális e még a kérdésed, ha igen itt egy működő leírás. Rom extractorral az update.app fáljt ki kell tömöríteni. Amire szükséged van az a boot.img, recovery.img, system.img valamint cust.img Ezeket ebben a sorrendben a fastboot flash paranccsal fel kell tolni a telefonra, mint amikor a recoveryt tetted fel. Csak minden fáljnak a saját parancsa van:
Fastboot flash boot boot.img
Fastboot flash recovery recovery.img
Fastboot flash system system.img
Fastboot flash cust cust.img
Ha ezt megtetted a fastboot reboot paranccsal újraindítod a telót, és megvárod amíg elindul kb.10 perc is lehet! -
Ronam
addikt
válasz
Szabcsizz #13323 üzenetére
Melyik verziót használod? Classic esetén a K-Settingsből lehet flashelni a gyári recoveryt, ha elkészült akkor mehet a 3 gombos a megszokott módon. Magisk esetén viszont nem egészen egyértelmű, mert az új Arrowhoz nem készült még leírás. A régi leírás szerint egy Magisk uninstaller zip-et kell flashelni, de szerepel egy unsu.zip is, és ha ezek megvannak, akkor fastboot-tal flashelni a gyári recovery-t, de abból is csak a b391-es van linkelve, bár nem tudom van-e bármi különbség a 391 és a 398 recovery között. Ja, és ha az Xposed telepítve lett, akkor azt is le kell szedni. Magisk esetén ez a Magisk Manager/Modulesból elérhető, Classic esetén a K-Settingsből. Holnap majd rákérdezek XDA-n, mert szerintem az a tuti
.
-
Anonymus95
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #13257 üzenetére
Igen, mindent úgy. Minden le van töltve, kicsomagolva, betakarva, joéjt puszit adtam mindennek, látha a telefont, ujraindul ahogy kell és "Phone locked".
Jo, ujra probáltam 3x, és ugyan ez. Nézek yt videot ahol mindenki örül, hogy juju sikerült, megcsinálom ugyan ugy és "phone locked".
Inkább nem csinálok vele semmit, mert vagy felidegesit vagy elromlik magátol. Rohadjon meg ez a telefon ott ahol van, pörgesse a prociját, b@ssza szét az akkuját engem nem érdekel. 2 honapot kibirok vele még,
aztán candy crushozhat rajta anyukám, ugyis van mindig 2 power bank nála, csak nem tudom minek a lumia 435höz1 napot elmegy, ha meg nem akkor ugyis tölti a kocsi vagy a macbook ha uton vagyok mer az nem merül random. btw win10-el csináltam, nem osxel.
-
Ronam
addikt
válasz
Szabcsizz #13230 üzenetére
Akkor nyitva van a BL, utána cmd-be nyomj egy fastboot reboot parancsot. Én már elég rég nyitottam, úgyhogy nem emlékeztem pontosan hogy bejön-e ablak vagy sem, úgyhogy azt bubus leírásából szedtem, de akkor átírom a leírásban.
(#13231) csipszikutya: Mármint mit honnan tölts le? a TWRP ott van az első pontban a link.
-
-
pharckas
csendes újonc
válasz
Szabcsizz #13125 üzenetére
40k-ert tudnek szerezni. de ahogy neztem meg a 60k-s kategoriaban sincs nagyon parja hw-ilag.
volt redmi note 4-em, nem volt rossz.. sot tetszett is. haz se volt gagyi, hw se volt rossz.. de a telefonalas nagyon rossz volt vele. allandoan panaszkodtak arra, hogy rosszul hallanak(gyengen). neztem a topikot es tobben panaszkodtak ugyan erre note 4-nel es 4x is, igy hanyagolnak a xiaomit. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #13012 üzenetére
A Bluetooth azért merít, ezt tapasztaltam! Annak Off állapotában még jobban bírja.
A többi viszont felhasználó kérdése. Ha olyan alkalmazást használsz vagy úgy használod a telefont lehet jobban megéri az általad említett módon használni a készüléket, mert nem használ az akkunak a pld alkalmazás bezárogatás, mert nagyobb erőforrás --> energia azt újra betölteni.
A helymeghatározás rész pedig..már nem lehet tudni hogy a Google milyen meglepetéseket hoz.. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #12946 üzenetére
Én ezt papolom miota... mindig lehurrogtok
Btw, a "google-szolgáltatások"at is lehet offolni.
Minden fog tovább müködni, csak mikor megnyitod a youtubet,gmailt és ezeket a googlés szarokat akkor kiirja, hogy nincs engedélye, adsz-e? és, hogy okézd le, hogy szarul fog müködni. Ezt minden ujrainditásnál offolni kell, de nem kérdezi meg ujra ha nem zárjuk be öket. -
Ronam
addikt
-
Anonymus95
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Szabcsizz #12556 üzenetére
Szeptemberig még kibirom vele, aztán viszlát sajnos. Egyébként lehet... de akkor is, képernyöfedvényezzen nekem az M3ason pest felé, ne a halál fszán...
tonyqa23: elvileg a messenger chat feje miatt valami, amig azzal nem csinálsz valamit addig nem tudod futtatni az aott appot.
Ja és hozzá teszem, hogy helybe még a messengert is letöröltem...
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #12502 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a beépített akksikra a telefonnal megegyező garanciát adnak.
Ne vedd garanciának ezt az infót, de nekem mintha ez rémlene. Talán a HiCare alkalmazásban a leírásokba találsz erről infót, én mintha ott olvastam volna erről, de nekem most tiltva van az az app. Illetv, ha felhívod őket, biztos segítenek. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Szabcsizz #12459 üzenetére
Másfél éves a készülék, de nálam sincs gond. Természetesen ha nem figyelek oda és minden fut meg frissül, akkor nem bírja az akksi. Szerintem ha bizonyos alkalmazások frissítéseit letörli az ember, akkor csökkenhet az energia használat is. Persze ha drasztikus dologról van szó, valóban lehet már cella hiba is.
-
grafnet
veterán
válasz
Szabcsizz #12300 üzenetére
Sajnos nekem mindből jutott már...
A céges hívásokat így is rögzítik...
Az asszonynak meg néha nincs ideje pötyögni a kicsi mellett, egyszerűbb, ha bediktálja...
Nekem meg a meló miatt sokszor jobb, ha rögzített mert kijegyzetelem, ami kell, s utána törölhető is. Meg néha az ügyfél is visszább vesz a hangerőből, ha halja a figyelmeztetést!
Egy kényes problémánál is sokat segíthet, ha a Tisztelt Szolgáltató ügyintézője is tisztában van a rögzítés tényével! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest