-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
válasz
<>jana<> #12616 üzenetére
Nem tudom hogy megbízható oldal, de innen tölti lefele
[link]"A frissítés javítja a rendszerbiztonságot a Google biztonsági frissítésekkel. [Optimalizációk] Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel. [Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért."
-
csipszikutya
senior tag
válasz
<>jana<> #12468 üzenetére
Holnap betévedek hozzájuk. Gondolom erre az okra hivatkozhatok, hogy cseréljék, mert fizetni nem akarok, bár ott helyben néhéz bizonyítani a hibát...
Ronam: Köszi a tippet, de már próbáltam azt is. 1 hétig t-mobilos kártyával futottam, akkor nem volt baj, maga volt a tökéletesség
Köszi!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
<>jana<> #11884 üzenetére
Köszönöm!
Többiek
Tnap nekem is beindult a play szerviz...elkezdte meríteni a telefonom. Töröltem a frissítéseit majd kézzel tettem fel a legújabbat. Kíváncsi leszek a mai napra, g hogy mit produkál. (Úgy produkálta a merülést, hogy nálam alapból minden úgy volt beállítva ahogy mondtam..kissé elkapott az idegbaj, mikor megláttam hogy a lista elején van és a telefon sem alszik.)
Engedélyek megvonása után nem fog szeretném rinyálni semmi..(egy rövid időre nálam is volt így de inkább az újratelepítését kipróbáltam.
A poén..hogy nálam nem lehet tiltani az appot..pedig régen tudtam.... érdekes -
Grecky
senior tag
válasz
<>jana<> #8080 üzenetére
Basszus elírtam, navbart akartam írni.
A redőny lehúzós ikont tudom, h el lehet tűntetni ott, de ez nem az, ez alsó fekete navigációs sáv (navbar) eltűntetésére szolgál, és egy kis touchplus menüben mókolással hozható elő.
Jó lenne, ha nem csak factory resettel lehetne csak eltűnteni. -
Szabcsizz
őstag
válasz
<>jana<> #7917 üzenetére
Persze,ez így van.Csak az utóbbi idôben eléggé megszaporodtak a negatív/lehúzós kommentek,amiknek kb.80% user error.Plusz szerintem ebben a topikban vannak a legnormálisabb arcok.😂Nekem például ez a telefon tökéletes volna,ha 5,5-6 inch lenne a képernyô.Ezért is szeretnék váltani,bár van egy olyan érzésem hogy a Zuk nagy visszalépés lesz kamerában..
DJosef: nekemis bejövôs a Mate 7,csak sajnos ott is a kamerától tartok,hogy nagy visszalépés lenne.Plusz nem igazán akaródzik lejjebb csúszni az ára.
-
zzola
titán
válasz
<>jana<> #3752 üzenetére
A rollback csak ennyi. Most B300 a build szam? Ha igen, akkor mehet fel a B200 -vagy amit akarsz. A lenyeg, lehet hogy a 3 gombossal nem indul el az update, csak ujra es ujra indul a keszulek, de nem bootloop! Ilyenkor a 2 gombossal indul az update, mintha be akarnal lepni a recoverybe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest