- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Nekünk a családban unokatesómnak van egy iPhone 5.Én eléggé kancsalítottam mikor azt a számomra pici képernyőt kellett nézni.
További jó tapasztalatokat az iOS világában!Grecky: egy próbát tehetnél.Én nem szívesen törölném a jól belakott rendszeremet.
Ezek a számozások amúgy,hogy működnek?Mert azt még megértem,hogy a B323-ból B328 lesz,de a B321-ből,hogy lett B370?
-
Szabcsizz
őstag
Lassan én is lépni fogok egy Zuk Z1-el,a P8 meg a nôvérem kezében landol majd.Amúgy semmi baj a telefonnal,szerintem a fórumon én vagyok az egyedüli,aki 101%-osan elégedett ezzel a készülékkel.Én még mindig azt mondom hogy le a kalappal a Huawei elôtt.
Csakhát..viszket már a tenyerem,a Z1-et meg már nagyon jó áron be lehet szerezni. -
Attipapa
aktív tag
Ha a B20 LTE sávot kell használnotok, akkor ezt ne válasszátok,ugyanúgy mint az általam hőn szeretett Xiaomi-kat sem
Tuti jó telók, de mivel az országon belül sok hely van (egyre több),ahol eddig nem volt 3G,csak az LTE 800Mhz-et nyomják,és így ezek a telók használhatatlanok netezésre az ország 60%-án
Hiába olcsó és jó telefonok,de nem ide készültek! Az Elephone és az UMI is kihozott két szuper telefont Helio X10 procival, ami a Xiaomi redmi note3 pro-ban is van,de azokban aktív a B20. Nem értem a Xiaomit,hogy miért tiltja le ezeket az opciókat. -
törölt tag
Egyedüliként a frissítések hiányát tartom nagy negatívumnak. Máshol azért jönnek hibajavítások, stb. (Nem is tudom melyik topicban olvastam (talán HTC 10), hogy a HTC M8 most kapott valami hibajavító csomagot...)
Na itt ilyenről szvsz csak álmodozni lehet.
Zolar melyik topicban van most? Szivesen beleolvasnék.
-
Grecky
senior tag
"A P8 nem kompatibilis a Doze móddal."
Nem beszéltem a Doze módról egy szót sem.
Ha a Google Backupros dologra gondolsz, annak semmi köze a Doze módhoz (amit nem értem miért hagytak volna ki, mi a bizonyíték, arra hogy nincs a B321-ben?)
Nézz körül kérlek, S7, S6, G4, P8 lite, G8 fórumban, mindenhol írják, hogy a Google elcseszett valamit eléggé, emiatt többeknél a Google Backup nem engedi alvóba a készüléket, ergó marhára merül a telefonjuk.
Leginkább a 6.0-n fordul elő, de a lollipopnál, sőt kitkatnél is olvastam, hogy gond van/volt. -
-
törölt tag
Ez szerintem droidos betegség, hogy nem frissül, illetve "késik". Két másik márkán is hasonló a probléma.
Talán 4.4 -en működött utoljára normálisan. Ezt azzal szokták orvosolni, hogy tesznek egy frissítés gombot a widgetre.
Érdekes egyébként, hogy olyan márkán, ahol a feloldási képernyőn kijelzi az aktuális időjárási viszonyokat, ott mutatja pl. az esőt, havat..stb. Pontosan.
AngeloDivina:
Újraindítás nem segít? -
BandiT85
aktív tag
Tegnap tettem fel a B200-ra a b321-et, mindössze egy factory resetet nyomtam előtte, semmi wipe.
A b200-zal annyi volt a bajom, hogy egy nap alatt remerült, használattól függetlenül, valamitől folyamatosan ébren volt. Ezzel nincs ilyen, egyenlőre.
Beszédhang nem recseg, témák ok, minden ok. Közepes használattal 55% most, reggel óta.
-
Attipapa
aktív tag
Talán attól a fórumtárstól kérdezd meg,akinek ez fontos. Egy szóval sem írtam,hogy engem érdekel. Olvass vissza légyszíves! Csak leírtam hogy az előző telefonomat, ami P8 Lite volt,hogyan rootoltam. Ha olyan telefon lenne a P8,mint pl.a xiaomi mi2s, amire tucatszámra jelentek meg developer romok,és évekig olyan telefonod lett volna,amin szeretted kipróbálni az új romokat,akkor nem csodálkoznál a rootoláson sem. Ez ezeken a telefonokon alap dolog,nem véletlenül gyárilag rootolható,csak a beállítás menűben kell bekapcsolni.
Szóval ezeknél a telefonoknál,egy magamfajta " romolgatós" felhasználónak ez alap dolog. A P8-hoz még a gyári rom sem jön,amint látjuk,nem hogy developer rom lenne. Na itt tényleg semmi szükség a root-ra és bootloader nyitásra. Mellesleg a kistesó,a Lite verzió már 18-án megkapta a MM európai verzióját. Érdekes,nem? -
-
elszabi
tag
-
hislah
aktív tag
2015.10. hóban vásárolták a telcsit. Én ma vettem át. B323 volt rajta az átvétel pillanatában. Most töltöm éppen a B200-at, mert ez sztem nagyon merül. Értékelhető SOT nem érhető el vele. Pedig nem vagyok nagyravágyó.
Ha nem jobb a B200, akkor vissza tudok térni a B323ra? Talán OTA-val visszamegy majd. De az olvasottak alapján a B200 a nyerő.
-
pepetech
őstag
mert munkás telefonnak használtam igaz karc nincs rajta de pl a hátlapon a kamera üvege eltört. így maxx 60-ért tudnám eladni 70-ért már lehet venni. így elrakom tartalék telefonnak bármikor jó lesz. sőtt amig nem függetlenítem az s7-et addig marad munkásnak 1-2 honapig. nameg jo lesz a fiamnak
-
zzola
titán
Értem. Tehát ha lopott készülékben kicserélik az imei -t, akkor mondjuk egy osztrák hálózatra nem tud feljelentkezni?
Olyat hallottál már, hogy új lopottakat árulnak új áron sufni gsm boltok (imei cserével)?Egyébként meg senki nem fogja bemérni a készülék helyzetét, mert ahhoz végzés kell és azt csak egy lopott készülékre nem adják meg. Ellenben megnézik, kinek a kártyájával lépett fel utoljára a készülék a hálóra és már mennek is ki a címre.
Én már jártam így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest