- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
turikcsaba #10207 üzenetére
Ez így van! Ez nekem is kicsit zavaró volt. De megtanultam élni vele. A B370-es ROM-mal jött ez be. Viszont ezen a 'hosszú' várakozási időn javítottak! Javaslom a B391-et erre a problémára is! Ott már hamarabb lehet folytatni a műveletet egy ilyen effekt után. De ha nem szereted a túl friss dolgokat akkor a B380-asban is érezhető már hogy gyorsabb. Igazából nekem akkor tűnt fel ennek a jelenségnek a különbsége mikor B380-ról visszatettem a B370-re..észre sem vettem hogy közben felgyorsultam csak nagyot néztem hogy a B370-nél mennyire problémás egy lista lendítése utáni művelet..néha már azt hittem kivágom az egészet.
Szemmel nem nagy a különbség..de valahogy még is más..könnyebben beveszi a műveletet az effekt ellenére. Egy kicsit várni kell, szál nem már mozgás közben azonnal nyomni, de sokkal stabilabban beveszi és kevesebbet kell varni. -
NandorHUN
addikt
válasz
turikcsaba #10199 üzenetére
"bouncing effekt" alatt mit értesz?
-
NandorHUN
addikt
válasz
turikcsaba #10166 üzenetére
Vibert hozzá kell adni a bekapcsolás után automatikusan indulo appokhoz és engedélyezd, hogy háttérben futhasson, illetve, hogy task killer ne csukja be. (Telefonkezelőben van ez a kettő).
Többihez nem tudok hozzászólni, nekem minden jó.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
turikcsaba #10199 üzenetére
Szerintem ilyesmire csak ROOT mellett van lehetőség.
-
rejtettlampa
tag
válasz
turikcsaba #10194 üzenetére
A gyári file kezelőt használom. A beállításokban meg lehet adni, hogy melyik alkalmazásnak engedélyezze az optimalizációt. Itt le volt tiltva a file kezelő. Most engedélyeztem neki, majd meglátom, hogy így jobb lesz-e a dolog!
-
Bkrisz9
őstag
válasz
turikcsaba #10193 üzenetére
Én semmi furcsaságot nem veszek észre YouTube-nál 1080p60fps-ben. Játékokon kívül szerintem mindent bőven kihajt ez a GPU de még a komolyabb játékoknál sem vettem észre sok különbséget egy S6-hoz képest. Nem játszom semmit de kipróbálás erejéig felraktam őket amikor megvettem a telefont. Aztán lehet csak nekem nincs szemem ezekhez.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
turikcsaba #10182 üzenetére
Aaaa ez kizárt,hogy normális dolog.Ez a jelenség pont múlthét pénteken fordult elő,csak az Opel kijelzője hülyült meg így.Hozzáteszem -25 volt,és kb.8 órát állt kint az utcán.Viszont a telefon ugyanúgy működött abban a 10 percben,miközben dohányoztam.Tényleg semmilyen rendellenesség nem fordult elő,akár hiszed/hiszitek,akár nem.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
turikcsaba #10182 üzenetére
Nálam ilyet nem csinál a kijelző, legalább is még nem vettem észre.
A kamerát nem zárom ki, hogy ne lenne ilyen jelenség, csak nekem akkor eddig nem volt szembetűnő. Zajosodásnál láttam már a szemcséket, de azt gondoltam természetes, mert eddig minden készüléknél tapasztaltam ezt mikor kevés volt a fény..annyi, hogy a P8 esetében sokkal később jelentkezik.Egyedül a Viber probléma nem okés! Nem egy embernél volt, de megoldódtak ezek a gondok. A frisítést mindenképpen javaslom és a védett appokat. Esetleg nézd meg, hogy pld a mobilnet engedélyezve van-e mikor alvó módban van a telefon. (Telefon-kezelő, Bal lent az akku, jobb fent a beállítások (csavar) és itt a mobiladat ébrentartása alvó állapotban-t engedélyezni)
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Nekem hidegbe, ha éppen nem kapcsol ki mert fázik, akkor kb 1-2 mp-re kb a billentyüzetnél lévö rész látszatra olyan, mint amikor bepárásodik a szemüveg vagy éppen amikor nagy napsütésben sok fényeröt rak magára. Érdekes, mert hidegben mindig ezt cdinálja ha feloldom.
-
Shade45
senior tag
válasz
Szintén SP-ről váltottam, a PvZ2 nálam is harmatos a Sonyhoz képest, sajnos ezzel együtt kell élni.
Hiába jelent meg később a P8, a GPU gyengébb, mint ami a Sonyban van.LCD hibával nem találkoztam.
Kamera:
Én is tapasztalom az általad leírtakat, szerintem minden készüléknél jelen van, csak sokan nem veszik észre... Nem gondolnám, hogy szenzor hiba, inkább a kamera működésében keresném a "miért"-re a választ:
Idézet a Mobilaréna tesztből (Kamerák):
"A hagyományos Bayer-réteg szerint négy pixel fölé egy piros, két zöld és egy kék színszűrő kerül (RGB), az RGBW elrendezés viszont a második zöld helyére egy „fehér”, vagyis átlátszó szűrőt helyez, ami jóval több fényt enged át a diódára. Ezzel a gyártó szerint 32%-kal világosabb nagy dinamikájú és 78%-kal világosabb esti képek készíthetők az RGB-szűrőhöz képest."
Ha megnézed tüzetesebben az éjszakai fotókat, piros, zöld, kék pontokat is látsz a fehér mellett. Véleményem szerint ez a beeresztett többlet fénynek köszönhető, és ezek a képpontok úgymond "beégnek". Nappali fotóknál értelemszerűen nem észrevehető, mivel biztosított az elegendő fény, így a szomszédos képpontokra jutó fény kompenzálja a beégett képpontokat. Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy LCD panel pixelhibás.
Persze ez mind csak az én véleményem és feltételezésem a témával kapcsolatban, elképzelhető, hogy totális hülyeségeket hordtam össze...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
turikcsaba #10173 üzenetére
A hidegben fura dolgokat muvelo kijelzorol majd mutass egy kepet ha tudsz. Sose lattam meg ilyet pedig azert 10-15-20 percet hasznalom neha hidegben.
-
Grecky
senior tag
válasz
turikcsaba #10173 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz
turikcsaba #10170 üzenetére
Azt tudom javasolni hogy próbáld ki a B391-es ROM-ot. Még jobb lesz az akksi és sztem a teljesítmény is. Előtte nyomj egy factory resetet.
Én nem tapasztaltam fehér pöttyöket vagy csak nem vettem eddig észre, de automatán fotóztam és tény hogy nem koromsötétben. Viszont zajosodással már volt szerencsém..de sztem nagyon jó képeket csinál tefon létére. A legjobbakat amikkel találkoztam telefonnál. Nem DSLR gépről van szó..azt nem fogja tudni.
A csúszás valóban magas..szimpla szilikon tok is megoldja..de bármilyen jó lesz.Játékot ahhoz képest jól bírja.. nekem ettől több nem is kell. Nem erre találták ki a telefonokat, hogy játszunk, csak hát nyilván már azt is lehet és nem is akármilyeneket..de nekem ez nem gond mert én tökéletesen megvagyok így. Nem játszom.
Viber: a ROM frissítés és az app engedélyezése a védett appoknál megolja. (Telefonkezelő, akku, védett appok)Kijelzővel még soha nem volt semmilyen gondom. Tény hogy én is csak menetrendet szoktam nézni az utcán.
Nem tudom a garit..nem tudom milyen az a kijelző amit mondasz hidegben..
-
Grecky
senior tag
válasz
turikcsaba #10170 üzenetére
Akkor irány a B391. Nálam a játékoknál nem vettem észre vészes akadást, pl. Dead Trigger 2 high-on, az elég hardverigényes.
Igen a pöttyök a szenzor miatti hibák tudtommal, nálam is pont ugyanilyen. -
Grecky
senior tag
válasz
Teljesítmény módban is akadnak a játékok?
A hosszú záridős képeknél a pöttyök normálisak, ennyit tud a telefon. A viberre a megoldás a b370-es rom vagy afelett lévő. Olvass kicsit vissza is. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Szia!
A hidegben levő problèmával nem találkoztam, igaz kint csak pillanatokra veszem ki a zsebemből megnèzni a BKK appon mikor jön a busz.
Elèg csúszós tud lenni ha mondjuk száraz a kezem könnyen leejthetnèm. Több tokom is van hozzá, ezek ezt a tulajdonságát megszüntetik. Tudom ajánlani a gyári hátlap tokot ès a gyári oldalranyílósat is.
Tesztek alapján a GPU tènyleg nem a legjobb. A P9-ben szinte megduplázták már az erejèt, de mèg ott sem tökèletes. Eddig a Huawei-nèl ez mindig problèma volt ès csak a nagyon friss telókban van már normális teljesítmènyű.
Kèszültek itt már szèp esti kèpek. Szerintem mèg próbálgasd. Panasz mèg nem nagyon volt rá szerintem, de majd a többiek segítenek ha mèg is.
Viber-t nem használok. Remèlem a többiek ebben is tudnak segíteni. -
Anonymus95
senior tag
válasz
turikcsaba #9888 üzenetére
Telekom független készüléket ad el.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
turikcsaba #9340 üzenetére
Ledek: minden színt játszik, de sajnos alapból az értesítések csak a zöldet használják. A töltésnél van piros, narancssárga is.. Szép átmenetes.
Viszont érdekelt, hogy van egy benne más szín is és letöltöttem a play-ről egy led notificat ion controlt és lám..sárga, kék, lila, fehér, árnyalatokkal, ledfény erősség, amit csak akarsz. Roottal még szélesebb az állíthatósági lehetőség.Én is buherálós típus vagyok és az akadások, lassúság az amit én is a legjobban utálok és ami ellen harcolok akár pc akár telefon. Ennél a telefonnál akadásokkal nem kell számolni
legalább is, ha beállítod, letiltod ami nem kell és csak olyan appok vannak fent és úgy futnak ahogy beállítod, akkor biztosan nem
Andriod 7?? Istenem nem lesz... De elavult még sokára lesz. Nem fogod megbánni! -
törölt tag
válasz
turikcsaba #9330 üzenetére
Zagar koncert, Roncsbár (klub), 1.sor, hangfaltól 1 méterre, = Faxa
Megpróbálom feltolni a felvételeket a drive-ba, és privátban megadom neked a linket.
A telefonon veszteségmentes formátumban vannak a zenék. Füles: KZ HDS 1 , fejhallgató JBL E30. Gyári lejátszóval hallgatom őket. A hangerő számomra megfelelő (maxra tolva már kihallatszik, asszony nem szereti
) Nem kifejezetten "zenetelefon", hozza a nagy átlag szintjét. Itt hátha jobban tudják a választ a technikai részletkehez kapcsolódóan. (Impedancia, érzékenység, stb.)
Ha kifejezetten rockmetálzenebolond lennék és nem számítana a zsé vennék egy Marshall Londont.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Tapasztalatom szerint a P8 remekül felveszi a nagy hangerejű zenét, torzításmentesen.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
A kérdésre a válasz továbbra is az hogy hogyan és mire használod a telefont.
A P9 lite 2 GB RAM-ja erős negatívum, ami hamar megérződik a használat során, ha nem figyelünk oda/ha valaki szeret kényelmesen 'élni' a telefonján. Viszont újabb a teló, ujjlenyomatolvasó van rajta.A kamera jobb a P8-ban, a hang szerintem ugyan az mindkettőben. Tény, hogy egy iPhone szintjével nem ér fel..ez kétségtelen, de szerintem az alapot nagyon is hozza. És nem szégyenkezhet. A hangerő pedig elég jó véleményem szerint. A hangosabb már halláskárosodást okozna.
Nos, hogy hangos koncerten milyen felvételeket készít, nem tudom..nem próbáltam még, ezt sajnos nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest