- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Akkor maradj is boldog tulaj,csak ne itt,hanem az S7 topikban.Ezért annyira felesleges átjárni,hogy fikázva legyen a P8,az S7 meg Istenítve.Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy mikor kijön majd az S8 széria,hogy fogja az S7 kapni a frissítéseket.Várj..sehogy.Bár azt sem értem,hogy egy mostani csúcsmodellt miért hasonlítasz egy tavalyihoz.Ja de tudom,de azt inkább hagyjuk.
Más...én még mindig annyit tudok hozzáfűzni a témához,hogy szerintem ezzel a készülékkel az ég adta világon semmi gond nincs.Az akkumulátor külön jó pont számomra(B321).Facebook,Messenger,Snapchat,Viber,Instagram,ask.fm,Flicklr,Whatsapp stb futnak 0-24-ben,és így is megvan a több mint egy nap.Ami valljuk be,nem semmi.Én biztosan maradok Huawei vonalon továbbra is,engem megvettek kilóra ezzel a készülékkel. -
Bkrisz9
őstag
Ezek alapján az almán kövül az összes lejáratta magát ugyanis mindnél ez van (talán a nexus,pixel kivétel). (?) Sőt a Huawei a P8-al még a jobbak között van.
söncö: ja és ha mar laptopok, a windows is rengeteget szenved a frissítésekkel szóval az is lejáratta magát. Almát mindenkinek! (Meg a minimálbér tripláját.) -amúgy én is szeretem az apple cuccokat csak hát na-
-
söncö
tag
Nem beszélve arról ,hogy magamnak töltögessem le az updateket meg másolgassam. Modern elektronika szakterületen dolgozok /SZERK:értékesítő/. Szerinted hogy adsz el egy huawei telefont úgy ,hogy: Igen-igen ,nagyon jó készülék ,jó kamera stb ,frissítéseket ne is várd. Ha csak... nem töltöd le manuálisan aztán szétmókolod a gépen és eligazodsz benne majd felmásolod az sd-re és három gombos biztonsági indítással blablabla...
Szégyen. Ha notit adok el ,ha telefont számokat várnak el tőlem. Na de ember így ,hogy adjam el?? -
söncö
tag
Ugyanígy voltam vele én is. Megvettem asszem még 5.0-val. Nagyon tetszett a telefon nagyon jó volt. Aztán jött az update napja és hopp egy ekkora gyártó egy ilyen telefonra egy ilyen csapnivaló szar rendszert le mert tenni az asztalra...
Aztán jött mégegy feissítés és megoldotta az akku problémát ,de nem tudtam telefonálni mert érthetetlen módon recsegett-ropogott. Na hagyjanak engem az ilyennel. Szóval vettem egy hatos szifont és boldogan megvagyok. -
Peti755
csendes tag
Köszönöm. SD kártyára feltettem a dload mappát a rollback fájllal együtt, megcsinálom azon az elven ahogy a frissítést kellene. 4-es gomb sd upgrade, de ugyanúgy B323-n maradok. Háromszor próbáltam meg. Kikapcs 3 gomb egyszerre lenyomva de sehogysem akar a régi verzióra visszaállni.
Hol rontottam el?
-
djbelo
senior tag
Hát azért Én nem szidom a P8-at, ilyen hibátlan készülékem még nem volt.Az Emui meg nekem nagyon bejön. De ez a frissítés........na mindegy. Ugyanakkor tették fel mint nekünk a Telekomos V6-ot. Érdekes. De azért még nem dobom a kukába
Különben van egy P8 Litem is, de OTA oda sem jött még meg.
-
Black&White
addikt
Az oké, hogy nincs nagy igény a root-ra, de te kijelented hogy nincs is!
Közben ott a linkben az xda topic, ami pont erről szól.
Illetve írom is, hogy ugyanez a módszer nálam (egy másik készüléken) működik.
Mert, hogy ebben semmi varázslat nincs.A korábbi (pl. Lolli alatti) rootoláshoz képest csak annyi változott, hogy su.zip előtt be kell pötyögni Terminalba azt a bizonyos parancssort.
Ha meg előtte csinálsz TWRP backupot, milyen bootloop fenyegethet? -
zzola
titán
-
madhat911
tag
Ez de jó... Megint belenyúltam, mint a Nexus 4-el. Azon is csak egy fizetős működött, ezen meg semmi...
Pedig nem sok "nélkülözhetetlen" funkcióra lenne szükségem...
Más: Ezt az EMUI szart nem lehet legyalulni valahogy? Ez egy katasztrófa! Reggelre kicserélgette az ikonjaimat, de mindegy mit állítok be, semmi nem változik.
Ha be van állítva alapértelmezettnek az SD kártya, akkor miért nem telepít oda semmit? Plusz az alkalmazásokban inaktív az "áthelyezés SD kártyára" ... (???)
Eddig úgy fest, hogy elkapkodtam ezt a P8 vásárlás dolgot...
-
szakisoft
csendes újonc
Óóóóó ez így egy picit furán hangzik. Szóval az egyik telefon hibás mert nincs root, de a másiknál nem számít?
Egyébként szerintem sem kell hozzá root, bőven elférni rajta. Nem hiszem el, hogy annyi alkalmazást futtatnál, telepítenél amihez valóban szükséges már az sd is. Viszont ha csak annyi a gondod, hogy pc nélkül nem tudod másolni, törölni a fájlokat, akkor próbáld meg total commandert. Első törlési kísérletnél szól, hogy ehhez nincs jogod, de kiválaszthatsz egy mappát ahol ezt megteheted. Na ekkor kijelölöd az sd-t és máris azt csinálsz amit akarsz.
-
pepetech
őstag
Nem vágom. P8-nál nem hiányzott a root illetve most az s7 edge sem egy olyan kategória amit rootolgatni kéne. Minden alkalmazást amit használok megveszem. Az a 300-500 ft nem sok de van 2000 ft-os alkalmazásom is. De hozzáteszem évek óta nem látom értelmét a rootnak. Sokan törölgetik a gyári google dolgokat. Könyörgöm a google csináltava rendszert
. Ha letöröl az ember 5 olyat amit alapbol sem használ nem lesz gyorsabb a telefon akinek meg nem elég 16,32 Gb az vegyen laptopot
. Hallottam olyat hogy 300 alkalmazás van valakinek. Szerintem használ is vagy 20-at belőle
. Ez nem azva rendszer mint anno az SE X8-nál hogy harcoltunk a MB-okért
. De végülis egyén válogatja ha neked kell akkor hajrá. De kiváncsi volnék mire használod.
-
bexinho23
őstag
Köszönöm!!! Este hazaérek, neki is látok!
(#5464) .zSoLTi.
Én is szeretném, ha nem enné az akkut 2x jobban, mint a gyári telekomoson. Illetve ha az értesítések is megérkeznének kikapcsolt kijelzőnél. Remélem ezek a 321-ben javítva vannak... mert ha nem, akkor kénytelen leszek a v5-tel használni a telefont, amivel semmi probléma, de azért eltelt már pár hónap a v5 és v6 között. -
<>jana<>
senior tag
Tegnap feltettem a B321.est. Első tapasztalatok nálam: Nagyon gyors, Érzésre sokkal simábban működik a telefon. B317 után szebbek a szÍnek. Valamivel samsungosabb lett. Az alap Ram mennyisége 1.85 GB annyi mint a B200 alatt volt. Estére többet tudok majd. Ma használom egy kicsit
-
zzola
titán
Én egy kicsit csalódott vagyok! Nexus vonal miatt azt hittem, hogy tényleg az első lesz a P8 a v6-tal, de nem...
Tegnap éjjel egyébként sokat szívtam! T-s romot lecseréltem a magyar függetlenre/UK B132-re, de mindegyik frissítés vége failured lett., sőt a gyári beállítások visszaállítása is! A magyar B170 2 file-ja (vendor) oldotta meg a problémát! Na most fejeztem be a rom cserélgetés, frissült B200-ra, marad ez... -
Richie86
senior tag
Lehet az lesz!
És akkor ugye a B170-est kell feltenni, amit a Huawei oldalról le tudok szedni? Aztán (ha jól emlékszem itt olvastam), felajánlja magától a B200-ast, az meg majd a 6-ost amikor lesz?(#4245) boogiemano: A bejáratás már megvolt, tavaly december elején vettem a készüléket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest