- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
válasz
Shade45 #12102 üzenetére
Mukodik a lepesszamlalas, alvasmeres, es az ertesitesek?
nalam a wear-ben csak lepesszamlalas mukodik, edzest / alvast nem mutat.barmit csinalok gyaloglas futas kerekpar gyakorlatilag semmi nem marad meg
A health meg valami ertelmetlen lepesszamlalast csinal, akkor is ha nincs bluetooth es a b2 bekapcsolva - utana neztem, allitolag gps alapjan de egyaltalan nem helytallo.
alvast az nem mutat edzest meg csak ido alapjan csinal.
magyarul a health teljesen fuggetlenul mukodik a b2 talkband--tol.a legujabb "fekete" wear fent nalad? Milyen rom van fent ha minden mukodik?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Shade45 #9341 üzenetére
Védett alkalmazásba bevan téve?
Nekem egyszer volt értesítőled hiányom egy rövid időre és az is csak a messenger volt. Automatikus szinkronizálás legyen bekapcsolva és a védett alkalmazásoknál engedélyezés hogy fusson a háttérben. Na és persze az app beállításait is ellenőrizd. Nézd még meg, hogy a beállításokban a megjelenítések menüpont alatt a jelzőfények engedélyezve van-e? -
Deedays
tag
válasz
Shade45 #8915 üzenetére
Szia
És üdvözlök mindenkit. Most jöttem közétek egy P8-al migabi24 barátom jóvoltából. Note 4 ről váltottam. Előtte LG G4 volt előtte meg Huawei P7. Érdekesség számomra ez az egész. P7 után G4 jobbnak tűnt jó is volt egy ideig még a kezemben nem vettem a Note4-et simán cseréltem G4 et Note 4-re. Viszont mikor a páromnak megendeltem S4 -e volt a P8-at egyből beleszerettem így migabi24 barátom jóvoltából egyből lecsaptam a P8 -raSzerintem mindenben szebb jobb a P8. A g4 kijelzője nekem IPS de sötét volt jött a Note 4 szuper minden apróbb hibák előjöttek a Note4 -en Power gomb elkezdett bohóckodni. Aksi kamera érdekesen viselkedett. Lényeg a lényegben ha G4 és Note 4 között vacillálna valaki ne tegye. A P8 mindenben veri a készüléket. Anyagminőség kamera szoftver hardver optimalizáció stb.... Talán egy S7 vagy más jó választás lehet de a Note 4 és a G4 elmarad a P8 mellett mindenben. Ami számomra negítívum a P8 gyári headset-e más minden szuper szerintem és aki 1x belekóstól az EMUI-ba sajnálni fogja.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Shade45 #8883 üzenetére
Én a Redmi 3S Prime-hoz tudom hasonlítani,ugyanis van egy a családban.Nappal átlag feletti képeket készít,viszont este fele annyit sem fog látni mint a P8.Ahogy már egy kicsit sötétedik odakint,mocskosul zajosodik.
Számomra ezek a Xiaomi-k olyanok mint a zsiráfok..jójó,de itthonra mégse kéne. -
törölt tag
válasz
Shade45 #8777 üzenetére
Az első amit linkeltél sima SD kártya (nagy méretű), erre azért figyelj vásárláskor, hogy micro SD kártyát válassz!
Öööö ... Most akkor ezek nem úgy vannak, hogy van a pici kari, ami benne van a nagyba?
Mert azt láttam, hogy ezek nagy, régi SD méretűek, de azt hittem, ez már szabvány lett. Mármint a "tú in ván"
De köszi akkor, majd jobban figyelek -
törölt tag
válasz
Shade45 #8772 üzenetére
Nekem a 128 benne van, és működik. Igazából kéz alól vettem, karcmentesen a telót, ez meg benne volt.
Kb 30GB zene volt rajta, hiba nélkül üzemelt, csak olvasásra.
Aztán, egy kis idő után, kiváncsiságból, leformáztam a karit.
Ezzel sem volt gond.
Problémázni ma kezdett, mikor szólt a teló, hogy az alap tárhely kezd megtelni, hát gondoltam, néhány cuccot átirányítok.Azt elfelejtettem írni, hogy nem feltétlen kell 128GB, sőt, teljesen felesleges! 32GB-vel beérem.
No meg azt is elfelejtettem, hogy az UK-ban élek, bár ahogy elnézem a HK-i árakat, megérni várni.Azt viszont meg szeretném kérdezni, hogy mit lehet kihozni a kari sebességekből, ebben a telóban? No, mert láttam itt 260MB/s karikat is, igaz elég borsos áron.
Az 1000x karik azért már elviselhetőbbek, de még mindig nem tudom, van e értelme 150 MB/s-nek?
Vagy maradjak a hagyományos 633x-nél?
AngeloDivina
Nekem jó a Samsung is, ha teszi a dolgát. A Tied pontosan milyen típus? -
Grecky
senior tag
válasz
Shade45 #8231 üzenetére
Tömörítés miatti foltokon kívűl mást nem látok a képeken.
De valamit ti nagyon félre értetek srácok, nem azért osztottam ide ezeket a képeket, mert problémám van van velük, vagy mert "rajoskodni" akarok, csupán elámulok, h milyen k*rva jó képeket csinál még mindig a p8, csak úgy spontán fotózva (full sötétben!), éjszakai autó módban, kitámasztva.
Ha valaki ezt nem látja ezekből a képeből, arra csak azt tudom mondani, gond van a látásával. -
Pazolini
senior tag
válasz
Shade45 #3718 üzenetére
Azt írtad, 1-2 óránként merül 1%-ot, gondolom idle-ben.
Ha a rosszabb verziót vesszük, azaz óránként 1%-ot: akkor is 4 napot képes üzemelni stand-by üzemmódban a telefon;
ha a maxot, akkor 8 napig; ha középarányosan nézem, 6 teljes napot képes üzemelni.
Ezt nem gondolnám rossznak...Full használat amúgy mindenkinél eszi az akksit. Számít egy csomó minden: fényerő, háttéralkalmazások, processzorzabóló alkalmazások, automatikus szinkron stb.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Shade45 #3698 üzenetére
Nekem a fülhallgató csatlakozó résznél volt egy elég durva sorja, de akkora, hogy egy csipesszel simán letörtem. Máshol nem volt semmi és a sorja helye sem látszik.Nálam simán belefér a töltő csatlakozója és a gombok, kivágások is nagyon jól sikerültek rajta. A hátlapon csak akkor látszik a zsíros kézzel tapizás, ha nem rendeltetés szerűen használom és a kijelző helyett a hátlapot nézegetem. (Párom Samsung Galaxy S6-ja sokkal nagyobb katasztrófa elöl és hátul is.) Szerintem vállalható, bár Én nem ezt a típust vettem és magyar cégtől személyesen.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Shade45 #2792 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a B0 esetében nincs headset funkció, csak a TalkBand 2 képes erre.
A B0 gyakorlatilag egy fitness óra, elégetett kalóriát, időt, dátumot, megtett lépést, hívást mutat. Meg IP 68-as vízállósággal rendelkezik.
A Talkband B2 több funkcióval rendelkezik, + headset is egyben.
Ha jól láttam a kérdező a B0-ról kérdezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest