Hirdetés
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Elhagyom a "klubot", a hétvégén elcseréltem a P8-amat egy iPhone 5S-re. Teljesen elégedett voltam a készülékkel, nagyon szerettem, de ilyen vagyok, sűrűn cserélgetem a telefonokat Mindenkinek minden jót, legyen sok örömötök továbbra is ebben a gyönyörű telefonban, és lehet, hogy más topikban még találkozunk
-
Richie86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #5029 üzenetére
Azért ha lesz időd/kedved pár hét múlva beírhatnál ide egy kis P8 - G4 összehasonlítást
-
Richie86
senior tag
Hát ezt (sajnos) csak megerősíteni tudom. Egy évig nem bírtam használni, ment eladásra. Aztán jött egy kis WP kalandozás (Lumia 640), de az a rendszer nekem nem jött be, viszont a P8-al most nagyon elégedett vagyok Legközelebbi váltáskor P9-10 vagy nem tudom mi lesz már akkor vagy iPhone jöhet szerintem szóba, vagy Honor aktuális készüléke. De ez anyagiaktól is függ.
(#4731) .zSoLTi.: egyetértek. Bár olvastam most a Samsung S7 Edge tesztet, hát elég durva lett...
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Á, így már értem
Én 3 hónapja voltam telefonvásárlás előtt, akkor egy WP-s telóm volt. Nem volt azzal különösebb bajom, de valahogy nem nőtt a szívemhez a pár hónap használat alatt. Úgy voltam vele, hogy vagy iPhone-t szerettem volna vagy egy P8-at/H7-et. Végülis a P8/H7 maradt a kalapban, mert anyagilag most nem tehetem meg, hogy i6-ot vagy i6s-t vegyek, a P8 árában meg max az i5-st kaptam volna meg (ha szerencsém van), az meg azért 2013-as hardver, illetve nekem kicsi. Szóval végülis a H7/P8 közül a P8-at választottam, mert az a szebb És abszolút nem bántam meg, nagyon fasza telefon! Én sem játszom rajta, csak alapfunkciók + net + e-mail, viber stb. Ezekre szuperül használható! Talán nem bánnám, ha mondjuk csak 5"-os lenne, de így is csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz rejtettlampa #4508 üzenetére
Én kb. 2-3 havonta egyszer, max kétszer fogom használni, mert ritkán megyek hosszabb/számomra ismeretlen útvonalon, úgyhogy szerintem ilyen intenzitás mellett pár évet csak kibír
De ha csak egy évet bírna, ennyi pénzt akkor is megér -
Richie86
senior tag
válasz rejtettlampa #4481 üzenetére
Nagy köszönet a tartó tippért
Én is akartam egy olcsó autós tartót, és így az igazi, hogy valaki már tesztelte, akinek ugyanolyan telója van, mint nekem
Be is rendeltem egyet -
Richie86
senior tag
Lehet az lesz!
És akkor ugye a B170-est kell feltenni, amit a Huawei oldalról le tudok szedni? Aztán (ha jól emlékszem itt olvastam), felajánlja magától a B200-ast, az meg majd a 6-ost amikor lesz?(#4245) boogiemano: A bejáratás már megvolt, tavaly december elején vettem a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz boogiemano #4242 üzenetére
Ez szomorú hír nekem
Mindegy várok még, de lehet csak kézi telepítés lesz majd a vége. Csak nem akarom elb@szni, mert sosem csináltam még ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz rejtettlampa #4232 üzenetére
Korrekt és gyors kiszolgálás!
Valaki egyébként tudja/sejti, hogy a frissítések T-s verziói mennyit szoktak késni?
Csak azért kérdem, mert az én P8-am T-nél vásárolt, B196 ROm van rajta, de abszolút nem vagyok az a "telepítgetős" fajta, szóval most nem akarom feltenni a B170-et, B200-at, hogy majd legyen sima 6-os frissítésem... Mivel a jelenlegi lollipoppal sincs semmi bajom, megvárnám amíg majd jelez a telefon, hogy "kispajtás, frissíthetsz"
De mivel Telekomos ROM-om van, így gondolom ez később lesz, mint a független telók esetében. -
Richie86
senior tag
Mondjuk ezek tényleg nem hibák. Hiba az pl. ha nem tudok vele telefonálni, vagy sűrűn kikapcsol magától stb. Ezek esetleg hiányosságok, de csak annak, akinek szüksége van erre. Én pl. mérlegeltem, kell-e nekem infra vagy ujjlenyomatolvasó, és rájöttem, nem kell. Ha kellett volna H7-et veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Szia!
Az Ipaky tok kerete nálam is műanyag (szerintem mindenkié). Azt a hibajelenséget nekem még nem produkálta, hogy nem tudom felvenni/letenni. Viszont a wifi hatótávja szerintem is lehetne kicsit nagyobb, van olyan, hogy a wc-ben (ami kb.5 méterre van a nagyszobától ahol a routerünk van) átvált mobiladatkapcsolatra, mert úgy érzi az erősebb.
-
Richie86
senior tag
Most leszedtem egy kicsit a tokot a P8-ról. Hát így csupaszon a legszebb.
Ha nem félteném, vissza se tenném. De ismerem magam, még egy hajszálkarc is zavarna, ha lenne rajta, márpedig elég egy rossz mozdulat... Így visszateszem -
Richie86
senior tag
válasz sarszegi14 #3973 üzenetére
A hátlap az gumi valóban, de a keret az műanyag.
-
Richie86
senior tag
válasz ahoysnot84 #3875 üzenetére
Bár úgy lenne!
Végülis a tesztidőszak már jó ideje zárult. Reméljük a legjobbakat.[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Még mindig senkinek semmi infója a végleges marshmallow-ról? Még egy árva folyosói pletyka sem?
-
Richie86
senior tag
"Helyzetjelentés": Tegnap átvettem a Kínából (3-4 hete) rendelt Ipaky tokot. Első benyomások: passzol a telefonra, a kivágások megfelelő helyen vannak, próbáltam vele fotót készíteni, megy szépen (nem zavar be sem a lencsének sem a vakunak), kellemes gumírozott a hátulja, emiatt stabilan lehet fogni. Egyetlen szívfájdalmam, hogy jelentősen vastagabbnak hat így a készülék, tehát sajnos veszít a szépségéből/kecsességéből, de hát valamit valamiért.
Akinek szokott csúszkálni a kezében a teló, ajánlom, ezzel használva nem fog[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Szia,
Már sokszor/sokan leírták itt, hogy ismert típushibái nincsenek. Szerintem! mobilos berkekben jónak számítanak a képek amit lehet vele lőni, nekem kifejezetten tetszik, hogy sokkal gyorsabban fotóz, mint az eddigi telóim (ha megfelelőek a fényviszonyok). Videót nem igazán szoktam készíteni.
Aksi nekem átlag 2 napot elketyeg(ne), ha meghajtom akkor természetesen 1 nap alatt is le lehet meríteni
Bár én minden este töltőre teszem, akkor is, ha pl. 65%-on van, hiába bírná ki még a következő napot.[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Nem tudom, jó helyen teszem-e fel a kérdésem.
T-nél vásároltam én is a P8-am, és járt hozzá egy Talkband B2 is ajándékba. A kérdésem azokhoz, akiknek szintén van Talkband-jük, hogy Nektek a karperec szokott mutatni bármiféle időjárás előrejelzést? Csak mert nekem a Huawei Wear appon belül be van kapcsolva az időjárás előrejelzés funkció, de soha semmi ilyesmit nem mutatott a Talkband. Tud egyáltalán ilyet vagy ez a funkció a Huawei Watch-nál van csak? -
Richie86
senior tag
válasz Roland861010 #3598 üzenetére
A Lollipopot kérded? Nekem a gyári Telekomos B196 ROM van rajta. Azzal meg vagyok elégedve.
azt, hogy "nyomi egy jószág", nem a telefonra értettem (a P8 nekem faszán szuperál), hanem a Play áruházra. -
Richie86
senior tag
válasz AngeloDivina #3576 üzenetére
Én szoktam galériából megosztani messengeren, soha nem írt hibaüzenetet, gond nélkül megy.
-
Richie86
senior tag
Ipaky tok téma: aki ebay-ről rendelte Kínából, annak mennyi idő alatt érkezett meg?
-
Richie86
senior tag
válasz rObika8802 #3342 üzenetére
Detto így voltam, de egy kis próbálgatással egész vállalható képek sikerülnek. Jó gyakorlást
-
Richie86
senior tag
Előre is Boldog, Marshmallow-ban gazdag és bugmentes Új Esztendőt kívánok minden Kedves Huawei és/vagy Honor tulajdonosnak!
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz csiziktomi #3179 üzenetére
Remélem igazad van! Már csak mert ha a végleges 6-os rendszerrel is jobban merül, lehet nem is fogok frissíteni (átlag júzerként megvagyok az 5-össel is).
-
Richie86
senior tag
válasz csiziktomi #3172 üzenetére
Mi?
Na pedig pont elvileg javulnia kellett volna, a Marshmallow olvasmányaim szerint 2 akkukímélő újdonsággal is előrukkolt. Vagy ez betudható annak, hogy még csak teszt verzió?
-
Richie86
senior tag
Bár nincs hatalmas tenyerem, de nekem is nagyon tetszett, hogy annyira stabil telefon, meg ahogy megfogod olyan prémium érzés fog el.
Akinek napi használatra kell, és szép telefont akar, prémium külsővel annak kiváló választás. Aki meg benchmark huszárkodni, a legkomolyabb játékokat futtatni akar, az majd néz valami "durvábbat" (szerintem). -
Richie86
senior tag
válasz rejtettlampa #3108 üzenetére
Érdekes! Nálam is volt egy bug, amikor 3 napos volt a telefon, többször totál befagyott, amikor viber-en egy kapott fényképet akartam megnyitni, újraindítás orvosolta csak... Meg is ijedtem, de azóta nem csinált ilyet, így elkönyveltem Viber hibának.
-
Richie86
senior tag
válasz #76385920 #2778 üzenetére
Akkor Te is megszívtad már egyszer vele... Pont így jártam, csak nekem 2-3 nap alatt az 500 megából 300-at lecummantott... Nekem meg pont napközben jó ha van, mert melóhelyen nincs wifi, otthon van wifi De most már én is csak a legszükségesebbnek hagytam hozzáférést. Így se lesz már elég az a megmaradt kis 100-150 mega decemberre, de jövő hónaptól most már nem tud kicseszni velem
-
Richie86
senior tag
válasz #76385920 #2776 üzenetére
Jaja, az lesz, megnézem majd az alkalmazásokat is, ahol lehet letiltom.
Csak azért nem értettem az egészet, mert előtte másik droidos telóm nem csinált ilyet... ezelőtt Lumia 640 volt, az nem releváns, de azt megelőzően meg Sony Xperia M2. Az se csinált ilyet, meg az előtte lévő olcsóbb, alsó középkategóriás telefonok sem. Igaz, hogy ez az első Lollipop-ot futtató telefonom, a többin vagy KitKat vagy annál is régebbi verziók voltak. A Lollipop óta ennyire b*ssza a rezet a Google? -
Richie86
senior tag
Most nagyon felidegesítettem magam...
T-mobilos vagyok. A havi 500 Megás mobilnet keretemből 2 nap alatt leszívott a mindenféle Google fisz-fasz szolgáltatás 250-300 megát, így maradt 150 MB... Más is járt már így?
Ez nagyon gáz. Mindezt a háttérben, csak mondom ránézek, mennyi adatforgalmam van még... Most letiltottam a netről mindennek szinte a hozzáférését (az Adatforgalom-kezelés/Hálózati alkalmazások alatt), csak az e-mailt, messengert, vibert, időjárásalkalmazást, meg a böngészőt hagytam. A többi csak wifin generálhat adatforgalmat (elvileg). Remélem ezzel megoldottam![ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Valakinek van valami infója, hogy az az Android 5.1 véglegest mikor lehet letölteni?
Gondolom, ha itt már a 6.0-t tesztelitek többen, akkor kell már lennie 5.1-nek... -
Richie86
senior tag
Meg aztán plusz egy funkció "amire rá lehet szokni" Szerintem ez a biztonság mizéria is túl van misztifikálva... Ki elől féltsem annyira az adataim? A családom előtt nem titkolózom, munkahelyen meg általában hordom magammal, de sosem láttam még senkit, aki az asztalához nyúlna másnak, még az asztalához sem, nem hogy a telefonjához...
-
Richie86
senior tag
Full kíváncsiságból letöltöttem én is az AnTuTu Benchmarkot, megnézni, mit gurít a telóm, este futtattam egy tesztet Intelligens akkumódban, akkor 41 ezer valahány pontot ért el, most reggel megnéztem Teljesítmény módban, így meg 50514-et produkált. Szóval hozza kb. az átlag P8 szintet
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Aki a 6-os androidot teszteli, majd egy idő után legyen kedves nyilatkozni, hogy pozitívan hatott-e az aksiidőre!
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2454 üzenetére
Nem tudok frissíteni, azt írja, nincs elérhető frissítés. Szerencsére azóta nem "rendetlenkedett".
-
Richie86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #2447 üzenetére
Nem frissítettem a telefont. Problémás lehet? Azóta nem produkált ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Segítsetek kérlek, tapasztalt már olyat valaki, hogy a Viber megakasztotta a telefont? Most fél órán belül 3-szor keményen lefagyott a P8-asom, csak az újraindítás segített, de utána megint csinálta. Vibert használtam egyedül (egész nap csevegünk rajta párommal amikor van időnk). Eddig semmitől sem fagyott le a teló nagyon pörgött (igaz még csak péntek óta van meg), most meg 3-szor is... Normális ez? Szerintem egy ilyen szintű telónál nem kéne fagyni. Vagy a Viber tré?
-
Richie86
senior tag
válasz Kiskutya #2429 üzenetére
Remélem én is kihúzok vele 2 évet, mert párom már megőrül, hogy évente cserélem a telefont (sőt most 4 hónap után váltottam)
Igaz, ez az első ilyen komolyabb telefonom, eddig inkább alsó középkategóriás androidos telefonjaim voltak, meg most legutóbb egy WP-s. Viszont az óra napi használatban nekem nem annyira nagy durranás, azt hittem jobban bejön majd. De mindegy ingyen volt -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
3 napja van meg a telefon, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban
Érdeklődnék, aki használ ilyesmit, ti milyen autós tartót javasoltok, navigáláshoz? -
Richie86
senior tag
Köszi! Ezennel meg is történt
Átvettem a T-mobilban. Nagyon tetszik, de mivel még munkaidőben vagyok csak keveset tudtunk ismerkedni Na majd otthon. Egyébként most szerintem nagyon megérte, T-nél 115-ért adták az előfizetésem meghosszabbításához, és mellécsaptak egy Talkband 2-t. Részletre hoztam el. -
Richie86
senior tag
Hali mindenkinek!
Úgy néz ki, holnaptól én is belépek a P8 klubba!
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Érdekelne kinek mi a véleménye. T-mobilnál nagyjából ugyanannyiba kerül a P8 és a Honor 7. Egy a gyártó is, és a specifikációk is közel azonosak. Melyik éri meg jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- 24H2 feltelepítve, nézzük mit okozott.
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest