- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Hiba a te rendszeredben van. Magam nevében beszélhetek, nekem semmi bajom a telefonnal, nem akad laggol, pedig van kint jó pár widget a képernyőn mem. kártyámat is felismeri és nincs baja vele.
Vidd be szervizbe, vagy ha el akarod adni akkor csúnyán át fogod verni a vásárlódat, mert azvalószeg nem az a P8 amit itt mindenki használ.
-
törölt tag
Nálam semmi gond, nem érezem sem jobbnak, sem rosszabbnak. B200 -ről B321 -re frissítettem, OTA. Telekomos független készülék. A frissítés után nem jelentek meg az SD kártyán lévő appok.(32gb Samsung Class10) Restart után szépen megy. B200-on voltak akadások, de eddig itt ilyet még nem tapasztaltam. Nem vagyok poweruser, ugyanúgy merül az én használatomban.
-
boogiemano
tag
peldanak okaert, nemi rizsa - nem valos jelenlegi helyzet csak egy pelda!
nalam annyi derult ki osszefogglalobol, hogy ha rootolni akarok akkor kell bootloader nyitas (hogy huvelyéknel erre mi szukseg van arra nem derul feny mert azt mar nem lehet megnyitni de mindegy, xda-n elolvashato)
a b196 T-fost nem lehet alaphelyzetben rootolni csak valami lozungoskitudjamukodike dologgal.
majd frissitek egyszer.. valaha.. vlamire es azt majd lehet rootolni
ha mar frissitek akkor tudjam mar hogy miert teszem azon kivul hogy 50 -> 501 es az tuti, VAGY megyek tovabb.
namost.. ha tudom h hivatalosan nicns uppom akkor frissitgetek hatha jo lesz mashonnan mashogyan. de tudjam mar hogy miert eri meg, mielott nekiallok fel napot eb.szni beallitasokkalkonkluzio: en ovatos duhaj vagyok, ha nalam az a cel h rootoljak es hogy most mig bejaratos a szentem nem nyulok hozza, tokmindegy mi van. hacsaknem tudom hogy hu-ebbenezmegazvanaz-kell! vagy nem tudom..
szovalmiert jo updgare b200 es miert nem jo upgrade b200 - szubjektiv!
-
Gabesz77
senior tag
Igen, az a terület, ahol bőven van hova fejlődni. Nálam pl az eddig jól működő SeriesGuide alkalmazás fogta magát és nem frissít. Pedig minden engedélyezve van (ezt a kretén engedélyezést is utálom az EMUI-ban), mégse frissít. Plusz az e-mail értesítések is egyszer jönnek, egyszer nem.
-
zzola
titán
A telefonkönyv bug Galaxy S6-nál is jelen van/volt (tudom, ki a francot érdekel!). Én most húztam rá a készülékre a spanyol B132-t, majd a B200-at is (nem OTA), pöpec-gyors a készülék. Fényképező buggal még nem találkoztam, pedig napi szinten használom (persze ez még nem jelenti azt, hogy nem is létezik...) .
-
zzola
titán
A "nagyobb" gyártók alatt nem tudom, hogy mit értesz? 2015 Q2-ben az Apple és a Samsung előzte meg eladásokban (frissebbet nem találtam). A videohivást nem nevezném gyerekbetegségnek, viszont ha ez a készülék tavaly a felső kategóriában indult, akkor azért illene, hogy benne legyen..
-
eduba
aktív tag
Sajnos a hazai szolgáltatók nem támogatják a videóhívást, nincs olyan előfizetéses csomagjuk amivel ez megoldható lenne.
Igazából külföldi szolgáltatót sem tudok ahol ez elérhető lenne ezért nem értettem a kérdést.Aki videótelefonálni akar, az telepítsen fel valami erre alkalmas programot, fizessen elő mobilnetre és már videótelefonálhat is
Ja, annyit felejtettem ki, hogy a telefonnal lehet videótelefonálni, ahogyan írtam is, tehát nem hagytak ki belőle semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest