Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz #48613632 #9076 üzenetére
Árukereső, RunasticPRO, Poweramp.
Természetesen a fizetősök storebol valók.
Voltak más appok is, amik fagytak. Persze lehet program hiba is, viszont Nexus soha egy app sem állt meg még.
Nexus 6P-n is minden oké, ugye ott a Google kezeli a szoftvert.Ha lenne stock rendszer P8-ra, nem is gondolkodnák rajta...újból megvenném!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Srácok!
Maradt nálam egy használt Nillkin Armor-Border bumper szürke, ingyen adom, akit érdekel, PM!
[link] -
zzola
titán
válasz V.Stryker #7886 üzenetére
Az a baj, hogy sokak által javításnak ítélt dolgok alapban működnek más gyártóknál! Heti frissítések azért jönnek, mert ótvar a rom, hemzseg a hibáktól... A Xiaomi azoknak való, akik szeretnek pöcsölni a romokkal, meg hetente imádkozni, nehogy a pénteki frissítéssel nehogy elrontsanak valamit...
+ a china stable csak ami hivatalosnak mondható, többi sajnos csak tákolmány lásd xiaomi.eu és vagyuláék...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz AngeloDivina #7714 üzenetére
Éjjel?
-
zzola
titán
válasz Másik Medve #7685 üzenetére
Jól érzed...
-
zzola
titán
válasz BenQhunria #7672 üzenetére
Gondolom nem magától tört be. Törésre nincsen, hacsak nincsen készülék biztosításod...
-
zzola
titán
válasz adamsauvage #7662 üzenetére
huawei-info.de -n megtalálod...
-
zzola
titán
Elégedetlen voltam a B321-gyel,visszatettem a 200-ast. Jött azonnal az értesítő, hogy van frissítés (B321). Tehát már a Hicare nélkül és elérhető a B321!
-
zzola
titán
válasz sarszegi14 #7600 üzenetére
Értem, viszont rajtam ez nem segít...
-
zzola
titán
válasz sarszegi14 #7596 üzenetére
De nem lehet selejtes, új a belseje és szoft rész sincsen szétbarmolva. FR után itt is szuper mindent, de ahogy belakom és használom, elég hamar elkezd akadozni, főleg képernyőzár feloldása után. Amúgy csak 8 ikon van az asztalon, 4 alul meg 4 felette, + az időjárás widget.
-
zzola
titán
válasz adamsauvage #7590 üzenetére
Kosz.
-
zzola
titán
Mate8-ra jött egy update, B320-as , EMUI 4.1. .
-
zzola
titán
Szerintem szégyen és gyalázat, amit a H művel!
-
zzola
titán
B321-re biztosan nem jön 328! Maximum a 323-ra-mivel az a Telekomos rom. Ataman védelmére szóljon, hogy elviekben a B321 limitált 3000-res kvótás. Lehet a T-s romnál is így van, nem tudjuk egyelőre,nulla info van ezekről a frissítésekről! A magyar H. nem túl bőbeszédű...
Ki is van írva, de lehet én olvasom félre...
"B328 - Telekomos HiCare OTA frissítés B323-ra"
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz AngeloDivina #7439 üzenetére
+1 a Samsung EVO-ra! Nekem is az van és hasít a készülékben!
-
zzola
titán
Nem. Otthon dobozolod a készüléket, kitöltöd a bejelentő lapot (postán is tudnak adni), majd csomag feladáshoz állsz a postán. Ingyen elviszik a TMX-hoz 1 munkanap alatt-és vissza is hozzák ingyen- (mondani kell, hogy Huawei készüléket küldenél szervizbe, nem kell megijedni,lehet Samsungos zacskót adnak)...de nem minden postán lehet feladni, Huawei oldalán nézz körbe, vagy a telefonodon a Hicare app-ban is megtalálod a postákat, ahol fel lehet adni. Nekem 2x volt szervizben, 1 hét volt a hosszabb...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Dávid Balázs #7419 üzenetére
Ezt szerintem itt senki nem tudja.,..
-
zzola
titán
válasz Filip86 #7302 üzenetére
Köszönjük Emese! Amúgy a fórumon a részvétel önkéntes, sőt még az olvasása is...
Részben persze igazad van, de remélem az ép ésszel felfogható, hogy én sokat használom a készüléket, így a hibák is sűrűbben jelennek meg...
Azt, hogy én mit vegyek illetve mit ne vegyek, nem hinném, hogy neked kellene megmondani.
Végezetül, azért szoktam segíteni is...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz AngeloDivina #7263 üzenetére
Pedig ez múlt heti frissítés...összefoglalóban is benne van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest