- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
.zSoLTi. #7443 üzenetére
Srácok,
nincs időm végigolvasni a fórumot, csak keresgettem, találok e itt megoldást, hogy minden átmenet nélkül inaktívvá vált a telefonban az USB csatlakozás pc-hez. Láttam többen hard resetet ajánlottatok. Remélem nem volt még:
* # * # 2846579 # * # * ez a kód előhívja a fejlesztői menüt, ahol az usb beállításokban pillanatok alatt újra élő lesz a hisuite mód, ha jól láttam, még kétfélét is felkínál. Nekem tökéletesen bevált.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #8185 üzenetére
Heló.
Telekomos vagyok és a B323 -ban nem találom azt ami az összefoglalóban le van írva a lépés számlálóról.
QUICKSHORTCUTMAKER (thx. a tippért: Attisch76)
Mindegyikhez le kell szedni a Play Store-ból a QuickShortcutMaker nevű programot, melynek segítségével parancsikonok rendelhetők a rejtett funkciókhoz. Néhány példa:
- Lépés-számláló
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni (kb. a lista háromnegyedéig) és megnyitni: Beállítások / Beállítások - com.android.settings / com.android.settings.CalculatorSettingsActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
6. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel a program bármikor elindítható.????????????????????? akkor most mi van????????
-
stnorcy
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #8185 üzenetére
Helló.
Hát én nem találom a telefonomba azt .
- JogosultságkezelőQUICKSHORTCUTMAKER (thx. a tippért: Attisch76)
Mindegyikhez le kell szedni a Play Store-ból a QuickShortcutMaker nevű programot, melynek segítségével parancsikonok rendelhetők a rejtett funkciókhoz. Néhány példa:
- Lépés-számláló
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni (kb. a lista háromnegyedéig) és megnyitni: Beállítások / Beállítások - com.android.settings / com.android.settings.CalculatorSettingsActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
6. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel a program bármikor elindítható. -
theo_76
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #8099 üzenetére
a tesztelés azért nem olyan egyszerű... vannak olyan hibák, amik később jönnek ki. Én csináltam web-re programot... Nálam tökéletesen működött, mikor ugyan olyan gépre, ugyan olyan op/szoftverre feltettem, akkor meg egy rakat apró hiba jött ki. Ha mindent rögtön tökéletesre lehetne csinálni, akkor soha nem kellenének a frissítések.
Hidd el több mint egy hétig tesztelik... És örüljünk neki, hogy nem azt csinálja mint a sam a galaxy ace3-nál. Leállította a frissítést, mert szerinte nem bírja a telefon az újabb rendszereket... És gyakorlatilag a telefon főzött rommal tudott normálisan működni. Rossz volt a galéria (már 0db képnél is fél percnyi indulás idő), router mellett is képes volt gyenge wifire hivatkozni, laggolt... CM13.1-el is jobban működött, mint a "szakemberek" által összeberhelt gyári rom...
Más...
A letöltött B370-es zipben van még egy meta-inf könyvtár, benne a google, illetve valami androidos frissítés... azokat hogy kell feltenni? -
feloman
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #8099 üzenetére
Hát én kétszer is megnéztem a videót, mire észrevettem a hibajelenséget. Engem ez nem zavar szerencsére, nem sokat állítom a képernyőt
Ha nem mondjátok, észre se veszem
Az aksi időre leszek majd kíváncsi, hátha javul kicsit, mert nekem sajnos gyorsan merült - igaz használom is, úgyhogy nincs min csodálkoznomA viber nekem sem jelzett régebben leden, de nem zavart, mert sokat megy a kijelző, látom meg hallom is ha jön üzenet.
-
Grecky
senior tag
válasz
.zSoLTi. #8070 üzenetére
Nálam a Chrome védettben van, amióta megvan a telefon, de simán el tudom képzelni, h még agresszívabb lett az EMUI, mondjuk az más kérdés, h nekünk mennyire jó ez.
Közben találtam még egy apró kis pozitív dolgot, végre fix értesítés jelzi, ha OTG-n pendrive-ot csatlakoztatunk, és az értesítésen keresztül biztonságosan ki is lehet adni, vagy megnyitni a fájlkezelőben.
-
Grecky
senior tag
válasz
.zSoLTi. #8066 üzenetére
Tényleg megoldja a betűméret váltás.
Na de ez legyen a legkisebb probléma, ezen kívűl eddig minden hibátlan nálam (leszámítva a fordulónap állítást a mobiladat forgalomnál, de arról már rég letettem, h javítják vmikor).nemesg86: Gépen nézve jó, lehet, h a youtube szervere szarakodott kicsit.
-
Grecky
senior tag
válasz
.zSoLTi. #8064 üzenetére
Találtam egy bugot a B370-ben.
Témától függetlenül, ha nyomsz egy hosszú érintést a kezdőképernyőn (pl háttér vagy mini alkalmazás változtatás miatt) megváltozik a betűtipus. Újraindítás után megint az eredeti betűtipusra áll vissza.
Videót is csináltam a jelenségről.->LINK
Nem szivesen nyomnék Factory Resetet emiatt.
Megnéznéd, h nálad jelentkezik-e? -
válasz
.zSoLTi. #5321 üzenetére
Nem tudom hogy megoldódott-e nálad a hiba.
nekem se működött, de sikerült megcsinálni a waze-t. nekem se látott semmit. B321
engedélyt kell adni a proginak a tartózkodási helyhez.Beállítások - Alkalmazások - Waze - Engedélyek. és itt kapcsold be a tartózkodási helyet. így megy már nekem is
-
Szabcsizz
őstag
válasz
.zSoLTi. #7558 üzenetére
Nem értem mi a baj a TW-vel.Szerintem az egyik legjobban átgondolt rendszer,mostanra már nagyjából kiforrott.Tele van hasznos dolgokkal,plusz már aránylag kevés értelmetlen program van benne.Téma áruházba néztél már?Hasonlítsd össze pl a Huawei áruházával,és meg fogod látni a különbséget.Szerintem az EMUI-nak semmivel sem jobb a RAM kezelése se.A ttól mert te Samsung utáló vagy,az nem jelenti azt hogy sz*r is..
-
-
.zSoLTi.
senior tag
-
forgonati
őstag
-
rejtettlampa
tag
válasz
.zSoLTi. #6864 üzenetére
Hát igen. Én rendeltem 4db ilyen olcsót, de az elsőt elrontottam, nem tapadt fel. A második már úgy ahogy elviselhetően áll, rajta is hagytam. Egyébként elég sok apró vágásból keletkező apró fóliaforgács volt rátapadva a fóliákra. Persze ezeket leszedni lehetetlen és ugye levegő marad alatta ha így rakod fel! Elég türelemjáték így!
-
bexinho23
őstag
válasz
.zSoLTi. #6772 üzenetére
Nekem kezembe került egy ebay-es műanyag 3d szemüveg. Eredetileg Galaxy S5-höz lett beszerezve, amin gyönyörűen futottak a letöltött programok. Viszont a P8-on rettentően szaggatott. Gondolom a gyenge GPU az oka... Bár nem is ilyen célokra vettem a Huawei-t
de azért kicsit meglepett.
-
törölt tag
válasz
.zSoLTi. #6076 üzenetére
Frissítés után mindig kell egy kis idő, hogy újra beálljon a fogyasztás meg a statisztika. Felhasználástól függően, de teljes töltési periódusokkal lehet "gyorsítani".
Zolar:
Újratolták az SW -t a telefonon, ilyenkor változhat a régió kód is (többek között). Attól függ honnan jött a telefon, milyen szoftvert kapott a szerviz. Pl. szolgáltatónál lehet akár brit vagy német területről érkező készülék is.Szerk.:
Ilyenkor változhat a hálózati kijeltés is. Illetve egy másik márkánál pl. más színe volt a térerő ikonnak hasonló helyzetből adódóan. -
Edison777
csendes tag
válasz
.zSoLTi. #5562 üzenetére
Köszi így megvan.
Zolar! Semmi gond, de azt hívják segítségnek, amit zSoLTi adott. Elhiszem, hogy neked, aki mindennap cseréli kétszer az aktuális romot a telefonján, annak ez nem probléma.
Viszont az is igaz,hogy a hozzászólásaidat olvasva, tőled nem is nagyon számítottam másra. Sorry -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #5535 üzenetére
Mert tökèletesen működik, használom a T-s programokat, 1,5 Gb Ram mindig szabad így is. 1,5-2 napot simán bír az akksi. Nem lassú, nem akad. Imádom a gyári böngèszőt is!!! Nincs olyan pontja a telefonnak szoftveresen amit hiányolnèk vagy cserèlnèk! Ezèrt vagyok T-n mèg mindig. Mellesleg annyi a bajotok V6-on, lehet nem is frissítek majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest