-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#48613632 #12123 üzenetére
Köszi akkor megy kézzel fel, azt hittem a 392 OTA képes, na .
Más:
Az arany házon ülnek a határon már. Ha megjön a ház, cseréről (ha van rá) igény szerint lövők képeket és írok egy kis szösszenetet, esetleg vidi mellé.Updt.: Találtam OEM arany SIM és SD tálcákat is. Még agyalok előlap cserén de az már ragasztós téma... 😱🙄
-
Szabcsizz
őstag
válasz
#48613632 #10218 üzenetére
Az a baj,hogy ezt próbáltam már,és ugyanúgy zabálta az akksit.Be is zártam,ki is vettem a védett alkalmazások közül.40% körül evett.Most egy régebbi verziót használok,eddig tökéletes,csak ki tudja meddig.Én már a ROM-ra is gyanakszom mert már több mint fél éve üzemel a B323,mindenféle újratelepítés nélkül.Sok anomáliát is produkál a rendszer.Októberben váltok,azelőtt bedobom gariba egy kijelző,plusz akksi cserére.Legújabb rendszert rárakom,aztán édesanyám használja majd.
Szóval lehet,hogy ez inkább user error lesz. -
csipszikutya
senior tag
válasz
#48613632 #10067 üzenetére
Jajj de jo, hogy most olvasom...
Megatroll? Mert egy topicban leírom a véleményem valamiröl? Kérlek olvasd már el amit írtam és fogd fel, bár látom, hogy ez neked nagyon nehéz lesz, ezért olvasd el lassan, akár többször is.
Megkérdezném, hogy a baj a hozzászolásommal?
A P8-rol szol nem más márka termékéről. Ami mástol van azzal hasonlítottam össze, mint átlag joska mivel ő sem a Nasa által hitelesitett adatokat kér gondoltam megirom a saját véleményem.
Sajnos most én érzem magamat hülyének, hogy mondjuk nem a sütön vagy a mosogépen hallgatok zenét, mindjárt megnézem, hogy van-e rajta jack... "ájped" megint én vagyok a hülye, hogy azt vettem más tablet helyett? Ha ez van itthon és nem tudom a sütöhöz viszonyitani akkor mihez tegyem? Az mba-t már meg sem emlitem, megint én vagyok a hülye, de kérlek várj 1 orát és futok venni win-es gépet, mert az a menö.
Az értelmes hozzászolásaimra meg annyit, hogy igen 1 kivételével amikor kisirtam magamat mind ide tartozik, de még azt is oda sorolom, mivel erröl a telefonrol van szo.Kérlek hivj moderátort, pazarold még az idödet erre/rám (haha, na most trollkodtam veled) és döntsön.
-
Anonymus95
senior tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#48613632 #9983 üzenetére
Eddig minden verziónál megmaradtak az adatok, úgy vélem a B391-esnél is megmarad. Annyi hogy kompletten az egész rendszert kicseréli, nem csk hozzáteszi/kicseréli az adott fájlokat, de az User Data részt békén hagyja akárhog is telepítünk. De szóljon közbe valaki, ha ennél a verziónál nem így van!! Egyébként én mindent lementettem külső SD-re. Belsőröl telepítek, úgy ahogy a program végigi vezet a folyamaton. (Pro verzió kell hogy külsőre is tudjon tölteni am, de az most nem lényeg)
Full verziónál biztosabb a telepítés azért, bár a B382-vel folyamat csak szívtam ami a Build-et illeti...OTA B382-nél maradt B370, a Full B382-nél a Build már B390-r változott...remélem a a Full B391-el a Build is B391 lesz
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#48613632 #9953 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Nálam is pont ugyan ez van..közben engedélyeztem az OTA-ra valo keresést is és ugyan ez van mint az xda-an is a screenshot-on.
Legszívesebben feltenném a B391-et..de azért csináltam meg a frissítési kört, hogy hivatalos úton megkapjam végre a frissítéseket...erre pont lekéstem a B382-őt, de remélem, hogy jönni is fog hamarosan akkor valami és nem kezdtehetem cseszni az egészet mert nem megy tovább emiatt.
Viszont érdekesnek találom, hogy miért nem jelezte senki a B384-et..miért nem jött? És most miért B390-re frissül mikor valami B391 van most jelenleg..és mi alapján dől el, hogy ki melyiket kapja? Nem tudom..de valami hatalmas katyvasz van itt..de ahogy olvasom és látom..nem csak én nézek bambán az események előtt..az xda se érti.Szerkesztés.: A B391 OTA-n 42 MB lenne..ez nem valami sok am, úgyhogy nagy változás nem lehet benne..inkább csak valami véglegesítés.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
#48613632 #9928 üzenetére
Lassan én is. Ide jöttem kisírni magamat, mert nem másik topicban fogom ezt megtenni
Senkinek nem címeztem azt a hsz-t, csak leírtam mivel szívem, jogom. Elolvasod, tovább mész mivel már válaszoltatok rá és kész vagy keress admint és töröltesd.
Nem értem ezzel mi a probléma? Inkább mosolyogj vagy örülj, hogy nem veled történik ez meg.Egyébként elötte mindent leírtam a problémámmal kapcsolatban, hogy miért nehéz megválnom ettöl a telefontól szervíz időre, de...
Én itt lezártam -
csipszikutya
senior tag
válasz
#48613632 #9826 üzenetére
Igen, sokszor el lett mondva. Amint én is említettem, hogy vinni fogom.
Beszéltem a Huawei-vel, adjam postára, bizzunk benne, hogy oda ér hozzájuk, 2 hét alatt kivizsgálják és max 1 hét a szervíz.
Erre amint itt is mondtam, hogy ha arra járok beadom nekik.Egyébként érdekes módon lassan 1 hete semmi baja a telefonnak, mert vissza tértem B200-ra, majd jövőhéttöl vissza B383. Kitartok az elméletem mellettem, hogy ez sw gond. Igaz, hogy nem az elektrokémiából írtam a szakdolgozatomat, de konyítok hozzá és az én gondomat mostmár hiszem, hogy nem okozhatja akku.
Szabcsizz: Erre csak annyit tudok ide köhögni, hogy többször is jeleztem már, hogy valami ébren tartja a telefont és az szívja le az akkut.
Igen, most az érzem, hogy tudok úszni, de mégis a víz a hülye. Bár ahogy értelmezem, ezt nem fogod tudni felfogni. Vegyész vagyok és nem informatikus/sw fejlesztő bánom is én, hogy hívják nem az én gondom lenne megoldani ezt a problémát (igen, abban hibás vagyok, hogy nem adom egyből szervízbe de sejtem mi lenne a vége. Újra rakják, megy 2-3 napot faszán ahogy nekem is és szopat tovább, ezért halogatom).
Amit nem értesz szerintem és nem is fogsz ha nem olvasol vissza, hogy nem azt kapom a pénzemért amit úgy érzem, hogy megérdemelnék, hogy ezt a terméket vásároltam. De hát igen, nem tudok úszni, ezt a legegyszerübb mondani... -
Szabcsizz
őstag
válasz
#48613632 #9883 üzenetére
Sok Launcher-t használtam már(Pro-t is),de az az észrevételem hogy az EMUI annyira nem csípi ezeket a külső programokat.Valami stabilitási hiba mindig akadt..még ha egészen kis hiba is volt.Nálam a Nova pl rendszeresen összeomlik,ha gyári időjárás widgetet teszek ki.Ezt a CM-et még nem próbáltam,de most én is leszedtem.
-
neilyoif
csendes tag
válasz
#48613632 #9835 üzenetére
Hát sokáig htc-t használtam az még mindig megvan, LG g2-rol váltanék, igazából formailag nagyon tetszik a P8. G2 16gb-os kicsit kevésnek érzem már amúgy megvagyok vele elégedve, nem tudom akkumulátorba ahogy nézem a P8 is tud 4 5 óra kijelző időt. Igazából az fontos nekem.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#48613632 #9837 üzenetére
Nálam a következőképp zajlott:
Telepítés sikeresen végbement! Újraindult és elkezdte a 'Rendszer optimalizálás...' dolgot is megcsinálni. 100% majd újraindult.. Bootlogo majd ismét ez a rendszer optimalizálás...majd ismét újraindult a kezdőképernyő betőltése helyett.
Szal megvártam, amíg ismét elkezdte a rendszer optimalizálást és akkor nyomtam egy 3 gombosat..újratelepítette, sikeresen, de a rendszer optimalizáláson tovább nem jutott...
Ismét megvártam a pillanatot, amikor elkezdte az optimalizálást és akkor nyomtam a hangerő fel és kikapcsolódás gombot hosszan..és bejött a recovery. Végig nyomtam mindent és elindult a teló. Arról írok. Éppen töltöm a többi rendszert, hogy megcsináljam telepítési kört.semmi baj
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
#48613632 #9472 üzenetére
Hát a B370 az teljes stabil kiadás, amit ha felteszel, akkor elvileg előbb-utóbb ki fogja írni hogy van frissítés, és kidobja a B382-tőt letöltésre. A B380 az egy kiszivárgott béta verzió volt, a B382 előzménye tulajdonképpen, ezért annál nem fog kiadni semmi frissítést. Ez az új B390-es ez elvileg szintén ilyen kiszivárgott béta kiadás, szóval én vagy várnék egy kicsit amíg kijön belőle egy teljes full kiadás valami B39X-számmal ,vagy addig feltenném a B370-et és esetleg B382-re frissíteném ha felajánlja a telefon.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#48613632 #9472 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam, de hátha a B390-es béta rom véglegese, egy normál telepíthetős változat lesz..de ha nem, akkor viszont úgy lesz ahogy mondod.. :/ B370--> erre OTA-n jön majd a B382 amire OTA-n jön a B39x.
Hacsak nem egyből a B39x fog jönni, kihagyva a B382-est. Ezt még nem tudni. -
csipszikutya
senior tag
válasz
#48613632 #9270 üzenetére
Egyetértek veled. "Sajnos" megtapasztaltam az apple kultuszt, valószínűleg ezért is cserélek majd ios-ra. Mert amire eddig én használtam őket, tökéletesen ellátták a feladatukat, mindenféle "hekkelés" nélkül és én erre vágyom, mivel se kedvem, se időm nincs rá, csak használjam, és pontosan ezt nem kaptam meg a droidtól, ami lehet nem az ő hibája inkább a Huawei-é, de hát ez van, nem értek hozzá.
Majd eldől mi lesz, addig még élni kell.theo_76: Elvileg csak valami kisebb biztonsági frissítés, feljebb, nem is olyan rég taglalva volt.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
#48613632 #9270 üzenetére
Megnèztem a Link-et ès arra jutottam, hogy akkorát nem fejlődött a telefonos világ ebben a 4 èvben. Nem nagy innováció ha mindenből több van. Több mag, RAM, ROM, felbontás, kijelző mèret, 4G. Ami viszont újítás ès általános lett már a közèpkategóriában is NFC, ujjlenyomat olvasó. Ha jobban belegondolok, bármelyik nèlkül el lennèk, de az Android fejlődèse miatt szüksèges az erősebb hardver, na meg a szoftver diktálja a hardver kièpítèsèt.
Fejlődni mindig kell, de meg lettünk volna ezek nèlkül is.
Viszont èrdekes hogy nèhány ponton megállt a fejlődès, vagy visszatèrtek règi dolgokhoz pl. Infra, újra 4 magos procikat csinálnak (bár erősebbek mint sok 8-10 magos), kamerában is alább hagyott a pixel háború ( jönnek a 2-4 kamerával szerelt rendszerek).
Innovációból egyre kevesebb van, mèg tart a számháború.
Talán majd 4 èv múlva hajlítjuk a kijelzőt, de nem hiszem hogy nagyon általánossá válna mèg. -
csipszikutya
senior tag
válasz
#48613632 #9260 üzenetére
Igazad van, teljesen.
Azért irtam off-ban, mert off mégis a telefonhoz tartozik.WP buzi voltam, de a WP 10 nagyon rossz és bátran ajánlották a felső "csúcs" droidot, hogy amire nekem kell, bőven jó lesz. Telefonálni, email, messenger és amit szeretek a jó kamerája. Sajnos még muszáj vagyok kb 1 évet vele élni, de utána váltok. Se WP se droidom nem lesz. Ha az iphone se jön be, veszek egy 3310 és legalább nyugodtabban járkálok majd a borsodi éjszakákban is -
NandorHUN
addikt
válasz
#48613632 #9264 üzenetére
"ne válassz már egy 2 éves telót. Az nagyon öreg lesz, mire cseréled ..."
Biztos az lesz, de én nem hiszem, hogy 4 év alatt olyat újítanának ami miatt nekem le kéne cserélnem ezt a 2 éves telefont
így is gondolkoztam már rajta többször is, de totál felesleges, media szabvány 4 év múlva is 1080p lesz. Kamera így is az egyik legjobb, zenére tökéletes, összeszerelése minőségi és 64Gb-nál -nekem - úgyse kéne jobb.
Már lassan 2 éve kijött a telefon, de nem nagyon van olyan amire megérné lecserélni. P9 is jóval drágább és alig tud valamivel többet.
Kíváncsi leszek mi lesz itt 4 év múlva, de a folyamatos fejlődés csak egy fikció amit nem lehet fenntartani, ez a telefon még akkor is bőven jó lesz szerintem.- mondom ezt úgy, hogy iPhone3G megjelenése óta szinte minden évben cseréltem a telefonomat, lassan elérkezünk oda, hogy már nem éri meg és hülyeség új készülékeket venni.
-
bexinho23
őstag
válasz
#48613632 #9177 üzenetére
Akkor nálam akad össze valamivel a háttérben. De hogy mivel, ötletem sincs.
(#9178) Famalac
Már azt is csináltam. De B370nél is kilépett a legfrissebb verzió a betöltő képernyő után, úgy mint a B380-nál. Viszont a B370nél még működött egy júniusi verzió. B380nál már csak a jelszó megadásig enged, utána egyszerűen visszadob a bejelentkező felületre. Az email-jelszó páros az megfelelő, mert online felületen gond nélkül belép.
-
-
zzola
titán
válasz
#48613632 #9076 üzenetére
Árukereső, RunasticPRO, Poweramp.
Természetesen a fizetősök storebol valók.
Voltak más appok is, amik fagytak. Persze lehet program hiba is, viszont Nexus soha egy app sem állt meg még.
Nexus 6P-n is minden oké, ugye ott a Google kezeli a szoftvert.Ha lenne stock rendszer P8-ra, nem is gondolkodnák rajta...újból megvenném!
-
djbelo
senior tag
válasz
#48613632 #9067 üzenetére
Próbáltam vissza tenni a B370, de nem megy sőt mást sem tudok sajnos vissza tenni huawei logó majd újraindul. B300 is próbáltam, azt sikerült majd a B200,de itt is csak huawei logóig jutottam vissza tettem az sd kártyára B380-at 3 gombos, s sikerült elindul, s minden megmaradt. Ki érti ezt
Nem tudok vissza lépni semmire. Vagy valamit nem jól csinálok.
-
törölt tag
válasz
#48613632 #9027 üzenetére
Jó kis regény lett!
Szándékosan tettem idézőjelbe a naprakészt. Nem minden része volt naprakész. De megállta a helyét.
Sokmindennel egyetértek veled. De az Apple-t ne keverjük a dologba. Maradjunk a droid vs. droid vonalon.
De ha már szóbahoztad leírom én is mit gondolok.
Mint lehetőség van előttem az Apple, mert ahogy írtam nem marad más. (Nálam LG, Samu, Sony, Sziamiau, stb. nem játszik) Marad a HTC és Apple. Két külön világ. Azért vettem P8-at, mert nagyon szépnek találtam/találom és nem mellesleg nem jön velem szembe állandóan. És nem akarom rootolni akármennyire android.
Jó ár-érték aránya volt anno. Nagyjából tudtam mire számítsak. Mókolás nem az én világom. Bekapcsolom, használom. Ennyi. Van aki bélyeget gyűjt, van aki cipőbuzi, van aki bootloadert nyit. Jól is van ez így! Mindenki megtalálja a számítását.
Csillogás a telefonnal.
Ez igaz magyarországon az Apple esetén. Sajnos. Az alma státuszimbólum, mert drága. De ha átnézünk nyugatabbra akkor nem ez a szitu. Egy középosztálybelit nem vág földhöz egy ájfon vagy egy S7 ára. Amúgy meg nem is drága csak mi keresünk szarul...
Teljesen igazad van. Az Apple aki valaha diktálta a tempót az most két, de lehet hogy három ütemmel lemaradva lohol a többbiek után, hogy ki ne basszák a "zenekarból". Elterjed valami pletyó az új ájfónról, két hét múlva kiadja valamelyik közepes kínai gyártó. Mondjuk így nehéz innovatívnak, elsőnek lenni.
Az Apple modellválaszték tényleg szűk, de amíg jönnek a számok ez így is marad. (Van akinek sokkal többféle modellt kell árulnia, hogy sikeres legyen) Ez is rendben van így, van aki ott akar lenni mindenhol, van aki nem. A kevesebb néha több...
A memória kérdés: Google Pixel-ben van bővitési lehetőség?
Dual sim engem nem érint, úgyhogy erről nem tudnék érdemben bármit is írni.
Félreértesz! Elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam mit akarok és az nem feltétlenül az Apple világa.
-
törölt tag
válasz
#48613632 #9021 üzenetére
Másak az elvárásaink, de ez rendben is van így. Nem döntöttem még el mi lesz az utód, mert elég messze van az még. (Platform visszatérés lenne egyébként...) Van azért pár dolog ami az IOS-ben nem tetszik. Amikor a P8 megjelent már akkor sem volt "naprakész" , de cserébe nem negyedmillió volt. Ez sajnos egy 1 év múlva még jobban érződik.
-
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
#48613632 #8911 üzenetére
Nekem is elegem lett az új messenger felületèből. Kipróbáltam a Lite -ot. Teljesen alap, de használható. A gond az, hogy túl fapadosnak találtam. Inkább egy fullosabb rendeset raktam fel mèg a legutóbbi frissítès előttről. Az automata frissítèst tènyleg vegye ki mindenki, mert azonnal szólt a play hogy van újabb.
-
Csokyka
csendes tag
válasz
#48613632 #8896 üzenetére
Köszönöm
Végül maradtam az Operánál
Csak engem bosszant az új messenger? Eddig se szerettem az androidosat de most meg
elfelejtettem a kis windowsfos után (amire nem jött soha frissítés és még kb az egy évvel ezelőtti szinten volt a messenger, még hanghívás se volt benne )
hogy ki kellene kapcsolni az automatikus frissítést.. reggelre egy szörnyűség fogadott
Már néztem a messenger lite-ot, de az meg csúnya
tudom irigylésre méltóak a problémáimA fényképek pedig nagyon szuperek
-
Csokyka
csendes tag
válasz
#48613632 #8892 üzenetére
Köszönöm, feltétlenül megkerestem.
Azt néztem 6.0 van rajta és b366
Ez így optimális?: D
Én nem igazán nyúlnék hozzá.És lenne egy kérdésem, ismertek olyan böngészőt aminek a cìmsora ( ha jol emlekszem igy hivjak ahova a weboldal cimet irjuk ) alul van?
Lumia 735 volt és ha valaki ismeri, microsoft edge az így volt. Androidra nem mertem leszedni explorert 1,8as értékeléssel. Nekem ez hiányzik mert nagyon fentre kell tapicskolnom pici kézzel
azért jó nagy telefon még kell szokni
)
Néztem cromot firefoxot de nem tudtam átvarázsolni.. opera egész jó, ti melyiket ajanljátok ha mégse lenne alsó cimsoros?
-
Grecky
senior tag
válasz
#48613632 #8859 üzenetére
Félreértessz sztem.
Pont az a problémám a B380-al, hogy nem szabályozza le a füles hangerejét, ha csatlakozatod.
Magyarul megjegyzi a legutolsó hangerőt, ami azért nem jó, mert akár halláskárosodást okozhat:
pl egy zajos helyen felnyomod a hangerőt, h halld a zenét, utána megállítod, kihúzod a fülest,
majd ha később előveszed a készüléket és elindítod a zenét egy kevésbé zajos helyen, a legutóbb használt hangerővel indul a zenelájátszás, ami elég zavaró és adott esetben veszélyes tud lenni.
Külső hangszórónál normális, h megjegyzi a legutolsó állást, mert az nem közvetlenül a füledben szól.
Visszanyomom a B370-et próbaképp, mert így nem lehet zenét hallgatni.
Ráadásul a füles távirányító része is tök hektikus azóta: számléptetés (dupla felvevőgomb nyomással), néha még a hangerő szabályzás sem megy. -
törölt tag
válasz
#48613632 #8845 üzenetére
B170, B200, B321 eddig ezekn vagyok túl. Momentán b321 van.
Mentés helye az sd kártya. Fotók, videók oda mentődnek. Appok nem,de miután áthelyezem és később jön egy frissítés a frissítés után imsét az sd kártyán van. Nem tudom miért, lehet valami beállítási baki nálam...
-
törölt tag
válasz
#48613632 #8841 üzenetére
Ja, még mindig 380. El is felejtettem mondani. Egy játék van, amit unalmas helyeken veszek elő, ez a Cascade
Érezhetően, de nem jelentősen, belassul a játék, észrevehető input lag is előjön, ami inkább csak zavaró, de akkoris!
Ez nem egy rendszerigényes játék.
Ezért is kezdtem letölteni az NFS-t, hogy megnézzem, mit bir egy komolyabb játék alatt, de az meg olyan lassan csorgott, hogy nem volt türelmem kivárni. -
hori-zoli
tag
válasz
#48613632 #8781 üzenetére
Hello.
Nekem halkan lehet hallani annak a hangját, akivel beszélek. Az enyém nagyon hangos, a hívott vagy fogadot fél nagyon halk. Lehet ezen valahogy változtatni?
Az LG G3-on régebben az ACR-t használtam, de ezen a telefonon ugyan azt a gondot produkálja. Amit linkeltél progit, az is. -
Shade45
senior tag
válasz
#48613632 #8774 üzenetére
Az első amit linkeltél sima SD kártya (nagy méretű), erre azért figyelj vásárláskor, hogy micro SD kártyát válassz!
Én személy szerint valami nevesebb gyártó termékét választanám, pl.: Samsung vagy Sandisk a kompatibilitási hibák elkerülése végett, és hogy a rendszer sebességét se fogja vissza a kártya, egy Class 10-es variánst keresnék!
(Most nézem, hogy amiket linkeltél igencsak magas írás/olvasási értékekkel bírnak - jóval magasabbak, mint egy Samsung C10-es kártya -, bár én ezt a gyártót nem ismerem. De ez már egy másik kérdés...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest