Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegekutas
aktív tag
válasz Anonymus95 #13985 üzenetére
Szia! Anonymus! Mi történt, hogy újra itt vagy a P8 topikban, nem vettél P10-et? Nekem is van mindkettő, de a P10-et használom. A P8 az asszonyé lett.
-
gegekutas
aktív tag
Hali.Van új rom B395 ,csak a rendszerbiztonságot javítja.
[ Szerkesztve ]
-
gegekutas
aktív tag
Na végre,csak sikerült feltennem az új romot. most a totalcommanderrel csomagoltam ki,és nem a winrarral.Mégis nálam van a hiba.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Murdock1981 #12220 üzenetére
Nem értem,hogy miért nem jó nálam,mindig így frissítettem,működött is rendesen.Laptoppal letöltöttem,kicsomagoltam,most a winrar azt írja,hogy három hiba van a fájlban,és nem csomagolja ki.Ötször töltettem le.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Grecky #12184 üzenetére
Szia!Letöltöttem a linkedről a b394-es romot,tegnap is ma is,de a winrar nem csomagolja ki mert sérült.Azt hittem nálam van a hiba,de a sógorom gépével is megcsináltam de ugyanaz az eredmény.Sd kártyás frissítéssel akartam feltenni ezért választottam a tiédet,mert a ff nagyon lassú.Esetleg megnéznéd,vagy újra felraknád.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Anonymus95 #11897 üzenetére
Teljesítmény módban használom.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Anonymus95 #11897 üzenetére
Se messenger,se facebook,auto fényerő be van kapcsolva,szinte sötét szobában wifin keresztül youtube koncert videó nézés közben jött össze.Amùgy 4g-t nem használtam ebbe a 2napban.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Murdock1981 #11895 üzenetére
-
gegekutas
aktív tag
Hali!Láttátok?Van új rom!!!B393.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Anonymus95 #11353 üzenetére
Köszi a választ,annyira nem fontos,de előtte sony z3c-ém volt azon be lehetett állìtani.
-
gegekutas
aktív tag
Sziasztok.Az adatforgalom kezelőben,hogy lehet beállítani,hogy pl.adott hónap 12-től következő hónap 12-ig számolja az adatforgalmat.Nekem az előfizetésemhez a havi adatot így számolja a szolgáltató.
-
gegekutas
aktív tag
válasz bokrosolajos #11032 üzenetére
Szia!Ha ez segít:a kimenő beállításokban az otthoni telekomos előfizetéshez kapott t-online-os email címem kimenő beállításait irom be.Tökéletesen müködik.A sony telon is, p8-is volt problémám vele nekem is.Tehát nem telefonfüggő a probléma.Ha van neked is t-emailed csináld úgy te is.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Exelsior24 #11025 üzenetére
Már akkor sem volt választék,mert csak barnát lehetett kapni,de meg vagyok elégedve vele,én is 2000 ft-ért vettem.
-
gegekutas
aktív tag
válasz Anonymus95 #11018 üzenetére
A telefonnal együtt vettem az intelligenstokot is a Tnél,tavaly decemberben.Mind az 5-ös droid,mind a 6-os droiddal tökéletesen müködik.A zenelejátszó bekapcsolt állapotában a kisablakban mutatja a cd borítót is,ugyanúgy lehet oldalra lapozni mint a rendes képernyőn,kettő ablakot mutat.
Ilyen tokról van szó:[ Szerkesztve ]
-
-
gegekutas
aktív tag
válasz boogiemano #10748 üzenetére
Nem használok ilyen appokat nem tudok erről nyilatkozni.
-
gegekutas
aktív tag
válasz AngeloDivina #10747 üzenetére
Nekem ez az idő kettő nap alatt jött össze.Sok beszélgetés,mert hát azért telefon lenne vagy mi! Mobilnet 4g napközben,csak akkor ha neteztem,otthon wifi,koncert videó nézés.Éjjelre kikapcsolva,mert minek menjen,kikapcsolva is ébreszt a Sonyval ellentétben.Szóval bírja az akksi ha kell.
-
gegekutas
aktív tag
válasz SkullPeace #10505 üzenetére
a ‘Bekapcsoló gombot’ a ‘Hangerő FEL’ gombbal együtt kell nyomva tartani a Huawei logó megjelenéséig (~5mp), ezután megjelenik az EMUI Recovery menüje. Működik az érintőképernyő, de a hangerő gombokkal is lehet a menüben fel-, le lépkedni, a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával kiválasztani a kijelölt menüpontot
- Reboot system now - Rendszer újraindítása
- Wipe data/factory reset - Gyári beállítások visszaállítása,talán ez segít.Szerintem factory resetet csinálj. -
gegekutas
aktív tag
Köszönöm szépen a linket,letöltöm és újra kezdem.
-
gegekutas
aktív tag
Nem, SD kártyás frissítés volt.
-
gegekutas
aktív tag
Pontosan 1,664 giga volt a méret.Kibontva 2.9gb.
-
gegekutas
aktív tag
Igen volt.Viszont az xda link által beadott oldalon tegnapelőtt fent volt a 391-es rom,tegnap viszont már nem. Ezért van most a 390 -es.Ez esetleg fog frissülni?
-
gegekutas
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam hogy megosztom veletek a tapasztalataimat a frissítésről.A hwf.finderrel letöltött B391-es rom nem ment fel.Softwer install failed üzenetet küldött. Na mondom akkor tégla lett a telóm.De a rebootra újra indult a régi rommal.Alapból két SD kártyával álltam neki,az első ff letöltött B391,a másik xda link segítségével letöltött B390, hát a második lett a nyerő.Mindent a fentiekben leírtak alapján csináltam,pc-n töltöttem,csomagoltam,másoltam kártyára.Így jártam most a B390 van fent,eddig tökéletesen működik
-
gegekutas
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
gegekutas
aktív tag
Volna még egy kérdésem ,hogy mivel b222 van most boogiemano leírása alapján,csak a 23-ik pontól kell végig csinálni a 391-es rommal?
-
gegekutas
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket, lehet hogy rászánom magam és neki állok a frissítésnek.
-
gegekutas
aktív tag
Üdv.Mindenkinek! Érdeklődnék,hogy független b222 végü romra közvetlenül fellehet-e rakni a b391-est?A másik ami érdekel,hogy a firmware finder mennyire megbízható?Mert azzal is letölthető a rom,ha azzal csinálom nem lesz baj belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest