- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chros
őstag
válasz
#85619712 #12152 üzenetére
es erre is: (#12150) leweegee2:
Hat, Nagyon Koszonom! Pont erre az infora volt szuksegem!!!
Most tesztelem az eredeti 1A-s toltovel (1 nap alatt lemerult, ejszaka a wifin volt, nappal mobilneten, ha volt masfel ora kijezo ido, akkor sokat modok
) : 5%-nal kikapcsoltam, s ugy toltom, kivancsi vagyok, mennyi ido kell neki 100%-ig.
Holnap pedig a Samu toltojevel tesztelhetem (miutan ismet le fog merulni).
Egyebkent itt, a legaljan, olvastam, hogy 100% utan is meg kb fel oraig felvesz feszt az akku!@NandorHUN: Mas bajok is vannak az Arrow-val:
1. muxik Neked az auto fenyero? Nalam a csuszkat lehet allitani siman kozben.
2. ez a ngyobb: az OS kilovi az appokat (a PhoneManager most freeze-elve van, de akkor is ezt csinalta, mikor ott hazza lettek adva ezek az appok, hogy ne bantsa oket):
- pl. whatsapp-ot hiaba lock-oltam a futo app-ok listajaban, nap kozben elinditva vettem eszre, hogy ujratolti, es az osszes eddig uzenet eltunt
- hogy lehet tartosan behegeszteni appokat, hogy a rendszer ne nyuljon hozza?Koszi!
-
Minstrel
senior tag
-
-
chros
őstag
válasz
#85619712 #12091 üzenetére
"a többit meg már leírtam szerintem"
Az lehet, csak nem mostanaban
@(#12090) NandorHUN: koszi, eloszor megproszalom a Classic-ot (nincs kedvem most uj dolgokkal probalkozni).
Mas:
1. b391 6.0-os android fent van mar
2. most epp a bootloader nyitasaval foglalkoznek, de "adb devices" nem ismeri fel a telot
- Minimal ADB and Fastboot 1.4.2 telepitve
- a telon engedelyezve:
-- USB debugging es Unknown Sources
-- ezutan a telot radugva Win8.1 felinstallat valamit, s kerte az ujrainditast, ez meg is tortent.Valamit meg be kell a telon allitani ehhez?
Koszi!Szerk: Win8.1-ben device manager ismertlen eszkozkent kezeli a telot: van adb driver amit le kell tolteni hozza valahonnan?
-
chros
őstag
válasz
#85619712 #12078 üzenetére
Koszi a linkeket!
Fel is kaptam a telot (GRA-L09 with Cust C432, 5.0.1 b200 van rajta), este mehet a "moka": sajnos latom, hogy nem egyszeru itt sem (mint a samunal volt).Nos, akkor ujabb kerdesek:
A. olvasgattam az Arrow osszefoglalojat, szimpatikusnak tunik (elore root-olt), a Classic verziot valasztanam, ha nincs masik otlet (Magiks-rol kb 1 eve hallottam eloszer, de soha nem hasznaltam, igy most sem akarok vele kiserletezgetni). Remelem a fejlesztoje jobban erti a dolgat mint ahogy angolul irB. Mit is kene tenni s milyen sorrendben, hogy fel tudjam installalni?
1. egy eu-s b391-es rom-ot kene felraknom eloszor (hogy aztan majd a bootloader-t nyissam, root, stb,)
- az Arrow-ban linkelt oldalat nem erem el, masik link hozza?
- s ha jol latom a belso stock recoveryvel be is flash-eli
2. bootloader nyitas
3. TWRP install
4. Arrow install TWRP-alolKoszi!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#85619712 #12021 üzenetére
Samsungot gitár pengetőztem már szét (aki érti érti...
) szóval nem azzal lenne a bibi, tapadó korong .... titok: GPS tartót megfogod és rácuppantod ki is kapja.
Csak nem tudom van e házon build szám. A sim tálcában viszont van egy IMEI szám.
A ház nem fődarab? Ha cserélem nem ugrik a gari? Ez új...
@bkiky01: Bootloopolhatsz, összefoglalóban a megoldás milyen sorrendben frissítsd.
-
imibogyo
veterán
válasz
#85619712 #11551 üzenetére
Az Ah ok, kapkodva írtam elég sokat. De nálad pedig szövegértelmezési gondok vannak. Fuss neki még egyszer! De leírom csak neked, csak most utoljára.
NEM ÍRTAM, hogy kinyírja, azt mondtam, hogy kinyírHAT egy GAGYI töltőt a folyamatos maximális terheltségen használat és ez független attól, hogy mit kötsz rá, vagy hogy mi van ráírva terhelhetőségben. És azt sem mondtam sehol, hogy ez biztosan a terhelés következménye lesz, azt mondtam, hogy a tervezési hiba milyenségétől függően ez IS lehet a probléma. Mint eshetőségre, amennyiben nem "minőségi" töltőt használunk jó, ha figyelünk rá.
És ez nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy ez CSAK a lényegében HIBÁS, főleg koppintott kínai töltőkre igaz, mert azok néha akkora kamuk mint a ház és esetleg nulla védelemmel rendelkeznek, aminek következtében szépen fel lehet őket gyújtani/robbantani (szerte a neten lehet ezzel a problémával találkozni, nekem is sikerült már egy ilyen esetbe belefutnom).
Szóval nem azt írtam, amit te adsz a számba. A te logikád szerint, pedig mindig, mindenben van áramkorlátozás és egyéb védelem, na ez viszont biztosan nem tény...
-
imibogyo
veterán
válasz
#85619712 #11532 üzenetére
Hol írtam ennek ellenkezőjét?
Csak annyit írtam, hogy ha egy gagyin megtervezett 1 Ah-ás töltőre mondjuk egy 1,5 A-t felvenni képes eszközt rakunk tölteni, ergo a töltő folyamatosan 100%-on pörög, akkor egy gagyi (kínai) felépítés melegedhet, vagy meghalhat. Az, hogy ez nem történik meg az egyrészt az alapvetően normális eszközöknek köszönhető, másrészt pedig a "kapcsoló-üzeműsség" velejárója, mert sokkal-sokkal kisebb a hőtermelésük az ilyen eszközöknek, mint a régi "trafós" eszközöknek, így sokkal kevésbé melegednek, ezáltal az ilyen elhalálozások, vagy túlzott melegedési tapasztalások is szinte nullára redukálódtak. Ettől még, mint elvi eshetőség adott, tehát érdemes a telefon felvételéhez igazítani a töltőt (már csak a töltési idő miatt is, mint mára megmaradt szinte egyetlen valós hátrány, mivel szinte minden ilyen töltő kapcs. üzemű).
-
csipszikutya
senior tag
válasz
#85619712 #11315 üzenetére
Alszok rá, hogy velük javíttatom. Úgy látom, hogy az sw-t is újra huzzák nekem. Remélem előjön újra a merülős problémám és akkor garanciába rájuk verek mindent, mert így újra garanciás a telefon napra pontosan 1 évig (mivel 1 éve ma vettem) és akkor kicseréltetek benne mindent szépen lassan amit csak tudok.
Még meg hányom vetem magamba, utána nézek hol mennyiért mennek ezek a telefonok, esetleg mennyiért tudom eladni ésatöbbi...
De köszi a hátlapot! -
Grecky
senior tag
válasz
#85619712 #11257 üzenetére
Frankó leírás, csak azt nem igazán értem, hogy miért nem lehet a rollback rommal a bootloopot orvosolni?
Alternatív esetben azt romot is érdemes kipróbálni amire ráküldtük a "hibás" frissítést, annak is rendbe kellene tennie.
3 gombos módszerrel bootloop esetén is belép a frissítő módba, tapasztalatból mondom.
Úgy érzem kicsit túl van bonyolítva a dolog, sztem ezeket a bootloader nyitásos dolgokat nem igazán érdemes feszegetni (főleg) frissen vásárolt telefonnál, leginkább a gari miatt. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
#85619712 #11264 üzenetére
Igen vissza lehet zárni, de ugyan úgy mutatni fogja, hogy volt már nyitva korábban, szervizes meglátja dobja is félre, gari megvonva. A program meg például a UPC Horizon Go programja amivel telefonon vagy tableten nézheted az előfizetett tv csatornáidat, sajna bele van építve, hogy érzékeli ha flash-elve lett a telefon vagy bármi és letilt nem működik.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#85619712 #11160 üzenetére
Azért írtam a 2 ilyen esetet, mert volt egy másik is, aki 5-re OTA 6-ot rakott fel és ugyan úgy nem tudta elindítani sehogy sem a telefont. Se 2 se 3 gombossal.. szervizbe küldte a telót
De ha kipróbálnátok akkor megtudnánk hogy jó e..és készülhetne arról is egy leírás, hogy pontosan mit kell csinálni ilyen esetben. -
Bkrisz9
őstag
válasz
#85619712 #11139 üzenetére
Esélyesen nem fogja ha rossz ROM-ot tett fel, tegye csak fel SD-re a teljes változatot amit az összefoglaló linkjei alól letölt aztán lépjen be a fent linkelt menübe majd reboot system. Itt egy pillanatra kikapcsol ekkor mehet a 3 gombos. Azért vagyok ebben ilyen biztos mert egyszer én is benéztem.
Sőt.. a teljes okostelefonos karrierem során vagy 10 alkalommal.
-
-
gianone
őstag
válasz
#85619712 #10875 üzenetére
Azt mondjuk, hogy mókolni alapvetően ugyanúgy kell, de a dualosítás pontos menete rohadtul nem ugyanaz egyes készülékek között. Ezért veszélyes egy másik teló leírását próba nélkül ajánlani. Azért oltottalak, mert ez eszméletlenül felelőtlen. És ha gond van, nem te fogod visszahozni őket.
Annyit mondok, OEMINF cseréje. P8 lite-on találkoztál vele? Na ugye, Viszont P9 Lite-on, P9-en kell.
Világos már.
És örülök, hogy mindenkit meghallgattok, de ennél sokkal óvatosabbnak kell lenni. Ajánlom figyelmetekbe pl. azokat a topikokat, ahol Cunaja van. Ilyen nem fordulhatna elő szó nélkül.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#85619712 #10875 üzenetére
Ki mondta, hogy ugyan úgy kell, Valamint nem vagyok a barátod.. Addig még meg adom a tisztelet viszont elvárom, köszönöm
Mutasd már meg hol írtam, hogy ugyan úgy kell dualosítani???
Mert sehol nem írtam azt..
(#10877) gianone
Pedig elő fordul a tiltás ellenére jönnek a bootloopok a Cunaja már a fejét fogja sokszor.. Én meg a másikba..
Ma pl kettő P8 volt az egyik azt nem lehet meg csinálni mert az OTA állítólag megfektette és az user elmondása szerint tegnap előtt vette a Telekomnál, ezért volt számomra érthetetlen, hogy hogyan feküdhetett meg, a másikat sikerül visszahozni. és az pont dualosítva volt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
#85619712 #10872 üzenetére
A gianonenek nem kell mert Ő csinálta, és használta single SIM-es telefonját dualosként. is az tény és való, hogy más a nevük, de a downgrade, a bl nyitás, a Root, és egyéb mokolások ugyan úgy működnek..
Ja és a dulalosított is a frissítéseket is ugyan úgy megkapja (OTA-n) mint a dualos társa..
Mind a kettőt lehet sőt a P9 Litet és a P9 is lehet
Ja a dualosítás az kicsit más a P8 Lite és P8 között de a másik kettővel azonos.
A P8 P9 P9-lite oeminf+ custom.bin csere a P8 lite meg egy update.app-l meg oldható..
Itt egy leírás.. ami alapján meg lehet csinálni .. Persze nem mindenkinek ajánlott
-
bubus66
nagyúr
válasz
#85619712 #10870 üzenetére
Úgy is van hogy a P8 is lehet dualosítani azt, hogy meg az aláírásba mi van az nem jelent semmit se.
Én dualositottam P8--it és képzeld az aláírásomba akkor még P8 Lite volt.....
Csak azért mert ez P8 még a frissítéseket a downgradet stb, meg egyéb mokolások ugyan úgy kell mint a P8 Liten a P9-P9 Liten a Nova.
-
gianone
őstag
válasz
#85619712 #10835 üzenetére
Írtok aztán össze-vissza mindent. A dualosítás nem minden készüléken olyan egyszerű, mint P8 Lite-on. A másik, hogy dualosítás után sem lesz 2 IMEI. Nézzetek P9 Lite dualosítást, és akinek az kézügyesség, az kezdjen el gondolkodni, hogy is kellene nekiállni ezen. De én profira hagynám.
P8 Lite meg nem OTG-s, azért nem játszik pendrive-ot.
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#85619712 #10827 üzenetére
Legfeljebb próbálj meg egy dualos ROM-ot felrakni ha nagyon bátor vagy..legalább megtudjuk az igazat. De én nem mondtam semmit. Én biztos nem próbálom ki.
Az összefoglalóban írja is hogy Single SIM meg Dual SIM.. írja, hogy hogy kezdődnek a Buildjei. Nem tudom..ha valaki elég bátor hozzá akkor hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest