- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Micsurin #14062 üzenetére
"MagicArrow tapasztalatok valaki?"
Masfel hete duborog a v3-as Magiks verzio (v1-es Magiks-rol valtva, semmilyen mas romot nem hasznaltam ezen a telon), roviden: nincs nagy valtozasXposed es Uret patcher installalva, minden muxik jol, akku ido ugyanoilyan silany mint volt. Xposed szetcseszi a Safty netet, de ez engem nem zavar.
Ha te is isntallani akarod, akkor olvasd vegig a topicot, jopar hasznos info van benne, es egy link a nemet nyelvu utmutatohoz
Ha lesz meg kerdes, shoot!Mas: Ki szabadult meg az osszes google szolgaltatastol mar? (Nagyon erosen gondolkodok rajta, kib*szott megfigyelo rendszer az egesz.) Ha van ilyen, mit/miket hasznal helyette? Link is johet. (Meg nem kerestem ra.)
De ha jobban meggondolom, lehet nem er(ne) semmit az egesz, mert ezek a suttyo p*r*sztok a vegtelen (!) mennyisegu penzzel rendelkezven, idovel felvasarolnak a ma meg szuz szolgaltatasokat/cegeket. -
AthlonXP
őstag
válasz
Micsurin #14058 üzenetére
Apámnak van egy bő 2 éves Galaxy core prime ( vagy ilyesmi ) telefonja, amivel kipróbáltam a kamerát és tökéletesen működik vele!
Azért ez elég lehangoló, hogy egy harmad annyiba kerülő telefonból, nem spórolták ki ezt az opciót, míg egy ilyen felső kategóriából, meg igen, pedig nem hiszem, hogy bármit is jelentett volna ez árban nála, igazán megoldhatták volna, az mhl opcióval együtt is pl.Na mindegy, attól még szeretem ezt a telefont és örülök, hogy nem kell cipelni a kamerával a netbookot is, ha használni akarjuk.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13864 üzenetére
Koszi, eddig imadom.
Minap kezembe vettem a P8at, hat huu de kicsi es konnyu
ami hianyzik az az ekezetes billentyuzet, de nagyon es az, hogy ez a szar ha nem telefonalok rola kb 2-3an keresztul akkor mimdig ujra nyitja a telefont es nem a hivaslistanal jon be ujra. a hivaslista meg kurv@ra magasan es bal oldalt.
na a p8 sose felejtette ezt el -
-
grafnet
veterán
válasz
Micsurin #13813 üzenetére
Köszi!
Ha kijelző lenne ebben az árban, azt vennék itthon... A sup....mer.hu-n van ~12eFt-ért, de keret nélkül.
Az a bajom, hogy a kijelző csere itthon: 22-30eFt. Kintről a komplett eleje: 20-25 USD - kerettel!
A szerelést megoldom, köszönöm a felajánlást! Sajnos már kellett cserélni - lassan rutinos leszek benne.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #13813 üzenetére
*Carbon Black
Felületes voltam!
Itt a link a KIJELZŐ-höz, szintén SpeedShop, 17 de komplett keretes, minden színben van nekik.
-
Grecky
senior tag
válasz
Micsurin #13632 üzenetére
Most vettem észre, hogy 10.19.-e óta van már B399 is. Google biztonsági frissítést tartalmaz csak, azért feldobom, hátha az újraindítás utáni kijelzőidő nullázást is javították.
Aki szintén feltenné, az a szokásos GDrive LINK-emen megtalálja. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13735 üzenetére
Ja bocsánat! :S
A többihez: Én Chrome-t használok, azt szeretem. Így nekem jól jön a reklámfogó, illetve az alkalmazásokból is kiszedni. Én annyira nem használom és nem szeretem a szürke témát. (
)
Nem vagyok benne járatos és félek tőle. Tényleg csak a google play szerviz frissítése ellen használtam youtube segítség alapján, de most sincs rajta a telón egyébként. Nekem így kényelmesebb, jobb.
Illetve lehet mondani a hangrögzítős dologra is hogy meg lehet csinálni. És igen..nálam pld az automatic call recorder nevű app szépen dolgozott tehát ehhez sem kell csak azért ezt a ROM-ot feltenni, de ez egy beépített megoldás. Nem kell külön app, és kicsit azért csak szebb a minősége is.Mindent meglehet oldani végül is e nélkül is, de ha több olyan dolgot is tartalmaz ez a ROM, amire szükségem van illetve több hasznos funkcióra is leltem, amit használatba vettem és megszerettem, akkor most miért ne. Egyszerűbb ezt feltenni és minden olyan benne van amire szükségem van.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13711 üzenetére
Nem, dehogy is. És engem is egyre inkább csábít, hogy tegyek ismét egy próbát a B200-al..csak elég macerás most innen Arrow-Magisk B398-ról Stock B200-ra térni, illetve ami visszatart, az a plusz funkciók és a kinézet. Az értesítő sáv színezése a B200 alatt számomra furcsa volt. Alkalmazások alatt is a háttér színe ütött be. De egy kis retrózás..illetve a kíváncsiság hajt...csak nem merek belekezdeni illetve az említett plusz dolgok...
B200-as Arrow-ot meg nem látok.
Továbbá..nekem mintha B200 alatt kamera egy picit rosszabb minőségű lenne mint Android 6 alatt. Vagy rosszul látom? Nektek mi a véleményetek a kameráról a 2 rendszer között?Nem akarok senkit sehova terelni, csak számomra fontosak a biztonsági javítások is. + egész jól betudtam állítani a telefont így nem vészes a merülés és 4,5-5 órát kiszokott bírni általában. Volt már nem egyszer hogy 6 órás kijelzőidőt produkált.
Ezért mondom, hogy jó beállításokkal nem rossz az és ehhez azért nem kell butatelefont varázsolni belőle..szal nem ez a 'mondjunk le mindenről és akkor persze kibírja' dologról van szó. Mindazonáltal a Facebook appot mellőzöm mert nem jövünk ki jól egymással..jobb kedvelem a böngészőt. De Messenger ből a legújabb van fent..vagyis ma jött ki egy frissítés..azt nem telepítettem még fel, de szerintem nem is fogom..jól működik a mostani.
Sygic (navigáció), Blackplayer (zene), fotózás nem sokat, nem keveset, menetrendek (Telvira, Debreceni menetrend), hívások, OGYoutube, OGInstagram.. OTP Smartbank, OTP Simple, Shazam Lite, Chrome frissítve legújabbra, GBoard az Arrow rom alap verzióján van, ahogy a gmail app és Google kereső is. Időjárás &Radar Pro van a gyári időjárás mellett, Wish áruház és úgy ennyi amit használok is napiszinten. Szóval azért nincs agyknra tiltva. Jelenleg a SystemWebwiev frissítve van. És nem merül mint mikor 2 hónapja frissítettem az akkori legújabbra..az nagyon rossz volt.
GPS modul, NFC, Bluetooth alapból off. (Bluetooth on esetén gyorsabban merül a készülék..szóval old okosóra mellett rövidebb a kijelzőidő)Ami a legfőbb gond szerintem az a Play services.. az ami meríti a telefont és ha azt meg lehetne oldani, akkor a többieknek is jobban teljesítene a 6-os droid véleményem szerint.
Így látom, gondolom, ez a véleményem. És mondom, nem akarok senkit terelni vagy megosztani! Többség alapján és akinek nincs kedve kínlódik, annak jobb lehet a B200 mert alapból jobban bírja. Illetve más a Play services is .
6-os alatt némi trükközést kíván és lehet hogy néha így is küzdeni kell hogy normális akkuidőt hozzon a telefon.
Emellett én azt mondom hogy imádom a P8-at! És nem tervezem egyenlőre cserélni. Persze ha valaki adna egy 10-est ajándékba, elfogadnám, de egyenlőre számomra kielégítő a 8 is! -
törölt tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13695 üzenetére
Ez így van!
Én ezért javaslom hogy ha valami jól működik, nem kell frissíteni.pld jó az alap gmail, Chrome, Gboard stb. appok is..nem muszáj frissíteni. Persze nem azt mondom hogy én se próbálkozom be soha, hogy milyen az aktuális legújabb verzió, ha jobb, marad, ha nem, akkor törlöm a frissítést és marad a gyári. Meglehet azt szépen csinálnivagy aki megteheti az évente megveszi a legújabbat...láttam már ilyet.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13693 üzenetére
Mit használsz felhőként a P8-on?
Mondjuk annyiért nem sok az i6, de már nem mai készülék, mikor i8-nál járunk, bár tény.. kielégítő még ma is az i6.
Hát mondom..ha oda jutsz, írj egy beszámolót.
(Hozzáteszem..nem szeretem az apple-t, iOS-t, de ha ingyen megdobnának egyel, nem dobnám ki. Megnéznék vele egy hónapot, hogy milyen lenne úgy napiszinten használni. Kitudja..lehet nem lenne olyan rossz, megtetszene..de jelenleg az említett negatívumokat, akadályokat látom benne és az a kis alma nyomkodás és a jelenlegi hírek sem tesznek olyan benyomást hogy úgy érezzem, nekem erre most gyűjtenem kell és szereznem kell egy almás készüléket) -
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13691 üzenetére
Nekem túl drágák, zártak..(egy képet, zenét sem tudsz gyorsan, egyszerűen a telefonra tenni számítógépről csak iTunes-sal)
Emellett azért egyre inkább több gond hallható felőlük.
Mondom.. szubjektív..nekem nem jön be az iOS, Apple világ.
De sokak meg imádják. Lehet neked is az válik be, majd számolj be róla ha esetleg oda jutsz!Köszi a tippet, nem igazán találtam neten semmit, ezért gondoltam, hátha valakinek van mondjuk p9/lite és tud dobni egy telepítőt
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #13687 üzenetére
Ez szubjektív... Kinek melyik vált be. Nálam a 6-os droid is szépen üzemel. Sőt most annak a módosított, Arrow B398-as ROM-ot használom és szuper. Játszani nem játszom, hangzás brutális a Vipre4-nek köszönhetően, root rejtve ott ahol szükséges, viszont a plusz funkciók, kapcsolók kényelmesebbé teszik számomra a használatot.
De ez lehet mást hidegen hagy.. Kinek mi. Nekem ez, másnak az. De ez így rendjén is van..Esetleg valakinek egy EMUI 5-ös weather app telepítője nincs?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13681 üzenetére
Hát engem már nem érdekel
Btw, igen rászoktam a crome fb-re és most én is lite messengert veretek plusz insta.
Amugy here + waze (kiprobáltam öket osztott képernyöbe) gmail és csak csamcsung appok de ez még jol birja.
Játszani P8on is csak a zsirossal játszottam kb 4 orát -
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13657 üzenetére
Vegyészként minek kellett tanulnom emelt törit, magyart? 6 osztályos gimi, volt specializálodás. 9be tudtam, hogy kémiára megyek, tanárok is, tanterv is. Tudod mennyi történelmet tanultam az egyetemen?
Az alapvetö müveltséghez meg elég a normál ora szám.Btw tegnap kihoztam belöle 6 orát. yt, minimum fényerö, 6 ora epic sax guy csak nem löttem rola ps-t. De igy nem volt nehéz, ja repülpbe persze
-
csipszikutya
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13577 üzenetére
Én ma hajnal 3kor értem haza és tegnap 6kor vettem le töltöröl. Igaz nem sokat nyomogattam, inkább a zsebemben volt szinte végig vagy a kocsiba a helyén pihent.
Olyan helyeken jártam, hogy állandoan eldobta a vodát (anyukámat tanitom vezetni kint a szántásba a puszta közepén lévö falunak a határába) aztán meg az ukrán határon vertem a ...mat 7 orát, ahol hol van voda, hol nincs. Ha épp beáll mellém egy kamion vagy busz, már el is dobta a vodát.
Lényeg, hogy feszt kereste magának a hálot, ja én én sose kapcsolom ki a mobilnetet, szenvedett azzal is.
Mégis kijött 2 ora 50 perc kijelzö idö a kva anyját ennek a telefonnak. Pedig semmit nem csináltam vele multhét ota, amikor az aszton fullos pálcikás térerövel, békén hagyva pihent az asztalon és lemerült 12-15 ora alatt 40 perc kijelzö idövel.
És komolyan, itt dögöljek meg, ha csináltam vele valamit. Még rr se volt...Majd sziv vele öcsém karácsonytol, ö kapja meg a telefont
De egyébként, ma is kolbászolok össze-vissza, nyomkodnom kell,aut. fényerö, de süt a nap, szal kb. maxon megy a világitás. most vagyok 1 ora 53nál és 61%. Ez mi????!!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13460 üzenetére
Most épp szegeden vagyok. Kecskemét és Szatymaz között a vonaton (100km kb) nincs voda
vagy ha van is akkor max 1 csik.
Viszont itt szegeden gyors és ami nekem a lényeg, hogy borsod északi szélén van 4g-m és 40 megával simán tölt 3 csikkal
telenor nem tudta 1 éve. telekom meg olyan, hogy asszonyéknál az ö p8 liteja elvesziti néha a hálot -
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13443 üzenetére
Tetszik, nagyon. Jo nagy, nekem a formája is bejön és az a toll ami megfogott. Bár még mindig az almáékra várok, hogy mit alkottak.
Amugy igen, félek töle én isBtw most letöröltem az fb appot, kiváncsi leszek. Unom, hogy állandan zárogatnom kellett.
Goxi: üdv a klubban
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13094 üzenetére
Én yolo vagyok, nincs mese. Annyi probléma volt csak, hogy ujrainditás utén volt hajlando felmenni a német vodára, de a lassulás is elmult.
Végre egy olyan "nap/hosszu ut" amikor nem volt gond a teloval
bár a here maps kb 30 házzal elörébb vitt mint ahová menni akartam, de az nem a telo hibája -
Obilia
csendes tag
válasz
Micsurin #13056 üzenetére
Nekem sajna nem csinálja. Lezárom, zseblámpa be még lezártan, hangerő le, semmi. De (kikapcsolt kijelzővel) összehoztam egy "rögtön fényképezést", gondolom ismeritek. Meg kiírja, hány megapixel.
Morzézésre különben vannak appok és tényleg úgy villogtatja, ahogy kell, lehet a sebességét is állítani (szó/perc) plusz ha úgy tetszik, pityeghet is hozzáMorse Code Translator van meg.
B398 nekem már kb egy hete lejött.Nem tudjátok mitől lehet, mitől kezd el néha magától zenelejátszózni lezárt képernyőn? Bejönnek a szép Play és szám közti ugró gombok, feloldásnál zöldeskék a háttér aztán hűlt helye a zenehallgatónak. (Hangja nem szokott lenni, mert leveszem a média hangerőt, ha nem használom.)
Ja és picit beletanultam, hogy lehet bizonyos dolgokat "megbuherálni" egy hwt fájlban (akksi, térerő, navigációs gombok pl). -
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #13061 üzenetére
Szerintem "helymeghatározásra" jo buliban, peca közbe, internetadotüntetéd közbe a a "hol a fszomba vagy?" kérdésre. Legalábbis én erre hasznlán, mert morzéhoz lassu.
Tavaly buli, én voltam a pilota. Haverom hiv, "gyere értem". Ok, hol vagy? "az mind1 csak gyere érte". szituáciora jo lehet. Bár azt kétlem, hogy megmondom neki, hogy ok: "a huawei p8 készülékeden kapcsold be a vakut, zárd le a kijelzöt és utána nyomd le a hangerö le gombot és emeld fel a telefont, hogy lássam". Mert 1. szerintem olyan részeg lenne, hogy élni mem tudna 2. itt borsodba elveszik és le is késelik aki ilyet csinálna
-
grafnet
veterán
válasz
Micsurin #13047 üzenetére
Így van, a TG a Tempered Glasst jelenti.
Abban is igazad van, hogy maga az érintő (vagy a rajta lévő üveg) keményebb, de nem egyszerűbb 1-3-5 $-t kiadni egy TG-ért, amit Te is tudsz otthon cserélni?! Az ütések 50 %-át, a karcok 100 %-át elnyeli, felveszi. (Lehet lópikula...)
Ezáltal nem az érintőt (kijelzőt) kell cserélned a készülék megbontásával! -
Obilia
csendes tag
válasz
Micsurin #13030 üzenetére
Értem. A legfrissebb alatt melyiket érted? A Theme Editor naprakész (rózsaszín-sárga-világoskék ikonos).
Végül kézileg nyúlkáltam bele, átszínezgettem, felülírtam, csomagolgattam, másolgattam.S-Viewet is átváltoztattam, de azt már az Editorral, úgy egyszerűbb. Azt változtatom kézzel, amit az Editorral nem lehet...
-
imibogyo
veterán
válasz
Micsurin #13027 üzenetére
Próbáld meg "eldugni" a mikrofont. Próbaként tömj vastag sálat a sisak nyakrészéhez (logikusan efelett legyen a mikrofon belül a sisakban), hogy jobb lesz-e a hangminőség. Ha nem, akkor nincs más hátra, vagy a kipufogót kell fojtani, vagy a mikrofont cserélni egy zajszűrősre...
Amúgy nem zavar a nyitott dob? Nekem az 1000F-nek olyan hangja van nyitott dobbbal, hogy 1 perc után szinte "fájt" hallgatni (pedig amúgy gyönyörű hangja van)...
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Micsurin #12974 üzenetére
XD
Egyébként nem bántásként mondtam..de tényleg sok estben csak nálad vannak ilyen dolgok. De nem téged bántalak!
Nem lehet hogy a letiltott Play szolgáltatások miatt kapcsol vissza?
Egyébként van egy másik mód is biztos kikapcsolására.
A Google kereső appot tiltsd le!
Igaz..akkor a hanggal való írás sem lesz elérhető. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin #12926 üzenetére
Ismerve a tanárt, elhiszem, hogy tényleg jobban érdekelte a jelenlétim mint a nök.... 50 évesen se feleség, se gyerek, csak az oktatás. Fejbe 6 tizedes pontosággal vonta a negativ logaritmust. Baj nem lett belöle, csak egy szakitás
Na offnak vége. Hard RR nem segített a problémámon, kapott egy uj B370et és müködik, van hangom. Király. Holnap lakhatom be ujra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest