- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Richie86 #4701 üzenetére
Hétfőn hullámsírba merült a Balatonba a kis drágasszág.
Valószínűleg azóta egy ponty vagy harcsa jó hasznát veszi.. Elképzelhető, hogy majd egy két kagyló veszi birtokba.Ennyi az oka..
Nálam fogyó eszköz a telefon.. Évente úgy 20-at biztos elfogyasztok...Egyébként az i6 ami még baccogatja a csőrömet csak az tart vissza, hogy a barátaimnak akiknek i6-juk volt már mind eladták.. Nem tudták megszeretni.. Illetve még az iPhone SE jöhetne szóba amit majd most fog kiadni az Apple, de gondolom horror árban lesz..
(#4702) mukurisho
Ízlések és pofonok... Köszönöm a válaszodat neked is.
Azt gondoltam ( utána néztem ), hogy nem egy erőmű lakozik benne, de pl játszani nem játszok telefonon, abból már rég kinőttem. Különösebben nem is fogom gyötörni.. Leginkább telefonálásra illetve emailozásra használnám...(#4703) migabi24
Ne legyen igazad.. -
-
Promi
aktív tag
válasz
Richie86 #4270 üzenetére
Nem. Írtam fentebb, hogy B200 vagy B313 alap kell, hogy fent legyen.
De nem kell a hivatalos verziót végig zongorázni, mint ahogy már ez is le lett írva párszor.
Felrakod ezt a (amit én is használtam) GRA-L09_C432B200 Full Version -t, és mehet rá a B317 +full wipe ennyi. -
Promi
aktív tag
válasz
Richie86 #4248 üzenetére
Ha teljesen hivatalosan akarsz eljárni, akkor igen így van a sorrend, és majd várd meg míg kiadják hivatalosan (én nem tudok várni, már fel is raktam)
.
Azt azért ne felejtsétek el, miután fent van a 6.0, tessék nyomni a full wipe -ot a későbbi problémák elkerülése érdekében! ! !
(#4249) Zolar Tudom, csak bennem mindég az sd kártya maradt meg
-
boogiemano
tag
válasz
Richie86 #4234 üzenetére
a Tnel mindig minden kesik. barmilyen markarol legyen szo. (sony samsung asus) eddig a legjobb kovetesi ido a 3,5 honap volt samsung eseteben
a sony altalaban fel ev legalabbde alapszabaly, ha a keszulek elnyeri a "kifuto" statuszt akkor altalaban meg egy verziot kovetnek
mindezt CSAK AZERT hogy minden esszeru latolgatas nelkul kiszedjenek nehany lenyegtelennek itelt funkciot (ilyen volt pl sonynal a hivasblokkolas - ???) illetve hogy beletegyenek 6 uj apk-t
ja bocs es hogy kicsereljek a fekete bootup animaciot FEHER ES MAGENTA szinekre (ha alacsony a feszultseg tuti h ne tudd mar hasznalni)
-
Akos_h
tag
válasz
Richie86 #3967 üzenetére
Az Opera Max teszi oda. Ez lecsökkenti az adathasználatot és így tovább tart a netem + wifi-re is be lehet állítani és akkor elvileg akkut spórol. Nálam jelenleg 13%-kal kevesebb mobilnet fogyott és folyamatosan nő az arány, mert még csak pár napja van fent.
Alvásfigyelőnek a Sleep as Android van fent. Ez szól hogy mikor kéne menni aludni, hogy az ébresztés időpontjára kialudd magad és figyeli az alvás minőségét is és be lehet állítani hogy ha az ébresztés időpontjában épp mélyalvási ciklusban vagy akkor inkább előbb keltsen fel, mert akkor nem leszel hulla és úgy kelsz mintha teljesen kipihented volna magad. Mondjuk én általában leanyázom és rátolok még fél órát és hullaként kelek
-
ahoysnot84
csendes tag
válasz
Richie86 #3874 üzenetére
a szokásos szöveget nyomják:
A frissítés nemsokára elérhető lesz; elnézésed kérjük a csúszásért, de szeretnénk biztosítani arról, hogy frissítés már folyamatban van. Igyekszünk minél előbb tudatni a felhasználókkal, ha elérhető a frissítés, ezért kérjük, hogy továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos Facebook oldalunkat és honlapunkat.
Ezt ma írták. Én bízom az 1-2 hétben -
ataman
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Richie86 #2777 üzenetére
Passz. Én úgy vagyok vele, hogy aminek kell azt engedélyezem. Böngésző, viber, gmail, stb. Egyébként ha valamit letiltottál és szeretnéd használni úgyis jelzi, hogy: "hé sutyi, mobilnet vagy wifi kéne!"
Akkor azt beállítom újra. Elinte nem foglalkoztam ezzel, de mikor eltűnt az 1gb-ból kb. 800 mega kb. 2 hét alatt akkor megnéztem, hogy mitől is van ez. Főleg úgy, hogy wi-fi van egész nap. Este + a hétvégék alatt szépen lassan eltűnt.
Aztán nekiálltam és szépen beállítottam minden alklamazást, hogy ne szopja a mobilnetemet, ha nem muszály.
-
törölt tag
válasz
Richie86 #2775 üzenetére
Én ezt amikor bekapcsoltam megcsináltam. Kb. ugyanennyi használhatja a mobilnetet és az 1gb elég nekem egy hónapra. Mostanában a mobilnetet úgy ánblokk kikapcsolom, csak akkor kapcsolom be amikor kell. Az alkalmazásokban is tiltsd a mobilnetet ahol lehet. Pl. Google play
Egésznap van wi-fi, este meg nem a telefont nyomogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest