- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
törölt tag
válasz
pepetech #8601 üzenetére
Amikor én váltok akkor már P10 lesz, meg HTC 11 (Ha még lesz), meg ájfón 7S, ileltve nem tudom mit fog guritani az Apple a 10 éves jubileumra (remélem egy 5"-os valamit) de a váltáskor ez a három márka jöhet szóba.
Igazából ha most le kellene cserélnem akkor a 64GB i6S-t vennék, de sajnos nem tudok váltani. -
Promi
aktív tag
válasz
pepetech #5505 üzenetére
Nos ha kicsit vissza olvastál volna, akkor idézek saját magamtól "1. Nem lehet rootolni, ezért nem tudom a SAJÁT sd kártyámat tetszésem szerint szabadon használni." Tehát root + SD Fix= Általam megvásárolt SAJÁT sd kártyámat tetszés szerint tudom írni, nem pedig csak pc -ről vagy a a beépített file kezelővel. De ez csak az én nyűgöm, vannak akik egyéb kiegészítő progikat használnak amihez szintén kell a root. Az átlag usernek erre nincs szüksége, mert használja úgy ahogy meg vette. Ha meg lesz az S7 az már az a kategória ahol elnézem azt, hogy nem írhatom az sd kártyámat ahogy akarom. Tetszik érteni?
-
bexinho23
őstag
válasz
pepetech #5505 üzenetére
A root-nak igenis van létjogosultsága. Aki nem látja a root értelmét, annak valóban nem szükséges. Viszont pl. az adblock és tasker nagyon hasznos applikáció, ezekhez viszont kell a root.
Amúgy nekem 40-50 alkalmazás van telepítve. Vagy több. De ebből napi szinten 5-10-et használok. A többi az annyira nélkülözhetetlen, mint pl a camscanner applikációm... ha szükség van rá, akkor nagyon jó, hogy ott van
-
Promi
aktív tag
válasz
pepetech #5348 üzenetére
Én is szemezgetek nagyon is az S7 -el, (csak halkan mondom, míg az asszony meg nem hallja
) de nekem elég volna a sima verzió is, az edge -től mindég tartanék, hogy kicsúszik a kezemből pedig elég nagy.
(#5350) Zolar
Én is kezdek egyre jobban csalódni a fejlesztőkbe. Azt meg még mindég nem értem, hogy miért kínlódsz a B200 előtti verziókkal, és utána upgradelgetsz mikor ott a full B200 a többi se jobb hidd el. -
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
pepetech #5189 üzenetére
Egyik ismerősömnek S7 Edge-je van.. A következő 2 hibával számolj, vagy várd meg a frissítést hozzá, hátha megoldják: Az egyik az, hogy random újraindul a készülék. A másik, amiről a fórumban is olvashatsz, a kamera..Ha egyenes vonalat fotózol vele, akkor nem egyenes lesz, hanem van benne egy görbület.. Több ember is panaszolta, kíváncsi eszek mit lép a Samsung ez ügyben..
-
boogiemano
tag
válasz
pepetech #4359 üzenetére
koszi! na ott nincs fent viszont idokozben xda-n talaltam "album+walkman" -t ami elindul de kilep
. a regi telorol probaltam attenni az apk-t de nyilvan egy rakat fuggosege van
ahogy nezem ahhoz hogy teljese erteku walkman dolog mukodjon, ahhoz root kell. azzel meg meg varok.
addig marad valami alternativa de az sok ido
-
-
zzola
titán
válasz
pepetech #3400 üzenetére
Csak azert kerdeztem, mert egy erdekes dolgot talaltam. Eddig mindig a central europe (CEE) romot pakoltam fel, abban nincsen benne (B200). Most a West EU rom van fent, abban benne van.
Mas erdekessegek is vannak, pl.:
-west romnal a G fiok beallitasanal nem kerdi meg, alaphelyzetre akarom allitani az appokat (ez ugye auto visszateszi az appokat a keszulekre, amiket hasznaltunk).
-fotok G appban a biztonsagi mentes nem mukodik. -
DJosef
őstag
válasz
pepetech #2897 üzenetére
Köszönöm.
Én azt hittem, hogy a gyári képernyőzár ikont hozza vissza.
Pedig az életemet, tenném rá, hogy volt, de most már biztos, hogy valamelyik téma tett be neki.
Más kérdés:
Ha böngészés közben kijelöltem egy szöveget, akkor azt a képernyő alján automatikusan elkezdte keresni, a Google. Ezt most valahogy kikapcsoltam, tudja valaki, hogy lehet visszakapcsolni?
-
arcsi84
aktív tag
válasz
pepetech #2735 üzenetére
Nekem jelenleg egy 32GB-os lumia 920-asom van, azon nincs ilyen problémám. Mondjuk van is rajta vagy 19GB szabad hely.
Úgy gondolom, hogy elférnék a 16GB-on is de képeket, zenéket, videókat, amihez nem kell olyan gyors elérés, azt szívesebben tárolnám a memória kártyán.Játszani nem nagyon szoktam telefonon, de ezen lehet, hogy megnézném, hogy megy a Hearthstone.
Erről valakinek valami tapasztalata? -
törölt tag
-
Pazolini
senior tag
válasz
pepetech #1916 üzenetére
Kivettem a kártyát, sajnos vagy éppen szerencsére: nem az okozza ezt a belassulást. Vsz. a rendszernek "fel kell állnia", az összes képernyőt kezelnie kell tudnia a gyors pörgetéshez, és ez erőforrást=időt igényel. Hiába jó a benchmarkom (48E körül jól belakva), hiába vagyok teljesítményorientált energiabeállításokon.
Senkinél nem csinálja ezt kilenc képernyő mellett (többségük aktív widgeteket s nem annyira parancsikonokat tartalmaz!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- 8300 mAh, maradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest