Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Promi
aktív tag
válasz migabi24 #8828 üzenetére
Ne tessék már butaságot írni. Nálam az S7 ugyan úgy jó a leg újabb ROM -al is, mint amivel meg vettem. De mindég vannak síró emberek akiknek az írásait olvasod. Mert akinél tökéletesen működik a telefon ő nem fog beirkálni semmit a fórumba, mint ahogy én sem szoktam. Ha jó akkor jó ennyi, ezt nem kell naponta leírni.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
Nem értem miért nem a szellőző rácsra rakjátok?
-
Promi
aktív tag
válasz migabi24 #8432 üzenetére
Ez most komoly, hogy nem találod? Had segítsek.
B300: 2015.12.21 - Rollback from Android 6.0 (Visszatérés 6.0-ról 5.0-ra)
GRA-L09C900B300 (thx. Promi)
Letöltés itt. (Javított link!) -
Promi
aktív tag
válasz S3RIOUS #7999 üzenetére
B300: 2015.12.21 - Rollback from Android 6.0 (Visszatérés 6.0-ról 5.0-ra)
GRA-L09C900B300 (thx. Promi)
Letöltés itt.A verziószámmal nem kell foglalkozni, A B300 oldja fel a kisebb verziószámmal rendelkező szoftver vissza rakhatóságát. Ha a B300 fel ment, ez után rakhatod a B200 stb.
és a 8000 -es mindent visz
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz Cassio1987 #7948 üzenetére
Nem tévedsz.
-
Promi
aktív tag
Enyém makulátlan, nagyon jó fajta Panzer Glass üvegfóliával, oldalra nyíló gyári tokkal, de én 80 alatt ki nem venném a fiókból (mivel nem használom) igaz nem is árulom. Tartaléknak jó.
-
Promi
aktív tag
válasz PietPunto #7483 üzenetére
Nem tudod külön cserélni, mert az egész ház egybe van. Huawei P8 szétszedése
-
Promi
aktív tag
"B300: 2015.12.21 - Rollback from Android 6.0 (Visszatérés 6.0-ról 5.0-ra)"
GRA-L09C900B300
Ezt letöltöd felrakod, utána mehet vissza a B200 + Full wipe (ez fontos). -
Promi
aktív tag
Igen meg kaptam, bár nem sokat használtam, de jó, erős , picit nagyobbnak érzed a telót. Képekkel nem kínlódok, olyan mint az ebay képeken.
(#6433) pepetech Nekem sima S7 van igy nem követem az S7 Edge fórumát, de ahogy látom a sima S7 fórumán nincsenek kirívó emberek (lásd Zolar (bocsi ))
Zolar majd írd meg mit tettek a telóddal.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz jansky1 #6376 üzenetére
Már mióta ki jött az S7 egyből meg fogott, előző S6 nem érdekelt, de ez ez ez hmmm nagyon baba. Amúgy meg a hab a tortán volt, hogy a Huawei frissítgeti az olcsóbb telefonjait a drágán megvett P8 meg a háttérbe került . Mérges lettem rájuk. Mind egy a fiókba el van vészhelyzet esetére.
-
Promi
aktív tag
Nem is veszek többet Huawei telefont. A drága pénzért megvett készüléket lexarják az olcsót meg frissítik, elmennek a p...ába. Nem beszélve az iszonyatos értékvesztésről, és eladhatatlanságról. Amint meg tudom venni az S7 -est, teszem a fiókba, vésztartaléknak még azért jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz rObika8802 #6127 üzenetére
Mert még miután rádugod a gépre, le kell húzni a rolót, és rábökni az USB csatlakozásra ekkor már látja a gép.
-
-
Promi
aktív tag
válasz Black&White #5929 üzenetére
Köszi (nem értjük egymást).
-
Promi
aktív tag
válasz Black&White #5926 üzenetére
Ok akkor el magyaráznád nekünk is Magyarul, hogyan is működik ez pontosan?
-
Promi
aktív tag
válasz Black&White #5923 üzenetére
Eddig itt még senki nem próbálgatta a rootot rajtam kívül, (legalább is nem híresztelte) én a kingrootot próbáltam arról írtam. Ezt próbáltad? Mert csak úgy beszélni valamiről az nem ugyan az. És egy bootloop senkinek sem hiányzik.
-
Promi
aktív tag
válasz csipszikutya #5918 üzenetére
Beállítások/nyelv és bevitel/Google-billentyűzet/szövegjavítás
-
Promi
aktív tag
válasz csipszikutya #5915 üzenetére
Hozd létre a dload mappát, majd másold be alá azt a romot amit fel szeretnél rakni.
-
Promi
aktív tag
válasz Dávid Balázs #5751 üzenetére
Mivel az utolsó hivatalos független ROM a B200 ezért szinte biztos, hogy nem adnak ki ehhez frissítést. Rollback és go B321.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz NandorHUN #5732 üzenetére
Ne idegelj már evvel a garivesztéssel, újrahúzol egy romot és mintha most vetted volna értsd már meg ez nem samsung, hogy ugorjon a knox számláló.
Tehát a Flashify segítségével (aminek a jogosultságot a kingroot adja) Boot, Recovery image és zip fájlokat tudsz cserélni. Például elvileg (nem próbáltam) a SuperSU-v2.66_Pro.zip fel tudod rakni, amivel teljes rootot lehet elérni. Ja és a TWRP -t is feltudod rakni amit saját maga letölt a netről.
Ami a leges legfontosabb bármit is akarsz tenni, mindenről először MENTÉST KELL KÉSZÍTENI!!!
mert ha valamit elcseszel, akár bootloop is lehet a vége. Bár akkor már mind egy, hogy van e mentésed vagy nincs.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Telepítesz egy fájl kezelőt, első törlési kísérletnél szól, hogy ehhez nincs jogod, de kiválaszthatsz egy mappát ahol ezt megteheted. Na itt alul a beállításoknál engedélyezed, hogy mutassa az SD kártyát is, kijelölöd az összes mappát.Bonyolultabb leírni.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz NandorHUN #5605 üzenetére
B200 -as romot lehet rootolni a kingroot -al (nagyon egyszerű), és ha nincs rá szükség akkor egy rom újra húzással el lehet tüntetni, nincs gari vesztés. Viszont ez a root nem teljes értékű, tehát rendszer dolgokat nem lehet gyomlálni.
Igazándiból nincs olyan hibája ami miatt nem ajánlanánk, sőt ha meg vagy root nélkül felrakod a B321 -es v6.0 -s romot és annyi a dolgod, hogy használod.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Üdv az újaknak! Pálinkát hoztatok bemutatkozás képen?
-
Promi
aktív tag
válasz pepetech #5505 üzenetére
Nos ha kicsit vissza olvastál volna, akkor idézek saját magamtól "1. Nem lehet rootolni, ezért nem tudom a SAJÁT sd kártyámat tetszésem szerint szabadon használni." Tehát root + SD Fix= Általam megvásárolt SAJÁT sd kártyámat tetszés szerint tudom írni, nem pedig csak pc -ről vagy a a beépített file kezelővel. De ez csak az én nyűgöm, vannak akik egyéb kiegészítő progikat használnak amihez szintén kell a root. Az átlag usernek erre nincs szüksége, mert használja úgy ahogy meg vette. Ha meg lesz az S7 az már az a kategória ahol elnézem azt, hogy nem írhatom az sd kártyámat ahogy akarom. Tetszik érteni?
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz madhat911 #5490 üzenetére
Nem lehet használni, ezen a telón ilyen programot, többet is teszteltem volt amelyik működöt (már nem tudom melyik) de csak ha kimenő hívásom volt.
(#5499) Zolar Pedig van benne hiba részemről
ataman A rollback linkjét javítsd légyszi, itt van működő (#5462)
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz .zSoLTi. #5464 üzenetére
Nekem 2 gondom van a B200 utáni romokkal. 1. Nem lehet rootolni, ezért nem tudom a SAJÁT sd kártyámat tetszésem szerint szabadon használni. 2. Mikor gépre dugom, már nincs bennük az USB csatlakozási mód, mikor egy meghajtó jelenik meg nem pedig file kezelés média módba ami lassabb sokszor be se olvas mindent, te meg úgy hibásan, hiányosan másolod az adatokat. Az üzem idő stb. engem nem izgat, mindég van 220v mellettem.
-
Promi
aktív tag
válasz bexinho23 #5459 üzenetére
A B300 kell ahhoz, hogy vissza tudd tenni a pld. B200 -as romot. A B300 nélkül nem tudsz vissza térni.
Az összefoglalóban nem él már a link itt egy másik B300
Vagy itt direktbe B300Szerintem az én telefonomon a B200 fog megrohadni .
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz pepetech #5348 üzenetére
Én is szemezgetek nagyon is az S7 -el, (csak halkan mondom, míg az asszony meg nem hallja ) de nekem elég volna a sima verzió is, az edge -től mindég tartanék, hogy kicsúszik a kezemből pedig elég nagy.
(#5350) Zolar
Én is kezdek egyre jobban csalódni a fejlesztőkbe. Azt meg még mindég nem értem, hogy miért kínlódsz a B200 előtti verziókkal, és utána upgradelgetsz mikor ott a full B200 a többi se jobb hidd el. -
Promi
aktív tag
válasz AngeloDivina #5226 üzenetére
Gondolom az automata szinkronizálás minden kapcsolattal ezt eredményezte.
-
Promi
aktív tag
válasz boogiemano #5204 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
-
Promi
aktív tag
Eddig tartott nálam a B317, ment vissza a B200. Nemrég volt téma, hogy nem mindenkinél vannak témák. Most, hogy újra raktam és beléptem a témákba, kérte újból az IMEI számomat amit engedtem neki, és így van hozzáférését a témákhoz.
-
Promi
aktív tag
Enyém is most v6, de a v5 alatt is ugyan ezt találtam. Ha csak nincs köze ahhoz, hogy mikor megvettem a telót még a leg elején a képernyőzárat ha fel oldanád akkor alulról felfele húzással előjön egy menü. Na ott a borítók frissítésénél kérte anno az IMEI számom a későbbi frissítési lehetőség miatt. Eh remélem érthető voltam, mert telóról pötyögök.
-
Promi
aktív tag
Múltkor asszonnyal mi is elmentünk kocsikázni, és ott csináltam képet ahol már máskor is más telefonokkal. Mikor haza értünk át raktam a számítógépre a képeket, 24" -os monitoron szinte le esett az állam, olyan éles volt a kép, és részlet gazdag, hogy csak lestünk percekig. Pedig én nem értek a fényképészkedéshez csak úgy ahogy van alapból persze 16:9 -es arányba raktam a képet.
-
Promi
aktív tag
válasz boogiemano #4993 üzenetére
"en nem mentem tovabb,"
Ha Telekomos vagy akkor nem is tudsz tovább frissíteni. Csak a függetlenre lehet B200 -at hivatalosan frissíteni. Nem hivatalosan persze fel lehet rakni.
-
Promi
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #4890 üzenetére
LOL ezt nem is tudtam. Jó dolog lehet, ha valakit ellenőriznek milyen programot rak fel. Másképp nem látom értelmét (és igen v5 -nél is működik).
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Közben meg kerestem: Huawei Komfort Szerviz Hibajelentő lap Bár Huawei Honor van a lapra írva de ez lényegtelen.
Én leadtam egyszer javíttatni hétfőn 16 óra körül, és szerda reggel 8 órakor hozta a postás megjavítva.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Csomagküldő postán samsung és huawei telefonokat lehet fel adni szervizeltetés céljából.
Az összefoglalóban benne van minden.(ataman -tól kérnénk egy Hibabejelentő nyomtatvány link javítást ha van rá időd. Köszi.)
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Mikor ki jött a B317 akkor még azt hittük, hogy ez lesz a finál. Később derült derült ki, hogy még nem a végleges.
Engem az zavar a 6.0-ba a legjobban, hogy ha összedugom a géppel, akkor nem tudom kiválasztani az usb -s csatlakozási módot. Ki hagyták belőle, de a B200 -ba benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Én meg azt nem értem, hogy miért jó Nektek kínlódni a B200 előtti romok visszarakásával?
Mikor itt a B200 full egyfájlos rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest