- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Eddig abban a hitben éltem,hogy csak Kiskőrösön és Kecskeméten ennyire sötétek a Telekom ügyintézői.Hát ezekszerint nem.Csak sajnos az a helyzet,hogy átmehetsz másik szolgáltatóhoz,de ott sem lesz jobb.A Telekom/Telenor annyiból jobb,hogy olcsóbban adja a készülékeket.De a Voda katasztrófális..elég csak az S7 árait megnézni..de persze biztos az "ajándék" töltő...
-
boogiemano
tag
kozben rajottem, hogy nem te voltal az sp-s
egyebkent mar ad acta de a sony nalam nagyon utokepesen viselkedett - egeszen decemberig- azon szerencsesek kozott voltam akinek semmi gondja csak elonye volt belole es bar a kezemen sok telo keresztulment, verte azokat
de ahogy itt mondtak, az mar regi 3 eves, ez van es valoban p8 osszehasonlithatatlan,
a p8tol (eddig) meg mindenki a samsungos, lgs "villogok" is hanyatt estek kis mukahelyi tesztkor -
migabi24
nagyúr
Én pont így jártam, a videókon nézegettem, olyan szarul jött le mindnél, MM-be nézegettem mondom nem olyan rossz ez, amoled függő vagyok, aztán megvettem, és azóta is ámulok, szerintem nagyon szép ez a kijelző, galaxy S4 van itthon mellette, hát a P8 szinei szebbek fényerő magasabb, fehér is fehérebb, a feketék is jók, na nem annyira mint a kikapcsolt amoled de nem szürke, szóval alaptalan a félelmed
-
Szabcsizz
őstag
Ha az AMOLED-hez szokott a szemed,nem ajánlom a G4-et.Hidd el,hogy rettentő fakó lesz a napi használat során.Ezt tapasztalatból mondom.A P8-nak sincsenek kirobbanó színei,de sokkal szebb,és természetesebb.Plusz a G4-ből nem igazán fogsz 4 óránál több kijelzőidőt kihozni,ha rendesen használod.Nem lebeszélni akarlak,de ezek a valós tények..és igen,lehet színhőmérsékletet állítani.
pepetech: pedig egy Note szériás Samut szívesen megfogdosnák már.Sajnos eddig nem nagyon adódott rá lehetőségem.
Zolar: az nem a legjobb,plusz számomra a kamera is csalódás lett..a Nexus 6P sokkal szebb fotókat készít például.
-
Richie86
senior tag
Á, így már értem
Én 3 hónapja voltam telefonvásárlás előtt, akkor egy WP-s telóm volt. Nem volt azzal különösebb bajom, de valahogy nem nőtt a szívemhez a pár hónap használat alatt. Úgy voltam vele, hogy vagy iPhone-t szerettem volna vagy egy P8-at/H7-et. Végülis a P8/H7 maradt a kalapban, mert anyagilag most nem tehetem meg, hogy i6-ot vagy i6s-t vegyek, a P8 árában meg max az i5-st kaptam volna meg (ha szerencsém van), az meg azért 2013-as hardver, illetve nekem kicsi. Szóval végülis a H7/P8 közül a P8-at választottam, mert az a szebb
És abszolút nem bántam meg, nagyon fasza telefon! Én sem játszom rajta, csak alapfunkciók + net + e-mail, viber stb. Ezekre szuperül használható! Talán nem bánnám, ha mondjuk csak 5"-os lenne, de így is csak ajánlani tudom.
-
mukurisho
tag
Lehet, hogy megköveznek itt, de akkor is leírom a véleményt
OnePlus One-ról váltottam, pont azért mert megtetszett.
Számomra:-Pro:
-jól néz ki
-jó kamera-kontra
-kezelőfelületet én nehezen szokom...(tudom, más launcherrel megoldva)
-tetszik a fém ház, DE.... számomra tok nélkül nincs fogása, csúszik...
tokkal viszont veszít a szépségéből....
-akku: mindenki írogatja itt az ilyen, olyan kijelző időket stb, nekem sem a telekomos,
sem a B200, sem a V6-al nem hozza az elvártat (ez nálam úgy 4óra kijelző idő lenne,
illetve, hogy éjjel ne merüljön 10%-ot... persze oneplus után lehet nekem nagyok az igényeim)
-SOC, emiatt ugyan nem cserélném le, de ha már itt vagyunk, akkor a rend kedvéért írom le, hogy sajnos
a teljesítménye épp, hogy egy 2éves qualcomm-éval ér fel...)
Egy szó mint száz, szeretem, de kicsit csalódás, főleg, hogy az előző telefonra ráfizettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest