- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Muerte68 #14049 üzenetére
Sejtettem, de mondom megkérdezem mert nem hallottam még róla. Köszi!
Egyenlőre maradok ennél a Magisk Arrow romnál, esetleg a frissítés jó lenne, ha valóban lesz, de majd azt is meglátjuk hogy a szemem hogy engedi...más nem ért hozzá, én meg ha nem látom, megint veszélyes lenne..
De kíváncsi leszek erre az Open MIUI ra is, hogy milyen vélemények lesznek! -
csipszikutya
senior tag
válasz
Muerte68 #13614 üzenetére
Azt mondta az apple, hogy tud a hibárol. Nyilván ha töltés közbe puposodik, nem az én hibám lesz.
Nekem a macbookal volt problémám, kattogott ha felemeltem. Pesten voltam, beadtam és 1 hét mulva küldtek egy ujat (1 hetes volt a laptop).
Egyébként a Huawei féle garanciával nem vagyok megelégedve, hmm "garancia" kicseréltették velem a telo házát, hogy gariba megcsinálják a bekapcsolo gombomat.
Nem számitok problémára, aztán majd kiderül -
boogiemano
tag
-
törölt tag
-
alientroy
csendes tag
válasz
Muerte68 #10689 üzenetére
Igen de délelőtt még arról volt szó hogy a készülék ingyenes. Azért váltottak előfizetést vagyis jelenleg nincs előfizetésem mert lejárt de move m re tették hogy meg tudjam venni ingyenesen erre pénzt kérnek érte most ezt nem értem jól kicsesztek velem a jó kis next s aranytársártyám ment a lecsóba?
-
alientroy
csendes tag
-
alientroy
csendes tag
válasz
Muerte68 #10629 üzenetére
Szia szóval akkor megéri elhozni így. Mert már végigböngésztem a t oldalát és szerintem csak ez az egy készülék elhozható ingyen. És szerintem nem rossz ez a telefon. Persze egy P9-nek sokkal jobban örülnék meg ha lenne rá azt is vennék. de ez hogy ingyen kapom szerintem kihagyhatatlan.
-
imibogyo
veterán
válasz
Muerte68 #10394 üzenetére
+ (#10395) Bkrisz9:
Nekem eddig egy y625-el és egy Y6-al van tapasztalatom Huawei téren. Tudom-tudom mind a kettő alsó(bb) ársáv, ezért nem mérvadó a "tapasztalatom" a P8-al szemben, de azok alapján azért tartottam ettől a készüléktől...
Na nem mintha azok annyira "élhetetlen" telefonok lettek volna, de azért hamar, pár hónap után túl adtam rajtuk... Utánuk jött egy G2 mini, egy valamilyen Sony (nem hagyott bennem mély nyomot, még a típusát sem tudom) egyik sem vált be, majd lett végül a 625. Ez a szoftveres hiányosságai ellenére hardveresen (kijelző főleg és annak pontossága, ahogy már többször említettem) az eddigi egyik legjobb telefonom, szoktak röhögni rajtam a kollégák, ahogy például a számológépet kezelem a telefonon (Pro level 1000+). Egyikük megpróbálta utánam csinálni az iPhone 6 Plus-án, hát beletört a bicskája, szóval ha a Microsoft összeszedte volna magát, akkor ebből lehetett volna egy decens telefon is, de nem lett. Ettől függetlenül meg fogom tartani a kocsiban és motoron offline navigációra, GPS-es műszerfal kiegészítésre, valamint onboard kamerának, mert ezeket a funkciókat tökéletesen ellátja.
Mondjuk én (lehet, hogy sajnos) kísérletező típus vagyok, anno ugyanígy jártam a Samsung Wave 2-mmel is. Hardveresen és küllemre nagyon szerettem, de nem tudta kinőni a szoftveres hiányosságait...
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Muerte68 #10396 üzenetére
A Sony partiba sincs velük, főleg szoftveresen, az új Z-ket még nem láttam de a számozott Z-k anno a Z1C-n kívül mind mind katasztrofálisak. Az LG a G,G2,G3 idejében volt a toppon a G4,G5 nem sikerült túl jól. A nagyok ajtajához a Huaweien kívül (még ha a Honorral együtt is számolják) senki nem tudott bekopogtatni mostanában.
-
imibogyo
veterán
válasz
Muerte68 #10392 üzenetére
Köszi neked is. Igazából már több telóm is volt Android-is is meg Huawei is, csak mintha anno erröl rosszakat is olvastam volna, ezért inkább kérdeztem.... Nekem amúgy a 625-tel sincs komolyabb bajom, csak van pár program ami nagyon hiányzik... Viszont a kijelzö érzékenysége és pontossága nagyon jò, kollégám jóval drágább telefonján alig bírtam pl. gépelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest