- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
lumpika #14209 üzenetére
[Magyar Fejlesztőtől, 300 Ft-ba kerül]
Profile manager a JLasTec-től, most ezt használom hangprofil menedzserként, ebben van emelkedő hangerő, van magyar nyelv is. Az emelkedő hangerő működik, de a profilok igazán nem használhatók. P8-ra a Play áruházból nem telepíthető, csak a gugliban található meg. Vigyázat, sok oldalon ahonnan le lehet szedni tele van Ad-progikkal, felbukkanó ablakokkal.[link]
szerki:[Esetleg ezt is lehet]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lumpika #14077 üzenetére
Egy megoldást találtam rá anno.
Éjszakára microszálas szemüveg törlő a kijelzőre (TG-re) és rátenni két vagy három könyvet. Utána fasza lesz!
Vagy befőttes gumit rátekerni de az nem egyenletesen húzza oda. A könyv volt nekem a legjobb. (Nem árt neki azért az a súly nyugi. A zsebedben jobban megvan terhelve néha.
)
Honor 8 still running strong.
A nagy ijedelem után, hogy elválik a hátlap ---> illesztésekben megült a zsebkosz. (Letakarítás után tökéletes.) Rájöttem hülye vagyok. Nagyon. De a telo az közel tökéletes. Még a PUBG is szépen fut mediumon!
...O+ 3T-n se fut sokkal szebben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lumpika #13137 üzenetére
Lehet akár store hiba is szerintem. Napokban a 3D Paralax install alatt nekem a Nexus9 szállt el a playjel. De se kép se hang szinten. Mintha kimerevítettem volna a képet kivetítőre.
mod.: Pedig egy Denver64-es Tegra K1-es chipet nem igen sikerült még szándékosan se megakasztanom.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lumpika #12764 üzenetére
Nekem frissen telepitve 1,5-1,7GB. Fel ev utan szinten 1,5-1,7GB. Semmi lassulas. Olyan mint amikor kivettem a dobozbol es feltettem ra a hatos droidot. Gmail,Keep,YouTube,Menetrend,Face,Messenger,Chrome,Insta,TaVihar,Shazam,Idokep stb. Szoval azert alkalmazasaim is vannak szep szammal.
-
bexinho23
őstag
válasz
lumpika #12585 üzenetére
Bocs, hülyeséget írtam. Novában a gesztusok vannak beállítva. ha nem touchplus fóliával, akkor root-olt készülékkel lehet eltávolítani a navigációs gombokat. PL. itt leírják:
Quote:
Originally Posted by NotsoBright
Has anyone figured out a way to hide the navigation bar on P9 (EVA-L09) like it's done on P7 or P8?There is no settings as such to hide. If you have rooted device, using "root file explorer" go to /system/build.prop, open with text editor and add a line, qemu.hw.mainkeys=1 and restart your device. This will hide navigation permenantly. To bring it back delete this line from build.prop or put "0" value for this line. You may have alternative navigation like gesture navigation (xposed module) or something similar to this.. Hope this helps.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
lumpika #12332 üzenetére
Google backup transport.
A szinkronizáció miatt van. Egyéb esetben a helyadatok zabálhat adatforgalmat. Ezekről tudok elsődlegesen.Zárképernyőn pedig valóban eltűntek a widgetek/parancsikonok.
Utoljára a 4.3-as Sony M-en volt..ezen már nem volt android 5 alatt sem. Valószínűleg biztonsági oka van, igen. -
Tomekk17
újonc
válasz
lumpika #11343 üzenetére
Magyarországon eddig még nem találkoztam vele, de a [flosmall.com-on] lehet rendelni 15 dollárért. Gondolkodom én is, hogy rendeljek egyet. Az üzlettel sajna még nincs tapasztalatom.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
lumpika #11012 üzenetére
Szerintem amire Te gondolsz:
A telefonról menüben a Buildre sokszor rákattintasz, hogy a fejlesztői lehetőségeket előhozd. (Igen..el lett dugva)
Es azon belül lesznek a futó alkalmazás kezelése valahol.
Egyébként szerintem erre nincs szükség..tökéletesen kezeli az EMUI az appokat, de ha szeretnéd, ott találod meg azt a hagyományos fotó alkalmazások felületet.
Egyébként, ahogy kihúzod az appot az előzményből rendesen bezárja! Úgy mintha bemennél az alkalmazásokba és kényszerített leállást csinálnál. És úgy is marad!! Mondom..az EMUI nagyon jól csinálja! -
-
boogiemano
tag
válasz
lumpika #10998 üzenetére
bubblepnp..
mondjuk ha van otthon olyan routered ami USB-s es tudja akkor vagy alapszoftverrel lehet dlna/ftp, vagy pedig DDWRT-vel - no az egy masik topic mondjuk
en plex-et hasznalok sajat szerverrel lan-on (maga a szerver free, linux/win) a kliens fizetos play-bol de nem veszes (viszont odaver kemenyen) -
gianone
őstag
válasz
lumpika #10981 üzenetére
És ezt?
QUICKSHORTCUTMAKER Remek, pici, egyszerű ikonlétrehozó app. Playen megtalálod.
Ezzel megtalálod a Vezeték nélküli képernyőt.
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni és keresni:
Beállítások / Vezeték nélküli képernyő - com.android.settings / com.android.settings.Settings$WifiDisplaySettingsActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár témád ikonját
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.Utána bármikor leszedheted, az ikon marad, bár több dologra is hasznos.
-
boogiemano
tag
válasz
lumpika #10905 üzenetére
nem feltetlenul kell stick.
Ha a tv utp-n keresztul csatlakozik a routerhez ÉS az a router WIFIt is tud akkor ha ugyanazon a halozaton van a telefon is akkor MirrorShare-en keresztul megy. (lg vagy samsung tv tudja masrol nincs tapasztalatom)ha a tvhez sticket illesztesz akkor olyat ami tudja a wifi directet.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
lumpika #10898 üzenetére
Át lehet küldeni a TV-re csak másképp kell már. De nem tudom leírni hogy kell mert nincs lehetőségem használni.
(Talán az a lényeg, hogy nem routeren keresztül megy a dolog, hanem közvetlen..tehát wifi direkt.. talán itt indulj el, de nem tudom mondom)
Ha az értesítősáv kapcsoló paneljére gondolsz, akkor ha lejjebb görgetsz, van egy szerkesztés gomb. Ott tudod állítgatni a sorrendetHa tokot használsz és a kisablakra gondolsz, ott a 6-os android alatt már nincsenek témák sajnos.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
lumpika #10736 üzenetére
A B300 egy rollback rom. Azért van hogy 6-ról 5-re visszatudj menni.
A B170 és az ahhoz tartozó plusz mappa azért kell hogy T-s romról független ROM-ra át tudj térni. Különben ha csak úgy simán átfrissítenél akkor az OTA frissítések nem fognak működni, a Build is GRACE lesz és még számos más hiba is adódhat. Tapasztalatok bizonyítják, azért mondjuk itt mindannyian akik itt vannak, hogy ezt így körbe kell járni ilxen esetben, ha T-s ROM-ról független ROM-ra át akarunk térni. Ami egyébként nagyon ajánlott.
Ha ez megvan, OTA-n jön a B200 és arra mehet a legújabb 6-os a B392 full és kész.Szerintnem ha párosodtál a TV-hez utána már működni fog a dolog.
-
Anonymus95
senior tag
-
Anonymus95
senior tag
válasz
lumpika #10728 üzenetére
Milyen 5-ös volt rajta?
Telekomos ROM-ot tettél fel ami nem jó választás. Szerintem a telefon maga független..de ha nem, akkor is fel tudsz tenni független ROM-ot (a telefon ettől még nem lesz független, de T-s logó meg appok nem lesznek fent. Sűrűbbek a hiba és biztonsági javítások is) szerintem egyébként a telefon is független..de mondom az lényegtelen.
B300-at tedd fel, majd B170+Vendor mappában lévő is. Majd OTA-n jön a B200. Ez 5-ös android. Ha nagyon nem akarsz fellépni. De sztem próbáld ki a független 6-ost..erre a B200-ra tedd fel a B392 FULL-t és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest