- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz
debcamp #5549 üzenetére
Szomorú dolog... Ha esetleg úgy volt állítva a telefonod, hogy minden képet tölt fel azonnal felhőbe akkor jó esély van rá, hogy a "kedves" tolvaj csinál magáról 1-2 se..gfit,profi wanted képnek, de ha van annyi esze h csinál 1 gyári beállítások visszaállítást akkor ez esélytelen...
-
zzola
titán
válasz
debcamp #5553 üzenetére
Ha teszel feljelentést és azzal elmész a szolgáltatóhoz, akkor körözni kezdik a készüléket. Ha valaki beleteszi a sim-et a készülékbe, a rendőrök ki fognak menni hozzá. Én már jártam így, egy lopott készülék került hozzám, benne is volt a kártyám, de szerencsére tudtam tisztázni magam...
-
migabi24
nagyúr
válasz
debcamp #5094 üzenetére
Nem magasztalom a P8-at, de sok prémium telefont megettem már, és egy se volt ami ennyire jól sikerült volna, nem oktatni akartam én senkit, csak spórolni akartam a kalandoroknak, mert nem olcsó egy ilyen csere bere, aztán meg rossz az ember szájize ha mégse váltja be a hozzá fűzött reményeket, de ráhagyom mert nincs bajom a G4-el, jó cucc az is, nekem a P8 most nagyon betalált ez tény, ilyenkor már rég az utódott szoktam nézegetni, asszony már gyanakszik, hogy valami bajom van 😂
-
tamas.varga5
tag
válasz
debcamp #4958 üzenetére
Jelenleg esélytelen,hogy lecseréljem és igen ismét megvenném a P8-at! Kinek mi a fontos egy telefonban, azt fogja értékelni. Játékra én nem használom,fontos volt az anyagminőség,az összeszerelés és a fotók minősége. Nos,ezek nálam nagyon megállták a helyüket. A kamera nem fogja kiváltani egy tükörreflexes gép tudását,de nem kell szégyenkeznie egy digitális kompakt gép mellett. A gyári kamera szoftver nagyon jó,főleg az éjszakai mód,de felturbózva a play áruházból letölthető Camera MX vagy A Better Camera teljes értékű változatával ami most fél áron tölthető,így 244 forintba kerül, még ezen is lehet javítani. Csodás "élőképeket" lehet készíteni és elmenteni a progikkal.
-
zzola
titán
válasz
debcamp #4958 üzenetére
Igazából ennek a készüléknek nincsenek gyerekbetegségei. 1 emberről tudunk, aki új készüléket kapott, mert frissítés közben bootloop-ot kapott.
90k-ért nagyon jó, ennyiért nem kapni ilyen hardvert és fém házat. Az összeszerelés minősége kiváló, viszont játékra alkalmatlan. Szerintem a benne levő SOC középkategóriás, de amire kell (játékot leszámítva) kiszolgálja a többi hardvert. Kamera nekem nem hozta azt a szintet-amit beharangoztak-viszont rossznak sem mondanám.
Akku idő nálam reggeltől-estig elmegy, 2G/3G módban jobban bírja, persze időnként napközben is tölteni kell, mondjuk ez használatfüggő.
Ha az ár/érék arányt nézem, most is megvenném a készüléket, kicsit több pénzért meg LG G4-et vennék, esetleg Xiaomit, utóbbival a szoftver és garancia miatt már nem vállalkoznék.
Szerintem ajánlható mindenképp! -
DJosef
őstag
válasz
debcamp #4958 üzenetére
Újra megvenném.
Pro:
Anyagminőségből és összeszerelésből nekem etalon.Mivel nem játszom rajta, és az Antutu és társai is hidegen hagynak, ezért nálam a hardver is a prémium kategória.
Kijelző felbontás véleményem szerint bőven elég (a feleségem G3-asával összehasonlítva azért lehet felfedezni különbséget, nem ez rosszabb, hanem az jobb egy picivel, de ez tényleg nagyon kukacoskodás már), és én személy szerint jobban kedvelem az IPS színvilágát mint az Amoled-ét.
Emui nekem tetszik.
Akkumulátor az ÉN használati szokásaimat egy napig bírja, szóval ez is renden van.
Kontra SZUBJEKTÍV:
Infra hiánya
Ujjlenyomat olvasó hiánya
Por, ütés, és vízállóság hiánya
Qi töltés hiánya
Egyéb furcsaságok:
Képernyőzár ikon vagy van, vagy nincs
TV24 alkalmazás nem jelzi a beállított műsorokat (ha védett az alkalmazás akkor sem) Igaz azóta ez megoldódott, mert hozzáadja a naptárhoz.
Beépített email kliens nem jeleníti meg a csatolt fényképet. Ez ugye orvosolható.
Mindent összevetve nagyon szerettem ezt a készülteket.
A személyes véleményem pedig az, hogy jelen pillanatban semmisem indokolja nálam a váltást, mert a fentebb említett hiányosságok nem érnek meg annyi ráfizetést nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest