- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldbiggy
tag
válasz
FeZ... #14437 üzenetére
Keresgélem a megoldást, még függő a telefonom, és telekomos rom van rajta, amitől szeretnék megválni. Az összefoglalóba írják, hogy függő telefonra is fel lehet tenni a független romot. De kérdés, hogy hogyan. Egyszerűen felteszem az utolsó független romot, vagy Rollback-al visszalépek B300-ra, utána B200-ra, és vissza a B170-re, utána mehet fel a legfrissebb rom
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
FeZ... #12454 üzenetére
Örülök neki!
Nem tudom én sem, hogy mitől lehet.
Mondjuk még nem sikerül több hívást tesztelnem, mert azonnal írtam, amint kipróbáltam (régi kedvenc hívásrögzítőmet) és első hívásra szépen dolgozott..úgyhogy kíváncsi leszek, a továbbiakban, több, különböző hívásnál hogyan muzsikál majd.
Nem tudom hogy számít-e az, ha ki vagyok hangosítva a másik félnél..vagy ha nálam mint rögzítőnél a hangerőt leveszem vagy épp felveszem. Esetleg, ha halk a másik fél, kilehetne próbálni hogy legközelebb a hangerőt feljebb véve javul-e a dolog. Bár szerintem nincs köze hozzá.Én már tettem be kivételeket is, azokhoz akikkel rendszerint beszélek és nem lényeges a tartalom.
Hangforrásnak meg a 'Mic' van nálam kijelölve..de mindegy is, jól vette a teszt hívást. Így azt nem piszkáltam. -
csipszikutya
senior tag
válasz
FeZ... #10910 üzenetére
Anno még Lumia 800. Vártuk a 7.8 frissitést, de valamiért nem akart felmenni. Valami programmal rá lehetett heggeszteni a 7.8at. Nokia megirta, hogy vissza tudják keresni, hogy ki, hogy frissítette a telefont és ha nem a Zuneval frissítetted akkor beszoptad, annyi volt a garinak.
Na most én is mint sokat anno itt a forumon ráerőszakoltuk a telefonra a 7.8-at és nem a tetves Zuneval.
Elő is jöttek az sw-s bugok. Én pl. nem tudtam hangerőt adni a telefonra csak 13/30ig, utána fogtam magát és ujra indult. Elkükdtem szervizbe, ott rárakták a rendes 7.8-at és hawai. Aztán pedig még 2x volt garanciába a telefon, de sose volt baj, hogy un. én rontottam el a telefont, mert nem úgy csináltam ahogy mondva volt.
Tudom, ez nem droid és már lassan 5 éves story, de érdekes. -
elszabi
tag
Ez a program kell neked. Teljesen végigírja és visszaolvassa a kártyát. Abból kiderül, hogy van-e gond vele.
Én amúgy Samsungot és Transcendet használok, egyikkel sincs probléma. A Transcendre itthon is érvényesíthető garancia van SN alapján, így külföldről is veheted bátran. Tőle vehetsz nyugodtan bármit. Mindig eredeti terméket küld. És gyorsan, 1,5 hét alatt megérkezik a cucc. [link]
Class 10-nél természetesen vannak gyorsabb kártyák is. De nem igazán érdemes ebbe a telefonba sokkal gyorsabbat venni. Samsung EVO+ v. Transcend Premium 400x a javasolt. (20-25 körül van az írási sebessége, 80 körül az olvasási).
-
sarszegi14
csendes tag
Nekem egy class 4-es Sony kártyám van, hibátlan darab, csak sajna lassú szegény. Tudomásom szerint jelenleg az U3-as a leggyorsabb, és én a következő márkákban bízok: SanDisc, Sony, Kingston, Samsung.
Ha megvan a blokkja a kártyádnak, és kingston, akkor vidd vissza, a kingston kártyákra örök garancia van (a doboza szerint)
-
V.Stryker
nagyúr
Persze, hogy igaz. De az időtényező, hogy mikor, az nem mindegy. Amúgy meg nézd meg az iPhoneokat. Mikor az iPhone 6-ot vettem, akkor az valamiért egy pár hónap múlva drágább lett. Plusz nézd meg, hogy az iPhone használtan is hogy tartja az árát... és nézd meg,hgoy egy androidos bármilyen szar hogy tartja ahhoz képest. Elárulom...sehogy.
De az apple nem is b.ssza le a saját telója új árát hónapról hónapra. -
mpeter94
tag
-
Promi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest