- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
Sziasztok!
nem tudjatok, hogy momentan hol lehet a legjobb aron kapni foliat es sima szilikon tokot a keszulekhez?
(NEM kulfoldrol rendelve!)
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #12101 üzenetére
gondoltam lezaraskepp:
huawei igen gyorsan javitotta a problemat, tegnap megjott a frissites wear es health-re es most mar mukodik a talkband b2 ujra
-
boogiemano
tag
-
boogiemano
tag
válasz
Shade45 #12102 üzenetére
Mukodik a lepesszamlalas, alvasmeres, es az ertesitesek?
nalam a wear-ben csak lepesszamlalas mukodik, edzest / alvast nem mutat.barmit csinalok gyaloglas futas kerekpar gyakorlatilag semmi nem marad meg
A health meg valami ertelmetlen lepesszamlalast csinal, akkor is ha nincs bluetooth es a b2 bekapcsolva - utana neztem, allitolag gps alapjan de egyaltalan nem helytallo.
alvast az nem mutat edzest meg csak ido alapjan csinal.
magyarul a health teljesen fuggetlenul mukodik a b2 talkband--tol.a legujabb "fekete" wear fent nalad? Milyen rom van fent ha minden mukodik?
-
boogiemano
tag
Hejho Evrivan!
volt itt a kozelmultban az uj "huawei wear" -el kapcsolatos hibajelzes / megoldas?
bocs midnenkitol, nem olvastam vissza.
Ha valaki meg hasznalja a talkband B2 -t es lepesszeamlalas, alvas, hivas stb funkciokra es mint "okosora" akkor ugye masnal sem mukodik rendesen ezzel az uj wear alkalmazassal ?
MIota megujitottak a wear-t csak a baj van vele raadasul pumpol a health letoltesevel ami aztan vegkepp nem szinkronizal talkbanddal (de wear-el sem). az nagyon jo hogy a wear fekete lett vegre de talkband b2-t kihereltek vele ugy tunik
Teljesen ertelmetlen megujitasa volt ennek raadasul egy alkalmazasbol latszolag kettot csinaltak ami meg az akkut is zabalja
tudtok valami megbizhato helyet ahonnan a regit le lehet szedni?
-
boogiemano
tag
arrol nem beszelve hogy eleg egy mozdulat es a szep telefonbol torott telefon lesz (vagy valahova le es beejtett telefon, lattam mar a hidrol lezuhant telefon siratni - mert szep volt)
megjegyzem.. csuklopant rogzito hianya az egyetlen ami a mai trendbol (igy ebbol is) hianyzik.
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #11058 üzenetére
tenx
hozzatette a http-t pluszban
https//mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_10125-10125.html -
boogiemano
tag
az ABLAKOS TOK:
mukodni mukodik minden alatt, a funkcioinak szeles skalaja es a tema csak 5 alatt erheto el., DE!
MIT NEM TUD:
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_10125-10125.htmlviszont HATTER cserelheto:
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_10130-10130.html -
boogiemano
tag
válasz
lumpika #10998 üzenetére
bubblepnp..
mondjuk ha van otthon olyan routered ami USB-s es tudja akkor vagy alapszoftverrel lehet dlna/ftp, vagy pedig DDWRT-vel - no az egy masik topic mondjuk
en plex-et hasznalok sajat szerverrel lan-on (maga a szerver free, linux/win) a kliens fizetos play-bol de nem veszes (viszont odaver kemenyen) -
-
boogiemano
tag
válasz
lumpika #10905 üzenetére
nem feltetlenul kell stick.
Ha a tv utp-n keresztul csatlakozik a routerhez ÉS az a router WIFIt is tud akkor ha ugyanazon a halozaton van a telefon is akkor MirrorShare-en keresztul megy. (lg vagy samsung tv tudja masrol nincs tapasztalatom)ha a tvhez sticket illesztesz akkor olyat ami tudja a wifi directet.
-
boogiemano
tag
-
boogiemano
tag
Garancia kerdesben:
ez nem LG/MOTO de foleg nem SONY. AZOKNAL szervizbe kuldes elott full wipe (azaz teljes torles minden leheto modszerrel) es ugyanazon rom felrakasa volt ajanlott amellyel megerkezett a telefon.ITT nem szukseges. Ha megis nagyon ovatos akarsz lenni, ird fel h milyen rommal kaptad a telefont,
aztan flasheld ahogy akarod
aztan ha szervizbe menne full wipe es fel az a rom amivel kaptad.Egyebkent szervizbe kuldes elott barmilyen telefon/szamitogep/adathordozo, egyertelmu h az ember nyom egy teljes torlest ugye... hogy ez kinel mit jelent azt mar kitargyaltuk
-
boogiemano
tag
nomegegyszer, hatha valaki tud valamit: sorry az ismetlesert de megindult a forum
"Director Mode" -hoz (magyarul asszem rendezoi mod) hasonlo alkalmazast/okat ismer valaki?
A lenyeg az lenne hogy akar bluetooth-on akar wifin, hasonlo "huawei a huawei-el" egyszerre hasznalhato cuccok erdekelnenek.
Peldaul zenehallgatas filmnezes ugyanakkor? (nem dlna-s dologra gondolok mert plex vagy bubble oke de ott inkabb a MASIK eszkozre teszi at a kepet mint lejatszo)
A samsungal emlekszem anno hirdettek a "hallgassatok/nezzetek egyutt tobb mobilon" dolgot ha valaki emlekszik, de fogalmam nincs hogy mukodott leven nem votlam erintett.Ugyan nem feltetlenul jatekra gondolok de akar az is persze. A playen sok bt-s wifis "multi" van de ahanyat probaltam mind kaka volt.
Eddig ugy tunik a huaweinel ilyen, csak a director mode van. Tevedek?
-
boogiemano
tag
Eloszor is "thumbs up" for Anonymous
Most hogy a ket p8 birtokaban kioromkodtuk magunkat a "Director Mode" -al, tud valaki hasonlo alkalmazasot/okat?
A lenyeg az lenne hogy akar bluetooth-on akar wifin, hasonlo "huawei a huawei-el" egyszerre hasznalhato cuccok erdekelnenek.
Peldaul zenehallgatas filmnezes ugyanakkor? (nem dlna-s dologra gondolok mert plex vagy bubble oke de ott inkabb a MASIK eszkozre teszi at a kepet mint lejatszo)
A samsungal emlekszem anno hirdettek a "hallgassatok/nezzetek egyutt tobb mobilon" dolgot ha valaki emlekszik, de fogalmam nincs hogy mukodott leven nem votlam erintett.Ugyan nem feltetlenul jatekra gondolok de akar az is persze. A playen sok bt-s wifis "multi" van de ahanyat probaltam mind kaka volt.
Eddig ugy tunik a huaweinel ilyen, csak a director mode van. Tevedek?
-
boogiemano
tag
Nos paromnak is megvan a P8. T-tol. Meglepodve tapasztaltam, hogy az egy dolog hogy 222 van rajta (es nyilvan nem frissitheto - de igy is marad most egy darabig) viszont
tele van egy csomo, eddig szamomra ismeretlen menuelemmel,
valamint
egy rakat mas nincs benne azaz hianyzik a beallitasokbol (peldaul status bar smart mode)
tovabba viszont benne van
a t altal hivatalosan eddig mint P8-on nem tamogatott mobiltarca feature (marmint beallitasok menuben, nem alkalmazaskent!)
ez utobbi mar csak azert lol mert epp most jelentettek be hogy ezt megszuntetik.szeretem az ilyen konziztens dolgokat
-
boogiemano
tag
kepernyofedveny
mi a repedtharag?
elkezdett erdekelni, valaki leirna HOL lehet elerni a menuben?
eletemben nem talalkoztam ilyennel. eleve angolul hasznalok mindent de magyarra allitva sem talalom
bar gyanitom ez ugyanaz az valaki nagyon okos altal kiizzadt elmebaj mint az "aplikáció" (magyar szo van ra b+ ALKALMAZAS!)
vagy talan megjobb az "Aut.Hal.Szol.Val.Szol.Kap" (90-es 200es evek mobilforditasa a "service provider" menure)naszoval hol van?
-
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #10238 üzenetére
ja sajnos nem..
en a 196-osról (ami egyebkent valami 2015-os T-s hekkelés). 2016 marciusaban frissitettem 323-ra. elotte semmi nem jott (hala Tnek). 323 ra se jott semmi.
a masik telon ujevig 196 volt, semmi nem jott.
a hicare Tseknek max abban segit ha felveszed a kapcsolatot a huawei üfsz -el akkor azzal konnyebb. a fuggetleneknek tobb jár -
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #10236 üzenetére
egyaltalan nem segit.
lasd Anonymous95-ot: szaladj vegig az altalam osszeszedett frissitesi meneten. (osszefoglaloban felul)
siman megvan egy ora alatt ha jol elokeszulsz azttan jonnek az updatek ahogy kell. -
boogiemano
tag
válasz
migabi24 #10230 üzenetére
aggaszto kijelentes: nem minden keszulek viselkedik ugyanugy (hogy miert azt ki tudja, valoszinuleg valami apro alkatresz nem ugyanaz, mindegy)
Ket telefon kb ugyanakkor vasarolva:
tel 1 - B196-ra (azaz telekomos, fuggo telefon) semmifele frissites nem erkezett, jelzodott semmilyen modon
tel 2 - B323 nem minden keszuleken recseg (enyemen nem recsegett es ahogy olvastam masknal se volt kotelezoen)tel 1 - az osszeirt es aszerint csinalt frissites utan a B370 -rol ket het kellett mire 382-re majd ujabb par nap mire 390-re frissult
tel 2 - az osszeirt es aszerint csinalt frissites utan a B370 azonnal frissult B382 -re majd ket het elteltevel B390-reproblema egyik rommal sem volt.
ha T mobilos akkor gari elott nyilvan full wipe, factory reset es mehet ra a B196 vagy a B323 tok mindegy ugyanis altalaban ha jol olvasom akkor szerviz (marmint a huawei!!) ugyis felteszi a legutolso valos romot
-
boogiemano
tag
..es most jelzett a haverom teloja, hogy van 390-es update (b370-érol)
-
boogiemano
tag
szokasos bő lére eresztve:
hideg: minusz 14-16 fokban kb masfel oran keresztul hasznaltam, telefonaltam semmi akadas vagy hasonlo kijelzoproblema
csuszossag: tok. ennyi
sztem a legjobb tok a sima egyszeru atlatszo szilikon, alulra csuklopant "applikalhato" (Celly - ascend p8 tok, t-nel volt 1500), emellett a masik favorit a huawei (gyari) ablakos tok amit agyonragtunk - szinten teheto ra csuklopant (kiserleteztem az osszes felkapott tokkal eddig, van osszehasonlitasi alap - de nekem a maniam a csuklopant)jatek - alapbol nem vagyok nagy jatekos de kiprobaolok eleg sokfelet. nem volt gond. "smart" modban a gta SA maxra huzva kisse valoban belassult, de performance modban meg nem volt jatek aminel akadtam olna (vagy en nem gyurtem elegge? ketlem
)
kamera: erdemes sztem megnezned, hogy a telefon alapbeallitasainal az animaciok (attunes lapozas) milyen ertek van beallitva. ugyanis ha ki van kapcsolva vagy mas ertekre van allitva mint 1x akkor hatassal van a kamera idozitojere (marmint zarido es onkioldo) ez meg mindig nem javitottak ki, p9-en is igy mukodik - vicces
feher pottyok: ejszakai fotozasnal normalis majdnem minden telefonnal foleg olyannal amit ejszakara eleztek ki (mint p8) VISZONT.. a kamerat probald meg ovatosan finoman gyengeden torolgetni pont KAMERAlencse tisztitasara szolgalo kendovel vagy max max szarvasbőr bőrkével.
VIBER: rom fuggo, de ugyanakkor viber beallitasok es protected apps beallitasok, app firewall .. szal beallitasoknal kell matatni
mit hagytam ki
jaigen.. ejszakara allvany.. tripod hasonlo. es el kell vele par orat jatszani mire rajon az ember mit tud epp a kezeben levo peldany
hopsz meg egy aprosag. azert nem mindegy hogy mivel/mikkel van telenyomva a telefon. youtube google akadasokert akar a net is lehet a felelos. az biztos. nekem egy xperia s volt az elozo, mondjuk azok nem osszehasonlitasi alapok ehez
a teljesitmeny-problema ami le lett irva en inkabb mondanam, h valami nem oke azzal a teloval vagy tul sok minden van ra felteve vagy/és nem jol beallitva - de ez csak egy velemeny -
boogiemano
tag
szivesen, hbar nem sokat tettem
de meg mindig smart cover: a kis ablak hatteret PC-n egy .hwt tema szerkesztesevel meg lehet oldani
viszont
joval egyszerubbnek bizonyult ha csak ennyi kell, az "EMUI Theme editor" letoltese es abban egy letezo temat alapul kivalasztva az "sview" -nel hozzaadni egy hatterkepet, majd a temat uj neven (mondjuk teszt.hwt) lementeni es voilaa kep meretere sehol nem talkaltam leirast igy a meretet ahogy latom magunknak kell beloni, kb 8:16 aranyu azaz kbkb 400x720 -as kepet kell hozza vagni
ez most igy nez ki
(a borito inkabb tojashejszinbe fordulo feher, itt az lg4c produktivitasat latjuk) -
boogiemano
tag
válasz
grafnet #10118 üzenetére
lehet hogy te olvastal mast ?
en ugyanis a skin-ekrol beszeltem. na az nem mukodik a tok ablakaban
csak 5-ossel valtoztathato
egyebkent megegyszer amit mutat az ablakban: az idot (egyfele ora) a hivasok felvehetőek lerakhatóak rajta, az elmulasztott hivasokat, uj sms-ek szamat, es ha megy a zenelejatszo
amit nem mutat (csak 5-os android alatt): többféle óra (nagyobb, kisebb analóg, többféle skin es hatter), idojaras, emailek, emlekeztetok
ehune: https://www.youtube.com/watch?v=1sO7fqc8GqQ
namindegy, ugorgyunk!
Anonymus95 a tok nem gyengul eleg minosegi anyagbol van hatrahajthato en mindenhogy hasznalom, kihajtva lifegve tartokent napi szinten
es igen ettol fuggetlenul nagyon perfekt es hasznalhato. -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10114 üzenetére
hivas/elmulasztott/felveszem/leteszem, sms uj meg az egyfele ora, zenelejatszo ha fut, toltes, alacsony akku. mast nem tapasztaltam
(valami modja biztos van egyebkent h mas ora jelenjen meg meg nem talaltam ra skin mintat)
a hatteret viszont le lehet cserelni.. es ha azt le lehet cserelni.......nekem egyebkent az egyetlen nyűgöm, (ez is csak most jutott eszembe szal nem akkora problema) hogy az ertesitesi lednek csinalhattak volna egy lukat. mondjuk ez megfelelo szerszammal orvosolhato
a kedvencem viszont epp most ebben a minuszban, hogy becsukott fedellel telozok es nem fagy le a fulem
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #10112 üzenetére
hogy mér valaszt nyomtam nemtom
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10111 üzenetére
nos a huawei p8-hoz eredetileg ketto (harom) fele tokot gyartott, maga a huawei
az egyik az "oldalsavos kijelzos" de nagyon gyorsan beszuntettek mert mivel BT-s volt szivta az akkut link valami hasonlorol
a masodik ez az ablakos tok amirol beszelunk
(a harmadik pedig megallt a bemutato peldanynal aminek a hatan e-ink kijelzos bt-s felulet volt. ennek a silany masolatat valami ebayszerün meg meg lehet kapni - de az is szivja az akkut mint allat)egyebkent ahogy rajottunk itt kozosen elozoleg, a smart cover ablak skinjei orai es idojaras csak 5-os androiddal mukodik. szoval a vizualis elmeny lecsokken de a cucc akkor is nagyon jol ved es nagyon klassz
az ablak hatterkepet sajat temaszerkesztessel lehet csak lecserelni, de meg nem volt idom ra
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10106 üzenetére
nem reklamnak szanom, de nezd meg T-nel ott meg mindig 2k
teljesen mindegy melyik szin, mindegyik jol mutat meglepo modon. en utalom a feher villogos dolgokat de leragadtam a fehernel. alig koszolodik, tisztithato raadasul meg csuklopantot is ra tudtam rakni -
boogiemano
tag
válasz
firensister #10102 üzenetére
melyik funkcio nem mukodik?
melyik tipusu/jellegu tokkal probaltad?
ilyennel?
[link] -
boogiemano
tag
nem felbontas milyen? mert a 16:9 4:3 (5:6, 16:10) azok aranyokat jelolnek "egysegekre" osztva
merthogy levagni mindent lehet (crop) csak az aranyokkal kell tisztaban lenni:4:3-bol 16:9 == alulrol es felulrol levag
16:9 -bol 4:3 == jobbrol balrol levag
ime egy kep az erzekeltetesert
es az aranyokegyebkent jomagam:
allvannyal/tripoddal : professional mod 16:9 (10mp) vagy 4:3 (13mp)
alapbol kezbol 10mp 16:9 / 8m 4:3latasi viszontol fuggoen egyebkent a 6mp vagy 8mp -vel gyorsan lehet fenykepezni boven eleg amit keszit (es meg az is kicsinyitheto)
-
boogiemano
tag
válasz
rejtettlampa #10083 üzenetére
pedig gyonyoruen sut a nap - felul
(kiforditva mindenki rozsaszin)
-
boogiemano
tag
sorjaban...
1. SONY, hangzas, fulhallgato
sonyval nem szabad osszehasonlitani. nem azert mert jobb vagy rosszabb, hanem mert nincs ertelme. teljesen mas koncepcio. aztan rendszer fuggo. aztan eleve mas a hangfeldolgozas. aztan pedig fulhallgatofuggo.aztan meg ott az alkalmazasfuggo.2. "A" hangzas
hangzas tesztelesere, frekvencia es dinamika analizatort lehet hasznalni (hagyjuk)ha valoban osszehasonlitani akarsz akkor erdemes suketszobaban, vagy ha nincs (ami sanszos
)egy telerakott ruhasszekrenybe zarkozva egyenkent vegigprobalni fulhallgatot es alkalmazasokat, kozben jegyzetelni.
3. ha tenyleg vajtfulunek erzed magad es fontos a hangzas
teszteleshez: legalabb CD minosegu klasszikus zene. lehetoleg nagyzenekaros mű aztan johet sorban zongora, hegedu , Chopin, Brahms, Barber. Ha azokkal jo valami akkor utana johet justinbieber meg dévidguetta vagy valami hasonlo binaris.
Olyan dologgal tesztelj amit mar kivulrol ismersz es meghallgattal 200szor legalabb s tudod hogy szol VALOBAN HIFIN.Megjegyzes:
a. "de nekem a vellhello/dj snake uj szamat sokkal szebben jattsza le a,......" akkor ne akarj minosegi hangzast, hanem tegyel fel vlc-t meg powerampot aztan vegyel draga fulest es addig vedd oket amig nem tetszik amit hallasz.
b. a plazaban /metroban nem eleg hangos - akkor vegyel teljes fulet takaro fulest es nyomd fel a preampot ha birja4. 2015 novemberi T-s P8 : b370-re nem jott update
5. 2015 decemberi T-s P8: b382-re nem jott update
mindket rendszer jol mukodik. mintha kicsit jobban merulne a 328-hoz kepest de sokkal jobban bitja mint 196 -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #9899 üzenetére
oke megvan, figyelmen kivul lehet hagyni a kerdesem
-
boogiemano
tag
válasz
Exelsior24 #9898 üzenetére
nem elrontani akarom csak ovatossagbol kerdezem.. ez melyik B382
mert ha koreai vagy kinai....magyarul mi a "CxxxB382" na mindjart kiderul ha kiderul
hozzateszem en nem probaltam ki a firmware findert nemtom mit ir ki
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9869 üzenetére
halistennek nem itt. es mar a b200 is idegesitoen soka jott meg (marmint egyaltalan hogy jelezze hogy van)
kozben en is belebujtam az olvasasba, es xda-n van egy par thread errol es a vegen mindenhol "few days to arrive" -rol beszelnek a 382-re vonatkozoan
teljes pakkot megintcsak nem talaltam csak kinait es koreait - ami ugysem jo nekunk itt ájrópában! - viszont szinten nem toltheto le huawei serverekrol -
boogiemano
tag
en sem mertem soha
viszont B382... "megnyugtatasul"
szoval most vegigcsinaltunk egy ugyanolyan t-s fuggot 323-rol mint a sajatom ugyanazon modszerrel
nincs OTA, 370-nel megallttovabba...
a folyamat kozben a b200-ra is nagyon sokat vartunk majdnem 40 percet mire jelzett hogy frissitheto
ergo: ez valami huawei server lesz -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9855 üzenetére
koszi, majd meglassuk mennyire lesz hasznos
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9853 üzenetére
kicsit GYK-s
igy visszaolvasva
ja a 370-nel elvileg ugyanaz a file. erdekes h az XDA-n no wipe-ra irjak viszont a huawei nemet support oldalan ki van irva h wipe...
-
boogiemano
tag
Elorebocsatom, hogy nem spanyolviaszt talaltam fel hanem csak osszesitettem azt amit elottem mar tobben leirtak illetve az osszefoglaloban megtalalhato. BIG TNX ALL!
gepelesi hibakert sorry,
A frissites elohivasa - keszulek es ROM fuggo, kinel igy.... kinel ugy mukodik:
Kikapcsolt allapotbol (javasoltan 100%-ra toltve)
a. 2 gombos modszer (power + vol up) jobbara a logoig/elso berregesig kell nyomva tartani
b. 3 gombos modszer (pw + vol up +vol down) jobbara a logoig/elso berregesig kell nyomva tartaniBeapcsolt allapotbol:
a. beallitasok / frissites (nem minden rom-nal uvan ugyanugy, keress ra)
b. szerviz menubol:
tarcsazoban: *#*#2846579#*#*
software update / sdcardFlash elokeszulet:
celszeru mindent lementeni a keszulekrol, a legbiztosabb ha ures telefonnal es leuritett SD kartyaval kezdunk. (nem kotelezo)
100%-os toltes
SD kartyan letrehozni egy dload mappatMenteshez:
legjobb es leggyorsabb1. Bittorrent Sync telora es pcre feltenni
2. Telefonon beallitani hogy a rejtett fajlokat is kezelje, valamint csak wifit hasznaljon
3. mappak hozzaadasa:mappa1: "add backup" - custom folder majd kivalasztani a telefon memoriat - /storage/emulated/0 (nalam ez van) - majd email backup link
mappa2: "add backup" - custom folder majd kivalasztani az sd kartyat - /storage/43D0-E441 - majd email backup link
4. Pc-n:
mindket mailbol egymas utan a linkeket megnyitni kulon kulon (Resilio honlapjat nyitja meg)
ResilioSync-et valasztani a bongeszobol a megnyitasakor
Mappat letrehozni kivalasztani pl:
mappa1: C:\mobsync\phonemem
aztan
mappa2: c:\mobsync\sdcard5. ha mindent lementett (es tuti kesz) akkor telefonon a syncben mappa1 es mappa2-t megszuntetni
6 - opcionalis: kezzel egyedi beallitasokat leirni ha erre szukseg van wifi / mail / certificate mittomen
(7. mehet a teljes wipe!)################################
Frissites menete - Nalam! igy tortent - Kiindulas: GRA-L09 (p8 single sim) / Telekom fuggo / ROM: B323
Kozben megcsinaltuk egy telekomos fuggetlen B336 -os P8-al is, ugyanigy mukodott!!
GYK: A frissitesnel a masolast SD-re a pcn csinaltam nem kabellel vagy valami hasonlo marhasaggal. Igyekeztem nagyon aprolekos lenni a leirasnal. Vegig tolton volt.1. romok letoltese PCre
a. B300 rollback (mert android 6 rol 5-re megyek vissza) - http://huawei-info.de/downloads/GRA-L09Rollback.zip
b. B170 (Lollipop 5.0 3.1 DE 12.08.2015 GRA-L09V100R001C900B170 stable) - https://www.huaweiblog.de/handys/huawei-p8/#firmware
c. B370 - http://forum.xda-developers.com/huawei-p8/how-to/emui4-0-1-p8-official-marshmallow-6-0-t3417212
(fent van a Huaweiblog serveren is, elvileg ugyanazt tartalmazza mindketto de en ezt hasznaltam)2. romok kicsomagolasa kulon kulon konyvtarakba
3. Teljes mentes
4. Teljes wipe / Factory reset / SD format
5. Telo kikapcs, SD kivesz
6. PC-n: SDkartyan "dload" mappa letrehozasa
7. B300 / "GRA-L09Rollback.zip" -bol az "update.app" (240 MB) bemasolasa az sdkartya dload mappajaba - /dload/update.app
8. SD teloba be, "frissites elohivasa" (fent leirva) nezni mit csinal a telefon - ez eleg gyorsan kesz van, ujraindul es a bootolasnal mar latni a "4Glte" logot ami normalis, valamint a telefonban (about phone) a kovetkezo lesz lathato : GRACE / EMUI4 / GRA-C150B323 (es ez igy jo)
9. Telo kikapcs, SD kivesz
10. PC-n az SDkartya dload mappabol mindent torolni!11. B170 / "D__documents_Temp_upload_GRA-L09C900B170CUSTC432D001-Europe.rar" zipben talalhato DLOAD mappabol az "update.app" (3.1 GB)bemasolasa SDkartya dload mappajaba - /dload/update.app
12. SD teloba be, "frissites elohivasa" (fent leirva) nezni mit csinal a telefon - jo par perc, ujraindul tobbszor is
13. Telo kikapcs, SD kivesz
14. PC-n az SDkartya dload mappabol mindent torolni!
15. meg mindig B170!!!! / "D__documents_Temp_upload_GRA-L09C900B170CUSTC432D001-Europe.rar" zipben talalhato CUSTOM mappabol az "update.app" (18 kB) bemasolasa SDkartya dload mappajaba - /dload/update.app
16. SD teloba be, "frissites elohivasa" (fent leirva) nezni mit csinal a telefon - ez eleg gyorsan kesz van
17. beallitasok atugrasa!!18. Telo kikapcs/bekapcs aztan sz SDkartya dload mappabol mindent torolni!
19. Wifi beallit, egybol jelzi majd az OTA frissitest es el is lehet fogadni a B200 -ast
20. B200 felmegy - nezni mit csinal a telefon - ujraindul tobbszor is
21. Telo kikapcs, SD kivesz
22. PC-n az SDkartya dload mappabol mindent torolni - ha van benne valami!23. B370 / "update370.zip" -bol az "update.app" (3 GB) bemasolasa SDkartya dload mappajaba - /dload/update.app
(a META-INF tartalma nem kell)
24. SD teloba be, "frissites elohivasa" (fent leirva) nezni mit csinal a telefon - eleg sokaig tart - ujraindul tobbszor is
25. beallitasok atugrasa!!26. Telo kikapcs/bekapcs aztan sz SDkartya dload mappabol mindent torolni!
27. Wifi beallit, OTA frissitest egybol jelzi es el is lehet fogadni a B382-t
28. B382 felmegy - nezni mit csinal a telefon - ujraindul
29. az SDkartya dload mappabol mindent torolni - ha van benne valami!
30. orul. -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9839 üzenetére
hogy allsz? vegignyomtad az egeszet?
nem hinnem hogy barmi differencia lenne de a b370-nel ketto, elmeletileg ugyanolyan tartalmu csomagot lehet letolteni. a huaweiblogrol (Update.zip) es xdarol (update370.zip)
mig az update.zip nagyon gyorsan kicsomagolodik, addig az update370pokol lassu. viszont en ez utobbit tettem fel sdrol
ez tartott a legtovabb vagy 3x ujraindult telepites optimalizalas mittomenmi nem emlekszem de aztan bebootoltmodnjuk azt hozza kell tennem, -szamit vagy sem- hogy en teljesen leuritettem telot es sdkartyat mielott nekialltam volna, (b300) gyakorlatilag vegig csak a dload mappa volt sd-n es csak wifit allitottam be
most varok egy hetet kb mig beall a telefon utana kezdem csak nezni a merulgeteset de az mar most egyertelmu h a "nem T-s" rom joval stabilabb es simabb mint a szolgaltatos. nem igazan ertem minek szarjak ossze a Tsek a csomagot es veszek ki belole olyan opciokat aminek semmi ertelme
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #9815 üzenetére
382-nel nagyon erdekes dologra figyeltem fel. (engem spec nem zavar)
ha a nyelvnel kivalasztom az angolt akkor onnantol nem lehet a regional magyart valasztani.tobbi nyelvre is igaz, abban a pillanatban h valamit kivalasztasz a regiolista jelentosen csokken es eltunik tobb mint a fele. ez uj dolog.
csak erdekesseg -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9805 üzenetére
nokerem.. az Anonymus95 altal leirt modszer tokeletesen mukodik az esetemben
nyugodtan ajanlhatom a koveteset!koszonet es respect neked a segitsegert itt is meg privatban is!!
kesobb majd leirom a teljes menetet, hogy az en esetemben (hangsulyozom: nalam) hogy es mi tortent
-
boogiemano
tag
jelenleg az 5-os downgradenel tartok es igen, itt egybol mukodott a smart cover. szepek az orak ihaj csuhaj...es bucsut is mondok nekik asszem, mert the show must go on.. to 6
-
boogiemano
tag
válasz
grafnet #9801 üzenetére
volt mar hasonlo. elsore ezert ravagnam hogy a szolgaltato ugyintezo (nalam megoldotta)
ugyanakkor "probaltatok ki bekapcsolni" ?tovabba...
settings / wireless& networks / mobile network:
preferred network type: WCDMA/GSMsettings / wireless& networks / mobile network /Carrier.
Choose automatically
bekapcs.
VAGY
ha be van kapcsolva, kikapcs es probalkozik, aztan ha ugynem megy ujra bekapcs.(bocs, magyarul nemtom hogy van.. utoljara 2010-ben volt az utolso: "Aut.Hal.Szol.Val.Szol.Kap."
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9799 üzenetére
irtam privatot
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9795 üzenetére
az enyem T fuggo. de P8 elotti tapasztalataim szerint ez lenyegtelen rom szempontjabol
szoval akkor elobb b170 downgrade aztan menjen szepen sorban -
boogiemano
tag
válasz
Exelsior24 #9796 üzenetére
nos.. szinten zenesz, egyebkent erdekes amit irsz a barnaval. en mindkettobol rendeltem, "vilagos es sotet" annyi pontom volt.
jott egy feher es egy fekete. igaz mindkettonek ugyanolyan szinu a belso muanyag kavajatelekom.. mikor tudnak valamit esszeruen csinalni vagy nyilvantartani
ja ehez hozzatartozik h jot nevettem a kinai eredetiseg ellenorzes vonalkodjan
-
boogiemano
tag
Udv! Nalam a regi B323-as rom van fent (T fuggo). inkabb frissen kerdezek.
latom itt jobbara a B370-est ajanljak a legtobben, (GRA-L09C432B370) mi a legbiztosabb modja a frissitesnek? Az XDA-n olvasom h ez "no wipe" rom.
Nalam alap h elotte nyomok egy factory resetet mindentol fuggetlenul.A masik kerdes h hasznal e valaki huawei-es ablakos "smart cover"-t? Es ha igen tud e valtani a kepernyo stilusai kozt illetve megjeleniti az idojarast stb vackokat? Ha igen akkor milyen rom van fent?
Nalam ugyanis nem jelez, alap ora max zenelejatszo es annyi. -
boogiemano
tag
B323 -al most egy het utan teljesen meg vagyok elegedve.
nyilvan nem fogom feltalalni a spanyolviaszt, de
javaslom mindenkinek aki meglépte, (foleg a nagy ujrahuzogatoknak) hogy varjanak egy kicsit mig beall a rendszer.
az elso 3 -4 napban katasztrofalis dolgokat muvelt.
ott volt az akku egy napot se birt ki,
ott volt az sd orulet
ott volt a bt megszakadas.
(ketnaponta inditom ujra a telot de elso par napban rendszeresen valami gebax miatt)Utana valahogy mintha "megtanulta" volna a hardvert.
most jelenleg folyamatos wifi es mobilnet mellett, napi 15-30 perc telefonalassal nemi messenger es nemi bongeszes meg menetrend mellett mar a 3ik napon vagyok 33% -al.
bt hiba sehol sd gyorsabb mint valaha szoval erdemes varni legalabb egy hetet -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #7945 üzenetére
ket napnak kellett eltelnie, most mar at lehet helyezni az appokat hmm
-
boogiemano
tag
koszi koszi
-
boogiemano
tag
válasz
Cassio1987 #7946 üzenetére
Koszi
mar csak az a kerdes h a 323-hoz lesz e rollback.. node ez meg a jovo.
-
boogiemano
tag
a 323-on a 6os elso problema ami NAGYON irritalo: nem lehet sd kartyara athelyezni a programokat.
lgg4c-n ugyanez a helyzet. ott hibat ir es elszall a com.android.settings
(latszolag atteszi, azt is irja ki utana mintha a program az SD-n lenne, de gyakorlatilag csak egy ures konyvtarat csinal)itt egyszeruen kiirja, hogy not enough storage space.
nem kartyahiba. nem formazashiba. marshmallow bug. google jegyzi mint javitandot.
--
errol a rollbackrol szuletett mar reszletes leiras? osszefoglaloban nem talaltam. ha avlaki leirna, vagy belinkelne az ezzel foglalkozo posztot, megkoszonnem. -
boogiemano
tag
Nos kerem..
tegnapelott felkerult a 323-as a p8 ra
eddig sok tapasztalatom nincs, epp belaktam, viszont leirok nehany dolgot ami erdekes lehet, frissites miegymas.NALAM igy mukodott. Nem biztos hogy masnal is!
Telefon: GRA-L09 (T fuggo)
ezt toltottem le: GRA-L09_C150B323CUSTPOLC150D002_Firmware_Hungary_DT_Android 6.0_EMUI 4.0_05013DGX.zip
Ebben benne van a doksi, meg a software konyvtar, ez utobbiban pedig maga a frissites illetve a T-s vendor cucc)lementettem mindent, majd kiprobaltam, hogy a 3 gombos (update) es 2 gombos (recovery menu) modszer mukodik e. mukodtek.
a leirtak szerint a "ketgombos" recovery menubol csinaltam egy wipe-ot
aztan egy factory resetetErdekes modon ezutan a 3 gombos modszer nem mukodott, a sima wipe ota nincs recovery menum se 3 gombos inditas
viszont a KET GOMBOSRA elindult a telepites!
Eloszor a leirtak alapjan probalkoztam ugy nem sikerult a frissites. (eloszor dload majd vendor sorrendben masolgatasa flasheles)
De aztan az sd kartya gyokerebe, a kovetkezokepp masoltam fel a dolgokat egyutt: (akkor vegre minden sikerult)
/vendor/dt_hu/dload/update.app
/dload/UPDATE.APPEzek utan a telepites lezajlott, EGYSZERI muvelettel. a T-s dolgok is benne voltak. Nem volt szukseg ujboli vendor-os flashre. A telefon perfektul mukodik
(Letoroltem a dload es vendor mappakat az sdrol ezekutan gondosan)
Egyebkent MÉG nem latok nagy kulonbseget. a felulet talan egy kicsit szebb, az alkalmazas engedelyek halalosan idegesitoek, de vegre van profi kamera mod ami jo (2es api), RDS nincs (nemerdekel)
fogyasztas majd 1-2 nap mulva kiderul. - jaigen recseges nincs semmilyen halozati modban.a gta vice city a 196-on tokeletesen ment, a 323-on elofrdul akadozas, de nem melegszik jobban
-
boogiemano
tag
Szevasztok, ujra itt hosszu ido utan, tanacs kene:
1. miutan huawei updater semmit nem dob, jol latom akkor hogy a T b196-ra nincs frissites; magyarul akkor 323 -at leszedve (P8 firmware GRA-L09_C150B323 (Android 6.0 EMUI4.0 Magyar Telekom)) lehet tejles flasht csinalni?
2. volt mar valakinek "pici vilagoszöld folt" problemaja?
a kijelzon alulrol 3, jobbrol 1 cm es helyen ilyen tunt fel. Nem pixelhiba csak halvanyan ott van. Kulso behatas nem tortent.
3 - alle zusammen: ha bekuldom ezert szervizbe (T-s a keszulek) remelem nem dobjak vissza azzal hogy 80ezer mert "kulso behatas" tortent dacara hogy NEM, raadasul ennek semmi jele (asusnal megcsinaltak velem 2 eve); valamint ha megjarja a szervizt, frissitik a legujabbra?
x- latom meg mindig elojon sokaknal az USB mod / PC mod problema, ugyhogy ideteszem: B196 -nal ez a megoldas:
[4381]
4383 -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5204 üzenetére
Holgyek es urak most vagyok 50%-on (03.22. 11 ora ota) az ultra moddal igy fogyasztott a keszulek ugy, hogy kozben volt osszesen
2 ora netezes, "okostelefonozas"
13 kep elkeszitese (ebbol 4 ledes villanoval)
36 perc beszelgetes,
valamint 40 blokkolt hivas..
most pedig meg 4 napot ir elore becsulve3 nap 8 ora toltes nelkul azaz 80 ora
nem folytatom tovabb. ebben az idoszakban wcdma-val mukodott a keszulek, felteszem sima gsm halozattal tobb is lehetne.
szamomra ez annyiban jelent eredmenyt, hogy ra lehet bizni magunkat a keszulekre akar tobb napig is ha olyan helyzetbe kenyszerulunk es/vagy nem feltetlenul fontos az allando "okoskodas" vagy ha csak egy celfeladatra akarom hasznalni/tartalekolni az akkut.a sima cella roaming (varoson belul) pokolian eszi az akkut, de egy cellan belul tartozkodva alig eszik
ja es nincs frissites
meg
-
-
boogiemano
tag
majd megjon
egyebkent nem tudom huawei-eknel hogy van, de sonynal ha gyorsan akartam az official frissiteshez hozzajutni nem volt mindegy, hogyan volt a telefon beallitva location, regional fityfene szerint
pedig elviekben optt is a jelenlegi verzio alapjan kellett volna keresnie a frissitest.itt eddig csak a hawei wear-nal, a magazine lockscreen-nel es a foto matricaknal talaltam hasonlo beallitast de nem foglalkoztam vele
meg a sonyhoz annyit, hogy ha ott ha a windowsos pc mellozott minden magyarorszagi beallitast, (full UK) az update maskepp mukodott, mint az ugyanazon lanon mukodo magyar win-re ugyanakkor telepitett, ugyanaz az az updater
a magyar kesobb dobott fel mindent
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5235 üzenetére
81 % 24 ora utan, ugy, hogy kozbecsuszott fel ora aktiv 3g es fotozas levelezes.
-
boogiemano
tag
válasz
.zSoLTi. #5237 üzenetére
nos ez igy van de neha nem art ha tudom, hogy ha epp eleg csak nekem okosnak lennem akkor a telefonom addig lof$zt se fogyaszt.
az egesz probamnak az a lenyege, hogy rabizhatom e magam akar tobb napos toltetlenseggel is ha ugy adodna. es amikor a telefon okossagara van szuksegem, valoban rendelkezesre all az a toltottseg ami kell.
(mindezt ugy h nem viszem magammal a ket powerbanket meg a solar toltot vagy nem hasznalom a bringas dinamos toltot.)Nyilvan nem tokeletes ez a "teszt" sem, sot semmikepp nem teljes koru de legalabb teljesen szubjektiv
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5235 üzenetére
megneztem: a telo becslese szerint meg 9 es fel nap van hatra az akkubol, ezen a fogyasztason
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5211 üzenetére
status update:
12:00 -kor 88%-on vagyok.ossz 15 perc telefonalassal., valamit kb 6 oranyi varoson beluli mozgassal tegnap ota.
egyertemuen latszik h a cella roaming tobbet eszik mintha telefonalok.
ha egy helyben (egy cellan belul) van a telefon akor NAGYON keveset eszik -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #5207 üzenetére
5 ora alatt 1 % -ot merult eddig.
3 bejovo hivas, egyenkent 1 perces beszelgetessel
-
boogiemano
tag
Mostantol kezdem tesztelni az ultra power saving modot. Kivancsi vagyokl sikerul e es hogy igy mennyi ideig birja.
100%ra toltve, minden alap "phone manager" karbantartast vegrehajtva, ultrara valtva, majd 11kor lehuzva a toltorol. -
boogiemano
tag
a hwt theme fileokat (ha azon is igy van) lehet pc-re athuzni es szerkeszteni, de eleg maceras mert bar sima zip-kent kezelheto es xml alapu de tonnanyi lehetoseg - ugyanennyi az eselye az elszurasnak
soha nem fogom megerteni, hogy anno meg letezett "night mod", sot manapsag a gyartok egyre inkabb torekednek az energiatakarekossagra is ugyanakkor mindent feher hatterrel kepzelnek el. es azert jo par orat radob egy fekete hatteru beallitas (azon kivul h nem folyik ki a szemem) - de a messengerbol es a gmailbol is gondosan kiszedtek ezt a lehetoseget
-
boogiemano
tag
a 4-rolnem tudok nyilatkozni, de play-en nezd meg ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=themeemui.stepgiordano.it
(vegre rajtam kivul meg valaki aki a sotet hatteret reszesiti elonyben )
-
boogiemano
tag
válasz
nemesg86 #5017 üzenetére
egyiket sem.
nekem annyi kerdesem volt, mitol jobb a b200 vagy mitol nem jobb; mitol tud tobbet/kevesebbet ; kinek miert kell es miert nem kell az upgrade?itt mar eleve fel lett sorolva ket elony. tok vilagos amit irtal, kiraly! mi meg?
milyen okok indokoljak ha mondjuk valaki fel akarna tenni?pl pro kamera ? az nincs benne az kesobbiben van. de azzal a legtobben pedig elegedetlenek.
20 oraval tobb keszenleti ido?(ha most nekem azt mondja valaki hogy a hivatalos forras szerint a b98765-n a lightroomot es az abletont egyszerre lehet futtatni es 25 savos eq-t fejleszetttek bele, azonnal nekiesek hogy kiprobalhassam es nem erdekel hogy kozben mar nincs sms kuldesi lehetosegem mert azt elrontottak
de ha azt olvasom hogy most mar minden smsnel van egy lila potty es az milyen trendi de kozben a zenehallgatast csak online jogvedett forrasbol lehet csinalni akkor nyilvan nem erdekel hogy 5.0 rol 5.0002 re frissitsek - kicsit durva pelda )
ha vizsgaztatni szeretnek egyebkent azt kerdezem meg, hany eves a kapitany
viszont release notes-ot / update fix listet nem lattam sehol
-
boogiemano
tag
peldanak okaert, nemi rizsa - nem valos jelenlegi helyzet csak egy pelda!
nalam annyi derult ki osszefogglalobol, hogy ha rootolni akarok akkor kell bootloader nyitas (hogy huvelyéknel erre mi szukseg van arra nem derul feny mert azt mar nem lehet megnyitni de mindegy, xda-n elolvashato)
a b196 T-fost nem lehet alaphelyzetben rootolni csak valami lozungoskitudjamukodike dologgal.
majd frissitek egyszer.. valaha.. vlamire es azt majd lehet rootolni
ha mar frissitek akkor tudjam mar hogy miert teszem azon kivul hogy 50 -> 501 es az tuti, VAGY megyek tovabb.
namost.. ha tudom h hivatalosan nicns uppom akkor frissitgetek hatha jo lesz mashonnan mashogyan. de tudjam mar hogy miert eri meg, mielott nekiallok fel napot eb.szni beallitasokkalkonkluzio: en ovatos duhaj vagyok, ha nalam az a cel h rootoljak es hogy most mig bejaratos a szentem nem nyulok hozza, tokmindegy mi van. hacsaknem tudom hogy hu-ebbenezmegazvanaz-kell! vagy nem tudom..
szovalmiert jo updgare b200 es miert nem jo upgrade b200 - szubjektiv!
-
boogiemano
tag
ezekutan felteszem a kerdest, mert 196-on vagyok. (az ominozus animacio letiltas -kamera onkioldo probleman kivul semmi bajom nem volt vele, sem ertesitesekkel se semmivel)
akkor mitol tud tobbet/kevesebbet a b200? pontositok: kinek miert kell es miert nem kell az upgrade?
(zolar ne valaszolj a tobbiektol szeretnem tudni
)
-
boogiemano
tag
valoban, de kibirta
na nem ez az atlagfelhasznalas
viszont fekete tema, no design, semmi szin-szag vagy animacio, minden luxusszolgaltatas es plusz kikaapcsolva, smart mod, huawei wear-en kivul mindent gyilok kepernyokikapcskor
kezi sync, no rotate
egyebkent tervezem, hogy az ultraval meddig huzza -
boogiemano
tag
nem cserelnem le.
3 evre veszek telefont altalaban.
fogalmazzunk ugy, hogy "markahu" sonys (illetve sonyericcson) voltam lgfokepp a zenetulajdonsagok miatt.
kiprobaltam az osszes manapsag megbizhatonak, korrektnek tartott telot, windoz, es android. tetszett az lg, a lenovonak egy ket epitmenye,
de: p8.jatszani nem jatszok kiemelkedoen. olvasok, rengeteget (minden telefonon zabalja az akkut) es zenet hallgatok. ez utobbinal a gyari fulest erdemes lecserelni ha valaki vajtfulu.
minosegi, gyors es nem ereztem hogy hatalmas upgradekbe kelljen bonyolodnom hogy kihasznaljam.
ha nem olvastam, es nem bt-ztem, de volt némi terkepezes mobilnettel, kihoztam 3,5 napot wcdma-valnem cserelnem le.
-
boogiemano
tag
-
boogiemano
tag
na ez egy jo info! megnezem majd mi a kulonbseg
ez az atalakitot tilos hasznalni mar megint egy uj duma a hozzanemerto barbar tszerviznel ugylatszik. nagyon kellemetlen
ugyanis az oldalukon tobb helyen fakkokban, telefonvaltasi utmutatokban stb ki van hangsulyozva hogy hasznaljon atalakitot, sot hja jol emlekszem meg januarra, akkor meg azt is olvastam, hogy cserekeszuleket nem tudnak biztositani de sim adaptert a szerviz idejere igen.. pfff -
boogiemano
tag
válasz
Danesz94 #4900 üzenetére
nalam is igy volt. bar nalam mar nano sim dolgozott, kaptam kartyat nano simmel.
ra lesz irva (eleg egyertelmuen es lesz hozza egy level is!) hogy hogyan lehet aktivalni, onnantol kezdve az a kartya fog elni!amint ez megtortenik a regi simkartya mar csak arra lesz jo h egy telo ne irja ki h nincs benne sim (vagy azt hogy ervenytelen sim) - magyarul osszedarabolhatod
tipp: mielott megteszed es netan az elozo telod nem nano simes volt, legyen atalakitod (sim-microsim-nanosim keretecske) ha megis a regi teloval akarnad hasznalni (a T webshopban 120 ft elofizeoknek csak szolok mielott valaki bepaliz egy ezresre - boltban nem tartanak!)
a dominorol elofizetesre nemtok mondani semmit, de egy rovid fel oras telefonalassal az ugyfélszolgalaton segiteni fognak - javaslom mielott aktivalod, megkerdezni sot! mikozben jhivasban vagy aktivalni.
egyebkent elofizetoknek ha elszurodik, ingyenes a kartyacsere -
boogiemano
tag
válasz
coff1975 #4897 üzenetére
nezd meg ezt, valoszinuleg segiteni fog: csak toltes
remelem jol linkeltem be
#4381 #4382
ez a toltesrol...az uzenetekkel kapcsolatban a tipp, hogy az energiagazdalkodasnal (power saving) talalsz egy vedett alkalmazasok (protected apps) reszt ahol be lehet allitani hogy mi kapcsolodjon ki a kepernyo kikapcsolasakor es mi ne, azaz fusson akkor is.
-
boogiemano
tag
No tehat ha valakit kesobb erdekelne ide is irom:
megjottek a burkaim, mindketto tokeletes, illeszkedik megfeleloen passzentos, jo minosegu
a szokasos [ipaky]
es a plasztik-szilikon dual armormegrendelve 02.14-en (vasarnap) / kezbesites kezdete: 19 / repzire adva kinaban: 27 / magyarorszagra erkezett: 03.08 / kezbesutve: 10
-
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #4855 üzenetére
a tortenet folytatasakent - hatha valaki kesobb megnyugszik tole:
ma este a kovetkezot latom vegre a rendelesemnel
2016-03-09 10:47:00 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country27-tol 09 -ig utazott
most mar cska a magyar allami szuperpostan mulik (nalunk mar joval nehezebben mukodnek a dolgok
)
sry, az elozo nem is ertem miert nem pipaztam offnak
-
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #4854 üzenetére
szintugy kettot (remelem nem szamit reklamnak ha megemlitem h YongChuang Electronics (HK) Co .,Ltd)
feb 14-en lett megveve,
19 shipped
a trackingnel szepen latszik a lista mi tortent odaat es 27-en "shippedby air"
azota csak repul...repul... -
boogiemano
tag
nektek mennyi ido alatt szokott megjonni barmi aliexpressrol?
-
boogiemano
tag
kozben rajottem, hogy nem te voltal az sp-s
egyebkent mar ad acta de a sony nalam nagyon utokepesen viselkedett - egeszen decemberig- azon szerencsesek kozott voltam akinek semmi gondja csak elonye volt belole es bar a kezemen sok telo keresztulment, verte azokat
de ahogy itt mondtak, az mar regi 3 eves, ez van es valoban p8 osszehasonlithatatlan,
a p8tol (eddig) meg mindenki a samsungos, lgs "villogok" is hanyatt estek kis mukahelyi tesztkor -
boogiemano
tag
válasz
#76385920 #4510 üzenetére
eredetileg Jana aztan meg en anekdotaztam rola.
Bizony nagyon tele van tolva feleslegekkel, halalra bonyolitva. viszont jo a hangja.egyebkent utana neztem, korabbi huawei droidokon a gyari lejatszoban volt EQ.
igaz az sehol sem elerheto, nemtom miert szedtek kigondolom az uj verziokon sincs ugye?
-
boogiemano
tag
válasz
sarszegi14 #4480 üzenetére
A Play-en nagyon sok lejatszo van ami eq-val hirdeti magat. Ugyanakkor sajnos a legtobb egy fabatkat sem er. vagy tuldizajnolt vagy rontja a hangminoseget (ami azert jopofa mert alapbol ugyanazt a rendszer-apit kene hasznalnia ugyanazzal a hardverrel ugye) nalam ketto maradt fent a rostan (zenevel is foglalkozom igy nagyon nem mindegy mit tud)
a vlc jo zenelejatszonak is, de valoban az EQ halkit rajta, viszont van preamp ami ezen hivatott segiteni
elony: eleg egy cucc a telora videokhoz, hangokhoz
hatrany: fogyaszt es nem igazan tokeletes zenehez, nagyobb fileoknal a "tekeres" es a seek katasztrofalisjana elozoleg a jetaudiot ajanlotta ami valoban jo de azt erdemesebb vagy megvenni vagy valami biztos forrasbol teljes ertekuen beszerezni mert a trial az folyamatosan minden aprosagert sikitozik hogy vedd meg
elony: jo EQ
hatrany: tulbonyolitott tul gazdag, rengeteg felesleges es zavaro funkciospotifyrol nem tudok nyilatkozni, nincs benne EQ az fix de nekem nem felel meg ugy ahogy van
nem tudom te mit szoktal meg eddig, vagy mit tartasz letfontossagunak az EQ mellett?
jomagam a 6-os 7es walkmant ami az eddig ismert legjobb lejatszo es P8-ra elmeletileg elerheto igaz rootolt telefonra amivel kapcsolatban meg nem tudok nyilatkozni, de eroteljesen vagyok ra. van benne eq es egyeb szuresek is--
ja most latom felreertettem te csak EQ-t keresel.. az egy nagy kaland, en az elmult evekben lemondtam rola. csak ront mindenen -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano #4424 üzenetére
idozito problema #2 !!
hosszas jatszadozas utan MEGVAN miert csinalja. Az alabbit beallitva NINCS idozito a kameraban:
Developer options (fejlesztoi lehetosegek)
- Animator duration scale (Animacio sebessege) - Animation offAmint visszakapcsolom, es ujra elinditom a kamerat, van Idozito.
A masik ket "animacios" beallitas nem zavar vizet. Egyebkent erdekes hogy ennek van osszefuggese. Ki tudja minek van meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest