- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i3odnar
tag
válasz
Anonymus95 #14407 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kipróbáltam a stock B520-at, illetve visszatértem stock B370-re is. B370-en feltűnően jobb az üzemidő, szóval végül szeretnék ezen a verzión maradni.
Azonban problémába ütköztem ennél a build-nél. B398-on zökkenőmentesen felszaladt a TWRP és a Magisk is, SafetyNet is OK volt. B370-nél már más a helyzet. TWRP hiba nélkül felment rá, a Magisk v18.1 viszont hibát ír flash-eléskor:
- Flashing new boot image
! Insufficient partition size
- Unmounting partitions
Updater process ended with ERROR: 1
Error installing zip fileHosszas keresgélés során sikerült találni egy boot.img kernel fájlt amivel ez a hiba megoldódott, viszont így még a Magisk telepítése előtt elbukik a teló a SafetyNet teszten. :/
Valakinek van esetleg ötlete vagy megoldása erre a problémára?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #14409 üzenetére
B200-on az instagram már rendesen hazavágja a telót, fagy, mint állat...
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #14409 üzenetére
Igy van, ezert en sem dobtam el, jo lesz meg valamire 1x
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #14407 üzenetére
Nalam a Magic Arrow-val 2x kellett toltenem 1 nap, most a fiokban van, ezert kerestem mast, s honor 9 lett belole kb 1 eve.
-
bojtix
tag
válasz
Anonymus95 #14403 üzenetére
Majd rájuk írok, de nem hiném hogy olyan árat mondanak, amiért érdemes egy 2 évet használt 4 éves modelt javítattni...
Esetleg van olyan fórumtárs akinek az "elhunyt" készülékéből lehetne a panelt menteni? Ha akad, privátban várom... -
bojtix
tag
válasz
Anonymus95 #14400 üzenetére
Valószínűleg inkább a modem feküdt el, mert a komplett ROM csere elött és után is volt törlés és onnantól sem megy.
IMEI számot pedig nem adtam ki, -
bojtix
tag
válasz
Anonymus95 #14396 üzenetére
A SIM "pepitában" másik telóval jó.
De a hálózat váltásos tipp bejött, mert 2G és 3G már legalább kiírja, hogy nincs is hálózat... -
Dell XPS
veterán
válasz
Anonymus95 #14380 üzenetére
Köszönöm!
B300 nem kell ? Simán B170 egyből?
l09c432 verzió
-
theo_76
aktív tag
válasz
Anonymus95 #14369 üzenetére
Megnézem ezt is... A rollbacket letöltöttem, viszont a b200at nem találom... Vagy azt automatikusan fogja updateként. Most este lesz rá időm.
-
Caldera
senior tag
válasz
Anonymus95 #14336 üzenetére
Igen, már úgy is próbáltam, de sikertelen. Érdemes egyébként frissíteni mondjuk B394-re?
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #14284 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. P9 lesz a választottam, 40e Ft-ért jutok hozzá bő 1 év garival.
-
Shade45
senior tag
válasz
Anonymus95 #14286 üzenetére
Azt nekem engedélyeznem kell a kijelzőn, hogy a program hozzáférjen, nem?
A gond az, hogy semmi nem látszik a kijelzőből, nem érzékel és nem is ad rendes képet, így nem látom mi történik a telefonon.
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #14280 üzenetére
Igy igaz.
-
Nono76
tag
válasz
Anonymus95 #14276 üzenetére
A helymeghatározásnál mind a kettő ki volt kapcsolva. A Google play szolgáltatások adait és a frissítéseket eltávolítottam.
Köszönöm a tippet, remélem segíteni fog.
Üdv -
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #14269 üzenetére
A gyári csomagban, alapból egy amperes töltő van. Majd lemérem már, hogy van-e eltérés a töltési időkben, ha tényleg csak egy amperrel tudna töltést felvenni, akkor elvileg egyforma ideig kellene tartson a töltés...
-
Caldera
senior tag
válasz
Anonymus95 #14258 üzenetére
Ha eljutok a B370-ig, arra közvetlenül rá lehet telepíteni SD-ről a full B399-et?
Nem szeretnék állandóan SD-kártya ki-be művelettel szórakozni. Jelent-e problémát, hogy egy 32 Gb-os kártyára feltenném az összes ROM-ot, mappa névként a verzió számot használva és amire éppen szükség van azt átnevezem a "dload"-ra? -
kurtos
csendes tag
válasz
Anonymus95 #14254 üzenetére
Köszönöm! És az akksi csere kb. mibe fáj,hol érdemes csináltatni?
-
akaido
addikt
válasz
Anonymus95 #14174 üzenetére
Nálam a Hívásvárakoztatás menü van a Tárcsázó további beállítások menüben. Gondolom ez ugyanaz mint a Hívástaratás csak pepitában?
-
milu
aktív tag
válasz
Anonymus95 #14174 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #14168 üzenetére
Jó új készülék használatot!
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #14168 üzenetére
Mi is Neked, en meg sajnos egyenlore maradok
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #14045 üzenetére
Tecalote ki-release-elte az uj v3-as Arrow romokat. (En majd talan a hetvegen raveszem magam, hogy felrakjam a Magiks verziot.)
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #14048 üzenetére
Jobbulást!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #14050 üzenetére
A kolléga leírta a lényeget, a 6.0.1 már biztos DE itt a nagy kérdőjeles DE a srácok ígérni merték a Nougatot.
Ha lesz 6.0.1-es Open MIUI már önmagában fantasztikus lenne. (Szerintem, mivel kiforrott, nagyon is!)
De ha még az N-t is összerántanák az csodával lenne határos. (Driveres bug áthidalva ----> jöhetnek a Custom ROM-ook.)Utóbbiban nem hiszek / bízok, előbbi szinte tuti. Meglátjuk mindenképpen örvendetes.
Jobbulást / mielőbbi felépülést!!
-
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #14048 üzenetére
nyílt opp rendszer olyan mint a droidnál a nexus-okon volt,nincs semmi plusz csak a csupasz droid-és azt mókolsz vele amit akarsz
Csak ez a MIUI-vel-ha jól tudom van egy két teló ami ilyennel jön ki alapból. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Az Open MIUI engem jobban izgatna, kint van XDA-n srácok nem sokára elkészülnek vele!
-
chros
őstag
válasz
oke!
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13985 üzenetére
Szia! Anonymus! Mi történt, hogy újra itt vagy a P8 topikban, nem vettél P10-et? Nekem is van mindkettő, de a P10-et használom. A P8 az asszonyé lett.
-
akaido
addikt
válasz
Anonymus95 #13985 üzenetére
72 Mb/s kikapcsolt korábbi dhcp kliens módban, és bekapcsolt korábbi dhcp kliens módban 6 és 65 Mb/s között váltakozik, de ahányszor mérem, mindig különbözik. Lehet auto csatornán van a router.
B398-as build. 6.0 Dr.Oid -
akaido
addikt
válasz
Anonymus95 #13980 üzenetére
Kipróbálom a két beállítás közötti különbséget, köcce a tippet!
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13982 üzenetére
Azért nincs nekem, mert én gyári Android 5.0-n vagyok, B200. Mindegy, ez már így maradt.
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13980 üzenetére
Én nem találom azt a "Korábbi DHCP"-t a fejlesztői lehetőségek között...!?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13962 üzenetére
En azt hittem, hogy joo milyen fasza lesz az always on disp.... ugye barmi szart ki tudok ra rakni, es tenyleg alig fogyaszt amoleden (ejszaka kb 6-8 ora) alatt 5-8%ot merult igy (aod nelkul 1% kb a merules) aztan hasznaltam kb 1 hetig, meguntam.
gondoltam, hogy jajj ir valaki, jon egy mail, csak az orara pillantok ra... aha, inkabb alszok ejszakaplne ugy, higy miota max 4 ora alvasi idom van inkabb a szoba masik vegebe pihen a telo, hogy reggel ki keljen maszni az agybol hozza.
billzethez meg nem volt idom, de lehet a swipe vasarlas lesz a nyero otlet
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Anonymus95 #13964 üzenetére
Én régebben ezt használtam...[link]
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13962 üzenetére
Van ilyen program,de én nem ajánlom. Az a baj velük,hogy a telefon folyamatosan ébren van,így a fogyasztás ugrásszerűen megnő,amit gondolom te sem díjaznál. Az én készülékemen ilyen alapból van,ugye AMOLED technológia,és tényleg látványos,plusz nem is eszi az akksit. Az itthoni S4-en ami szintén az előbb említett technológia,kipróbáltam ezeket az alkalmazásokat,és reggelre le is merült. Kb.40%-on volt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13957 üzenetére
Megveszi a sima Swipe billt kőkemény pár százasért. Mivel a Huawei is "kapja".
Megéri, többet is tud már picivel, a témázhatóságon felül persze....
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13957 üzenetére
Fu,.koszonom!
Este megprobalom. Halam uldozni fog, koszonom! -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13955 üzenetére
Ceruzat hasznalom, nagyon jol ertelmezi a kezirast. Ha elforditom a telot akkor kb. 4-5 mondatot is be tudok irni. csak mint most, vonaton pl reneg az egesz, nem tudom igy hasznalni. emailt kellett most is gepeljek. cegled-szolnok tavolsag volt egy 10 soros email. p8on sokkal gyorsabb volt ilyenkor.
swypet es a szotarat nem szeretem, hozza szokni se tudnek. koszi minden esetregrafnet: koszi rapillantok, csak egyenlore merulok es messze a tolto
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13930 üzenetére
Visszatérve a bluetooth és wi-fi együttes használatára. A családban van egy Xperia és egy Lenovo telefon is. Ugyanazt a a wi-fi-t használva, mindenféle router csatorna állítgatást mellőzve, egyik telefon sem produkálta a hibát, a net lassulást. Csak az én P8-am. Az a Huawei, ami a mobiltelefonok gyártása előtt is már a vezeték nélküli távközlés egyik vezető cége volt a világon, egy ilyen bagatell hibával rendelkező telefont képes csak gyártani!? Szóval most ezt el kel fogadni, hogy ez ilyen, és tovább kell lépni rajta? Vajon tudnak- e erről a problémáról a Huawei Center-ben?
-
cris78
őstag
válasz
Anonymus95 #13935 üzenetére
A Segway-ninebot app az. Közben sikerült egy másik alkalmazással megoldani.
-
cris78
őstag
válasz
Anonymus95 #13933 üzenetére
Én is csak ezt a paraszt megoldást találtam. Köszi
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #13923 üzenetére
Hát, ez rád tényleg igaz: alaposan utána jársz.
Azért nem mondanám tipushibának. Másik topikban is felmerült ez a triviális hiba.
Úgyhogy ott is vizságlódnak a srácok. -
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13897 üzenetére
Gondoltam kipróbálom én is ezt a Bluetooth- Wi-fi együttállást. Hát b@sszus nekem sem jó egyszerre! Bt fülessel hallgatok zenét, és közben wifi-n keresztül neteznék ha tudnék. De az a helyzet hogy a wifi borzasztóan belassul. Van hogy be sem tölt a web oldal amit néznék, csak 2 3-szori újratöltésre. Ez azért elég gáz! Másfél éves a teló. Most vigyem szervizbe, vagy éljek ezzel a hibával együtt?! Tudjam be hogy ez típus hiba?
-
Kreash
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13903 üzenetére
Egyik ismerősömnek 2 hete volt a p9e ilyen hibával szervízbe, illetve a nővérének a p9 lite ja is volt már ugyanígy
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13897 üzenetére
A probléma mintha már régebben is ismert lett volna, azt hiszem attól is függ, hogy a router milyen wifi-t szolgáltat - ha jól emlékszem. A P8 ugye elvileg csak a a/b/g/n-t ismeri, ac-t nem.
-
etrop01
tag
válasz
Anonymus95 #13895 üzenetére
Nemrég vettem egy JBL külső hangszórót egyből észrevettem én is ha hallgatom úgy a zenét hiába vagyok wifin minden gyök kettővel történik. Elkönyveltem h wifi meg Bt nem szereti egymást ennyit tud. Pedig nekem nincs semmi plusz appom se a telón.
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #13891 üzenetére
Jo kerdes. Nekem csak 1 bt fulesem van (regi samu), amival szoktam neha telefonalni, de nem vettem eszre semmi gondot vele (az mas kerdes, hogy hasznalat utan ki is kapcsolom).
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #13867 üzenetére
Kár, mert volt már pár telefon a kezemben, több huawei is, de csak ennél csinálja ezt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13836 üzenetére
Igen, de a legtöbbször a Béta programban nem a közvetlen következő frissítés fut. Tapasztalat Nexus vonal miatt (5,6,!9!), hanem a legtöbbször akár 2 vagy 3 patch-csel jár előbbre a Béta.
(OFF)Csak tipp volt CJ-től, régi motoros android fronton ő is, a régi droid offtopikcban is ott volt mielőtt egy igen kedves modi szétbombázta a társasságot.... azóta telegram és messenger csoport fut.
De ez off....(/OFF)
De ahogy elnézem jó tipp! Örülök ha volt akinek segített!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13810 üzenetére
Dettó, mind a kis Sony PureBassos vackom mind a JBL-em jól szól, utoljára telo amivel ilyen jó volt a hangzás talán haverom szegény megboldogult M8-a volt. (Rövid élet... mikor parkolóban a tankról pofával leesik.
)
-
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #13800 üzenetére
az hogy mi lett én se tudom ,a gyerek akart csinálni képernyőmentést az beragadt,csinált vagy 100-at-utána jött a többi hiba amit írtam.
Most a gyári visszaállítással úgy néz ki megoldódott de hogy a hiba mi volt azt nem tudom -
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #13796 üzenetére
Megpróbáltuk hogy lemerüljön de utána sincs pld billenytyűzet ami kellene a jelszóhoz lehet így valahogy gyári visszaállítást csinálni?Gomb kombináció akármi..
-
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #13796 üzenetére
resetelésre gondoltam-akkor csak a gyári visszaállítással megy?
A memória kártyán megvannak a dolgok megnéztem laptopon-de a telefon nem látja a hisuit-tal sem-mi lehet a gond?
A hard reset megoldhatja?
a bekapcsoló gomb nyomására nem adja be a menüt csak besötétedik utána bekapcsol és ennyi
Gyári visszaállítás se megy mert a billenytyűzet nélkül nem tudjuk beírni a jelszót sem -
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13789 üzenetére
OK, akkor lehet, hogy így marad.
Köszi -
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13784 üzenetére
Köszi, egyelőre maradok a B370-en. Nem akarok belefutni mégegyszer a hibába...
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #13783 üzenetére
Lehet factory reset után kellene megpróbálni telepíteni a legújabb full-t.
Lehet más módszerrel kellene megpróbálni feltenni.
De lehet megint nem jutsz túl a kezdeti beállításokon.(Bocsi, fáradt vagyok, válaszra nyomtam szerkesztés helyett)
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13781 üzenetére
B370-re még nem jött nekem mindig OTA, a frissebb romokat meg "Software install failed!" hibaüzenettel nem tudom kézzel felrakni...
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13774 üzenetére
Yipeee! Mégis működik, de vagy a 10. próbálkozásra sikerült!
Köszi, hogy tartottad bennem a lelket! Már majdnem feladtam! Örök hála!
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13774 üzenetére
Köszi a tippeket. Ugyanígy próbáltam, de a B170-et mintha már nem is indítaná a frissítő.
Mindenesetre még próbálkozom a módszerrel...Eredetileg B380-an volt rajta, arra csináltam egy FR-t, azóta akad el a Kezdő varázslónál. Erre raktam a Rollback-et, majd a B170-et, de sajnos semmi eredményt.
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13772 üzenetére
Próbáltam, de sosem jut túl a Wifin, ha beállítom, ha nem. Illetve, ha nincs benne SIM, akkor ott áll le, ahol jelzi, hogy nincs SIM kártya és nyomnák a Tovább gombot.
Annyit elértem, hogy amikor a Wifi jelszót kéri és előugrik a billentyűzet, akkor le tudom húzni az értesítési sávot, illetve Beállítások ikonját is elérem. A teljes beállítások menüben tudok bóklászni. De a Kezdőképernyőre nem tudok kijutni. Jelenleg B300-at ír verziószámnak. Jelzi az összes App-ot, mindent, de úgy tűnik a kezdeti beállítások varázslón nem tudok túljutni sohasem.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13769 üzenetére
Ok, köszi. :-)
Root egyelőre nem lesz, mert még garis a készülék, addig nem akarom babrálni. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13767 üzenetére
Nincs mit. :-)
Lehet, hogy meglesem én is, talán tudom alkalmazni valamire. -
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13763 üzenetére
Én sajna nem értek hozzá, de a sok-sok fórumozás során gyakran láttam, hogy széles körben ajánlják mindenféle automatizálásra az e-Robot programot. Külön topikja is van, lehet, hogy ott meg is tudják mondani alkalmas-e erre a dologra. Hátha igen.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #13762 üzenetére
Utána olvastam XDA-n és úgy döntöttem még sem teszem fel.
Csak jó lenne valami smart lock funkció, ami ugye sajnos nincs a Huaweibe érthetetlen okokból..
Nem tud valaki valami alkalmazást arra hogy otthon ne kelljen a zárak foglalkozni, de még sem Bluetooth eszközzel kapcsolna ki a képernyőzár? -
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13757 üzenetére
Szia.
Elnézést nem láttam. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13753 üzenetére
Simán. Még a Krisztus előtti időkben egy Hummer nevezetű launcher,tönkre vágta az Alcatel szoftverét. Bár most Playen rákerestem,már nincs is fent.
-
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13734 üzenetére
Köszi
Most a legfrissebb van fenn, végül is amire használom, azokat ez is elvégzi, s nincs vele gond. Majd ha megunom, majd rápróbálok erre. Még egyszer köszi a leírást
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13734 üzenetére
Reklámot hol tapasztalsz? Van Opera reklám szűréssel minden másra meg SzerencsésPatcher. (Már 99%-ban tökéletes root nélkül is)
LP-t ne hangoztasd nyíltan a fórumon, nem warez, de egyfajta szürke terület.
-
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13731 üzenetére
Szia!
Az az említett Arros rom mennyire vállt be neked? Aksiidő, fényképezés, pörgösségre gondolok. Esetleg vmi nem működik megfelelően?
Előre is kösz a választ -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13719 üzenetére
De a gép semmit sem lát belőle. Így,hogy lehetne?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13717 üzenetére
Csak az birizgálja a fantáziámat,hogy szervízben is megcsinálják az ilyet valahogy..gondolom én.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13713 üzenetére
Tesóm lebetegedett. Vasárnap töltötte a telefont délelött. Azota kb. papir nehezék neki, hogy nincs suliba. 65%on van a telefon. Igaz, se wifi, se mobilnet
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13714 üzenetére
Köszönöm, de szerintem kampec neki. Egyik kombinaciora sem reagál, bekapcsolásra sem. Töltés egyáltalán nem megy, gép sem lát belőle semmit. Az UPDATE.APP fájlt becsomagoltam zip-be és TWRP-vel toltam fel. A Huawei Extractor programmal mindezt.
A műtéthez sok sikert! -
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13709 üzenetére
Szinte csak szerinted jobb az akku és a teljesítmény a 6-ossal. Csak nem Huawei ügynök vagy aki próbál minket a 10 felé terelni?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #13709 üzenetére
Nem oldódott meg, többször is töröltem adattal együtt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13702 üzenetére
Lesz, de szerintem inkább Logoutba kezdek majd!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13694 üzenetére
Dropbox és Drive felváltva, zenére meg 4GB net és Google Music páros.
Csak a GPU a bajom a P8-al... de ez ámblokk elmondható az összes 2 éves droid flagshipről. Mesterségesen növelik az app igényeket.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13692 üzenetére
Nem szeretem a zártat, de azt se szeretem ha egy 2 éves flagship hardveresen nem ér semmit mert a fejlesztők képtelen optimalizálni.
Mindig is kemény vonalas droidos volt, amíg "létezett" Nexus széria elszakíthatatlan voltam tőle, 5, 7, 9...Drága szubjektív, szép állapotú i6 már van 50-60-ért, 16gb... 11,7 szabad, dettó mint a P8-on bőven elég, minden más felhőbe, pont mint a P8-on.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13690 üzenetére
Szépnek szépen üzemel, leszámítva ha a GPU-t akarod hadra fogni.
Nem tudom jó telo, de lehet átvonulok ios frontra... nagyon lent vannak az i6 árak.....Nézd meg vagy APKpure vagy Apptoiden, szerintem fent lesz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13673 üzenetére
Szerint ne bánkódjatok emiatt, nem jó irányba megy az android, nálam itt egy P9 de nem merem felrakni az emui 5-öt mert sok a panasz rá, de amikor S7-em volt ott se volt olyan jó a 7-es droid után, mint 6-os rendszerrel egyébként a P8 is a régi B200-al volt a legjobb
-
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #13623 üzenetére
opsz a sim pin -re gondoltam sorry
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13611 üzenetére
Olvastam sajnos. Ha baj van ugyis garancia. Ha meg bevonnák, a simárol nincs ilyen hir. Igazábol azért rendeltem a plust mert a simát kicsinek éreztem 5 perc alatt a nagyot viszont tul nagynak, de ugye abba meg ott a nagyobb akku, ami nekem szempont. Plusz felárat a voda nálam nem kért a plusért, ezért döntöttem mellette. Hát majd kiderül
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #13611 üzenetére
Egyelőre nem sok esetről van szó. Ciki lenne mindenesetre az tuti.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Anonymus95 #13589 üzenetére
Nem akarok értetlenkedni, de nem találok sehol sem frissítési lehetőséget. Vagy fel kéne dobnia? Közben rájöttem, hogy a Rendszerfrissítés gombbal lehet frissíteni, de szerinte a legfrissebb van fennt.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Anonymus95 #13574 üzenetére
Köszi a supportot, de kihagyom. Samsungra van egy külön program ami automatikusan frissíti ha van új firmware. Van még hova fejlődni. Ekkora gyártótól én többet vártam. Az tuti, hogy magamnak huaweit nem fogok venni.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Anonymus95 #13556 üzenetére
Ez a firmware finder nem csinál semmit. Röhej ez a hüvely!
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #13566 üzenetére
A fotó szinkron ki van kapcsolva. De majd akkor meglesem azt a lomtárat, ott eszembe se jutott keresni.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Anonymus95 #13556 üzenetére
A helyzet az, hogy új vagyok a témában. Idáig Samsung telefont flasheltem, Huaweit nem. Azt hogy kell? Teljes firmwaret honnan lehet leszedni?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13529 üzenetére
Pedig van lomtár telefonon is. Legalábbis én az ASUS rendszerén találkoztam ilyesmivel. Ott bármilyen fájl törlése azzal jár,hogy a lomtárba kerül. Ha onnan töröljük,csak akkor fog véglegesen eltűnni.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #13529 üzenetére
Igen, én se tudtam, hogy van ilyen, ezért sem értettem mi akar ez lenni.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #13527 üzenetére
Nem a számítógépről beszéltem.
A telefont a kezedbe veszed és törölsz róla egy bármit! Akkor kiírja, hogy beteszi a lomtárba. Persze, ha mondjuk egy 1-200 megás fájlt törölsz, akkor már nem írja ezt, hanem véglegesen törli, erre figyelmeztet is, de pl. ha csak képeket törölsz, vagy zenét, akkor azt lomtárba teszi. De hova?!Szerk.: Nem hiszem el! Most pl. ahogy próbáltam, külső és belső tárhelyről is törölni bármit, simán törölte őket. Nem volt lomtárba helyezéses dolog. Nem értem mi van.
Képernyő mentést akartam csinálni, hogy megmutassam a dolgot.... -
malagutif122
tag
válasz
Anonymus95 #13523 üzenetére
köszi felraktam a HiSuite-t müködik most már nagyon jó.
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13490 üzenetére
Köszi a tippet. Az újraindítás nekem is megoldotta!
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13482 üzenetére
Megtaláltaaaaam! 3653-as hozzászólás!
-
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13482 üzenetére
De meg lehet, van egy pofon egyszerű trükkje amire már nem emlékszem. Valaki már leírta egyszer, de nem találom a keresővel.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13472 üzenetére
Már akkor hisztek nekem
Nálam néha elöjön megint, szal rászoktam arra, hogy este kilövök mindent a memoriábol.
Szar, hogy ujra töltöget mindemt de ez van.Csoporttársam most vett p9 litet, hölgy az illetö.
Laborba vertük a nyálunkat szombat reggel 8-16ig. Kb. azonos volt a 2 telefon használata azon a napon (övé, enyém). Ceglédnél mielött elváltunk volna rápillantottam a teloján az akku kezelésre. Láss csodát 37%on állt este 7klr. Mi zabálta a telot 7es droidon? Emui. 1 ora 20 perc körüli kijelzö idöt pakolt bele...
Szép telefon, jo telefon, de nem tud értelmes launchert csinálni a huawei.Btw, p8 utod. Tegnap este az fb feldobta a Vernee Thor Plust. Nézegetem netet, yt-t rola majd megtaláltam az Umidigi nevezetü gyártot. Mi brutál telefonok. 200-250 dollárért egész korrekt telefonokat adnak. Szinte stock droiddal, amiröl meg azt hallottam, hogy azok jok. Nagy gondolkodás lesz holnap az apple event után
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #13473 üzenetére
Nem tudom, hogy azonos-e a dolog, de nekem kb. 2-3 hetente beakad valami a memóriájában és úgy, hogy töltőre teszem este, reggelre jobban le van merülve, mint amikor feltettem.
Bevallom én nem néztem meg mi lehet az oka, de bármit csinálok, csak a ki-bekapcsolás segít rajta.
FR-t még nem csináltam, mert elég ritkán van, nem zavart még annyira a a dolog. :-P -
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #13472 üzenetére
Fejlemények: Sajnos következő nap is ezt produkálta nagy elszomorodásomra. Úgyhogy jött vagy 6 neves vírusirtó, de egyik sem tálat semmit. Alaposan átnéztem az alkalmazások részt, de nem volt semmi, beállításokban a rendszergazdai részt és az egyéb ilyen engedélyeket (mint értesítésekhez hozzáférés stb) átnéztem.) Telefon-kezelőt átnézték, de itt is minden rendben volt.
Témát persze már visszaállítottam a legjobban beváltra (Newborn) és most tegnap este a Huawei kezdőlapnak nyomtam egy adatok törlését. Visszarendeztem az alkalmazásokat ahogy voltak, meg a widgeteket is, telefon restart, telefon-kezelő lefuttatása, majd letettem 100%-on. Reggel 98%-on volt a telefon és rendben volt az éberség is.
Konkrétan nem tudom mi lehetett a gond..de valami a Huawei kezdőlappal volt..és ezek a dolgok vagy dolgok valamelyike megoldotta a problémát. Újra a Cellakészenlét és Telefon tétlen sorok voltak a legmagasabbak a telefon-kezelőben.(Említésként: találkoztam már és ráadásul a napokban olyan alkalmazással (persze külső forrásból), ami rendszer jogot kért telepítés után. Nem volt ikonja sehol és az alkalmazások menüben is csak úgy találtam meg, hogy volt egy üres sor legfelül. Ikon, név nem volt..persze törölni nem lehetett.. rendszergazdai jog elvétele után, az alkalmazásoknál az üres sorra bökve már tudtam törölni.
Szóval ezért is gondoltam hogy vírusirtóval megnézem a telefont..vírusra gyanakodtam.
Másfelől, azért írtam ezeket le, hogy ha valaki hasonló dolgokkal találkozik, bármelyik eset is legyen az, ötletet, tanácsot adjak az én tapasztalataimmal) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13465 üzenetére
Telekom egy fos, ezt már kitárgyaltuk! Többször több helyen többekkel itt a Ph!-n. El kell fogadni, ez már nem az a Matáv.
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #13465 üzenetére
Nekem van, jelenleg a fiam használja, nálam másfél, két napot simán ment 3-4 óra kijelző idővel, igaz voda függő, de a térerő kiváló. Most 1 éves, de még mindig hibátlan. A P8 nagyobbik fiamnak van, azzal egy gond van, kis fehér pötty a kijelzőn, még nem zavaró, ha esetleg rosszabb lesz, megy szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest