- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
nemesg86 #7510 üzenetére
Akkor csak a 6.0 okozta ezt.Bár azért lehet élni nélküle,nekem azért hiányzik..
Viszont lenne egy kérdésem.A Google billentyűzetről hova a francba tűnt a mikrofon ikonja?!Sehol se találom.Vezetés közben gyakran jól jön az,ha bemondja az ember a szöveget,és küldöd is.De komolyan felszívódott az ikon..
-
rejtettlampa
tag
válasz
nemesg86 #6856 üzenetére
2 db RCA jelből soha nem lesz 5.1. Nyilván az erősítőd alakítja át virtuális 5.1-re a stereo jelet. Ha a tv-be dugod a két RCA-t akkor van minden hangszóródon hang? Mert ha igen, akkor valószínűleg a telefonba dugott jack csatlakozód nem olyan kiosztású, mint a telefon jack aljzata!
-
-
barmar
aktív tag
válasz
nemesg86 #5059 üzenetére
Nekem sokkal jobb a keszenleti uzemidom mint b200-on. Ejszaka 8ora alatt 2%-ot merul azzokkal a vedett alkalmazasokkal amik b200-on is voltak csak ott kb 8%-ot merult. Igy hogy a nevjegy gond is megoldodott semmi bajom a v6-al. Nemtudom min mulik h valakinek rossz, valakinek jo...
-
barmar
aktív tag
válasz
nemesg86 #5055 üzenetére
Sikerult beallitani, egyedi rendezes alatt az google fiok kivalasztasa utan mindenhonnan ki kell szedni a pipat, csak a my contact kell h maradjon. Igy nem kell torolni de csak a telszamokat latni. Nekem amugy egyelore semmi bajom a v6-al, sot jobbnak is erzem. Sebessegben es akkuban is.
-
boogiemano
tag
válasz
nemesg86 #5017 üzenetére
egyiket sem.
nekem annyi kerdesem volt, mitol jobb a b200 vagy mitol nem jobb; mitol tud tobbet/kevesebbet ; kinek miert kell es miert nem kell az upgrade?itt mar eleve fel lett sorolva ket elony. tok vilagos amit irtal, kiraly! mi meg?
milyen okok indokoljak ha mondjuk valaki fel akarna tenni?pl pro kamera ? az nincs benne az kesobbiben van. de azzal a legtobben pedig elegedetlenek.
20 oraval tobb keszenleti ido?(ha most nekem azt mondja valaki hogy a hivatalos forras szerint a b98765-n a lightroomot es az abletont egyszerre lehet futtatni es 25 savos eq-t fejleszetttek bele, azonnal nekiesek hogy kiprobalhassam es nem erdekel hogy kozben mar nincs sms kuldesi lehetosegem mert azt elrontottak
de ha azt olvasom hogy most mar minden smsnel van egy lila potty es az milyen trendi de kozben a zenehallgatast csak online jogvedett forrasbol lehet csinalni akkor nyilvan nem erdekel hogy 5.0 rol 5.0002 re frissitsek - kicsit durva pelda )
ha vizsgaztatni szeretnek egyebkent azt kerdezem meg, hany eves a kapitany
viszont release notes-ot / update fix listet nem lattam sehol
-
pepetech
őstag
-
-
DJosef
őstag
válasz
nemesg86 #3285 üzenetére
Nekem fekete színű volt, és az nagyon karcolódott, de végülis inkább az, mint a telefon. Lötyögni nem lötyögött.
Ami kicsit zavaró volt, hogy jóval vastagabb lett a készülék.
Én a helyedben biztos, hogy az Ipaky-t választanám. Ott egy szilikon tokba van a telefon, és egy fém keret öleli körbe.
Esetleg nézd meg az Armor tokokat.
-
ataman
aktív tag
válasz
nemesg86 #2139 üzenetére
Ha sikerül a belső memóriából frissíteni, majd jelezz vissza nekünk, ha lehet. A nálunk okosabbak a külső SD kártyás módszert ajánlják, de elvileg minden ugyanúgy kell, hogy működjön.
Mindenesetre átírtam a módszert, hátha másnak nem lesz egyértelmű:
- Szoftverfrissítés 13+1 pontban (ahogy a fórumozók ajánlják).Nézzetek majd bele, hátha elírtam valamit. Szóljatok, ha kell javítani. Előre is köszi!
-
Promi
aktív tag
válasz
nemesg86 #2072 üzenetére
Azért raktam fel a német oldalról a fullt, mert az már nem fog frissítgetni, mivel eleve B200-as. És mert kíváncsi voltam
Memkártyára raktam, majd a 3 gombos módszerrel telepítettem, újra indulás után kikapcsoltam, majd a hangerő fel + power gombal a menübe mind 2 reset, és restart ennyi. Nekem nagyon tetszik, hogy Pc nélkül lehet felrakni a szoftverét.
-
ataman
aktív tag
-
ataman
aktív tag
válasz
nemesg86 #2059 üzenetére
Bármelyik megoldás működik, a legelső módszer a hivatalos Huawei-féle megoldás. A háromgombos módszer meg a gyakorlottabb felhasználóknak a trükkje. Nyugodtan csináld a "SZOFTVERFRISSÍTÉS MEMÓRIAKÁRTYÁRÓL" rész alatti módszert szerintem. A 8. pontot viszont ha csak nem volt valami életbevágó elmentve, akkor ki is hagyhatod és inkább magad "építsd fel" újra a szűz rendszert ismét.
Megkaptam közben a lehetőséget, hogy Topicgazdaként könnyebben frissíthessem az összefoglalót. Megpróbálom a közeljövőben jóval egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni és a legtöbbet keresett dolgokat könnyebben elérhetővé tenni a Topic-összefoglalóban (frissítés, függőség-lekérdezése...). Köszi a bizalmat!
-
ataman
aktív tag
válasz
nemesg86 #2054 üzenetére
Az összefoglalóban benne van a link és a módszer. Keresd a Szoftverfrissítést. A B170-et telepítsd először, az frissít majd a B200-ra, abban a Beállítások / Intelligens asszisztens / Egyebek menüben találod majd a Touchplus-t. Ha rendelsz majd egy fóliát, számolj be egyszer a tapasztalataidról! Előre is köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest