- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
Graphics #4203 üzenetére
Meglévő dolgozói előfizuhoz vettem a telefont, de XS díjcsomagokban is ennyibe kerül ( Klasszik 3, Smarttarifa 2, Smarttarifa Extra 1 ).
Más....
mivel csak most kezdtem el használni, még nincs megformázva az akksit.
Meddig merítsem le, hány órát töltsem, hogy az akksi sokáig bírja majd?!
Első formázás sokat számít a nokia okostelefonoknál, ennél nem tudom..... -
ducsidu
senior tag
válasz
Graphics #3447 üzenetére
A Közép-Keletre szánt hivatalos gyári romot rakta fel.
(#3448) Ftomm: Elméletileg vannak benne, csak néhány embernél nem jönnek elő (nem tudom miért).
(#3449) cc_rider:Az Advance előnyei: kamera jobb, erősebb CPU és GPU, több RAM
Y300 előnyei: nagyobb akksi, olcsóbb, alapból 4.1-gyel jön (elméletileg Advance-re is van, csak nem tudom, hogy már eljutott-e Magyarországra a frissítés)
Y300-nál sokan panaszkodnak a hátsó hangszóró és a rezgőmotor gyengeségére .
Szerintem ezek alapján már tudsz dönteni.
Én az S Advence-et venném, ha csak ennyi lenne az árkülönbség. Esetleg várhatsz kicsit, hátha lejjebb megy az Y300 ára, mert eddig sokkal olcsóbb volt. -
-
silvergod
őstag
válasz
Graphics #3148 üzenetére
a szilikon az puha gyűrhető mint a gumi, nem karcol.
a TPU az igaz hogy hajlékony de ridegebb mint a szilikon és ha nem jól illeszkedik karcol is rendesen
Tudom mivel simán szétkarcolta a hátulját és a krómkeretet az S2-m nek.
Erre is csak azért vettem, legyen addig rajta valami amíg nem jön rá szilikon.nekem is S line van meg X line is és ez mind a kettő TPU tulajdonságokkal bír
ha fogsz egy igazi szilikon tokot érzed a különbséget... -
colonell
senior tag
válasz
Graphics #2642 üzenetére
Gyári gyomlált a 0-ás hsz. szerint,de 3 napja kezdte el mindezt,persze közben próbálgatok sokmindent tehát a 0-ás hszbeli gyomlálás biztonságos! de egyik tényt sem találom relevánsnak,most megy minden megint szépen tehát nincs nagy baj,csak gondoltam,hátha valaki már megtalálta a választ ezen problémákra,vagy akár csak az egyikre
-
suste
veterán
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Graphics #2352 üzenetére
Én LCD tisztító folyadékot tudok ajánlani a letakarításához. Én azzal lepucoltam, és utána simán felraktam. Mondjuk nem ez az első fóliám, van már benne rutinom. Ez a vizes dolog nekem teljesen új.
Nekem az a fólia jött meg a napokban. Kicsit furcsa a tapintása, de megszokható. [link] -
Exian
addikt
válasz
Graphics #2352 üzenetére
Én igaz, hogy majd 500 Ft-ért rendeltem hongkongból és csak 3db-os fóliát, de az nagyon szuper. Ráadásul a két szélső, védő fóliát, amik között van a felrakandó fólia, azokat is lehet használni
Legalábbis én úgy vettem észre, hogy tökre ugyanaz az anyag a két védőfólia, mint maga a fólia. Azokból vágtam pl. a feleségem kisebb kijelzőjű telefonjára meg tartaléktelefonra fóliát
Így nem pazaroltam az Y300-hoz való még 2db fóliából, illetve "szemetet" se gyártottam annyit, mert felhasználtam nagy részét.
Bár gondolom minden fóliát így csomagolnak, hogy két másik fólia közé és először az egyik felét kell leszedni, majd felrakni a kijelzőre és utána kell lehúzni a másik védőfóliát, miután már fent van a kijelzőn.
Vagy nem mindengyiknél van így?
-
Exian
addikt
válasz
Graphics #1901 üzenetére
Apropó, ha már szóba került online tv: csak nálam akadozik NAGYON a MindigTV kliensével az élő adás? Rettenetes... nem mintha amúgy is TV-znék, csak mint érdekesség próbáltam ki. De használhatatlan. Szakadozik, akadozik a kép, alig megy talán 10-12fps-sel.
Ellenben apám iPhone 4-ese (sicc!) olyan gyönyörűen és akadásmentesen játsza le, hogy csak na! Pedig abban csak (ha jól tudom) 1x800MHz CPU ketyeg.
Kipróbálta már valaki, vagy kipróbálná valaki?
-
sgergi
veterán
-
theczar
csendes tag
válasz
Graphics #1667 üzenetére
Igaz,igaz. Nem is a kézben való fogásra való érzettel van bajom, hanem sajnos nekem így azonban már egy tokkal túl vastag lenne a zsebembe. Ez legyen a legnagyobb baja
Tényleg örülök, hogy nem egy drágábbat vettem / L9,S3 Mini,GrandX IN,Desire x/ Dupla áron vannak szinte és annyival nem tudnak többet véleményem szerint.
-
schulzz
tag
válasz
Graphics #1507 üzenetére
Köszi a segítséget de az nekem így nem jó mert akkor vagy mindent frissít (közte a vibert is) vagy semmit. Én csak azt akarom, hogy csak a vibert ne frissítse
Szerk.:
Másik kérdés:
Fm rádiónál tapasztalt valaki rossz hangmindőséget? Én a music fm nél elég rosszat, de pl a kossutnál nem.
A rossz hangminőség nem a vételből adódik, ne marra gondoltam, olyan mintha egy szétküldött hangszórón hallgatnám a rádiót. -
törölt tag
válasz
Graphics #1355 üzenetére
ez az örök kérdés, fél órai guglizás után sem találtam egyértelmű választ, hogyan is kell beüzemelni az új li-ion akksikat, mindkét tábor ugyanolyan meggyőződéssel osztja az észt...
szerk: lehet abból gond, hogy én a régi samsung telóm töltőjét használom hozzá? micro usb az is, természetesen.
-
V.Gergo90
csendes tag
válasz
Graphics #1336 üzenetére
Titanium backup pro csodákra képes
Nem akartam fennthagyni, hogy szaladgáljon a háttérbe, plusz y200–as userként hozzàszoktam az állandó helyhiányhoz, úgyhogy le is töröltem,bár én a nemhasználatos csengőhangot, értesítőt is letörlöm, hogy legyen elég hely syspart–on, y300-on mondjuk van elég de a megszokás -
cserri18
csendes tag
válasz
Graphics #1295 üzenetére
#1295 Duliee, hogy tudod programozni?
Az mitől lehet, hogy állandóan felvillog a "hiba a helyszín meghatározó rendszerben" vagy valami ilyesmi?
Van fent időjárásjelző, de ott kipipáltam, h ne gps-el keresse, hanem megadtam. Mi lehet még ilyesmi?
Ami még bosszantó, nagyon rossz a T9 bevitele, szinte használhatatlan szavakat ajánl, azokat is sokszor ékezet nélkül, bosszantó, én ezt nagyon szoktam használni. Nincs erre vmi app, vagy beállítás bármi, h normális legyen?
És engem is kidobál a böngésző. Általában max 2-3 lap fut, sokáig így nem is észleltem, csak miután írtátok elkezdtem figyelni mit bír. Tegnap több oldalt nyitottam, és folyamatosan kidobált. Elég bosszantó. Ezzel lehet vmit kezdeni?
Fényképezőre nekem elég vegyes véleményem van egyelőre nem sokat használtam. Az tök bosszantó h állítgatja a fókuszt tényleg. Én gyerekeket fotózok többnyire, ritkán maradnak egy helyben, mire ez ide-oda próbálkozik, gyerek már el is tűnt.. gyors fotói néha jók, néha tök homály. De sztem a blade sem volt sokkal jobb.
Fényerőre panaszkodtatok, nekem egyelőre megfelel, nem tűnik sötétnek.
Tök sok jó dolgot olvastam tőletek, nincs nagy tapasztalatom az android appok terén, most felraktam az airdridot, meg a novát is, tetszenek. FŐleg az előbbi, h vezetéknélküliség, nem is tudtam ilyenről
Szóval ha kicsit talán off is, szerintem jó hogy írtok ilyesmikről is, sokaknak segíthet.
-
kareszm
tag
-
st6969
őstag
válasz
Graphics #1241 üzenetére
Tuti, hogy velem van a baj, de ez a rulettkerék szerű forgatható profil tárcsa nekem valahogy nem áll kézre (konkrétan ritkán sikerül egyet-kettőt hajtani rajta, ehelyett vagy 3x körbeforog...)
Olyat lehet esetleg, hogy a főképernyőre ikonként kipakolni a profilokat (netalán még testre is szabni őket)?! -
sssent
senior tag
válasz
Graphics #1070 üzenetére
A gyári tárcsázót nem tudod letiltani, de ettől még nyugodtan használhatsz másikat, másik névjegyzéket is. Ehhez nem kell root. Elvileg alternatív hívásképernyőt is tudsz telepíteni, de ezek használata kicsit kényesebb lehet. Az alapvető probléma, hogy a gyári hívásképernyő nem kiüthető, minden hívásnál megjelenik, és a hívás közbeni gombnyomogatás (pl. egy automata menüjében bolyongás) is csak ezen lehetséges. Az alternatív hívásképernyők kivétel nélkül úgy működnek, hogy ügyes időzítéssel a gyári hívásképernyő "fölé" rajzolják magukat. Ez a betolakodás esetenként okozhat fennakadásokat (pl. véletlen hívást indítasz, és nem tudod azonnal megszakítani, mert még épp nincs előtted megfelelően reszponzív felület), de ezen a telefonon én még nem próbálgattam ilyeneket.
-
user112
senior tag
válasz
Graphics #1070 üzenetére
Én feltettem a RocketDial-t. Kicsit pofásabb, de az üzenet jelzések az eredeti app-ra jönnek és a híváskori teljes képernyős képet sem oldja meg, ami engem eléggé zavart (középen a nagy feloldó kör, fent a kicsi kép). Így aztán ment le.
Akit esetleg érdekel outlook szinkron:
http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/
-
sssent
senior tag
válasz
Graphics #973 üzenetére
Ha így viszed be, akkor lehet. [link]
Érdemes olyan sw-es módosításokat eszközölni, amelyeket szükség esetén vissza is tudsz csinálni. Azonban ilyenkor sem vagy teljesen védve, hiszen vannak olyan garanciális problémák, amik mellett a sw érintetlen marad, ugyanakkor te nem férsz hozzá. Teszem azt, hirtelen teljesen meghal pár gomb vagy a kijelző. Ilyenkor csak szerencse kérdése a dolog.
*** Aki teljesen biztos akar lenni a jótállás érvényességének megtartásában, az ne nyúljon a sw-hez a menü által megengedett módon túl sehogy! ***
(És lehetőleg ne nagyon használja esőben a telefont, mert az egyik beázásjelzőt elég gonosz helyre rakták)
-
joiner007
aktív tag
válasz
Graphics #952 üzenetére
Egyébként a kemény tokok nagyon tutin néznek ki. Pl. Nillkin, csak kár, hogy alul felül kevésbé védik a telót.
Láttam olyan tokot is ami bőr hatású, és kihajtható mint egy notesz, csak nincs vaku kivágás rajtuk.Remélem pár nap/hét és elterjedne a vakunál kivágott példányok is.
Ez a meifeng tok nem lóg bele a beszédhangszóróba? Mert láttam más fajta tokokat amiken ott ki van vágva.
-
Mill3r
tag
válasz
Graphics #869 üzenetére
Hi, Ez a közös tok rendelés nem is lett volna rossz ötlet
Megrendeltem éltetem első droidos telóját. Hét közepén már nyomkodni is fogom, nem ártana valami védelem. Az ebay-es rendelésben nem vagyok otthon, így ha valaki esetleg tud olyan helyet BP-n, (valami központi helyen) ahol már lehet kapni Y300ra tokot fóliát, kérem, ossza meg velem az info-t. Illetve, szívesen venném, ha a rendelt tokokkal kapcsolatban megosztanátok majd a tapasztalatokat. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest