- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
tpeter77 #4307 üzenetére
Háát, mit mondjak, még a nagyim is örömmel üdvözölte a normális billentyűzetet. Szokatlan volt neki, de azt mondta majd megszokja, elvégre ez van a PC-n is. S valóban hamar belejött, 2 hét.
Gondolj bele, egy lenyomás egy betű, gyorsabban, kényelmesebben tudsz vele gépelni. -
törölt tag
válasz
tpeter77 #4258 üzenetére
OFF
Attól függ, milyen a díjcsomagod. Adják ingyen, 9900-ért, 15e-ért, sőt bizonyára drágábban is. Telekom (T-Mobile) előfizető vagyok, de nem voltam hajlandó újabb 2 évet aláírni nekik, így Dominóval vettem ugyanannyiért, mint amennyiért a munkáltatói díjcsomagommal adták volna.
ON
-
0xmilan
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
tpeter77 #4197 üzenetére
A K C I Ó!
Telenornál előfizetéssel 2 éves hűséggel a mai naptól 9.900Ft-ba kerül a telefon!
A részleteket nézzétek meg a Telenor oldalán.
Én most vettem meg a fent említett árért, mindjárt kipróbálom a telót, csak előtte szóltam nektek...Tegnap még 30ezer volt az ára, úgyhogy most így érzem magam:
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest