- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
Emlékezetem szerint a Telenornál 2 év garanciával adták, legalábbis nekem tavaly, mintha azt mondták volna. Én a gyári rom üzemidejével, és úgy egyébként az egésszel sem voltam megelégedve, ezért váltottam. Azóta van egy telefonom, amit most már öröm használni, nincs gond az apokkal, gyorsabb, stabilabb, és mégjobb az üzemideje.
-
Zolio3
senior tag
Ez sok telefonra igaz. Akinek frissítésre van szüksége, az vegyen pl. Samsungot, azt pc-vel egy kattintással lehet frissíteni. Az Android verziókat úgy írták, hogy ne legyen sokkal nagyobb a rendszerigénye. Ezen a téren bőven feltehető újabb rendszer is. Tudásba olyan igazán nagy lépés nem történt, így nagyon nincs lemaradva ezen a téren a telefon. Megjegyzem erre is tehető 4.4.4, stabil verzióba 4.3. Ha akku is számít, akkor 4.2. Igaz, így csak garanciavesztéssel, de feltehető.
-
-
0xmilan
addikt
A GO féle launchert senkinek sem ajánlanám, egyik készülékre se. Nagyon szép, sok a téma meg cukik az animációk is, viszont zabálja az erőforrásokat. 10X annyi helyet foglal, mint a Holo és 3X annyit, mint a Nova / Apex. Az is gusztustalan, ahogy a képedbe nyomja a kismillió kiegészítőjét, widgetet, stb, mert anélkül már létezni sem lehet.
A billentyűzetük egész tűrhető, de azt is csak azért használom még, mert elég nagy a magyar szótára. Azóta nem is frissítettem, amióta már a keyboardnak is hozzá kell férnie a névjegyekhez, meg hívást kell indítania, meg hasonlók. lol kategória, asszem magát a launchert is ezért kukáztam anno. -
colonell
senior tag
Annyira jól leírtad, hogy gondoltam megnézem magamnak, szokásos lagg stb... No akkor 3D core bepipa, na akkor már megközelítőleg hozta a szintet de a Holomnál még mindig jóval lassabb a ram felhasználásról nem is beszélve, úgyhogy bátran ki merem jelenteni, hogy erre a gépre még mind a Holo Launcher a Best!
-
Graphics
Jómunkásember
Sikerült megtalálnom és letiltanom ezeket, tényleg sokkal pörgősebb lett az egész, valamiért sokat fogott rajta.
A Huawei belenyúlt ,de nem jól tette, legalább lenne lehetőség stock kinézetre... Nova lett nálam is a befutó, így animációmentesen használható.
Viszont néha a menüre is gondolkozik, 200Mhz plusz kéne még ide, mint a G510-be
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest