Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
descence
tag
Üdv!
Szerintetek ez a telefon jó lenne első androidos készüléknek? Egy Samsung Monte-t váltana.
-
descence
tag
Hy!
Villámkérdés: Opera mini induláskor (nem mindig-->"sok" idő telik el a két használat között), villogtatja a kijelzőt. Mitől, Miért?
Válaszokat előre is köszi
-
descence
tag
Problémába ütköztem a rootolással :S
Egészen a Handset Windriver telepítéséig probléma nélkül megy, de amikor telepíteném, kiírja, hogy a "extractDirver.bat" hiányzik a telepítési mappából.
Ezen túllépve viszont az Unlockroot nem érzékeli a telefonomat. Nem tudom, összefügg-e a kettő, de érdekelne a megoldás a problémára
-
descence
tag
válasz descence #3403 üzenetére
Valakinek ötlete a problémámra (a roottal kapcsolatosra)?
+A Lockscreen háttérképét nem tudom megváltoztatni. Azt, hogy hol (téma testre szabása...) azt megtaláltam, de valamiért nem hajlandó kicserélni. Így a default téma (víztükör) háttérképe van a lockscreen mögött.
-
-
descence
tag
Hy!
Mint Y300 tulaj, szeretnék nektek szegezni pár kérdést, amit személy szerint nem értek a telefon működésével kapcsolatban, illetve néhány furcsaságot is említenék.
1) Root után ugye kilövögettem a fölös programokat. Ha a beállítások felől szeretnék csengőhangot beállítani, akkor ha a helyi zenét választom, akkor konkrétan nem hajlandó beállítani (gondolom a kilőtt google zene/gyári zenelejátszó hiányzik neki).
2) Ugyanez a módszer sms hang beállításánál annyiban változik, hogy a helyi zenére bökve feldobja a "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet. Fájlkezelő oldalról hibátlanul tudok egyedi zenét beállítani csengésnek.
3) Mindenképpen valamilyen fájlkezelő (nem gyári) kell, hogy az ébresztőm csengésének saját zenét tudjak beállítani?
4) Mitől van az, hogy csak 36MB a szabad memóriám? Csak ezek vannak folyamatosan a futók között: Beállítások (17 MB); Poweramp (3,8 MB); Holo Locker (12 MB); Battery Widget ( Lesz bátorságom, átírom a build.prop idevonatkozó sorát, 11 MB); GcmService (Letilthatom? 16 MB); GoogleLocationService (letilthatom? 7,5 MB); Swiftkey (15 MB). Mi foglalja le a maradék memóriát?
5) Ma amikor előszedtem (valamiért nem rakta be a képernyőzárat, és a tárcsázó hangjaira lettem figyelmes) nem a "megszokott" fehér tárcsázó, hanem egy fekete fogadott. Tüzetesebben nem tudtam megnézni, mert siettem :S De határozottan fekete volt.
6) A link2SD-t valaki elmagyarázná/mutatna linket? Nekem valamiért semmi épelméjűt sem talált a google :S
Egyenlőre ennyi. Válaszokat előre is köszi
-
descence
tag
válasz mckangi #4545 üzenetére
Pont hasonlóval szenvedek én is. Egyszerűen sehogyan sem tudom a gyári kódos feloldókép hátterét megváltoztatni. Jelenleg úgy használom, hogy Holo locker+a gyári (de ott a háttér, ez a vizes csöppet zavaró...).
Annyi a különbség, hogy nekem még a gyári, Telenoros rom van fent.
-
descence
tag
válasz ducsidu #4558 üzenetére
Lehetne, de nem hajlandó......
Ha saját képet szeretnék (kezdőképernyő), nem rakja át, ha beállítom kézzel (kép kivágása) akkor sem hajlandó, ha átállítom a témát, és a témázóban a zárolási képernyő háttere megváltozik, utána lezáráskor továbbra is a vizes van háttérnek.
[ Szerkesztve ]
-
descence
tag
-
descence
tag
Hy!
Milyen programot javasoltok a build.prop szerkesztéséhez?Előre is köszi
-
descence
tag
Na, úgy néz ki, a témázó az ami meghalt a telómban :S Nem mintha cserélgetném a gyári témákat, de az a feloldó háttér az bosszant. Jó lenne valami megoldás a két, korábban említetten kívül (az egyik macerás, a másik meg drasztikus...)
Szerintetek, ha kitörlöm a fentebb említett helyen tárolt lockscreen background (vagy mi a neve) képfájlt, akkor mi történik?
-
descence
tag
Működik (be tudok lépni, meg tudom nézni a témákat), de átállítani nem tudom. Kiválasztok egy témát, alkalmaz-->nem történik semmi (a képernyő újrarajzolásán kívül), se az ikonokat, se a hátteret nem cseréli le.
A feloldó hátterét meg ugye a testreszabáson belül kellene, de ha kiválasztom, hogy főképernyő háttere, nem csinál semmit....
-
-
descence
tag
Hy! Gondom támadt a programok SD-re történő kirakásával kapcsolatban. Konkrétan az, hogy egyfelől nem találok olyan programot, ami ezt elvégzi, másfelől amim most van, azt mondja, hogy
"A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval, vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memóriakártyára nem működik ezen az eszközön." .
Ötleteket előre is köszi.
*Most látom, valaki előttem kérdezett hasonlót. Bocs a dupláért, nem vettem észre :S
[ Szerkesztve ]
-
descence
tag
HY!
Rég jártam erre, mostanában főképp a telefont "nyúztam", mit tud, mikre képes. Nálam előjött néhány érdekesség, amikre még nem találtam magyarázatot (ha itt le van/volt már írva, sry, valszeg akkor rosszul kerestem).
1. Amikor újraindítom a telót, pár árnyalattal sötétebbek lesznek a színek, és úgy is marad az első képernyő zárásig.
2. Újraindítás utáni első képernyőzárásnak olyan effektje van, mintha fentről egy függöny ereszkedne le, vízszintes, "széles" pixelesen.
3. A telefon random időpontokban, (általában ha valamit csinálok rajta-->Játék, netezés) újraindul.
A telenoros telefonok frissítési problémájára már van megoldás? Én egyenlőre nem találtam (itt sem), ha esetleg van, megosztjátok velem is?
Válaszokat köszi, előre is
-
descence
tag
Üdvözletem ismét.
Sokadik próbálkozásra is ugyanazt a hibát kapván, úgy döntöttem feltöltöm a képet róla (gyári, OTA frissítés, a telefon telenoros, csak rootolt, build.propban csak akksi %, fényerő és FM transmitter lett piszkálva).
Valakinek ötlet?
-
descence
tag
Köszöntem. Gondolom lecserélem az enyémet, újraindítom, majd mehet a frissítés?
-
descence
tag
Lehet hogy megöltem a telefonomat?
Kicseréltem a build.prop-ot egy ugyan olyanra (csak piszkálatlanra), és azóta csak bootol. A huawei Ascend logó előjött, de a másik még nem :S
Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest