- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó mindenkinek
Volt Y300-asom ,de eszem nem volt , hogy mentsek, kellene nekem a gyári csengőhang mappa
valaki fel tudná tolni vhova nekem?
-
Graphics
Jómunkásember
Na végül megváltam az y300-tól, rövid, de tartalmas időszak volt, mindenképp jók ezek a készülékek, a középkategóriában verhetetlen, viszont az optimalizált az egyelőre nem az erősségük.
Emotion UI nekem semmiképp se jött be, illetve a memóriakezelés is elég érdekes volt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tomy007 #3409 üzenetére
Nos a telefonos WiFi Hotspot funkció arra való, hogy mobilnetet ossz meg, ha mobilnetet nincs bekapcsolva akkor marad a WiFi szürke a tableten.
Mobilnet van a telefonon? Vagy mit szeretnél?
Ha meg telefonról akarsz Wifi-t továbbosztani, az hülyeség, mert csatlakozz a tablettel simán a wifi-re.
De ez Android-os kezelési kérdés, nem specifikus dolog
-
Graphics
Jómunkásember
Pontosan, én előtte az üvegrepedt Google Nexus One-nál ezzel nem foglalkoztam, mert mondom úgy is mindegy már neki / igaz ő most kap komplett felújítást ,aztán vagy meg marad emlékműnek, vagy megy eladásra.
Pár száz forintot megér a védelem, kicsit ducibb a készülék, de jobb a fogása. És ha le is esik, akkor védve van
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
batai15 #2908 üzenetére
Huawei Honor 2 teszt, ugyanaz a vas van alatta
-
Graphics
Jómunkásember
Vannak igények... Hát ezt még egy HTC One X se fogja teljesíteni... Épp múltkor néztük 13-14 ezret hoz.
Én most akarok MTK6589-es négymagost venni, az fog hozni 12-13 ezret... Jóeséllyel, az általad kívánt értéket a 150+ ezres telók hozzák Snapdragon 600-800-assal, esetleg az S4/One/Xperia Z /ZU
-
Graphics
Jómunkásember
Azért valami előzmény?
Esetleg valamiféle BL nyitogatás volt-e?
Ha nem kapcsol be ,akkor meg vidd vissza gariztatni, ha semmi egyéb cselekményt nem csináltál rajta, mert ebből nagyon nehéz hibaforrást találni....
Nem kaocsol be a telofon! A Huawei logó után fekete képernyő és nem csinál semmit! Help!!!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dr_Senkihazi #2769 üzenetére
Nem jött be?
@vond: Hardveraprón találtál volna
-
Graphics
Jómunkásember
Na még egy érdekesség, ha valaki feltesz egy másik launchert, akkor a gyári launcher időjárás widgetje ha kint van, ha nincs ,akkor is beszinkronizálja a háttérben magát / adatforgalom és akksi /
-
Graphics
Jómunkásember
Én ezt tettem fel az enyémre / talán Blade-ről, vagy a Nexus One-ról már ismerős volt /
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
1db volt nálam, amin nem volt meg az egyik réteg, lehet kimaradt. de végül megoldottam
A felrakás is jó volt, igaz a tokkal együtt a jobb sarkát kicsit megemeli és buborék van ott, de nem zavaró.
Összeségében annyira megtetszett a teló is, és az hogy jól van védve, hogy megtartom, ha csak nem jön meg időben a Nexus Onehoz a rendelt cucc
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Jamcsabi #2332 üzenetére
[moderálva]
Ezt az egyik vásárló írta nekem...
"Hello. Megjött a fólia, és tökéletes lett. bár a felrakás nem volt egyszerű, mert mindig összeszedett egy kis port, de lemosás után sikerült felrakni buborékmentesen.
Sima csapvízzel lemostam, mert sok porszemet összeszedett, aztán kicsit nedvesen felraktam, és már csak a víz miatti buborékokat kellett kisimogatni alóla, persze óvatosan, hogy a telefon ne kapjon vizet. Biztos hogy nem így szokták felrakni, de nekem csak így sikerült. Az előző telefonomra egy boltban rakták fel víz nélkül, és nekik elsőre sikerült. Ezt a vizes dolgot a neten olvastam egy fórumon, mert más is így járt, hogy maradt rajta por, és ez miatt a buborékot nem lehetett kisimogatni alóla."
Szóval, ha amit annyira ajánlasz, erre képes, akkor áldásom rá
[moderálva]
[ Módosította: crey ]
-
Graphics
Jómunkásember
Úgy néz ki megjött az első próbálkozás Cyanogenmod ROM-mal kapcsolatosan a német fórumban
Kamera ,rádió még nem megy, de állítólag nagyon gyors, viszont hétköznapokra még nem igazán ajánlott
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ha kell tudok küldeni nova beállítást
gyorsra optimalizálva
-
Graphics
Jómunkásember
Na akkor pár szóban összeszedve az eddigi tapasztalatokat, ha valaki betévedne.
Az Android képességeit nem is igazán boncolgatnám, azt google képzőben meg lehet találni.
- Gyári launcher nem az igazi, általában Nova és Holo Launcherre cserélték a fórumozók
- A gyári tárcsázó sebessége nem az igazi szintén, ezért exDialer jó alternatíva lehet
- WiFi: hogy ne dobja el a speciális beállításokban a "Wi-Fi alvó mód bekapcsolása": Mindig opciót kell választani.
- Viber: a legújabb verzióval gondok vannak, emiatt aki PC-n is Vibert használ nem lesz szinkronban a két dolog: régebbi verziót kell feltenni: 2.2.1.21. , vagy 2.3-ast
- Kamera: fókuszálásnál lehetnek érdekességek, de alapvetően jó képeket csinál.
- Üzemidő: egész kellemes, tartható a 2 nap, és a 3-on rátöltés, de aki ügyes és jól profilozza a telót, akkor 3 nap simán.
- Tok vásárlás: figyelni kell, ha kintről rendelsz, mert van vaku nélküli tok is, kínai belpiacos készülék
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
0xmilan #1830 üzenetére
Nekem leginkább a tárcsázó résszel van bajom, és ez már viszont egyre zavaróbb.
Amikor hívnék valakit szeretem a T9 alapú keresést.. Na de ez nem megy, random módon, sőt a telefonkönyv is elég nehézkesen
Illetve hogy tudom beállítani, hogy csak a Telefonszámokat jelenítse meg. Nexus One-ban / Cyanogenmod ROm / ezzel nem volt gondom, de itt nem találom egyből
-
Graphics
Jómunkásember
Ha valaki fóliát keresne Y300-hoz , akkor "tanácsot" is tudok adni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
minderbinder #1670 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
minderbinder #1664 üzenetére
Azért kicsit karcos áron , itt helyben pl nálunk a dekorosok méretre vágott fóliázást 500-ért csinálják
-
Graphics
Jómunkásember
Ennél a résznél nekem is van bajom, pedig bekapcsoltam, amit kikapcsolni kéne
mert a WiFi policy elég érdekes / tehát oda is van írva, hogy megnőhet az adatforgalom /, mégis WiFi-n a szikronizálás megáll, ha a képernyő elalszik
De akkor felcserélem, mert elfordították azt a részt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
silvergod #1548 üzenetére
- Telefon jó, ár/értékben mindneképp, néha vannak döccenések, leginkább az Emotion UI miatt / más launchert kell használni / Nova, Holo
- Custom rom-ok még nincsenek
- Akksi jó, és erős 2020mAh 6 rated capacity 1950mAh
- Csengetési hangerő csengőhangtól függően erős, és halkságra nem panaszkodok, éles és hangos, beszédhanggal is minden rendben. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
urbanjozsi #1545 üzenetére
Ringdroid?
-
Graphics
Jómunkásember
Egy kis gyári bug.
A tárcsázóban ha használni akarom a T9-es keresést, akkor néha elfelejti... és nem szűr rá.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
NoMagix #1359 üzenetére
Nem lehet valami szaktekintély, ha még a helyesírás se megy
akkumulátor helyett akkumlátor...
"A töltőáramot nem szabad a maximálisan leadható áram 50%-a felé vinni, a töltők így is vannak hangolva. Akkor kell odafigyeljünk erre, ha nem a készülékhez járó töltővel töltünk"
Szerintem emiatt is van hogy gyengébb töltőáramú töltő van hozzá
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Hardver Arc #1354 üzenetére
Nem így van, alacsony áramerősségű a töltője, így ugyanúgy meg kell csinálni a formázást, érdemes. és nekem egy éjszaka alatt töltődik fel rendesen. / de lehet 4 óra alatt is megvan, nem figyeltem
/
Néha a lassabb jobb, szerintem, mert a gyorstöltés a hagyományos AA-s akksiknál is csak 70-80%-os
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest