- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni nem rootolt telo mentésére, szervíz előtt.
Gyári állapotra állítják vissza, állítólag.
Jó a gyári Backup?
Mely mappákra érdemes külön ránézni? Van e valami személyes eldugva valahol? (upload, download, picture, ringtones stb. Esetleg ezekre is van program?
Gmail, böngésző jelszavak mentése?
Alkalmazások menthetők egyben?Kell e törölni valami?
Egyéb tanács?
Köszönöm.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A galéria-val nem jelenik meg a camera képek egy része, csak sötét négyzet van. A láthatókra kattintva is nehezen jön elő. Lapozáskor akad és nem minden kép jelenik meg. Fájlkezelővel ugyanez a helyzet.
Mit lehet tenni vele? (gyári) -
user112
senior tag
válasz
Hardver Arc #11336 üzenetére
Kingsoft Office.
-
user112
senior tag
Sziasztok. Ha egy kontakthoz több telefonszám tartozik akkor meg lehet valamelyiket jelölni aktuális ként vagy hogyan kezeli ezt a rendszer? Vagy inkább célszerű egyesített névjegyeket használni erre a célra?
-
user112
senior tag
válasz
Biggeszkij #10688 üzenetére
Általában jó az egy oszlop: hírek, fórum stb. De van mikor nem jelenik meg minden, főleg ha nem mobilra optimalizált.
-
-
user112
senior tag
válasz
fricy81 #10631 üzenetére
Már próbáltam párat, de az alsó sor görgetése és az ikon méret változtatáson kívül nem találtam más hasznos dolgot. Ráadásul visszaállva a gyárira, újra berendeztettem a régi ikonjaimat a képernyőkre. Az alkalmazások mind egy kupacban jelentek meg ábc sorrendben. Lehet ezeket valamilyen csoportba rendezni az új launcherben?
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Melyik launcher érdemes feltenni a gyári rendszerre (B190), ami gyors és kevés helyet foglal? Csere esetén a gyári foglal memóriát? Milyen előnyei vannak a launchernek (azonkívül. hogy mások az ikonok). -
user112
senior tag
Használja valaki bluetooth fül/fejhallgatóval? Milyet típus jó hozzá és honnét lehet beszerezni? Sztereót szeretnék.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy bekapcsolt wifi-nél automatikusan jöjjenek a bejövő email-ek. A Fiókok-nál a kikapcsolva felirat látszik és csak a szinkronizálás most indul el. A fióknál be van állítva 5 perces frissítés. -
user112
senior tag
Factory reset bármikor simán végezhető?
-
user112
senior tag
Valami nálam sem stimmel. A DiskUsage, CleanMaster programok az app kezelésnél mindig megállnak ugyanannál a programnál. Uninstall után ugyanúgy de egy másiknál. Most már nem is települ a play-ról semmi. Letölti, aztán leáll. Már többször újra indítottam. Mi lehet a gond?
-
user112
senior tag
CSAK a nem fogadott hívásokat lehet külön törölni?
-
user112
senior tag
Miért van a Beállítások - Alkalmazások-nál is email fiók beállítás meg a Fiókoknál is? Ez utóbbiban van a gmail fiókom amit fel kellet vennem, de nem szeretném használni. Aqua-t használok. Vagy ezekbe is fel kell vennem?
-
user112
senior tag
Van olyan app amelyik a frissítéseket kezeli? Szeretném ha minden alkalmazásnál rákérdezne, aztán majd én eldöntöm.
-
user112
senior tag
Jó ez a tok, tetszik is. (#1305) debi Csak azért azt nem értem, hogy igazából miért is teló hátulját védjük jobban?
Én ezt néztem, de így meg talán nehezebb telefonálni vele:
[link]Nem tudná valaki megsúgni az AddonsDetector használatának a lényegét? Nem igazodok el benne.
-
user112
senior tag
válasz
Cartman023 #1279 üzenetére
Köszönöm, utána járok.
-
user112
senior tag
Ti is kaptok üzeneteket az üzenetsávba? Az elsőt már későn vettem észre, de most egy helyi reklámszerű weblap cím jött.
Az időjáráshoz gps is kell? Nálam csak így frissül, kivéve Budapest. -
user112
senior tag
Megmondanátok, hogy miért jobb pl a Nova a gyáritól. Mert azon kívül, hogy megváltozik az ikon, ikonrács, dock stb. én olyan igazán megdöbbentőt még nem találtam. Viszont sem a feloldóképernyő (itt nem lehetne pl. az óra színét megváltoztatni?), sem a hívási, sms, névjegy stb kezelés nem változik, persze valószínű csak én nem veszem észre a lényeget. Nem csak a régebbi 2.... androidhoz képest előrelépés ez? Szóval mitől jobb ez a 4.1.1-től? (Gondolom majd ezt is lehet frissíteni 4.2-re.)
Most fent van mindkettő. Ha mondjuk szeretném megtartani a Novát, akkor előbb le kell törölni a régi lapokat? -
user112
senior tag
válasz
Graphics #1070 üzenetére
Én feltettem a RocketDial-t. Kicsit pofásabb, de az üzenet jelzések az eredeti app-ra jönnek és a híváskori teljes képernyős képet sem oldja meg, ami engem eléggé zavart (középen a nagy feloldó kör, fent a kicsi kép). Így aztán ment le.
Akit esetleg érdekel outlook szinkron:
http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/
-
user112
senior tag
Lett egy képernyőm, amin látszólag nincs semmi, de nem lehet törölni. Minialkalmazás egységet nem is enged rátenni (nincs hely) de kis ikonokat igen. Hogyan lehet törölni?
-
user112
senior tag
Ezt a rejtett adatforgalmas dolgot elmagyarázhatná valaki. Hogy lehet, hogy csak úgy a háttérben szívja a net-et? Én azon görcsölök, hogy beállítsam a Go!NapiNet-et. A My T-Mobile-ba úgy látom, hogy aktív, felvettem hozzáférési pontot (többet is kipróbáltam:
http://emerzee.blog.hu/2011/02/04/apn_beallitasok_szolgaltatonkent;
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/keszulekek/telefonok/samsung/
Samsung_Galaxy_S.pdf)
de egyikkel sem megy az internet, ha lekapcsolom a wifit. Ha viszont van wifi, akkor ha lehúzom a felső csíkot, akkor a felvett hozzáférési pont neve látszik, nem pedig a routher neve. Egyenlegem nem csökkent, a telefon szerint nincs adatforgalom. Hogyan lehet beállítani, hogy legyen az adott net csomag, de csak akkor, ha én akarom és ne szívja le semmilyen app. -
user112
senior tag
"2.3.0.694 viber:
első bekapcsoláskor figyeljetek arra oda, hogy ha nincs a sim kártyán semmilyen net kapcsolat csomag, akkor adatforgalom alapon fogja szívni szép lassan a háttérben, sunyi módon a netet. (mindenféle időjárás szarok, frissítések, FB, stb) aztán a végén jó pár ezer ft-al rövidülünk meg."Ez most hogy van? Nincs net csomag és leveszi a pénzt?
-
user112
senior tag
Nem lehet híváskor a hívó fényképét nagyobbra állítani? A kép kicsi fent és középen a nagy üres kör.
-
user112
senior tag
Ha pc-re csatlakoztatom, kell hozzá valamilyen szoftver (szinkronizálás)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest